Αρμανι - Ολυμπιακος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (3/3)

Αρμανι - Ολυμπιακος Live Streaming

Το αήττητο σερί του Ολυμπιακού δοκιμάζεται στην έδρα της Αρμάνι Μιλάνο (21:30).

Αρμανι – Ολυμπιακος Live Streaming | Armani – Olympiacos Live Streaming: Το αήττητο σερί του Ολυμπιακού περνά από το «Forum», στην αναμέτρηση με την Αρμάνι Μιλάνο (21:30), στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Euroleague.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι η πιο φορμαρισμένη στην Ευρώπη. Συγκεκριμένα, «τρέχει» το μεγαλύτερο σερί στον «μαραθώνιο» και δείχνει ασταμάτητη.

Στο Μιλάνο στόχος είναι το 8/8, με τους «ερυθρόλευκους» να φορούν τη μαύρη εμφάνιση εις μνήμην των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών που έχει συγκλονίσει την Ελλάδα. Στο πλευρό της ομάδας θα βρεθούν και 600 οπαδοί της.Euroleague Live Streaming

Συλλυπητήρια για την τραγωδία στα Τέμπη

Αρμανι – Ολυμπιακος Live Streaming: Να συνεχίσει με νίκες

Βεζένκοφ: «Το βραβείο θα μπορούσε να το πάρει και ο Παπανικολάου»

Ο Σάσα Βεζένκοφ σε δηλώσεις του μετά την ανάδειξή του σε πολυτιμότερο παίκτη του Φλεβάρη στην Euroleague στάθηκε στη χημεία του Ολυμπιακού και στον Κώστα Παπανικολάου, που θα μπορούσε επίσης να βγει MVP.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Παίξαμε πολύ σημαντικά παιχνίδια τον Φεβρουάριο με πολύ καλούς αντιπάλους. Καταφέραμε το 4/4 και να παραμείνουμε ψηλά στην κατάταξη, κάτι πολύ σημαντικό για την αυτοπεποίθησή μας, το παιχνίδι μας, τη χημεία μας. Είναι πολύ σημαντικό μπαίνοντας στην τελική ευθεία. Έχουμε 13 παίκτες έτοιμους να μπουν και να παίξουν, να εκπληρώσουν το ρόλο τους. Όλοι είναι έτοιμοι να βγουν μπροστά σε περίπτωση που κάποιος είναι τραυματίας. Δεν είμαστε ομάδα του ενός. Προσπαθούμε να καλύπτουμε ο ένας τον άλλον. Έτσι όπως είναι χτισμένη ομάδα, ο ένας παίζει για τον άλλο. Μας αρέσει να κυκλοφορούμε τη μπάλα, να παίζουμε ως ομάδα, είναι πολύ σημαντικό.

Το βραβείο θα μπορούσε εύκολα να το είχε κερδίσει κι ο Παπανικολάου. Παίζει απίθανα, όχι μόνο τον Φεβρουάριο, αλλά τους τελευταίους μήνες. Είναι ο αρχηγός μας. Προσπαθεί να μας κρατάει ενωμένους, μας μιλάει όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά. Είναι κλισέ, αλλά κοιτάμε μόνο το επόμενο παιχνίδι. Έτσι κάνουμε από την αρχή της χρονιάς».

Αρμανι – Ολυμπιακος Live Streaming: Ψάχνεται η Αρμάνι

Πλέον, στόχος είναι η νίκη Νο8 για να διατηρηθεί η πρώτη θέση, απέναντι σε μια ομάδα που μπήκε με υψηλούς στόχους στη σεζόν, αλλά έχει απογοητεύσει.

Η Αρμάνι Μιλάνο από διεκδικήτρια του Final-4 και του τίτλου έχει περιοριστεί με το ρεκόρ 9-15 πολύ μακριά από την οκτάδα και στα πολύ χαμηλά «πατώματα» της κατάταξης. Ωστόσο, θέλει να σταματήσει το σερί των Πειραιωτών, κυνηγώντας πλέον νίκες γοήτρου.

Φυσικά ανεξάρτητα από τη βαθμολογική της θέση η ιταλική ομάδα είναι πάντα φιλόδοξη και επικίνδυνη, με τους «ερυθρόλευκους» να στοχεύουν στη διαφύλαξη του εξαιρετικού ρεκόρ μακριά από το ΣΕΦ (9-4).

Στην αντίπερα όχθη η ομάδα του Έτορε Μεσίνα θέλει να κάνει back to back νίκες, μετά το 78-76 επί του Παναθηναϊκού στο Μιλάνο, αλλά θα χρειαστεί να ξεπεράσει και τους… αριθμούς.

Βαλενθια – Ολυμπιακος Live Streaming: Σαρώνουν οι Πειραιώτες

Αρμανι – Ολυμπιακος Live Streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News