Ατρομητος - ΑΕΚ Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (5/2)

Ατρομητος-ΑΕΚ Live Streaming

Ατρομητος – ΑΕΚ Live Streaming | Atromitos – AEK Live Streaming: Η ΑΕΚ βρίσκεται πλέον στην κορυφή της Super League και έχει στόχο να διατηρηθεί σε αυτή. Για να τα καταφέρει η μάχη της απέναντι στον Ατρόμητο την Κυριακή (05/02, 17.30) θα είναι καθοριστική.

Χάρη στη νίκη της με σκορ 3-0 απέναντι στον Άρη στη Νέα Φιλαδέλφεια, η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα προσπέρασε στη βαθμολογία τον Παναθηναϊκό (+2). Και μπαίνει στην 21η αγωνιστική από την 1η θέση. Το κλίμα στις τάξεις των «κιτρινόμαυρων» είναι εξαιρετικό, αφού οι κόποι της ομάδας απέδωσαν καρπούς.




Το μυαλό του κόσμου της «Ένωσης» είναι και στον ημιτελικό για το Κύπελλο Ελλάδας Novibet την ερχόμενη Πέμπτη απέναντι στον Ολυμπιακό. Ωστόσο, ο Αργεντινός τεχνικός δεν σκέφτεται τίποτε άλλο εκτός από το προσεχές ματς στο Περιστέρι. Η ΑΕΚ θέλει να φτάσει στην πέμπτη διαδοχική επικράτησή της στη Super League και να ανοίξει τη διαφορά από την 3η θέση. Θυμίζουμε ότι ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός που ισοβαθμούν στους 42 βαθμούς παίζουν μεταξύ τους στην Τούμπα.




Ο Ματίας Αλμέιδα είδε την ομάδα του να μπαίνει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της χωρίς απρόοπτα. Στο τακτικό κομμάτι ο Αργεντινός αντιμετωπίζει δύο διλήμματα. Το ένα αφορά το δίδυμο των Σιμάνσκι και Γιόνσον στον άξονα. Εκεί το ερωτηματικό έχει να κάνει με την παρουσία του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς στην ενδεκάδα.

Αν ο Κροάτης ξεκινήσει, τότε ο Πινέδα θα μετατοπιστεί στη μεσαία γραμμή αφήνοντας είτε τον Πολωνό, είτε τον Δανό μέσο εκτός αρχικού σχήματος. Το άλλο έχει να κάνει με τις «ανάσες» που χρειάζεται ο Εχσάν Χατζισαφί. Ο Ιρανός δεν αποκλείεται να μείνει στον πάγκο, με τον Τζιμπρίλ Σιντιμπέ να παίρνει τη θέση του και να αγωνίζεται με αντίθετο πόδι στα αριστερά της άμυνας.Super League Ελλάδας Live Streaming

Υπολογίσιμος στο Περιστέρι ο Ατρόμητος

Από την πλευρά του, ο Ατρόμητος επέστρεψε δυναμικά στην διεκδίκηση της 6ης θέσης. Μείωσε τη διαφορά από τον Βόλο στους 4 βαθμούς και θέλει να συνεχίσει την αντεπίθεσή του. Είναι εδώ και τέσσερα ματς αήττητος (1-3-0) με τρεις διαδοχικές ισοπαλίες, ενώ στην έδρα του μετράει δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες στα τελευταία πέντε ματς. Από το Περιστέρι φέτος έχει περάσει μόνο ο Βόλος (2-0), ενώ οι παίκτες του Κόλμαν έχουν «φρενάρει» ΠΑΟΚ (1-1) και Ολυμπιακό (1-1).

Στο φινάλε των μεταγραφών οι «κυανόλευκοι» έκαναν δικό τους τον Αγκιμπού Καμαρά. Ο 21χρονος χαφ που αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακού, μπήκε στο ρόστερ για να προσθέσει ταχύτητα και ποιότητα μεσοεπιθετικά. Μάλιστα, είναι απόλυτα έτοιμος να συνεισφέρει άμεσα. Ο Ουαλός τεχνικός της ομάδας όλα δείχνουν πως θα του δώσει την ευκαιρία να κάνει το ντεμπούτο του απέναντι στην ΑΕΚ.AEK Live Streaming

Ατρομητος – ΑΕΚ Live Streaming: Στην κοπή της πίτας ο Αλμέιδα

Ο Αργεντινός τεχνικός της ΑΕΚ μαζί με τους συνεργάτες του παραβρέθηκαν το απόγευμα της Τρίτης στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνδέσμου Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών της Ένωσης. Όταν κλήθηκε να απευθύνει λόγο, στους παρευρισκόμενους μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα. Τονίζοντας πως «είναι μάνα και πατέρας για όλους»

«Θέλω να σας ευχαριστήσω εκ μέρους όλου του κλαμπ για την πρόσκληση. Δίνω μεγάλη σημασία σε τέτοιες γιορτές καθώς υπήρξα ποδοσφαιριστής και σήμερα είμαι προπονητής. Είναι πολύ ωραίο να συμβαίνουν τέτοιες γιορτές. Δίνω μεγάλη σημασία στην πρόσκληση.

Συγκινούμαι όταν υμνούνται ποδοσφαιριστές που δεν υπάρχουν πια. Άκουσα πως ο πρόεδρος θα σας παρέχει εγκαταστάσεις και αυτό είναι πολύ ευχάριστο. Είναι πολύ σημαντική η αναγνώριση στα πρόσωπα σας.

Εμείς ήρθαμε στην Ελλάδα ως ξένοι πριν μικρό διάστημα, αλλά ξέρω πώς όταν βρίσκεσαι με εκείνους που έγραψαν ιστορία, γίνεσαι οικογένεια. Έχασα τον πατέρα μου από την πανδημία. Θα ήθελα πολύ να είναι εδώ για να με έβλεπε να είμαι κομμάτι αυτού του κλαμπ. Η ΑΕΚ είναι ο πατέρας και η μητέρα μας και εμείς τα παιδιά της. Ελπίζω να γράψουμε και εμείς ιστορία όπως εσείς. Η Ένωση μας κάνει πιο δυνατούς».ΑΕΚ Live Streaming

Έκλεισε στην Ανδόρα ο Αλμπάνης

Από το καλοκαίρι, ο Χρήστος Αλμπάνης κατάλαβε πως οι πιθανότητες να αγωνιστεί με την ΑΕΚ ήταν ελάχιστες. Ετσι, μετακόμισε στην Ισπανία για την Ανδόρα της δεύτερης κατηγορίας. Με την ισπανική ομάδα ο 29χρονος μεσοεπιθετικός κάνει εξαιρετική σεζόν, έχοντας 19 συμμετοχές με τρία γκολ και δύο ασίστ. Ετσι η Ανδόρα ήρθε σε συμφωνία με την ΑΕΚ για την απόκτηση του, καθώς πείστηκε από το διάστημα δανεισμού.

Ο Αλμπάνης θα συνεχίσει στην Ανδόρα, με την ΑΕΚ να κρατά το 40% σε πιθανή μεταπώληση. Διαβάστε τι αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τη συμφωνία της με την ισπανική FC Andorra για τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή Χρήστου Αλμπάνη. Χρήστο, η οικογένεια της ΑΕΚ σ’ ευχαριστεί για την προσφορά σου στην ομάδα μας και σου εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας σου».

Ατρομητος – ΑΕΚ Live Streaming: Ανανέωσε έως το 2026 ο Ρότα

Η ΑΕΚ προχώρησε στην επέκταση του συμβολαίου του Ρότα που κάνει εξαιρετική χρονιά όντας βασικός και ενώ έχει συναγωνιστεί τον παγκόσμιο πρωταθλητή με τη Γαλλία το 2018 Τζιμπρίλ Σιντιμπέ.

Διαβάστε αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ.

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την επέκταση του συμβολαίου της με τον ποδοσφαιριστή Λάζαρο Ρότα έως το καλοκαίρι του 2026. Ο Λάζαρος Ρότα εντάχθηκε στο δυναμικό της ομάδας μας στις 2 Σεπτεμβρίου του 2021 και μέχρι σήμερα έχει αγωνιστεί με την κιτρινόμαυρη φανέλα σε 47 παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο, σκοράροντας δύο φορές.

Έπειτα από την υπογραφή του νέου του συμβολαίου ο Έλληνας διεθνής δεξιός μπακ δήλωσε στο aekfc.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επέκτεινα το συμβόλαιό μου με την ΑΕΚ. Από την πρώτη ημέρα που ήρθα σε αυτή την ομάδα νιώθω σαν να είμαι στο σπίτι μου. Και ελπίζω στα χρόνια που έρχονται να πανηγυρίσουμε πολλές επιτυχίες και τίτλους».

ΠΑΕ Ατρόμητος για τα εισιτήρια

Οι Περιστεριώτες ενημέρωσαν στη σύσκεψη ασφαλείας για το προσεχές παιχνίδι με την ΑΕΚ (5/2) ότι δικαίωμα εισόδου αλλά κι αποκλειστικό δικαίωμα αγοράς εισιτηρίων θα έχουν μόνο οι κάτοχοι των διαρκείας. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι στο γήπεδο θα βρίσκονται μόνο φίλαθλοι των γηπεδούχων. Από τον Ατρόμητο ξεκαθαρίζουν πως εδώ και πολλά χρόνια ο σύλλογος δεν παραχωρεί εισιτήρια σε ΑΕΚ, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ. Και σε αυτό το πλαίσιο πάρθηκε η απόφαση και για το κυριακάτικο ματς με την Ένωση.

Το ίδιο άλλωστε έπραξαν οι Περιστεριώτες και στα τρία φετινά ματς με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ. Ενώ το ίδιο προτίθεται να κάνουν και με τον Παναθηναϊκό την τελευταία αγωνιστική, όπως υποστηρίζουν. Επιπλέον σημειώνουν πως τα επεισόδια που έγιναν στον αγώνα με τον Άρη όπου είχαν δοθεί εισιτήρια, αποτελούν έναν επιπλέον λόγο για να μη δοθούν σε φιλοξενούμενους οπαδούς των “μεγάλων”.

Ατρομητος – ΑΕΚ Live Streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News