ΟΦΗ – Αρης Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (20/2)

Σπουδαίο παιχνίδι υπόσχονται ΟΦΗ και Άρης στο Ηράκλειο στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League.

ΟΦΗ – Αρης Live Streaming

ΟΦΗ – Αρης Live Streaming | OFI -ARIS Live Streaming: Σπουδαίο παιχνίδι υπόσχονται ΟΦΗ και Άρης στο Ηράκλειο στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League.

Από τη μία οι Κρητικοί είναι σε φόρμα. Από την άλλη οι Θεσσαλονικείς αναζητούν τον καλό τους εαυτό και κοινό χαρακτηριστικό των δύο ομάδων είναι ότι διψούν για τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Ο ΟΦΗ προέρχεται από εντυπωσιακή επικράτηση (1-4) στην έδρα της Λαμίας και ανήκει στις πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος. Οι Κρητικοί υπό τις οδηγίες του Βάλντας Νταμπράουσκας δεν θυμίζουν σε καμία περίπτωση την ομάδα που έδινε «μάχη» για τη σωτηρία.

Με μόλις μια ήττα (από τον Ολυμπιακό), 3 νίκες και 4 ισοπαλίες στα τελευταία 8 ματς «σκαρφάλωσε» στην 9η θέση και πλέον αισθάνεται άνετη στο +11 από την ουρά της βαθμολογίας.Super League Ελλάδας Live Streaming

Χαρούμενος ο Νταμπράουσκας

Ο Νταμπράουσκας μετά την εντυπωσιακή επικράτηση στη Λαμία ζήτησε από τους παίκτες του να μην σβήσουν τις μηχανές του και περιμένει το θετικό σερί να συνεχιστεί και με τον Άρη.

«Είμαστε χαρούμενοι που πετύχαμε τέσσερα γκολ και πήραμε τη νίκη. Απέχω ακόμα από το να είμαι απόλυτα χαρούμενος από το πώς παίξαμε γιατί χάσαμε αρκετές μονομαχίες και κάναμε πολλά λάθη ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο.  

Ωστόσο, δεν μπορώ να μην είμαι ευχαριστημένος με τα τέσσερα γκολ που πετύχαμε. Στα προηγούμενα παιχνίδια δημιουργήσαμε ευκαιρίες όμως δεν ήμασταν αποτελεσματικοί. Ήμασταν καλοί, κάναμε καλύτερο παιχνίδι από τα προηγούμενα αλλά αυτό που βλέπω είναι ότι βελτιωνόμαστε. Δημιουργούμε ευκαιρίες και ήμασταν πολύ περισσότερο αποφασιστικοί για να σκοράρουμε. Πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό. Μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Άρη», τόνισε ο προπονητής του ΟΦΗ.

Οι Κρητικοί για το ματς με τον Άρη δεν αντιμετωπίζουν σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα. Ο Νέιρα όλα δείχνουν πως θα προλάβει. Ταλαιπωρήθηκε και μέσα στην εβδομάδα ωστόσο τις τελευταίες μέρες ήταν καλύτερα.

Από εκεί και πέρα Μεγιάδο και Περέα του ΟΦΗ συμπλήρωσαν κάρτες στον αγώνα της Λαμίας και ο μεν πρώτος θα «χάσει» δύο ματς, ο δε δεύτερος ένα. Ο Αργεντινός χαφ δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στις αναμετρήσεις της Νίκαιας και της Λιβαδειάς. Ο Ισπανός μέσος σε εκείνη με την ΑΕΚ στο «Γεντί Κουλέ». ΟΦΗ Live Streaming

ΟΦΗ – Αρης Live Streaming: Ψάχνει αντίδραση ο Άρης

Ο Άρης μέσα στο Ηράκλειο φιλοδοξεί να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί των τριών ηττών και να επανέλθει στις νίκες. Οι «κίτρινοι», μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» έπεσαν στην 6η θέση της βαθμολογίας και χρειάζονται σερί νικών για να βελτιώσουν τη θέση τους ενόψει των πλει οφ.

Η νέα πρεμιέρα του προπονητή Τόλη Τερζή δεν συνδυάστηκε με θετικό αποτέλεσμα με τους «πράσινους». Ο Άρης παρουσίασε τις γνωστές αδυναμίες στη δημιουργία φάσεων. Παράλληλα δεν διορθώθηκαν τα γνωστά λάθη στην άμυνα.

Ο Τερζής σκέφτεται να αλλάξει το σχήμα σε 4-3-3. Επίσης υπάρχει και η σκέψη να δώσει φανέλα βασικού στον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Το σενάριο να παίξει με τους Γκρέι και Καμαρά μπροστά είναι ακραίο, αφού κανείς από του δύο δεν ταιριάζει στις πλευρές. Η σημαντικότερη απουσία είναι αυτή του Φαμπιάνο στην άμυνα. Άρης Live Streaming

Έτοιμος να βοηθήσει ο Χριστοδουλόπουλος

«Νομίζω ότι ήμασταν καλοί ειδικά στα πρώτα 25′ του πρώτου ημιχρόνου. Δεν θυμάμαι τον Παναθηναϊκό ν’ απειλεί ιδιαίτερα. Δεχθήκαμε δύο κρύα γκολ. Είναι κρίμα για την ομάδα. Νιώθω αυτό που νιώθουν όλοι που είναι εδώ τη φετινή χρονιά. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Δουλέψαμε καλά αυτή τη βδομάδα, κάποια πράγματα βγήκανε, σε κάποια ήμασταν άτυχοι αλλά νομίζω ο δρόμος είναι αυτός», ανέφερε αρχικά ο έμπειρος άσος των «κιτρινόμαυρων» μετά το παιχνίδι στην κάμερα της Nova για να προσθέσει:

«Βλέπω τα παιδιά πώς δουλεύουν. Πόσο θέλουν ν’ αλλάξουν την κατάσταση και το πιστεύω αυτό. Η ατμόσφαιρα είναι βαριά. Είμαστε εδώ, προέχει να σκύψουμε το κεφάλι, να δουλέψουμε και να προχωρήσουμε».

Κλείνοντας, σε ερώτηση αναφορικά με το πέρασμά του πλέον από τις πέντε μεγάλες ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου και τον στόχο που θέτει πλέον με τον νέο του σύλλογο, ο Χριστοδουλόπουλος ανέφερε:

«Αυτό που ξεκίνησα εγώ σαν μικρό παιδί είναι να παίζω ποδόσφαιρο. Είμαι ευτυχισμένος που είμαι εδώ. Θα τα δώσω όλα γι’ αυτό το κλαμπ. Νιώθω τη ζεστασιά του κόσμου, δεν κοιτάζω τον Λάζαρο. Είμαι εδώ μόνο για τον Άρη. Θέλω να μείνω όσο πιο πολύ γίνεται και έχω πολλά πράγματα να δώσω».

ΟΦΗ – Αρης Live Streaming: Αποδεσμεύονται Ζερβίνιο και Χαΐροβιτς

Μετά από σκληρές διαπραγματεύσεις ο Άρης θα απαλλαγεί το καλοκαίρι από τα συμβόλαια των Ζερβίνιο και Χαίροβιτς που δεν υπολογίζονται.

Πιο συγκεκριμένα παραμονές του αγώνα με τον Παναθηναϊκό στις συζητήσεις του οικονομικού διευθυντή της ΠΑΕ Άρης, Αγησίλαου Τουμαζάτου αποφασίστηκε η ολοκλήρωση της συνεργασίας και με τους δύο ποδοσφαιριστές να γίνει στο τέλος της τρέχουσας σεζόν και όχι στο ερχόμενο καλοκαίρι του 2024 όπως προβλεπόταν βάσει συμβολαίου.

Με τον τρόπο αυτό η Κιτρινόμαυρη θα ΠΑΕ θα γλιτώσει κοντά στις 850.000 ευρώ. Ο Βόσνιος αμείβεται με 350.000 ευρώ και ο Ιβοριανός με 500.000.

Μάχη Άρη και Ατρόμητου για τα πλέι-οφ

Ακόμη ένα ματς που ο Άρης δεν καταφέρνει να πάρει κάποιον βαθμό κόντρα στον Παναθηναϊκό. Τρίτη συνεχόμενη ήττα για την ομάδα της Θεσσαλονίκης (Παναθηναϊκός, Ιωνικός και ΑΕΚ) και τέταρτη στα τελευταία πέντε ματς. Έτσι, είναι ορατός ο κίνδυνος οι «κίτρινοι» να μείνουν εκτός play offs, καθώς ο Ατρόμητος, ο οποίος βρίσκεται στην 7η θέση, απέχει μόλις 6 βαθμούς.

Παράλληλα, οι Περιστεριώτες έχουν και ένα ματς λιγότερο από τον Άρη. Εκκρεμεί η έφεση της αναμέτρησης κόντρα στην ΑΕΚ, η οποία δεν ξεκίνησε ποτέ λόγω των δοκαριών. Έτσι, καταλαβαίνει κανείς πως με 4+1 ματς που απομένουν στη φετινή Super League, Άρης και Ατρόμητος θα δώσουν μία πραγματική μάχη για μία θέση στα play offs.

Μάλιστα, το παιχνίδι που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό της έκβαση αυτής της μονομαχίας είναι αυτό της 24ης αγωνιστικής (26/02), όπου ο Άρης θα φιλοξενήσει τον Ατρόμητο στο «Κλεάνθης Βικελίδης.

Ταυτόχρονα, ο Βόλος με τη νίκη που πανηγύρισε κόντρα στον Ατρόμητο, ανέβηκε στο +4 από τον Άρη και στο +10 από τον Ατρόμητο. Έτσι, όχι απλά φαίνεται πως έχει «κλειδώσει» τη συμμετοχή του στα play offs, αλλά έχει και τον πρώτο λόγο για την 5η θέση. Τη φετινή χρονιά δίνει και ευρωπαϊκό εισιτήριο (προκριματικά Conference League).

Δηλαδή με λίγα λόγια, η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν έχει απλά να κρατήσει εκτός 6άδας τον Ατρόμητο. Πρέπει να πιάσει και τον Βόλο, καθώς σε καμία περίπτωση δεν επιθυμούν να τερματίσουν σε μία θέση που δεν οδηγεί στην Ευρώπη.

ΟΦΗ – Αρης Live Streaming| Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr