ΟΦΗ - ΑΕΚ Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (5/3)

ΟΦΗ - ΑΕΚ Live Streaming

Η ΑΕΚ έχει δύσκολη αποστολή στο Ηράκλειο με φόντο την κούρσα του τίτλου. Στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Super League η «Ένωση» αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΟΦΗ το απόγευμα της Κυριακής (19.30).

ΟΦΗ – ΑΕΚ Live Streaming | AEK Live Streaming: Η ΑΕΚ έχει δύσκολη αποστολή στο Ηράκλειο με φόντο την κούρσα του τίτλου. Στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Super League η «Ένωση» αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΟΦΗ το απόγευμα της Κυριακής (19.30).

Οι «κιτρινόμαυροι» χρειάστηκε να αλλάξουν τον αγωνιστικό τους προγραμματισμό. Την περασμένη Τετάρτη ήταν προγραμματισμένος ο δεύτερος ημιτελικός για το Κύπελλο Ελλάδας Novibet απέναντι στον Ολυμπιακό. Οι παίκτες του Αλμέιδα πήγαιναν με το πάνω χέρι στο Φάληρο ύστερα από το 3-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια στο πρώτο παιχνίδι. Ωστόσο, τα τραγικά γεγονότα που συνέβησαν στα Τέμπη οδήγησαν στην αναβολή του παιχνιδιού. Μέσα σε όλα αυτά το καλεντάρι της ΑΕΚ έχει και νέα αλλαγή αφού η επιτροπή εφέσεων αποφάσισε πως το παιχνίδι με τον Ατρόμητο θα διεξαχθεί κανονικά.AEK Live Streaming

Στις 8 Μαρτίου το Ατρόμητος – ΑΕΚ

Στις 8 Μαρτίου αναμένεται να διεξαχθεί το εξ αναβολής Ατρόμητος-ΑΕΚ, όπως και ο πρώτος αγώνας Κυπέλλου μεταξύ Λαμίας και ΠΑΟΚ, ενώ οι ρεβάνς των ημιτελικών πηγαίνουν… εντός των πλέι οφ.

Μετά την απορριπτική απόφαση στην έφεση της ΑΕΚ για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, ο αγώνας στο Περιστέρι που δεν είχε διεξαχθεί λόγω των… δοκαριών, θα γίνει κανονικά.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την επόμενη Τετάρτη, ενώ την ίδια ημέρα θα γίνει και ο πρώτος ημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet ανάμεσα σε Λαμία και ΠΑΟΚ, μετά την αναβολή λόγω της τραγωδίας των Τεμπών.

Σε ό,τι αφορά τις ρεβάνς του Κυπέλλου, πηγαίνουν προφανώς εντός των πλέι οφ. Το πιθανότερο αυτή τη στιγμή είναι να γίνουν μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα, Μ.Τετάρτη-Μ.Πέμπτη (12-13 Απριλίου).

Γίνεται αντιληπτό λοιπόν πως η επόμενη εβδομάδα θα είναι ιδιαίτερα απαιτητική για την ΑΕΚ. Την Κυριακή (5/3) δοκιμάζεται στην έδρα του ΟΦΗ και μετά από τρεις ημέρες πηγαίνει στο Περιστέρι (8/3). Το μενού με το ντέρμπι πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό (12/3), για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας.

ΟΦΗ – ΑΕΚ Live Streaming: Για «ντροπή» κάνουν λόγο στην ΑΕΚ

Λακωνική, αλλά άκρως δηκτική, η αντίδραση της ΑΕΚ στην απόρριψη της έφεσης για το ματς με τον Ατρόμητο

Σοκαρισμένοι και έντονα προβληματισμένοι είναι στην ΑΕΚ έπειτα από την απόρριψη της έφεσης για τη διεξαγωγή του ματς με τον Ατρόμητο υπό αντικανονικές συνθήκες.

Στην Ένωση έχουν πολλά ερωτηματικά. Κι αυτό διότι δεν έλαβαν κανένα σκεπτικό, παρά μόνο το διατακτικό που αναφέρει την απόρριψη της έφεσης. Σε συνδυασμό με την τραγωδία των Τεμπών, η θέση που εξέφρασε επίσημα η ΑΕΚ είναι λακωνική, αλλά άκρως δεικτική.

«Σε μια μέρα θρήνου για την πατρίδα μας, σε μια μέρα εθνικού πένθους, η ΠΑΕ ΑΕΚ σε ένδειξη σεβασμού δεν πρόκειται να σχολιάσει εκτενώς την σημερινή απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων. Μια λέξη μόνο: Ντροπή!», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.ΑΕΚ Live Streaming

Χάνει πιθανότητες το CAS

Δεν θα διεκδικήσει και σε τρίτο βαθμό η ΑΕΚ, όπως όλα δείχνουν, την υπόθεση των… δοκαριών στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Μετά το πειθαρχικό όργανο της Super League, ήρθε και η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ να αποφασίσει ότι θα πρέπει να γίνει κανονικά το παιχνίδι του Ατρομήτου με την ΑΕΚ, που δεν είχε διεξαχθεί λόγω της απόκλισης που υπήρχε στην απόσταση των δοκαριών από το έδαφος.

Μετά την απορριπτική απόφαση στην έφεση της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, η Ένωση έχει το δικαίωμα να προσφύγει και στο CAS. Πάντως κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Ούτως ή άλλος ο αγώνας θα διεξαχθεί κανονικά, πιθανότατα την προσεχή Τετάρτη (8/3) στο Περιστέρι.

ΟΦΗ – ΑΕΚ Live Streaming: Τα πλάνα του Αλμέιδα

Ο Ματίας Αλμέιδα και οι παίκτες του στρέφονται λοιπόν και πάλι στο πρωτάθλημα. Με ματς λιγότερο, είναι στο -2 από τον Παναθηναϊκό. Την προηγούμενη αγωνιστική επέστρεψαν στις νίκες χάρη στο 2-0 επί του Αστέρα Τρίπολης στη Νέα Φιλαδέλφεια. Έτσι κατάφεραν να συνεχίσουν το εκπληκτικό τους σερί στο νέο γήπεδο. Συγκεκριμένα, μετρούν 14 νίκες σε 14 παιχνίδια με συντελεστή τερμάτων 37-2! Τώρα, καλούνται να επιστρέψουν και στα «διπλά» αφού την προηγούμενη φορά που αγωνίστηκαν μακριά από το «σπίτι» τους ηττήθηκαν 2-0 από τον ΠΑΟΚ.

Η αποστολή της ομάδας δεν θα είναι εύκολη. Τα προβλήματα που έχουν μαζευτεί είναι σημαντικά και με φόντο και τις κολλητές αναμετρήσεις ο Αργεντινός τεχνικός έχει γρίφους να λύσει μπροστά του. Σημαντικότερος όλων ενόψει του παιχνιδιού στο Ηράκλειο είναι αυτός σχετικά με τη θέση του σέντερ φορ. Ο Λιβάι Γκαρσία τραυματίστηκε κόντρα στους Αρκάδες και η συμμετοχή του για το ματς της κανονικής διάρκειας κόντρα στον Ολυμπιακό είναι οριακή. Κόντρα στους Κρητικούς δεν υπολογίζεται ούτε ο Σέρχιο Αραούχο. Μαζί με τον Σιμάνσκι ο Αργεντινός επιθετικός δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του λόγω συμπλήρωσης καρτών. Έτσι, με τον Φαν Φέερτ να θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να επιστρέψει, οι «κιτρινόμαυροι» έχουν ξεμείνει από «καθαρόαιμο» σέντερ φορ. Μοναδική επιλογή στο ρόστερ είναι ο Κοσίδης, που θα βρεθεί στον πάγκο.

Βάσει των τελευταίων δοκιμών του Αλμέιδα, ο Στίβεν Τσούμπερ θα πάρει θέση στην κορυφή της επίθεσης. Ο Ελβετός μεσοεπιθετικός και πριν το πρόβλημα με τον Λιβάι Γκαρσία έπαιρνε περισσότερα λεπτά από τον προπονητή του σε θέσεις κοντά στο «κουτί». Όλα δείχνουν λοιπόν πως θα τον εμπιστευτεί και μένει να φανεί ποιοι θα πάρουν τις θέσεις από πίσω του. Η τριάδα των Γκατσίνοβιτς, Άμραμπατ, Ελίασον δείχνει να είναι η επικρατέστερη. Άλλωστε, όλα δείχνουν, πως ο Πινέδα θα μεταφερθεί στον άξονα, δίπλα στον Γιόνσον, λόγω της τιμωρίας του Σιμάνσκι.AEK Live Streaming

Να χαμογελάσει στην έδρα του θέλει ο ΟΦΗ

Από την πλευρά του, ο ΟΦΗ θέλει να δείξει πως η έλλειψη ουσιαστικού κινήτρου στη βαθμολογία δεν παίζει κανέναν ρόλο. Το έδειξε άλλωστε και κόντρα στον Ιωνικό την περασμένη αγωνιστική. Η ομάδα της Νεάπολης «καιγόταν» για νίκη με φόντο την παραμονή, ωστόσο, οι Κρητικοί πήραν δεύτερο σερί διπλό στο πρωτάθλημα με σκορ (2-0).

Το ζήτημα που καλείται ο Νταμπράουσκας είναι η αξιοποίηση της έδρας. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια για τη Super League ο ΟΦΗ έχει τρία «διπλά», μία ισοπαλία στην Τούμπα (0-0) και μία ήττα στο Φάληρο (2-1). Αντίθετα, στο «Γεντί Κουλέ» οι «ασπρόμαυροι» έχουν μόλις ένα «τρίποντο» στα πέντε τελευταία τους ματς. Εντός έδρας το μεγάλο πρόβλημα της ομάδας του Λιθουανού τεχνικού είναι το γκολ. Είναι χαρακτηριστικό, πως έχει πετύχει μόλις ένα τέρμα σε αυτό το διάστημα.

Θέματα με τις κάρτες έχει και ο ΟΦΗ ενόψει της αναμέτρησης με την ΑΕΚ. Συγκεκριμένα, θα απουσιάσουν οι Βούρους και Περέα. Το ευχάριστο είναι πως επιστρέφουν έχοντας εκτίσει τις ποινές τους οι Μεγιάδο και Λάρσον. Φυσικά εκτός παραμένουν οι Νέιρα και Φελίπε, που εξακολουθούν να ακολουθούν πρόγραμμα θεραπείας.

ΟΦΗ – ΑΕΚ Live Streaming| Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News