Λαμια - Ολυμπιακος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (19/2)

Λαμία - Ολυμπιακός Live Streaming

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στη Λαμία απέναντι στην τοπική ομάδα (16:00) για την 23η αγωνιστική της Super League.

Λαμια – Ολυμπιακος Live Streaming | Lamia – Olympiacos Live Streaming:

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στη Λαμία απέναντι στην τοπική ομάδα (16:00) για την 23η αγωνιστική της Super League και η νίκη είναι μονόδρομος και για τις δύο ομάδες.

Ο μεν Ολυμπιακός θέλει να διατηρήσει την επαφή του με την κορυφή, η δε Λαμία να πάρει… ανάσα στη μάχη που δίνει για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Στο «Αθανάσιος Διάκος» θα αναμετρηθούν δύο ομάδες με εντελώς διαφορετικούς στόχους, αλλά με κοινό σκοπό το «τρίποντο». Το φινάλε της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος πλησιάζει. Tα περιθώρια είναι στενά για όλους και κάθε βαθμός μετρά πολλαπλά σε κάθε «τελικό» που απομένει.

Οι «ερυθρόλευκοι» του Μίτσελ (46 βαθμοί) έχουν μείνει πίσω στη μάχη του τίτλου. Για να μη χάσουν κι άλλο έδαφος καλούνται να πάρουν το «διπλό» στη Φθιώτιδα.

Η βαριά ήττα στον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου από την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια έχει αφήσει «πληγές» στους πρωταθλητές Ελλάδας. Μέσω του πρωταθλήματος θέλουν να κάνουν την αντεπίθεση που θα τους επιτρέψει να διεκδικήσουν τη διατήρηση των σκήπτρων τους.

Το ευρύ 6-1 επί του Παναιτωλικού στο «Καραϊσκάκη» ήταν μια ηχηρή αντίδραση από τους Πειραιώτες, που στοχεύουν σε επάνοδο στα «διπλά». Στις δύο τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις τους δεν έχουν νίκη (ισοπαλίες σε Τούμπα και Περιστέρι) και συνολικά μετρούν 5 νίκες, 5 ισοπαλίες και 1 ήττα σε 11 αγώνες. Super League Ελλάδας Live Streaming

Υπερασπίστηκε την ομάδα του ο Μίτσελ

Για ακόμη μια φορά ο Μίτσελ υπερασπίστηκε τόσο τον εαυτό του όσο και την ομάδα του, ενώ παράλληλα έκανε λόγο και για έλλειψη σεβασμού προς το πρόσωπό του.

Για την εικόνα του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό: «Ήταν πραγματικά μία απάντηση μετά το νοκ άουτ που υποστήκαμε την περασμένη εβδομάδα. Ήταν μία απάντηση και ένα ξέσπασμα από τους παίκτες και τους προπονητές. Εδώ πηγαίνουμε συχνά στα άκρα. Από τη ζέστη στο κρύο και από το καλό στο κακό. Μετά το αποτέλεσμα της Πέμπτης θα πρέπει να ζητήσουμε συγγνώμη. Αλλά θα πρέπει να μετρηθεί σωστά και η δουλειά που έχει γίνει και η ανοδική πορεία της ομάδας.

Δεν είμαστε χαρούμενοι ή ικανοποιημένοι από το σημείο που είμαστε. Όμως, οι στατιστικές δείχνουν άνοδο. Η κατάσταση έχει βελτιωθεί αρκετά. Δεν μπορεί να είμαστε εμείς οι δικοί μας εχθροί. Μία ομάδα που δεν πιστεύει στον προπονητή της δεν μπορεί να κάνει ένα παιχνίδι σαν το σημερινό. Να ευχαριστήσω τους παίκτες μου και να δηλώσω πως πάντα θα τους στηρίζω».

Για το πόσο δύσκολα ήταν τα πράγματα για αυτόν μετά την ΑΕΚ: «Ήταν σίγουρα οι πιο πικρές μέρες. Ίσως να παρατήρησα και κάποια έλλειψη σεβασμού. Δεν βρίσκομαι εδώ γιατί έχω ανάγκη από λεφτά ή από δουλειά. Βρίσκομαι εδώ γιατί μου αρέσει. Είμαι σε γενικές γραμμές ταπεινός και έχω καλή παιδεία. Μερικές φορές πρέπει να λες ότι δεν είμαι εδώ μόνο για να δέχομαι κριτική.

Ξέρω πώς πάντα πρέπει να νικάμε. Πρέπει όμως να υπερασπιζόμαστε τους εαυτούς μας και τους παίκτες. Ξέρω πως ο Ολυμπιακός πρέπει να νικά. Αυτό δεν σημαίνει όμως πως πρέπει να περνάμε από το ένα σημείο στο άλλο. Είμαι οπαδός του Ολυμπιακού είτε νικώ είτε χάνω. Δεν είμαι θυμωμένος αλλά κάποιες φορές πρέπει να ειπωθούν μερικά πράγματα. Μερικές φορές δείχνω πως έχω καλή διαπαιδαγώγηση αλλά δεν είμαι ανόητος». Ολυμπιακός Live Streaming

Λαμια – Ολυμπιακος Live Streaming: Υπολογίζεται ο Μπιέλ

Ο Πεπ Μπιέλ προπονήθηκε κανονικά και υπολογίζεται από τον Μίτσελ για το ματς με την Λαμία (19/2). Έτοιμος για βασικός ο Ραμόν.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός χτύπησε στο ματς με την ΑΕΚ και δεν έπαιξε κόντρα στον Παναιτωλικό, ωστόσο προπονήθηκε κανονικά και όλα δείχνουν πως θα παίξει κανονικά κόντρα στη Λαμία.

Από εκεί και πέρα, ο Μίτσελ σκέφτεται να δώσει ξανά φανέλα βασικού στον Ραμόν και να αφήσει εκτός τον Ρέαμπτσιουκ, ενώ ένας εκ των Σαμασέκου ή Κασάμι θα αντικαταστήσει τον τιμωρημένο Εμβιλά στο κέντρο. Ολυμπιακός Live Streaming

Αλλαγή σελίδας στη Λαμία

Στην αντίπερα όχθη, η Λαμία (12 βαθμοί) με νέο πρόσωπο στην τεχνική ηγεσία τον Λεωνίδα Βόκολο, αναζητά νέα αρχή και βαθμούς για να διεκδικήσει ως το τέλος την παραμονή στα «σαλόνια».

Η βαριά εντός έδρας ήττα από τον ΟΦΗ (1-4) αποτέλεσε το κύκνειο άσμα του Σάββα Παντελίδη, με τη νέα σελίδα στον πάγκο να συντελείται με τον Βόκολο. Ο Έλληνας τεχνικός είναι ο τρίτος προπονητής φέτος, καθώς ο Παντελίδης είχε αντικαταστήσει τον Τζιανλούκα Φέστα.

Η αλλαγή στην άκρη του πάγκου δεν είναι και η μοναδική με την οποία παραταχθεί η ουραγός της κατάταξης Λαμία στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, καθώς ανακοίνωσε επίσης δύο μεταγραφές.

Ο έμπειρος πρώην διεθνής Κυριάκος Παπαδόπουλος επέστρεψε στην Ελλάδα για να φορέσει τα «κυανόλευκα», έχοντας ως προηγούμενο σταθμό την ρουμανική Κραϊόβα. Η δεύτερη προσθήκη είναι ο 27χρονος επιθετικός Ζέισον Μεδίνα Εσκομπάρ, ώστε να τονωθεί η γραμμή κρούσης.

Η Λαμία έχει τη χειρότερη επίθεση στη Super League, με μόλις 9 γκολ, ενώ έχει μόλις 1 νίκη σε 22 αγώνες στον «μαραθώνιο», το 1-0 επί του Λεβαδειακού από τον περασμένο Οκτώβριο (1/10). Όσον αφορά την ιστορία των αναμετρήσεών τους, η κυριαρχία του Ολυμπιακού είναι απόλυτη, με 11 νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα, με 29-2 τέρματα. Στον πρώτο γύρο στο Φάληρο οι Πειραιώτες επικράτησαν 2-0, με γκολ από Χάμες (22’) και Μπακαμπού (28’).

Λαμια – Ολυμπιακος Live Streaming: Βόκολος: «Δεν πιστεύω στα θαύματα, πιστεύω στην προσπάθεια»

Ο Έλληνας τεχνικός παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του συλλόγου μιλώντας για τη νέα πρόκληση της καριέρας του αλλά και τη συνέχεια της σεζόν.

«Δεν είμαι από τους ανθρώπους που μιλούν πολύ, δεν μου αρέσουν τα λόγια. Έχω ότι κερδίζει μέσα από τις πράξεις μόνο. Θέλω να πω πώς είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην προσπάθεια αυτή της Λαμίας, μέχρι το τέλος της χρονιάς. Διαδέχθηκα έναν εξαιρετικό συνάδελφο, τον Σάββα Παντελίδη. Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να υπάρχει πίστη, αυτό πρέπει να καταλάβουν οι ποδοσφαιριστές μας. Θα ήθελα την στήριξη του κόσμου της Λαμίας γιατί ξέρω τη δυναμική αυτής της ομάδας. Πιστεύω ότι με τη βοήθεια όλων με το κλίμα που θέλουμε να δημιουργήσουμε, θα φέρουμε τη Λαμία εκεί που πραγματικά της αξίζει.

Αυτό που μπορώ να πω στους οπαδούς, δεν υπάρχει τίποτα δύσκολο ή εύκολο. Αυτό μου έχει μάθει το ποδόσφαιρο και η ζωή. Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά στους οπαδούς από το πρώτο λεπτό που θα μπορώ στα αποδυτήρια, στη φιλοσοφία είναι όλοι οι παίκτες για όσο παίζουν για την ομάδα, είναι υποχρεωμένοι να δίνουν τη ψυχή τους. Αυτό είναι το πρώτο στοιχείο που πρέπει να έχει ένας ποδοσφαιριστής. Είναι επαγγελματίες, είναι σε ένα εξαιρετικό κλαμπ που τους παρέχονται όλες οι ανέσεις. Θα πρέπει με πρώτα εμένα που θα είμαι από το πρωί έως το βράδυ εδώ, να δώσουμε το καλύτερο που μπορούμε.

Σίγουρα δεν μπορείς να κάνεις τα πάντα, ούτε μάγος είμαι, αλλά τα βασικά κομμάτια πρέπει να τα περάσουμε. Θα βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι και μέρα με τη μέρα. Αυτές οι προσπάθειες φτάνουν σε επιτυχία όταν δεν κοιτάς μακριά. Αυτό πρέπει να κάνουμε είναι να γίνουμε ανταγωνιστικοί σε κάθε παιχνίδι. Στα θαύματα δεν πιστεύω, πιστεύω στην προσπάθεια, στη δουλειά, στην υπομονή και την επιμονή. Μέσα από αυτά μεταφράζονται κάποιες επιτυχίες».

Λαμια – Ολυμπιακος Live Streaming| Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News