Ζαλγκιρις - Ολυμπιακος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (16/3)

Ζαλγκιρις – Ολυμπιακος Live Streaming

Δύσκολη εκτός έδρας αποστολή για τον Ολυμπιακό στο Κάουνας.

Ζαλγκιρις – Ολυμπιακος Live Streaming | Olympiacos Live Streaming: Δύσκολη εκτός έδρας αποστολή για τον Ολυμπιακό, στο Κάουνας κόντρα στη Ζαλγκίρις (20:00), στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Euroleague.

Ο Ολυμπιακός καλπάζει για την πρωτιά στην κανονική περίοδο και στη «Zalgirio Arena» καλείται να κάνει άλλο ένα βήμα.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα όντας στο 20-8 έχει εδραιωθεί στην κορυφή και βρίσκεται μόνη πρώτη στην κατάταξη.

Μάλιστα, έπειτα από την ήττα της Ρεάλ από την Εφές, η υπόθεση πρωτιά είναι αποκλειστικά στα χέρια των Πειραιωτών. Έχουν και υπέρ τους τις ισοβαθμίες με Μαδριλένους (19-9) και Μπαρτσελόνα (18-10) που ακολουθούν..Euroleague Live Streaming

«Αγκαλιά» με την 1η θέση ο Ολυμπιακός

Ζαλγκιρις – Ολυμπιακος Live Streaming: Παλεύει η Ζαλγκίρις

Η επικίνδυνη Ζαλγκίρις από την πλευρά της (15-13) βρίσκεται στο γκρουπ των ομάδων που μάχονται για τις θέσεις της οκτάδας που οδηγούν στα Playoffs και ψάχνει τις απαραίτητες νίκες για να διασφαλίσει τη θέση της.

Σε αυτή την κούρσα, μεγάλο όπλο της ομάδας του Κάζις Μακσβίτις είναι η «Zalgirio Arena» όπως κάθε χρόνο. Φέτος έχει 10 νίκες σε 13 αγώνες, που την έχουν καταστήσει ως μία εκ των ισχυρότερων στη διοργάνωση.

Ζαλγκιρις – Ολυμπιακος Live Streaming: Οριακά ο Τέιλορ

Ο Αϊζάια Τέιλορ είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το παιχνίδι της Ζαλγκίρις κόντρα στον Ολυμπιακό για την 29η αγωνιστική της Euroleague (16/3, 20:00).

Ο Αμερικανός άσος της ομάδας του Κάουνας χτύπησε στο πρώτο ημίχρονο στο πόδι στο ματς απέναντι στη Ρίτας. Δεν αγωνίστηκε καθόλου στην επανάληψη, με τη συμμετοχή του στην αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό να είναι αμφίβολη.

«Ο Αιζάια χτύπησε το πόδι του και μετά από συνεννόηση με το ιατρικό μας προσωπικό. Φοβηθήκαμε και αποφασίσαμε να μην τον αφήσουμε να παίξει ξανά», τόνισε μετά το ματς ο Κάζις Μακσβίτις.

Συνέχεια με νίκες θέλει ο Ολυμπιακός

Για τον Ολυμπιακό η ήττα στο Μιλάνο από την Αρμάνι ήταν απλά παρένθεση που σταμάτησε το 6/6. Με τη «διαβολοβδομάδα» που προηγήθηκε να τον ξαναβάζει σε τροχιά νικών και απόδοσης σε υψηλά στάνταρ, με τις επιτυχίες κόντρα σε Μπαρτσελόνα και Μπάγερν στο ΣΕΦ.

Πλέον καλείται να κάνει το 3/3 στο Κάουνας για το… τυχερό «21» και το «διπλό» υπ’ αριθμόν 10 σε 15 αγώνες, σε μία έδρα όπου μέχρι πρότινος ήταν δύσβατη. Μόλις πέρυσι οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να γευτούν το νέκταρ του «διπλού» στη Λιθουανία, σταματώντας ένα σερί 6 ηττών στο «σπίτι» της Ζαλγκίρις.

Στη στατιστική σύγκριση, η πλάστιγγα γέρνει σαφώς υπέρ του Ολυμπιακού. Υπερτερεί στις περισσότερες επιμέρους κατηγορίες. Ειδικά στην επίθεση υπερτερεί σχεδόν κατά 10 πόντους (85 αντί 75.5). Ωστόσο, οι Λιθουανοί διαθέτουν μία από τις καλύτερες άμυνες της διοργάνωσης (77.6 πόντοι παθητικό), πιέζοντας πολύ ειδικά στην έδρα τους.

Όσον αφορά τη συνολική παράδοση ανάμεσα στις δύο ομάδες στη σύγχρονη ιστορία, το σκορ είναι πλέον στο 16-13 υπέρ των Πειραιωτών. Έχουν 3 συνεχόμενες νίκες επί της ομάδας του Κάουνας. Η τελευταία εξ αυτών ήταν στον πρώτο γύρο σε έναν αγώνα κεκλεισμένων των θυρών στο ΣΕΦ (90-80).

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν τη νίκη και για να στραφούν με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ακολουθεί για το πρωτάθλημα στο ΟΑΚΑ, όπου στόχος τους είναι η διατήρηση του αήττητου εντός των τειχών και του σερί με τους «πράσινους» που έχει φτάσει πλέον στο 11-0.

Φαλ για Μπαρτζώκα: «Είναι αρκετά νευρικός, δεν θέλω να δημιούργησω κι άλλα προβλήματα»

Ο Μουσταφά Φαλ παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Τζάμπολ» της ΕΡΤ. Ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να σουτάρει τρίποντο, σημειώνοντας ότι ο κόουτς Μπαρτζώκας είναι νευρικός και δεν θέλει να κάνει χειρότερα τα πράγματα.

Ο Γάλλος σέντερ, αναφέρθηκε στην πορεία του Ολυμπιακού, την παρουσία του στην Ευρωλίγκα, αλλά και τα ματς που ακολουθούν με Ζαλγκίρις και Παναθηναϊκό.

Για τον τρόπο παιχνιδιού του: «Είναι ο χαρακτήρας των παικτών μας και η φιλοσοφία του προπονητή. Δεν είμαστε εγωιστές. όλοι είναι χαρούμενοι».

Για την απουσία του Σλούκα: «Κάθε φορά μας λείπει κάποιος έτσι είναι το μπάσκετ. Προσπαθούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί».

Για το αν θα σουτάρει τρίποντο: «Είναι νευρικός ο κόουτς και δεν θέλω να κάνω χειρότερα τα πράγματα. Μία μέρα θα σουτάρω στο ελληνικό Πρωτάθλημα και αν δεν τρελαθεί ο κόουτς εντάξει».

Για το στυλ του και τον προπονητή του: «Του αρέσουν οι αθλητικοί ψηλοί, αλλά και οι έξυπνοι παίκτες που παίζουν καλά στην άμυνα και δημιουργούν».

Για την Ευρωλίγκα: «Θέλω να κατακτήσω την Ευρωλίγκα. Όταν πας στο Final Four θες να κερδίσεις».

Για το ματς με τη Ζαλγκίρις και τα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό τον Μάρτιο: «Συγκεντρώνομαι μόνο στη Ζαλγκίρις που έχει μεγάλο κίνητρο και καλή έδρα. Θέλουμε να κερδίσουμε».

Για τα ντέρμπι που έζησε: «Είναι ωραία ματς και η ατμόσφαιρα. Μου αρέσει το κίνητρο και ο ανταγωνισμός. Σε αυτά τα ματς μπορώ να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου».

Για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος: «Δεν θα είναι εύκολο. Είμαστε το φαβορί. Ο Παναθηναϊκός έχει καλούς παίκτες, αλλά είμαστε φαβορί και καλύτερη ομάδα».

Για την παραμονή του στον Ολυμπιακό: «Ήθελα να βρω ένα ωραίο μέρος. Έχω τα πάντα εδώ και δεν υπάρχει λόγος να φύγω».

Τσεκάρει Σλούκα η Ρεάλ για το καλοκαίρι

Η Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται πως τσεκάρει την περίπτωση του Κώστα Σλούκα. Το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι.

Δημοσίευμα του «encestando» ήρθε να βάλει «φωτιά» στην υπόθεση παραμονής του Έλληνα πλέι μέικερ στους «ερυθρόλευκους». Αναφέρει πως η ισπανική ομάδα έχει βάλει στο… μάτι τον Σλούκα για το καλοκαίρι που έρχεται.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Ολυμπιακός παραμένει το φαβορί για την ανανέωση του συμβολαίου του Έλληνα άσου. Όμως, η Ρεάλ περιμένει στη… γωνία, επιθυμώντας να αποκτήσει έναν παίκτη πρώτης κλάσης στη θέση του Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος, που θα αποχωρήσει.

Στόχος ήταν ο Φακούντο Καμπάτσο. Όμως, το ποσό που δεν έχει ακόμα πληρωθεί από την πλευρά του παίκτη για την αποχώρησή του από τους Μαδριλένους για το ΝΒΑ, σε συνδυασμό με το υψηλό συμβόλαιο που θα ζητήσει ο Αργεντινός άσος για να ισοφαριστεί η ζημιά, σπρώχνουν τη Ρεάλ στην περίπτωση του Σλούκα.

Οι Μαδριλένοι φαίνεται να ρίχνουν το βάρος στην υπόθεση της απόκτηση του Έλληνα πλέι μέικερ. Μάλιστα, είναι διατεθειμένοι να ρίξουν λεφτά στο τραπέζι. Ο Ολυμπιακός έχει ένα μεγάλο «αγκάθι» στην περίπτωση παραμονής του Σλούκα στον Πειραιά.

Ζαλγκιρις – Ολυμπιακος Live Streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News