ΑΕΚ - Πανσερραϊκος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (18/1)

ΑΕΚ - Πανσερραϊκος Live Streaming

ΑΕΚ – Πανσερραϊκος Live Streaming | AEK – Panserraikos Live Streaming: Η ΑΕΚ υποδέχεται στη Νέα Φιλαδέλφεια τον Πανσερραϊκό (Τετάρτη, 17.30) για τα προημιτελικά στο Κύπελλο Ελλάδας Novibet.

Η ψυχολογία της «Ένωσης» παραμένει εξαιρετική. Την περασμένη Κυριακή η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα παίζοντας ξανά όμορφο ποδόσφαιρο, έφτασε άνετα στο 4-1 επί του Παναιτωλικού. Με αυτό το αποτέλεσμα διατηρήθηκε στο -4 από την κορυφή της Super League και τον Παναθηναϊκό, ενώ διαφύλαξε το αήττητο στην έδρα της.




Αυτή την εβδομάδα, παραμένει στη Νέα Φιλαδέλφεια βάζοντας άνω τελεία στις υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα. Απόψε, στρέφεται στον δεύτερο μεγάλο στόχο της σεζόν, το Κύπελλο Ελλάδας. Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν σε ακόμη ένα παιχνίδι να αξιοποιήσουν το νέο τους γήπεδο και να «καθαρίσουν» μία ώρα αρχύτερα την πρόκρισή τους στα ημιτελικά.

Αν προκριθούν στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσουν την ομάδα που θα προκριθεί από το ζευγάρι Ολυμπιακός – Άρης. Ο Αργεντινός τεχνικός είναι δεδομένο πως θα προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα, όπως άλλωστε συνηθίζει μέχρι στιγμής στη διοργάνωση.




Έτσι, όλα δείχνουν πως η ΑΕΚ θα αγωνιστεί με τον Στάνκοβιτς κάτω από τα δοκάρια. Με τους Τζαβέλλα και Μήτογλου στο κέντρο της άμυνας, στα αριστερά τον Ραντόνια και τον Σιντιμπέ στα δεξιά. Αν ο Γάλλος δεν είναι στο 100%, ο Ρότα θα κρατήσει τη θέση του στο αρχικό σχήμα.

Από εκεί και πέρα, όπως και στον επαναληπτικό με την Κηφισιά, οι Γαλανόπουλος και Μουστακόπουλος θα είναι πιθανότατα το δίδυμο στη μεσαία γραμμή. Μπροστά τους σε πιο ελεύθερο ρόλο θα αγωνιστεί ο Πέτρος Μάνταλος, με τους Τσούμπερ και Φερνάντες να παίρνουν τις θέσεις πίσω από τον Τομ Φαν Φέερτ.Novibet Κύπελλο Ελλάδας Live Streaming

Σε καλό φεγγάρι ο Πανσερραϊκός

Από την πλευρά του, ο Πανσερραϊκός πηγαίνει στη Νέα Φιλαδέλφεια διανύοντας την καλύτερή του φάση από το ξεκίνημα της σεζόν. Έφτασε τις επτά σερί νίκες στη Super League 2 και χάρη στο «στραβοπάτημα» του ΠΑΟΚ Β’ απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής, ενώ θεωρείται δικαιολογημένα ένα από τα μεγάλα φαβορί για να πάρει την άνοδο.

Στον προηγούμενο γύρο του Κυπέλλου πέρασε χωρίς προβλήματα το εμπόδιο του Απόλλωνα Πόντου. Μάλιστα, πανηγύρισε την πρόκριση με δύο νίκες (3-0, 0-1), αν και στον επαναληπτικό δεν έπαιξε καλά.

Στα μεταγραφικά η ομάδα συμφώνησε με τον ΠΑΟΚ για την παραχώρηση του πρώτου της σκόρερ (13/7), Χισάμ Κανίς. Ο 25χρονος θα μείνει στους Σερραίους μέχρι το καλοκαίρι με τη μορφή δανεισμού και στη συνέχεια θα μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη. Ο Μαροκινός παρότι δεν βρίσκεται σε μικρή ηλικία, θεωρείται εξαιρετική περίπτωση ποδοσφαιριστή.

ΑΕΚ – Πανσερραϊκος Live Streaming: Η αντίδραση της ΠΑΕ ΑΕΚ για Μαρινάκη

Έντονη αντίδραση της ΠΑΕ ΑΕΚ για την άνευ προηγουμένου επιστολή Μαρινάκη που επιχειρεί να κάνει μπάχαλο όλο το ποδόσφαιρο. Σε σχέση με την επιστολή που έστειλε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη τοποθετήθηκε στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ κ. Αλέξης Αλεξίου. Διαβάστε αναλυτικά τι ανέφερε.

«Τι επιστολή είναι αυτή ακριβώς; Υπογράφει ο κ. Μαρινάκης με την ιδιότητα του προέδρου της Super League σε επιστολόχαρτο της Super League; Με ποια εξουσιοδότηση το κάνει αυτό κι αναφέρει σε επιστολή της Super League για κιτρινόμαυρα στρατόπεδα και κιτρινόμαυρη επιρροή; Ποιος είναι και μπορεί να το κάνει αυτό; Με ποιανού εξουσιοδότηση από την Super League το κάνει αυτό;

Αυτά που γράφει πρώτα απ’ όλα είναι παράνομα γιατί ποτέ δεν έχουν ψηφιστεί και υιοθετηθεί από την Super League. Και φυσικά θα τεθεί και θέμα από πλευράς ΑΕΚ στην Super League. Αλλά είναι αναγκαίο εδώ να υπάρξει αντίδραση από την ΕΠΟ γιατί δεν είναι δυνατόν να έρχεται όποτε θέλει ο κ. Μαρινάκης και να μιλάει ως Super League για ασυδοσία, εγκληματικές οργανώσεις και συμμορίες.

Δεν το επιτρέπουμε αυτό να ακούγεται για την ΑΕΚ. Δεν ανεχόμαστε από κανέναν τέτοιους χαρακτηρισμούς. Είμαστε εδώ ως ΑΕΚ, αλλά πάντα αποφασίζουμε με γνώμονα το καλό του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Γιατί ζητάει προσωρινή διοικούσα ο κ. Μαρινάκης; Επειδή υπάρχουν διαφωνίες ανάμεσα στον κ. Μπαλτάκο και τον κ. Φιλιππούση;

Πριν αρχίσουν να μιλούν γι΄αυτό, όταν υποθέσουμε πως δεν υπήρχε τέτοιο ζήτημα, πάλι προσωρινή διοικούσα δεν ζητούσαν από τον Ολυμπιακό; Η ΕΠΟ έχει διοίκηση, εμείς εδώ είμαστε η διοίκηση και δεν υπάρχει κανένα έλλειμμα διοίκησης. Λειτουργεί κανονικά. Υπάρχει παρανομία; Υπάρχει ατασθαλία; Τι υπάρχει; Ποια προσωρινή διοικούσα επιτροπή; Καταλαβαίνω πως υπάρχουν τα ιδιαίτερα συμφέροντα κάθε ομάδας, αλλά κάπου πρέπει να μπει κι ένα όριο».ΑΕΚ Live Streaming

Τι είπε ο Αλμέιδα μετά την «τεσσάρα»

Ικανοποιημένος από την εξέλιξη της χρονιάς και την εικόνα της ομάδας του έμεινε ο Αλμέιδα. Παράλληλα, αποκάλυψε ότι οι μεταγραφές θα είναι προσεκτικές από την πλευρά της διοίκησης. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε ο Αργεντινός τεχνικός.

Τα τέσσερα γκολ με τους τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ: «Πάντα είναι σημαντικό να σκοράρουν οι επιθετικοί. Όταν εμείς δημιουργούμε πολλές ευκαιρίες και δεν μπορούμε να βάλουμε κάποιο γκολ, εγώ παραμένω ήρεμος. Είναι δύσκολο να κάνεις τόσες φάσεις όταν παίζεται έτσι το παιχνίδι. Και πριν το 1-0 είχαμε 2-3 καθαρές ευκαιρίες. Έπειτα, γι’ αυτό επιμένω το πόσο σημαντικό είναι, παρ’ όλο που δεν κάναμε γκολ τις πρώτες μας ευκαιρίες, οι παίκτες είχαν την ηρεμία να ψάξουν το γκολ και να το βρουν».

Για την παλαιότερη ατάκα του Μελισσανίδη ότι τον «τρελαίνει το ποδόσφαιρο που παίζει η ΑΕΚ»: «Αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι να είμαι αντικειμενικός. Όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά προσπαθώ να βρω θετικά. Και όταν πάνε καλά, προσπαθώ να διατηρώ την ψυχραιμία μου κυρίως γιατί έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Η ομάδα έχει πράγματα να βελτιώσει. Όντως το απολαμβάνω. Απόλαυσα τη σημερινή εμφάνιση. Το πάθος, όπως το απόλαυσε και ο κόσμος! Αυτό που απολαμβάνω περισσότερο είναι η «δέσμευση» να έχει ο κάθε παίκτης, ώστε να απολαύσει το ποδόσφαιρο. Όμως στο ποδόσφαιρο μπορεί να το διασκεδάσεις σήμερα, αλλά αύριο πρέπει να δείξεις πράγματα για το επόμενο παιχνίδι που έρχεται».

Αν ξεχώρισε κάτι από τον Παναιτωλικό: «Μπορώ να διακρίνω το σύστημα που παίζει ο Παναιτωλικός. Είναι μία οργανωμένη ομάδα που ξέρει για το τι παίζει. Σήμερα οι δικοί μας παίκτες γνώριζαν πως θα μπουν για να σπάσουν την αντίπαλη άμυνα. Πάντα δείχνω τον απαιτούμενο σεβασμό στην αντίπαλη ομάδα και τον προπονητή».

ΑΕΚ – Πανσερραϊκος Live Streaming: Χαρούμενος ο MVP Άμραμπατ

Μετριόφρων ο Νόρντιν Άμραμπατ μετά την ανάδειξή του σε ΜVP του αγώνα της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό (4-1), αναφέροντας ότι θα μπορούσαν να βρεθούν αρκετοί ακόμα συμπαίκτες του στη θέση του. Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του.

«Ήταν ένα καλό παιχνίδι. Πετύχαμε τέσσερα γκολ, σκόραραν τέσσερις διαφορετικοί παίκτες, παίξαμε πολύ καλά… Είμαι χαρούμενος για τη νίκη και την απόδοση της ομάδας.

Ευχαριστώ οπαδοί, το εκτιμώ. Είναι πάντα καλό να αναγνωρίζεται η σκληρή δουλειά μου, όμως πιστεύω ότι θα μπορούσαν να έχουν επιλέξει τέσσερις πέντε παίκτες. Νομίζω ότι όλοι έπαιξαν σήμερα πολύ καλά και πρέπει να συνεχίσουμε.

Απομένει ακόμη ένα μεγάλο μέρος της σεζόν και είμαστε σε καλό δρόμο. Σας χρειαζόμαστε. Οπότε συνεχίστε να έρχεστε, να μας βοηθάτε και στο τέλος ελπίζω ότι θα πανηγυρίσουμε κάτι ξεχωριστό».

ΑΕΚ – Πανσερραϊκος Live Streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News