Ολυμπιακος - Παναιτωλικος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (13/2)

Ολυμπιακος - Παναιτωλικος Live Streaming

Ολυμπιακος – Παναιτωλικος Live Streaming | Olympiakos – Panaitolikos Live Streaming: Για την 22η αγωνιστική της Super League,ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναιτωλικό τη Δευτέρα το βράδυ (21:00) με στόχο να επιστρέψει στις νίκες. Οι «ερυθρόλευκοι» στα δύο διαδοχικά ντέρμπι την περασμένη Κυριακή με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για το πρωτάθλημα και την Πέμπτη με την ΑΕΚ στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet δεν κατάφεραν να «χαμογελάσουν».




Στην Τούμπα έμειναν στο 0-0 χωρίς να ικανοποιήσουν και να απειλήσουν επιθετικά τον «Δικέφαλο του Βορρά». Με αποτέλεσμα να βρεθούν στο -8 από τον Παναθηναϊκό (με ματς περισσότερο οι «πράσινοι») και στο -4 από την ΑΕΚ (εκκρεμεί το παιχνίδι με τον Ατρόμητο).




Την Πέμπτη οι «ερυθρόλευκοι» ηττήθηκαν 3-0 από την «Ένωση» στην Αγιά Σοφιά, σε μία κατώτερη του μετρίου εμφάνιση. Πλέον, οι πιθανότητες για πρόκριση στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας Novibet μειώθηκαν ενόψει της ρεβάνς στο Φάληρο. Στην ήττα από την ΑΕΚ ο Ολυμπιακός απογοήτευσε και η 11αδα που χρησιμοποίησε ο Μίτσελ αύξησε την κριτική προς το πρόσωπο του Ισπανού προπονητή. Super League Ελλάδας Live Streaming

Πήρε θέση η Θύρα 7, τα πλάνα για Παναιτωλικό

Μάλιστα, μετά τη βαριά ήττα οι οργωμένοι οπαδοί της «Θύρα 7» προέτρεψαν τον Μίτσελ να παραιτηθεί. Διότι ελλοχεύει ο κίνδυνος οι «ερυθρόλευκοι» να μείνουν εκτός στόχων από τα μέσα Φεβρουαρίου. Είναι ξεκάθαρο ότι η καρέκλα του Μίτσελ… τρίζει για τα καλά, ωστόσο από την διοίκηση συνιστούν απόλυτη ψυχραιμία προς όλες τις κατευθύνσεις. 

«Ήταν καταστροφικό από πλευράς μας το πρώτο ημίχρονο. Δεν υπάρχει εξήγηση ή δικαιολογία για τα γκολ που δεχτήκαμε. Έχουμε πληρώσει πολύ ακριβά τα λάθη μας. Η ΑΕΚ είναι μία πολύ καλή ομάδα που εκμεταλλεύτηκε τα λάθη μας. Με την απόδοση του β’ μέρους ήμασταν μέσα στην πρόκριση αλλά πληρώσαμε πολύ ακριβά τα λάθη του α’ μέρους. Έχουμε συζητήσει χίλιες φορές τις αδυναμίες και το γεγονός ότι μπαίνουμε χωρίς πάθος στα παιχνίδια. Χαρίσαμε το 2ο γκολ στην ΑΕΚ», υποστήριξε ο Μίτσελ μετά την ήττα από την ΑΕΚ.

Πλέον, ο Ολυμπιακός καλείται να αντιδράσει κόντρα στον Παναιτωλικό και να εκμεταλλευτεί την έδρα του (7-2-1). Το τρίποντο είναι ο μόνος στόχος, καθώς θα τον διατηρήσει κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας. Αναμφισβήτητα το πλάνο τους πρώτου ημιχρόνου απέναντι στην ΑΕΚ θα γίνει «delete» και υποψήφιοι για το αρχικό σχήμα είναι οι Ροντινέι, Χάμες, Μασούρας, Φορτούνης και Μπακαμπού.

Ο Πεπ Μπιελ «λαβώθηκε» απέναντι στην ΑΕΚ και όλα δείχνουν ότι δύσκολα θα αγωνιστεί απέναντι στην ομάδα από το Αγρίνιο. Στην αποστολή θα βρεθεί ο Σέρχι Κάνος που επέστρεψε από την Ισπανία. Θυμίζουμε ότι ο νιόφερτος εξτρέμ του Ολυμπιακού, έχασε την μητέρα του και ταξίδεψε για την κηδεία, χάνοντας το ματς του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet.

Ολυμπιακος – Παναιτωλικος Live Streaming: Βελτιωμένοι οι Αγρινιώτες

Ο Παναιτωλικός με 24 βαθμούς στο ενεργητικό του έχει βελτιώσει την εικόνα του και συμπλήρωσε τρία σερί ματς αήττητος στο πρωτάθλημα. Οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου βρίσκονται στην 8η θέση της βαθμολογίας. Την περασμένη αγωνιστική έμειναν στο 0-0 με τον Αστέρα στο Αγρίνιο, ενώ είχε προηγηθεί το μεγάλο «διπλό» (2-3) στον Βόλο.

Ο Αναστασίου βλέπει ότι η αμυντική λειτουργία της ομάδας του έχει βελτιωθεί και ευελπιστεί μέσα στο Φάληρο οι παίκτες του να παλέψουν για την έκπληξη. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

«Σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού ήμασταν η ομάδα που είχε τον έλεγχο. Ο Αστέρας δημιούργησε δύο φάσεις από στατικές φάσεις που ξέραμε ότι είναι η δύναμή του. Με κάποιες αναγκαστικές αλλαγές όπως αυτή του Μαλή χάσαμε ύψος. Όμως δεν μπορώ να έχω παράπονο από τα παιδιά. Προσπάθησαν μέχρι τα τελευταία λεπτά. Το ίδιο θα κάνουμε και στο επόμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Ξέρουμε ότι το έργο μας είναι δύσκολο».

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Παναιτωλικός μέσα στο Φάληρο βλέπει εφιάλτες και από το 2011 μετράει 10 σερί ήττες στη Super League. Ολυμπιακος Live Streaming

Αυστραλία ή Αγγλία ο τελικός του Κυπέλλου

Η ΕΠΟ ψάχνει πολύ “ζεστά” το ενδεχόμενο να διεξαχθεί στο εξωτερικό ο φετινός τελικός του Κυπέλλου. Με επίσημη ενημέρωσή της, γνωστοποίησε πως απάντησε θετικά η ποδοσφαιρική ομοσπονδίας της Αυστραλίας στο αίτημα που είχε καταθέσει.

Όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, θα ξεκινήσουν συζητήσεις ανάμεσα στις δύο ομοσπονδίες, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται κι εκείνες με την Κρίσταλ Πάλας, για το ενδεχόμενο να γίνει ο τελικός στην Αγγλία. Διαβάστε τι αναφέρει η ανακοίνωση.

«Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αυστραλίας απάντησε θετικά στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία στο να συζητήσουν το ενδεχόμενο διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet στην Αυστραλία, λόγω της εκεί ομογένειας. Η ΕΠΟ θα ξεκινήσει συζητήσεις με την ΠΟ Αυστραλίας.

Ταυτόχρονα, συνεχίζονται οι συζητήσεις και με την Κρίσταλ Πάλας για το ενδεχόμενο διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet στο γήπεδό της».

Ολυμπιακος – Παναιτωλικος Live Streaming: Ψυχραιμία ζήτησε ο Πασχαλάκης

Πίστη στον προπονητή και στην ομάδα γενικότερα… Αυτό εμμέσως πλην σαφώς ζητάει ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης από τους φίλους του Ολυμπιακού σε δηλώσεις του με αφορμή την αναμέτρηση της Δευτέρας με τον Παναιτωλικό. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

Για το κλίμα στην ομάδα μετά την ήττα από την ΑΕΚ: «Το κλίμα θεωρώ παραμένει ίδιο. Η πίστη είναι ίδια για τη συνέχεια. Δε μπορεί να μας παίρνει από κάτω ένα αποτέλεσμα. Δυστυχώς ή ευτυχώς στο ποδόσφαιρο υπάρχουν και αυτά. Πρέπει να μαθαίνουμε από τα λάθη μας και να προχωράμε καλύτεροι από ότι ήμασταν».

Τι πρέπει να συμβεί για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της: «Θεωρώ πως πρέπει να υπάρχει πίστη. Πρώτα από όλα εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες σου γιατί είναι η οικογένεια σου. Είσαι κάθε μέρα μαζί τους. Εμπιστοσύνη στον προπονητή ο κάθε παίκτης ξεχωριστά και όλοι μαζί. Θεωρώ πως αυτό υπάρχει σε πολύ μεγάλο βαθμό. Πρέπει να είσαι πολύ προσηλωμένος στον στόχο σου και να έχεις «χαμηλά τη μπάλα» μέχρι το τέλος».

Για το ματς με τον Παναιτωλικό: «Είναι μια καλή ομάδα που έχει έναν προπονητή για αρκετό καιρό. Εμείς υπολογίζουμε όλα τα παιχνίδια το ίδιο. Πρέπει είμαστε πολύ πειθαρχημένοι από το πρώτο λεπτό γιατί έχουμε δείξει πως χάνουμε την συγκέντρωση μας σε κάποια ματς, ειδικά στην αρχή των αγώνων. Έτσι όπως είναι το επίπεδο του πρωταθλήματος φέτος πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο».

 

 

Ολυμπιακος – Παναιτωλικος Live Streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News