Αρης - ΠΑΣ Γιαννινα Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (12/3)

Επιστροφή στις νίκες θέλουν στο «Κλεάνθης Βικελίδης» Άρης και ΠΑΣ Γιάννινα.

Αρης – ΠΑΣ Γιαννινα Live Streaming | Aris Live Streaming: Ο Άρης φιλοξενεί τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (19:00) στο πέσιμο της αυλαίας της κανονικής περιόδου της Super League.

Η 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος περιλαμβάνει την αναμέτρηση του Άρη με τον ΠΑΣ. Ουσιαστικά, οι δύο ομάδες ετοιμάζονται για την postseason της Super League.

Οι Θεσσαλονικείς (37 βαθμοί) βρίσκονται στην 6η θέση της κατάταξης. Ψάχνουν το «τρίποντο» που σε περίπτωση ήττας του Βόλου από τον ΠΑΟΚ θα τους ανεβάσει στην 5η θέση στο φινάλε της κανονικής περιόδου.

Εξάλλου ενόψει Playoffs στόχος του Άρη είναι τουλάχιστον η 5η θέση, καθώς δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο, σε αντίθεση με την τελευταία θέση της εξάδας.

Από την πλευρά του ο ΠΑΣ με 23 βαθμούς δεν έχει λόγους να ανησυχεί ιδιαίτερα ενόψει της συμμετοχής του στα Playout. Απέχει 7 βαθμούς από τη Λαμία που ακολουθεί, ωστόσο στοχεύει στο καλύτερο δυνατό πλασάρισμα.Super League Live Streaming

Να αλλάξουν το κλίμα

Ανανέωσε ο Μπράμπετς

Ο Γιακούμπ Μπράμπετς αποτελεί έναν από τους στυλοβάτες του Άρη. Και οι δύο πλευρές θα προχωρήσουν -για ακόμη μια φορά- σε επέκταση της συνεργασίας τους.

Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν συμφωνήσει με τον Μπράμπετς τον περασμένο Δεκέμβριο σε ανανέωση της συνεργασίας τους, μέχρι το 2025. Ωστόσο ήδη έχουν προχωρήσει σε συζητήσεις για να επεκταθεί κατά ένα έτος το συμβόλαιο του Τσέχου με τον Άρη.

Έτσι φαίνεται ότι ο κεντρικός αμυντικός των «κιτρινόμαυρων» θα παραμείνει κάτοικος Θεσσαλονίκης μέχρι το 2026. Φυσικά, με την επέκταση στο συμβόλαιό του, θα αυξηθούν παράλληλα και οι αποδοχές του.

Ο Μπράμπετς αγωνίζεται στον Άρη από το 2021. Η σταθερά καλή του αγωνιστική παρουσία έφερε από νωρίς την εκ νέου ανανέωση του συμβολαίου του. Εκτός απροόπτου τουλάχιστον, μέχρι να πέσουν και τυπικά οι υπογραφές.

Αρης – ΠΑΣ Γιαννινα Live Streaming: Το ντεφορμάρισμα του Γκρέι

Δεν έχει περάσει απαρατήρητη στην Αγγλία η αφλογιστία του Αντρέ Γκρέι με τη φανέλα του Άρη. Δημοσίευμα στέκεται στο υποσχόμενο ξεκίνημά του και στην απογοητευτική συνέχεια.

Ο Τζαμαϊκανός επιθετικός δέχεται κριτική γιατί διαγράφει φθίνουσα πορεία δεδομένου πως έχει να βρει δίχτυα περίπου δύο μήνες, με αγγλικό Μέσο να στέκεται στις εμφανίσεις του στους «κιτρινόμαυρους» από την έλευσή του στη Θεσσαλονίκη.

Η ιστοσελίδα «the72.co.uk» που ειδικεύεται στις χαμηλότερες κατηγορίες της Αγγλίας αναφέρει χαρακτηριστικά πως: «Η μετακίνηση του Τζαμαϊκανού επιθετικού στον Άρη σηματοδότησε την πρώτη του παρουσία στο ποδόσφαιρο εκτός Αγγλίας. Ξεκίνησε στην Ελλάδα δυνατά με ένα αξιοσέβαστο ρεκόρ. Έχει πετύχει 11 γκολ σε 31 παιχνίδια μέχρι στιγμής. Με πέντε από αυτά να έρχονται στο Europa Conference League. Ωστόσο, μετά από ένα πολλά υποσχόμενο ξεκίνημα, τα πράγματα εξελίχθηκαν διαφορετικά. Και τα 11 γκολ του Γκρέι μπήκαν στο πρώτο μισό της σεζόν. Δεν έχει βρει ακόμα τα δίχτυα το 2023, με το τελευταίο του «χτύπημα» να έρχεται στη νίκη 1-0 επί του Παναιτωλικού στις 29 Δεκεμβρίου».

Καταλήγοντας υποστηρίζει ότι: «Χωρίς κανένα γκολ στις εννέα τελευταίες εμφανίσεις του στην ελληνική Super League, ο Γκρέι βρέθηκε στον πάγκο τα τελευταία τέσσερα παιχνίδια. Έχει κάνει τρεις εμφανίσεις ως αλλαγή, αλλά δεν έχει καταφέρει να πετύχει ένα γκολ».

Αρης – ΠΑΣ Γιαννινα Live Streaming: Η απάντηση του Γκρέι

Αρης – ΠΑΣ Γιαννινα Live Streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News