Ιωνικος - ΑΕΚ Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (22/1)

Ιωνικος - ΑΕΚ Live Streaming

Ιωνικος – ΑΕΚ Live Streaming | Ionikos – AEK Live Streaming: Με τους τρεις βαθμούς θέλει να φύγει η ΑΕΚ από την έδρα του Ιωνικού (Κυριακή, 16.00) για την 19η αγωνιστική της Super League. H «Ένωση» συνεχίζει να καταδιώκει τον Παναθηναϊκό στην κορυφή της βαθμολογίας και θέλει να του προσθέσει έξτρα πίεση.




Οι «πράσινοι», που βρίσκονται στο +4 από την ΑΕΚ, αντιμετωπίζουν αργότερα (19.30) τον ΠΑΟΚ στη «Λεωφόρο». Φυσικά, ο Ματίας Αλμέιδα και οι παίκτες του θα έχουν αποκλειστικά στραμμένη την προσοχή τους στο ματς της Νεάπολης. Μετά τη «σβηστή» νίκη τους (3-0) και το βήμα πρόκρισης απέναντι στον Πανσερραϊκό για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet, οι «κιτρινόμαυροι» θα κυνηγήσουν το τρίτο διαδοχικό «τρίποντο» στο πρωτάθλημα.

Το ευχάριστο για τον Αργεντινό τεχνικό είναι πως είδε τη μίνι προετοιμασία της ομάδας του να ολοκληρώνεται χωρίς απρόοπτα. Στα πλάνα του εντάσσεται και πάλι ο Σιντιμπέ, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε. Ενώ αντίστροφα για την επιστροφή τους μετρούν οι Γκατσίνοβιτς και Ελίασον, που σιγά-σιγά ανεβάζουν ρυθμούς στα Σπάτα.




Σε ότι έχει να κάνει με την ενδεκάδα, η ΑΕΚ αναμένεται να επιστρέψει στον βασικό της «κορμό». Καθώς στο τελευταίο της ματς, αρκετοί ήταν αυτοί που πήραν «ανάσες». Έτσι, κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί ο Αθανασιάδης έχοντας μπροστά του τους Χατζισαφί, Μουκουντί, Βίντα και Ρότα.

Στον άξονα λογικά δεν θα «σπάσει» το δίδυμο των Σιμάνσκι και Γιόνσον, ενώ πιο μπροστά θα πάρουν φανέλα βασικού οι Πινέδα και Άμραμπατ. Στην κορυφή θα αγωνιστεί ο Λιβάι Γκαρσία, έχοντας τον Σέρχιο Αραούχο να κινείται από πίσω του σε ελεύθερο ρόλο.Super League Ελλάδας Live Streaming

Σε κακό χάλι ο Ιωνικός

Για τον Ιωνικό η εντός έδρας ήττα στις καθυστερήσεις της προηγούμενης αγωνιστικής από τον Βόλο (1-0) ήταν «μαχαιριά». Η ομάδα έμεινε στην ουρά της βαθμολογίας με μόλις 8 βαθμούς ύστερα από 18 αγώνες. Είναι αναγκασμένη να μπει σε μία σειρά «τελικών», αφού κινδυνεύει να χάσει την επαφή με τις ομάδες που κυνηγάει. Φυσικά, οι υπερβάσεις πλέον είναι το ζητούμενο, για να φτάσει στην επίτευξη του στόχου της παραμονής.

Μέσα σε όλα ο Δημήτρης Σπανός καλείται να λύσει και το πρόβλημα στο σκοράρισμα. Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα του Έλληνα τεχνικού δεν έχει «κουνήσει» τα αντίπαλα δίχτυα στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της. Εντός έδρας εξακολουθεί να αποτελεί τη μοναδική ομάδα που δεν έχει πάρει ούτε μία νίκη (0-5-4) μέχρι στιγμής στο «σπίτι» της.

Παράπονα από τους παίκτες του είχε ο Δημήτρης Σπανός μετά την ήττα του Ιωνικού από τον Βόλο. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

«Νομιζω σε γενικές γραμμές το ματς έγερνε προς τα εμας. Για να κερδίσεις πρέπει να είσαι σοβαρός και συγκεντρωμένος για 95 λεπτά. Θεωρώ πως πάλι εμείς δώσαμε τη νίκη στον αντίπαλο με ένα δικό μας λάθος. Προσπάθεια έγινε αλλά δεν αρκεί. Κάναμε ευκαιρίες και θεωρώ πως μπορούσαμε να κερδίσουμε αλλά δεν κερδίζεις με τα λόγια, πρέπει να το δείξεις.

Η κατάσταση είναι δύσκολη και δυσκολεύει ακόμη περισσότερο. Δε νομίζω πως η ομάδα είναι πεσμένη. Η ομαδα εχει πιθανότητες και έχει πιθανότητες να σωθεί. Πάντα κάτι φταίει, δεν πρέπει να φταίει τίποτα. Πρέπει να είμαστε πάρα πολύ σοβαροί και να παίρνουμε τα παιχνίδια γιατί ξέρετε πως το να κερδίσεις είναι και ικανότητα».

Ιωνικος – ΑΕΚ Live Streaming: Χωρίς κόσμο στο πλευρό της η ΑΕΚ

Μόνο οι κάτοχοι διαρκείας κι όσοι οπαδοί του Ιωνικού είχαν αγοράσει εισιτήριο σε προηγούμενο παιχνίδι της ομάδας τους, θα έχουν δικαίωμα εισόδου στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Διευκρινίσεις για τα εισιτήρια του κυριακάτικου (22/1) αγώνα με την ΑΕΚ δίνει η ΠΑΕ Ιωνικός, βάζοντας… δικλείδες για να μη βρεθούν φίλοι της Ένωσης στο γήπεδο της Νίκαιας. Διαβάστε τι αναφέρει η ανακοίνωση.

«Η ΠΑΕ Ιωνικός και το τμήμα εισιτηρίων ενημερώνει πως για την αγορά εισιτηρίων είναι απαραίτητη η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας και των στοιχείων που χρειάζονται. Επίσης, κατά τη διαδικασία της εισόδου στο γήπεδο, κάθε οπαδός θα πρέπει να φέρει μαζί του εκτός του εισιτηρίου και την αστυνομική του ταυτότητα ώστε να γίνει ταυτοπροσωπία.

Υπενθυμίζεται πως δικαίωμα αγοράς εισιτηρίων για τον ερχόμενο αγώνα με την ΑΕΚ έχουν οι κάτοχοι των διαρκείας (σσ. μέχρι δύο εισιτήρια) και όσοι οπαδοί της ομάδας μας είχαν αγοράσει εισιτήριο σε προηγούμενο παιχνίδι».ΑΕΚ Live Streaming

Στον Απόλλωνα ο Μουστακόπουλος

Η ΑΕΚ παραχώρησε τον Μουστακόπουλο στον Απόλλωνα Σμύρνης. Ο νεαρός μέσος της ΑΕΚ δεν αγωνίστηκε στον αγώνα κυπέλλου την Τετάρτη κόντρα στον Πανσερραϊκό ενώ το συμβόλαιό του εξέπνεε το καλοκαίρι του 2023. Η Ένωση συμφώνησε με τον Απόλλωνα για την παραχώρηση του Μουστακόπουλου, με τους κιτρινόμαυρους να διατηρούν και ποσοστό μεταπώλησης!

O Μουστακόπουλος είχε φέτος 6 συμμετοχές και 1 ασίστ με την ΑΕΚ Β’ στη Super League 2 ενώ με την πρώτη ομάδα αγωνίστηκε στον αγώνα με τη Κηφισιά, πετυχαίνοντας μάλιστα ένα πανέμορφο γκολ! Διαβάστε τι αναφέρει η ανακοίνωση.

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Απόλλωνα Σμύρνης για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή Γιώργου Μουστακόπουλου. Γιώργο, η οικογένεια της ΑΕΚ σ’ ευχαριστεί για την προσφορά σου στην ομάδα μας και σου εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας σου».

Ιωνικος – ΑΕΚ Live Streaming: Καταβλήθηκε το πριμ στους παίκτες

Το τέλειο μπουστάρισμα στην ΑΕΚ ενόψει Νίκαιας από τον Δημήτρη Μελισσανίδη που κατέβαλλε την Τετάρτη (18/1) το πριμ των 300.000 ευρώ στους παίκτες. 

Εξαιρετική, λοιπόν, «ντόπα» στους «κιτρινόμαυρους» ενόψει της δοκιμασίας της Νεάπολης με τον Ιωνικό. Η διοίκηση της ΠΑΕ κατέβαλλε την Τετάρτη το πριμ των 300.000 ευρώ που είχε υποσχεθεί ο Δημήτρης Μελισσανίδης στους ποδοσφαιριστές μετά τη μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού που έφερε τους «κιτρινόμαυρους» στο -4 από την κορυφή και τον Παναθηναϊκό.

Άπαντες εντός και εκτός ΑΕΚ γνωρίζουν πως το ματς με τον Ιωνικό είναι εξαιρετικά κρίσιμο. Ξέρουν πως και ο αντίπαλος θα τα δώσει όλα για να πάρει αποτέλεσμα με δεδομένο πως έχει μείνει πίσω στη βαθμολογία και έτσι θεωρούν πως είναι σημαντικό το «μπουστάρισμα» στους παίκτες με την καταβολή του πριμ που είχε υποσχεθεί ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Οι διαιτητές της 19ης αγωνιστικής

Elite διαιτητής και στο Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ, με την ΚΕΔ να στέλνει τον γνώριμο Λευκορώσο Αλεξέι Κουλμπάκοφ. Σιδηρόπουλος στο Ιωνικός-ΑΕΚ, Μανούχος στο Ατρόμητος-Ολυμπιακός.

Παρασκευή 20/1
20:30 Παναιτωλικός-ΠΑΣ Γιάννινα: Παπαπέτρου (Σάββας, Σαμοΐλης, 4ος Παπαδόπουλος, VAR: Στεφανής, Κύρκος)

Σάββατο 21/1
17:00 ΟΦΗ-Αστέρας Τρίπολης: Φωτιάς (Σακκάς, Β.Μωυσιάδης, 4ος Ματσούκας, VAR: Τσακαλίδης, Κουρομπύλια)
20:00 Άρης-Βόλος: Κατοίκος (Απτόσογλου, Νιδριώτης, VAR: Τσιμεντερίδης, VAR: Γκάμαρης, Φωτόπουλος)

Κυριακή 22/1
16:00 Ιωνικός-ΑΕΚ: Σιδηρόπουλος (Κούλα Χασάν, Θ.Μωυσιάδης, 4ος Μαλούτας, VAR: Καραντώνης, Παπαδάκης)
17:00 Λεβαδειακός-Λαμία: Ευαγγέλου (Κωσταράς, Πετρόπουλος, 4ος Βεργέτης, VAR: Τζήλος, Κωνσταντίνου)
19:30 Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ: Κουλμπάκοφ (Ζιουκ, Μασλίνικα, 4ος Κουμπαράκης, VAR: Εστέβες, Νικολακάκης)
20:30 Ατρόμητος-Ολυμπιακός: Μανούχος (Λ.Δημητριάδης, Τριανταφύλλου, 4ος Ζαμπαλάς, VAR: Διαμαντόπουλος, Κόλλιας)

Ιωνικος – ΑΕΚ Live Streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News