ΑΕΚ – Αστερας Τριπολης Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (25/2)

aek-asteras-tripolis-live-streaming

Η ΑΕΚ θέλει να επιστρέψει στις νίκες και να συνεχίσει το σερί στη Νέα Φιλαδέλφεια.

ΑΕΚ – Αστερας Τριπολης Live Streaming | AEK Live Streaming:

Η ΑΕΚ θέλει να επιστρέψει στο πρωτάθλημα και να συνεχίσει το σερί στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η «Ένωση» υποδέχεται το απόγευμα του Σαββάτου τον Αστέρα Τρίπολης (17.30), στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Super League.

Με το ντέρμπι «αιωνίων» ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό να δεσπόζει στο πρόγραμμα της αγωνιστικής, η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα θέλει να εκμεταλλευτεί τις απώλειες που θα προκύψουν. Προέρχεται από την ήττα (2-0) στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ και μέσα στα ζητούμενα του Αργεντινού τεχνικού είναι και μια καλή εμφάνιση, ώστε, να επιστρέψει η ψυχολογία στα γνωστά επίπεδα.

Άλλωστε, αυτό θα είναι ένα έξτρα κέρδος ενόψει της ερχόμενης Τετάρτης. Η ΑΕΚ πηγαίνει στο Φάληρο για τον δεύτερο ημιτελικό στο Κύπελλο Ελλάδας Novibet απέναντι στον Ολυμπιακό. Υπενθυμίζεται, πως η «Ένωση» είχε επικρατήσει 3-0 στο πρώτο παιχνίδι κι έχει ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης. Super League Ελλάδας Live Streaming

Αλμέιδα: «Ακούω τόσες μέρες ότι μας είχε διαβάσει ο ΠΑΟΚ. Σε τις μας διάβασαν;»

Ο Ματίας Αλμέιδα ανέλυσε εκ νέου την ήττα της ΑΕΚ από τον ΠΑΟΚ και διαφώνησε με όσους υποστηρίζουν πως είχε “διαβάσει” την ομάδα του ο αντίπαλος.

«Πιστεύω, ότι στο ποδόσφαιρο κάποιες φορές όση ανάλυση και να κάνεις, τα πράγματα μπορεί να μην βγουν. Έχω πει και στο παρελθόν ότι το φάρμακο για τη νίκη δεν υπάρχει. Εσείς, για παράδειγμα, μπορεί να παρατηρήσετε ότι εμείς παίζουμε man to man. Όμως, εγώ μπορώ να καθίσουμε και να σας εξηγήσω ότι δεν παίζουμε man to man. Άλλες στιγμές μπορούμε να κάνουμε ένα είδος πίεσης, άλλες στιγμές δεν μπορούμε να το ασκούμε αυτό. Οπότε, αν κάποιος πιστεύει ότι έχει εντοπίσει κάτι, εγώ πιστεύω ότι όλα ήδη έχουν ανακαλυφθεί στο ποδόσφαιρο.

Δεν υπήρξε κάποια ενέργεια από τον αντίπαλο, που να δημιούργησε μια φάση επικίνδυνη για να σκοράρει, μέσω μεγάλης μπάλας από τον τερματοφύλακα. Έχω ακούσει αυτό το σχόλιο δύο – τρεις φορές τις προηγούμενες ημέρες, ότι μας είχαν εντοπίσει, ότι μας είχαν «διαβάσει». Σε τι μας είχαν «διαβάσει»;

Στο παιχνίδι, με βάση τη στατιστική, είχαμε μεγαλύτερο αριθμό πασών, μεγαλύτερο βαθμό αποτελεσματικότητας στις πάσες. Μέσω της πίεσης, καταφέραμε να οδηγήσουμε τους αντίπαλους κεντρικούς αμυντικούς να κάνουν μεγάλες μπαλιές. Επίσης, λόγω της πίεσης και ο τερματοφύλακας έπαιζε με μεγάλες μπαλιές. Και αν συγκρίνετε και τα προηγούμενα παιχνίδια, εμείς δεν αλλάξαμε τρόπο παιχνιδιού. Κάναμε κάτι παρόμοιο. Ο αντίπαλος σε αυτή την περίπτωση άλλαξε τον τρόπο παιχνιδιού του, γιατί συνήθως αναπτύσσονται με build up και το κάνουν καλά. Ο αντίπαλος που αντιμετωπίσαμε παίζει καλό ποδόσφαιρο, το είπα και στον προπονητή του και το έχω δηλώσει κιόλας. Στο ποδόσφαιρο, πάντα κερδίζει αυτός που σκοράρει. Δεν έχει σημασία πόση αποτελεσματικότητα θα έχεις στις πάσες, δεν έχει σημασία το ποσοστό κατοχής της μπάλας. Σαν προπονητή, όμως, φυσικά με ενδιαφέρει, γιατί μέσα από αυτό καταλαβαίνω ότι η ομάδα είναι σε καλό δρόμο».

ΑΕΚ – Αστερας Τριπολης Live Streaming: Σαρώνει στη Νέα Φιλαδέλφεια

Σε ακόμη ένα ματς η ΑΕΚ θέλει να εκμεταλλευτεί το νέο της γήπεδο. Η Νέα Φιλαδέλφεια αποτελεί το «κάστρο» της ομάδας και αυτό φαίνεται και από τους αριθμούς.

Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν το απόλυτο, μετρώντας 13 νίκες σε ισάριθμα ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Μάλιστα, οι επικρατήσεις συνήθως συνδυάζονται και με εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Αυτό φαίνεται και στα επιθετικά νούμερα αλλά και σε αυτά της άμυνας. Είναι χαρακτηριστικό, πως η ΑΕΚ έχει σημειώσει 35 τέρματα, ενώ η εστία της έχει παραβιαστεί μόλις δύο φορές! AEK Live Streaming

Με αλλαγές η ενδεκάδα της ΑΕΚ

Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς αναμένεται να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα της ΑΕΚ ενόψει του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Η δεδομένη απουσία του Σιμάνσκι λόγω τιμωρίας θα φέρει αλλαγές στο κέντρο της ΑΕΚ ενόψει του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Όπως όλα δείχνουν, ο Ματίας Αλμέιδα θα μεταφέρει τον Πινέδα στο «8». Ο Γκατσίνοβιτς θα επιστρέψει στο βασικό σχήμα και στα αριστερά. Οι Γιόνσον και Άμραμπατ έχουν προβάδισμα για τις άλλες δύο θέσεις του κέντρου, όμως… παίζει δυνατά και ο Ελίασον για την δεξιά πλευρά.

Από εκεί και πέρα, ίσως υπάρξουν μικρές αλλαγές και στην αμυντική γραμμή. Είναι ξεκάθαρο πως μέσα και από τις δοκιμές στις προπονήσεις ο Αργεντινός τεχνικός έχει στο μυαλό του και τον επαναληπτικό με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο. Επίσης, μπαίνοντας σε ένα κρίσιμο σημείο της σεζόν, είναι βέβαιο πως αρκετοί παίκτες που έχουν επιβαρυνθεί θα χρειαστεί να πάρουν ανάσες.

Στη… γωνία για Λιβάι Γκαρσία και η πρώην ομάδα του

Στα οικονομικά οφέλη που μπορεί να αποκομίσει το προσεχές καλοκαίρι η Μπεϊτάρ από ενδεχόμενη πώληση του Λιβάι Γκαρσία αναφέρονται οι Ισραηλινοί.

Συγκεκριμένα σε ρεπορτάζ της ιστοσελίδας, «sport5.co.il» γίνεται αναφορά στην εξαιρετική σεζόν που κάνει ο Λιβάι Γκαρσία με την ΑΕΚ με αποτέλεσμα να προκαλεί το ενδιαφέρον ομάδων από τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης.

«Οι οπαδοί της Μπεϊτάρ φαντασιώνονται εδώ και καιρό κέρδος από την πώληση του Λιβάι Γκαρσία. Εντυπωσιάζει με την ΑΕΚ και προκαλεί το ενδιαφέρον από μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο ρεπορτάζ.

Να θυμίσουμε πως η Μπεϊτάρ αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και έστειλε μήνυμα στην ΑΕΚ πως είναι διατεθειμένη να ρίξει στο 20% το ποσοστό μεταπώλησης του ποδοσφαιριστή από 40% που είναι αυτή τη στιγμή.

Κι αυτό ακριβώς το μήνυμα του ισραηλινού κλαμπ, ασφαλώς κι αποτελεί μια νέα σημαντική παράμετρο στην υπόθεση Γκαρσία και την ενδεχόμενη πώλησή του από την ΑΕΚ με φόντο το καλοκαιρινό παζάρι που έρχεται.

ΑΕΚ – Αστερας Τριπολης Live Streaming: Αισιόδοξος για τη συνέχεια ο Μάντζιος

Ο Αστέρας Τρίπολης την προηγούμενη αγωνιστική αναδείχθηκε ισόπαλος με τον ΠΑΣ Γιάννινα (1-1). Ο Άκης Μάντζιος τόνισε ότι μετά την επίτευξη του γκολ, η ομάδα του πραγματοποίησε ένα από τα χειρότερά της ημίχρονα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Αστέρα στην κάμερα της NOVA: «Ήταν ένα παιχνίδι που ξεκίνησε ιδανικά. Μετά το γκολ όμως εξαφανιστήκαμε, ήταν το χειρότερό μας ημίχρονο. Δεν είχαμε διάθεση, ήμασταν δεύτεροι στις μπάλες, κάναμε αβίαστα λάθη. Ήταν κακό ημίχρονο. Μετά ισορροπήσαμε και με τις αλλαγές, γίναμε καλύτεροι. Είχαμε τις ευκαιρίες του Σίτο και του Ζουγλή, κάναμε φάσεις για να κερδίσουμε».

Για τη συμμετοχή νέων παικτών ανέφερε: «Είναι θετικό, δουλεύουμε με τα νέα παιδιά. Παιχνίδι με παιχνίδι θα παίρνουν και χρόνο περισσότερο και στο κομμάτι αυτό είμαστε ευχαριστημένοι».

ΑΕΚ – Αστερας Τριπολης Live Streaming: Happy end με Νταντσένκο

Εξαιρετικά εξελίσσεται η αποκατάσταση της υγείας του Ολεγκ Νταντσένκο, που από την Τετάρτη ταξίδεψε στην πατρίδα του

Ακρως ενθαρρυντικά είναι τα νέα για την κατάσταση της υγείας του Ολεγκ Νταντσένκο. Ο Ουκρανός μπακ της ΑΕΚ, που αγωνίζεται ως δανεικός στην πατρίδα του με τη φανέλα της Ζόρια, δείχνει να ανακάμπτει έπειτα από το σοκ της καρδιακής ανακοπής που υπέστη πριν από λίγες ημέρες. Μάλιστα, ήταν τόσο θετική η εξέλιξη της αποθεραπείας του, ώστε από την Τετάρτη ταξίδεψε ήδη για την Ουκρανία, δίχως καν να απαιτηθεί η παρουσία κάποιου συνεργάτη της ΑΕΚ στο πλευρό του.

Ο Νταντσένκο είναι πλέον καλά στην υγεία του. Απέφυγε την επέμβαση εμφύτευσης απινιδωτή και είναι πιθανό να επιστρέψει άμεσα στις προπονήσεις, αφού έλαβε εξιτήριο από το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών. Η ΑΕΚ στήριξε έμπρακτα τον Ουκρανό σε αυτήν τη νέα περιπέτεια που πέρασε. Ο ίδιος ευχαρίστησε τους υπεύθυνους της ομάδας που ήταν μαζί του και στάθηκε στο πλευρό του σε αυτήν την ιστορία, που φαίνεται να έχει χάπι εντ.

ΑΕΚ – Αστερας Τριπολης Live Streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News