Ατρομητος - ΑΕΚ Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (8/3)

Ατρομητος-ΑΕΚ Live Streaming

Ίσως το πιο πολυσυζητημένο παιχνίδι της σεζόν θα διεξαχθεί την Τετάρτη (17:30) στο Περιστέρι.

Ατρομητος – ΑΕΚ Live Streaming | AEK Live Streaming: Ίσως το πιο πολυσυζητημένο παιχνίδι της σεζόν θα διεξαχθεί την Τετάρτη (17:30) στο Περιστέρι. Ο Ατρόμητος φιλοξενεί την ΑΕΚ στο Περιστέρι στο εξ αναβολής παιχνίδι για την 21η αγωνιστική της Super League σ’ ένα ματς που πέρασε από… σαράντα κύματα για να βρεθεί στη σέντρα.

Η αναμέτρηση ήταν αρχικά προγραμματισμένη για τις 5/2, αλλά αναβλήθηκε λόγω του αντικανονικού ύψους των δοκαριών που διαπιστώθηκε κατά τον σχετικό έλεγχο πριν την έναρξη. Οι δυο πλευρές οδηγήθηκαν στις δικαστικές αίθουσες και τελικά πρώτα η αρμόδια αρχή της Super League και στη συνέχεια της ΕΠΟ έκριναν ότι το ματς πρέπει να κριθεί πάνω στο χορτάρι κι όχι στα χαρτιά.

H αναμέτρηση είναι καθοριστική για την ΑΕΚ στη μάχη του πρωταθλήματος.

Το τοπίο στην κορυφή της βαθμολογίας είναι θολό λίγο πριν τα Playoffs. Πολύ μικρές διαφορές και λεπτομέρειες χωρίζουν τους διεκδικητές (Παναθηναϊκός 58, ΑΕΚ 56, Ολυμπιακός 51, ΠΑΟΚ 51).

Η «Ένωση» μέσα στο Περιστέρι ψάχνει το «τρίποντο» που θα την επαναφέρει στην πρώτη θέση, μία στροφή πριν το πέσιμο της αυλαίας της κανονικής περιόδου κι ενώ την Κυριακή ακολουθεί το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Αγία Σοφιά.

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα προέρχεται από την άνετη νίκη στο Ηράκλειο επί του ΟΦΗ (0-3) παρά τις σημαντικές απουσίες στην επίθεση. Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Άμραμπατ, ενώ ο Μάνταλος έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης.

Το τεχνικό επιτελείο της ΑΕΚ για το παιχνίδι στο Περιστέρι δεν υπολογίζει τον τραυματία Λιβάι Γκαρσία και τον Νόρντιν Άμπραμπατ, ο οποίος θα εκτίσει την ποινή μια αγωνιστικής που κουβαλάει.  Ωστόσο, στην επιθετική γραμμή επιστρέφει ο Σέρχιο Αραούχο και ο Αλμέιδα στη γραμμή κρούσης θα στηριχθεί επίσης στους Τσούμπερ, Γκατσίνοβιτς.AEK Live Streaming

Πρόβλημα με τις κάρτες στην ΑΕΚ

Οι κίτρινες κάρτες αποτελούν τον μεγάλο «πονοκέφαλο» για τον Ματίας Αλμέιδα στην ΑΕΚ.

Κατ’ αρχήν στην Κρήτη συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες ο Νορντίν Άμραμπατ. Ο Μαροκινός δηλώθηκε να εκτίσει απέναντι στον Ατρόμητο. Ωστόσο, ενόψει Περιστερίου υπάρχουν επτά παίκτες που είναι στο όριο και αν δουν κίτρινη κάρτα τότε θα χάσουν το ντέρμπι με τους «ερυθρόλευκους».

Συγκεκριμένα, στο όριο των κίτρινων καρτών βρίσκεται, πλέον, ο Βίντα που τιμωρήθηκε στη φάση του 33′, όπου ζήτησε πέναλτι, από τον ρέφερι Διαμαντόπουλο. Ενώ στο όριο βρίσκονται επίσης οι Τζαβέλλας, Γκατσίνοβιτς, Ρότα, Πινέδα, Ελίασον και Χατζισαφί.

Να θυμίσουμε πως όποιος απ’ αυτούς δει την κίτρινη κάρτα, θα πρέπει να εκτίσει την ποινή του στο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Δηλαδή, στο ντέρμπι της επόμενης Κυριακής με τον Ολυμπιακό.

Ταυτόχρονα, υπάρχουν και τα θετικά νέα. Εξέτισε και επιστρέφει ο αρχηγός Σέρχιο Αραούχο, όπως και ο βασικός μέσος, Νταμιάν Σιμάνσκι.

Ατρομητος – ΑΕΚ Live Streaming: Βλέπει ξεχωριστά τα ματς ο Αλμέιδα

Ικανοποιημένος από τη νίκη κόντρα στον ΟΦΗ δήλωσε ο Ματίας Αλμέιδα. Ο τεχνικός της ΑΕΚ αναφέρθηκε στη μάχη του πρωταθλήματος αλλά και στη συνέχεια της ομάδας του.

«Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι, ο αντίπαλος με ένα δύσκολο σύστημα να το αντιμετωπίσεις. Χρειάστηκαμε κάποιο διάστημα για να προσαρμόσουμε τα μαρκαρίσματα στο κέντρο. Κάναμε ένα μεγάλο παιχνίδι σε γενικές γραμμές».

Για το αν άλλαξε τον τρόπο παιχνιδιού της ΑΕΚ ελλείψει Αραούχο με δεδομένο πως δεν υπήρχε παίκτης που να παίζει τον ρόλο του: «Ναι, είχαμε σχεδιάσει ο Πέτρος να βοηθάει στα αμυντικά χαφ και ο Πινέδα να είναι πιο ψηλά. Ο Πινέδα έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά απ’ αυτά του Σέρχιο. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις. Δεξί μπακ, αριστερό μπακ, αμυντικό χαφ, ξέρω τα χαρακτηριστικά του και ξέρω ότι σε αυτή τη θέση μπορεί να αποδόσει. Την προηγούμενη μέρα ήταν με υψηλό πυρετό. Πραγματικά είναι ο τυπικός ποδοσφαιριστής που αφήνει την ψυχή του σε κάθε μπάλα που παίζει. Μου άρεσε πολύ η δουλειά που έκανε ο Μάνταλος σε μία θέση που έχει παίξει στο παρελθόν. Είναι θέση κλειδί με το ταλέντο που έχει του δίνουμε περισσότερες πρωτοβουλίες και σήμερα τα πήγε πολύ καλά».

Για τη μάχη του πρωταθλήματος ποιο είναι το στοιχείο που πρέπει να έχει η ομάδα: «Θεωρώ ότι με βάση τα όσα έχω δει και στα προηγούμενα πρωταθλήματα που υπήρχε μεγάλη διαφορά της 1ης από τις υπόλοιπες, ο πρωταθλητής μπορεί να έβγαινε από τον Φλεβάρη. Πιστεύω ότι αυτή τη φορά το πρωτάθλημα δίνει και χαρίζει περισσότερο ανταγωνισμό. Είμαστε πολλές οι ομάδες που προσπαθούμε να είμαστε ανταγωνιστικές μέχρι το τέλος. Αλλά γενικά εγώ είμαι της ιδέας ότι πρέπει να πηγαίνεις κάθε ματς ξεχωριστά. Εμείς έχουμε άλλο ένα ματς την Τετάρτη και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Από αύριο σκεφτόμαστε τον επόμενο αντίπαλο».ΑΕΚ Live Streaming

Οριστικά στα playout ο Ατρόμητος

Ο Ατρόμητος με 29 βαθμούς στο ενεργητικό του δεν έχει πλέον ελπίδες για είσοδο στην πρώτη εξάδα. Η ισοπαλία (1-1) με τον Αστέρα στην Τρίπολη το περασμένο Σάββατο τέλειωσε και τις μαθηματικές ελπίδες για είσοδο στα play offs.

Ωστόσο, η ομάδα του Κρις Κόουλμαν θέλει να ολοκληρώσει με θετικά αποτελέσματα την κανονική περίοδο. Θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει τις δυνάμεις με δύο ομάδες που πρωταγωνιστούν στην κορυφή. Υπενθυμίζουμε ότι οι Περιστεριώτες μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ φιλοξενούν την Κυριακή τον Παναθηναϊκό.

Ατρομητος – ΑΕΚ Live Streaming: Τα στατιστικά

Στο «head to head» των ομάδων τα νούμερα είναι εντυπωσιακά. Σε επίπεδο πρωταθλήματος σε 39 αγώνες η ΑΕΚ έχει 22 νίκες έναντι 7 του Ατρομήτου και 10 ισοπαλιών. Στο Περιστέρι η «Ένωση» έχει 8 νίκες, έναντι 5 των γηπεδούχων και 6 ισοπαλιών.

Σε κανένα εκ των 19 αγώνων με γηπεδούχο τον Ατρόμητο δεν έχει σημειωθεί Over. Το περσινό 0-2 είναι η πιο ευρεία νίκη της ΑΕΚ σε αυτό το γήπεδο. Στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου οι λεπτομέρειες έκαναν τη διαφορά. Η ΑΕΚ νίκησε στην «Αγιά Σοφιά» (1-0), με εύστοχο πέναλτι του Άμραμπατ στις καθυστερήσεις.AEK Live Streaming

Δεν δίνει εισιτήρια ο Ατρόμητος

Το «γιατί» δεν έδωσε εισιτήρια στην ΑΕΚ για το ματς της Τετάρτης (8/3, 17:30) επιχείρησε να εξηγήσει το απόγευμα της Δευτέρας ο Ατρόμητος.

Όπως σχολίαζαν οι Περιστεριώτες,  «ο Ατρόμητος δεν παραχωρεί εισιτήρια σε ΑΕΚ, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ εδώ και πολλά χρόνια και η σημερινή απόφαση του ΔΣ να μην παραχωρήσει εισιτήρια στην ΑΕΚ συμπεριλαμβάνεται στο ίδιο πλαίσιο. Το ίδιο συνέβη με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν. Με τον Ολυμπιακό σε πρωτάθλημα και Κύπελλο».

Ακόμη έλεγαν πως «τα επεισόδια που έγιναν με τον Άρη, εκεί που είχαν δοθεί εισιτήρια, αποτελεί έναν επιπλέον λόγο για να μην δοθούν σε φιλοξενούμενους οπαδούς σε τέτοιου είδους ματς ώστε να αποφύγουμε την παραμικρή υποψία επεισοδίων».

Να θυμίσουμε πως η ΑΕΚ ζήτησε δις εισιτήρια για το ματς. Το είχε κάνει τόσο στο παιχνίδι που αναβλήθηκε με το επίμαχο θέμα με τα δοκάρια, όσο και στη σύσκεψη των μέτρων ασφαλείας για το ματς της Τετάρτης (8/3). Ωστόσο και τις δύο φορές οι Περιστεριώτες το αρνήθηκαν.

Ατρομητος – ΑΕΚ Live Streaming| Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News