Ολυμπιακος - Μπαγερν Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (10/3)

Ολυμπιακος - Μπαγερν Μοναχου Live Streaming

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπάγερν στο ΣΕΦ (21:00), στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής.

Ολυμπιακος – Μπαγερν Live Streaming | Olympiacos – Bayern Live Streaming: Η προέλαση του Ολυμπιακού στην Euroleague συνεχίζεται, με τους πρωτοπόρους να υποδέχονται την Μπάγερν στο ΣΕΦ (21:00), στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής.

Ούτε η Μπαρτσελόνα δεν μπόρεσε να σταματήσει τον Ολυμπιακό και την πορεία του προς την κορυφή της Euroleague, με την Μπάγερν να έχει… σειρά.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα απολαμβάνοντας τη μοναξιά της κορυφής περιμένει στο ΣΕΦ τους Βαυαρούς στη δεύτερη «μάχη» της «διαβολοβδομάδας».

Στόχος η 20ή νίκη σε 28 αγώνες στον «μαραθώνιο», ώστε να συνεχίσει να οδηγεί εκ του ασφαλούς την κούρσα.

Με το θρίαμβο κόντρα στην Μπάρτσα (77-70) οι Πειραιώτες επιβεβαίωσαν με εμφατικό τρόπο πως έχουν στόχο αποκλειστικά την κορυφή και στην αναμέτρηση με την ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι θέλουν το 2/2 στο ΣΕΦ.

Όπως έχει συμβεί πολλές φορές φέτος, υπήρχαν διαφορετικοί πρωταγωνιστές, με ΜακΚίσικ (16π.) και Λαρεντζάκη (14π.) να κάνουν τη διαφορά κάτι που ικανοποίησε τον Μπαρτζώκα.Euroleague Live Streaming

Ικανοποιημένος ο Μπαρτζώκας

Ολυμπιακος – Μπαγερν Live Streaming: Έφυγε με παράπονα ο Σάρας

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μίλησε για τις λεπτομέρειες που έκριναν το ντέρμπι κορυφής στο ΣΕΦ και έδωσαν στον Ολυμπιακό την νίκη απέναντι στην Μπαρτσελόνα.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής των «μπλαουγκράνα» στη συνέντευξη Τύπου μετά την αναμέτρηση στο ΣΕΦ:

Για την ήττα από τους Πειραιώτες: «Συγχαρητήρια στον Γιώργο Μπαρτζώκα και στον Ολυμπιακό. Ήταν ένα ενδιαφέρον παιχνίδι. Κάναμε πολλά πράγματα σωστά. Αν δείτε τη στατιστική, η διαφορά ήταν στα τρίποντα. Χάσαμε πολλά ελεύθερα σουτ. Ο Ολυμπιακός στο 1ο ημίχρονο έμεινε στο ματς με τα επιθετικά ριμπάουντ. Αυτά τα μεγάλα ματς κρίνονται από τις στιγμές που “χτυπάς” σωστά τον αντίπαλό σου. Ο Ολυμπιακός σκόραρε στα κρίσιμα σημεία, όταν είχαμε κλείσει τη διαφορά. Έβαλαν σημαντικά σουτ. Αυτό ήταν όλο, μικρές λεπτομέρειες».

Ολυμπιακος – Μπαγερν Live Streaming: Κυρίαρχος ο Ολυμπιακός

Από άποψη παράδοσης ο Ολυμπιακός είναι κυρίαρχος, καθώς στο ΣΕΦ μετράει 5/5 κόντρα στην ομάδα του Μονάχου, ενώ σε 11 αγώνες έχει μόλις δύο ήττες επί γερμανικού εδάφους.

Στον πρώτο γύρο στην «Audi Dome» οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν (71-82), με τον Σάσα Βεζένκοφ να κάνει ρεκόρ καριέρας σε αξιολόγηση (43) με τους 20 πόντους, τα 13 ριμπάουντ και τις 4 ασίστ που κατέγραψε στη στατιστική του το βράδυ της 17ης Νοεμβρίου 2022.

Η διαφορά που θέλει ο Πίτερς

Ο Άλεκ Πίτερς σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στην Μπαρτσελόνα στάθηκε στη σημασία της επικράτησης και στη συνέχεια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη «NOVA»:

«Το προηγούμενο παιχνίδι ήταν το πρώτο παιχνίδι στη σεζόν που δεν παίξαμε καθόλου καλά. Το σημερινό παιχνίδι ήταν ένα παιχνίδι που δείξαμε ότι έπρεπε να ανταποκριθούμε και να σιγουρέψουμε μια θέση στα play off. Επρεπε να δείξουμε ότι θα παίξουμε σκληρά”.

Για την προετοιμασία και τις συζητήσεις στα αποδυτήρια: «Μιλήσαμε πολύ στα αποδυτήρια και στην προπόνηση και είπαμε τι πρέπει να δείξουμε απόψε στην επιστροφή στο γήπεδό μας. πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε σκληροί και να δείξουμε στο γήπεδο απέναντι σε μια ομάδα που είμαστε μαζί στη βαθμολογία αυτό που είμαστε όλη τη σεζόν. Είμαι έτοιμος από την πρώτη μέρα. Παιχνίδι με παιχνίδι κάνω με άνεση αυτό που μου ζητάει η ομάδα, στο σύστημα του προπονητή, είτε στην άμυνα, είτε στην επίθεση με τα σουτ».

Για τους παίκτες που ήρθανε από τον πάγκο και έδωσαν ενέργεια για τη νίκη: «Είναι κάτι που έχουμε αποδεχτεί, τον ρόλο μας, μιλάμε μεταξύ μας στον πάγκο και λέμε ότι είμαστε υπεύθυνοι σε βράδια που οι βασικοί δεν θα παίξουνε καλά, να έρθουμε από τον πάγκο και να κάνουμε τη διαφορά. Το πλεονέκτημα έδρας είναι πολύ σημαντικό. Λατρεύομε να παίζουμε στο Σ.Ε.Φ. με τον κόσμο όπως σήμερα».

Για το τι είπε ο κόουτς Μπαρτζώκας στα αποδυτήρια: «Ελάτε παιδιά, έχουμε πολύ σημαντικό παιχνίδι την Πέμπτη».

Ο Τόμας Ουόκαπ σε δηλώσεις του πριν από το παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στην Μπαρτσελόνα αποθέωσε τον Σάσα Βεζένκοφ, τονίζοντας πως ακόμα και με 4 λυκειόπαιδα να αγωνιζόταν ο Βούλγαρος άσος, οι «ερυθρόλευκοι» και πάλι θα κέρδιζαν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη «NOVA»:

Για το τι σημαίνουν τα εντός έδρας παιχνίδια: «Μας έλειψε να παίζουμε στο ΣΕΦ. Η άνεση του να παίζεις στην έδρα σου, του να είσαι στο σπίτι σου, να κοιμάσαι στο κρεβάτι σου, είναι καλή φυσικά. Το να παίζεις μπροστά στον κόσμο σου και να παίρνεις την έξτρα ενέργεια απ’ αυτούς. Αυτό σημαίνει κάτι περισσότερο».

Για την Μπαρτσελόνα και την έξτρα μέρα ξεκούρασής της: «Σε αυτό το σημείο της σεζόν δεν έχει τόση σημασία. Όλοι είναι κουρασμένοι, όλοι προέρχονται από υποχρεώσεις το Σαββατοκύριακο, έτοιμοι για διπλή εβδομάδα. Οπότε μία μέρα ξεκούρασης παραπάνω δε θα κάνει τη διαφορά. Ξεκουράστηκαν, καλό γι’ αυτούς, όμως είμαστε επαγγελματίες μπασκετμπολίστες, φροντίζουμε τα σώματά μας. Έχουμε πολύ καλό προπονητικό τιμ εδώ, είμαστε έτοιμοι σωματικά γι’ αυτές τις προκλήσεις».

Για τον Βεζένκοφ και το νικητήριο τρίποντο με Κολοσσό: «Θα μπορούσαμε να βάλουμε τέσσερα λυκειόπαιδα δίπλα του. Και πάλι θα κέρδιζε το ματς. Παίζει πολύ καλά, δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο κατά τη διάρκεια της σεζόν. Είναι πολύ διασκεδαστικό να μοιράζεσαι το παρκέ μαζί του».

Ολυμπιακος – Μπαγερν Live Streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News