Ιωνικος - Αρης Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (4/2)

Ιωνικος - Αρης Live Streaming

Ιωνικος – Αρης Live Streaming | Ionikos – Aris Live Streaming: Με σημαντικό ματς στη Νεάπολη ολοκληρώνεται το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής για το Σάββατο (04/02). Ο Ιωνικός, που εξακολουθεί να παλεύει για την παραμονή, υποδέχεται τον Άρη, ο οποίος θέλει να διασφαλίσει την παρουσία του στη ζώνη των play-offs της Super League.

Η ομάδα της Νίκαιας έδειξε σημάδια ζωής την προηγούμενη εβδομάδα. Στο ντεμπούτο του Μιχάλη Γρηγορίου στον πάγκο της πήρε τεράστιο «διπλό» στην έδρα της Λαμίας (2-0) και μαζί με τη βαθμολογική «ανάσα» έδωσε και νέο ενδιαφέρον στη μάχη της παραμονής. Πανηγύρισε την πρώτη της νίκη ύστερα από τον περασμένο Νοέμβριο και έδωσε τέλος στο αρνητικό σερί με τις 7 επτά ήττες και τη μία ισοπαλία.

Σαφώς το έργο παραμένει δύσκολο αφού παραμένει στην τελευταία θέση, ωστόσο, έχοντας πλέον 11 βαθμούς ο Ιωνικός είναι πιο αισιόδοξος. Στο φινάλε των μεταγραφών κινήθηκε αρκετά δυναμικά αφού ανακοίνωσε την απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών. Πρόκειται για τον γκολκίπερ, Μπομπί Αλέν, τον κεντρικό αμυντικό, Ρασίντ Μπουενά αλλά και τον Δημήτρη Μάνο που θα ενισχύσει την επιθετική γραμμή.Super League Ελλάδας Live Streaming

Ζητείται restart στον Άρη

Από την πλευρά του ο Άρης καλείται να κάνει άμεσα restart και να μην αφήσει τη χρονιά να τελειώσει πρόωρα. Η απογοήτευση στις τάξεις της ομάδας από τον αποκλεισμό στο Κύπελλο Ελλάδας Novibet απέναντι στον Ολυμπιακό σε συνδυασμό με την αποχώρηση του Μαντσίνι για τον Παναθηναϊκό και τον σοβαρό τραυματισμό του Μάνου Γκαρθία «άδειασε» την ομάδα.

Βέβαια, στη βαθμολογία τίποτα δεν είναι δεδομένο. Οι Θεσσαλονικείς μπορεί να βρίσκονται στην 5η θέση με 31 βαθμούς, ωστόσο, με την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής στην έδρα της ΑΕΚ (3-0) έκλεισαν τους τελευταίους πέντε αγώνες έχοντας μόλις έξι βαθμούς (2-0-3).

Τις τελευταίες ώρες των μεταγραφών η ομάδα έψαξε την ενίσχυσή της στη μεσοεπιθετική γραμμή. Έφτασε μια «ανάσα» από την απόκτηση του Άλεν Χαλίλοβιτς, όμως το deal «χάλασε» την τελευταία στιγμή. Τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων του Κροάτη δεν ήταν τα αναμενόμενα, ενώ η πλευρά του παίκτη εμφανίζεται να άλλαξε τους όρους της συμφωνίας και οι διαπραγματεύσεις «τινάχθηκαν στον αέρα».

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι ο Άλαν Πάρντιου δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Ετέμπο, ενώ αγώνα δρόμου κάνει ο Λουίς Πάλμα. Στα ευχάριστα η επιστροφή του Εμπακατά αλλά και των Ενκουλού, Καμαρά και Καμάτσο, που ολοκλήρωσαν χωρίς ενοχλήσεις τις τελευταίες προπονήσεις.Αρης Live Streaming

Ιωνικος – Αρης Live Streaming: Τι είπε η πλευρά του Χαλίλοβιτς

Η μεταγραφή του Αλέν Χαλίλοβιτς στον Άρη, «χάλασε» μεν, αλλά όπως ξεκαθαρίζει ο Κροάτης αιτία δεν ήταν το ότι δεν πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις, αλλά ότι οι «κιτρινόμαυροι» δεν έκαναν την προσφορά η οποία είχε συμφωνηθεί. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

«Μετά από όλα τα ψέματα που διάβασα, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι. Δεν είναι αλήθεια ότι δεν πέρασα τις ιατρικές εξετάσεις, τις πέρασα. Η… πραγματική αλήθεια είναι ότι δεν φτάσαμε σε συμφωνία. Γιατί η ομάδα δεν έφτασε την προσφορά της στο συμβόλαιο, την οποία είχαμε συμφωνήσει προφορικά νωρίτερα. Πήγα στην Θεσσαλονίκη με πίστη ότι θα υπογράφαμε με βάση όλα όσα μου είχαν υποσχεθεί. Δυστυχώς, οι άνθρωποι που έκατσαν στο τραπέζι μαζί μου, μου άλλαξαν την ιστορία.

Ο πρόεδρος ούτε καν που εμφανίστηκε, παρά το γεγονός ότι με προσκάλεσε να πάω. Παρά το γεγονός ότι τελείωσα το συμβόλαιο που είχα με την προηγούμενη ομάδα μου και τον εμπιστεύθηκα. Αυτό είναι απλώς μια ένδειξη ότι οι προθέσεις τους δεν ήταν σοβαρές. Ο χρόνος θα δείξει τα πάντα».

Η ανάρτηση του Κροάτη, ανέβηκε στα stories του λογαριασμού του, ωστόσο μετά από λίγο κατέβηκε…Αρης Live Streaming

Χαμός με την μη μεταγραφή Αντράντε

«Πυρά» της ΠΑΕ Άρης μέσω διαρροής προς την πλευρά του προπονητή της Πόρτο, Σέρτζιο Κονσεϊσάο. Με τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης να κατηγορεί τον Πορτογάλο προπονητή πως έκοψε την μεταγραφή του Φερνάντο Αντράντε. Ο Άρης είχε έρθει σε πλήρη συμφωνία με τον Φερνάντο Αντράντε της Πόρτο, ωστόσο όπως υποστηρίζουν οι Κιτρινόμαυροι, η μεταγραφή χάλασε. Καθώς έθεσε βέτο ο προπονητής των «Δράκων», Σέρτζιο Κονσεϊσάο.

Xαρακτηριστικά από τα γραφεία της ΠΑΕ στην Αλκμήνης τόνιζαν: «Ενώ ήμασταν έτοιμοι να υπογράψουμε και να έρθει ο παίκτης, ο κομπλεξικός ο Κονσεϊσάο τελευταία στιγμή το χάλασε. λέγοντας στους ανθρώπους ητς Πόρτο «δεν θέλω να πάει στον Άρη». Όπως ακριβώς έκανε το περασμένο καλοκαίρι με τον Μπρούνο Κοστα».

Ιωνικος – Αρης Live Streaming: Η άποψη του Πάρντιου για το ντέρμπι

Ο Άλαν Πάρντιου στη συνέντευξη τύπου σχολίασε τη διαιτησία του, Λουίς Γκοντίνιο, την οποία χαρακτήρισε «σκληρή», μίλησε για τη φάση που «φώναξε» η ομάδα του για πέναλτι. Παράλληλα, προανήγγειλε και μεταγραφή. Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε.

Στο αρχικό του σχόλιο, είπε: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Νιώθαμε και φαινόμασταν… όχι τόσο φρέσκοι. Ήταν πολλά τα παιχνίδια μέσα σε ένα μήνα. Ειδικά στα πρώτα 20 λεπτά, ήταν αρκετά δύσκολα. Δεν θέλουμε δικαιολογίες. Ο διαιτητής ήταν σκληρός προς εμάς. Έδωσε εύκολα κάρτες και ένα πέναλτι».

Για τη φάση που ζητάει πέναλτι ο Άρης στη φάση της σύγκρουσης του Αθανασιάδη με τον Φαμπιάνο, είπε: «Το ζητήσαμε αλλά δε περίμενα να το πάρουμε. Γενικά, υπήρχε διαφορά ενέργειας στις δύο ομάδες, εξαιτίας του αγώνα μεσοβδόμαδα. Οι παίκτες μας έπρεπε να πιέσουν τον εαυτό τους. Ο Ντουκουρέ έπαιξε τρία παιχνίδια σε μια εβδομάδα. Και ο Νταμπό αγωνίστηκε χωρίς προπόνηση. Το μόνο καλό που ξέρουμε από χθες είναι ότι την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε επιστροφές παικτών. Πιθανότατα έναν νέο παίκτη στην ομάδα μας».

Ιωνικος – Αρης Live Streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News