Αρης - Αστερας Τριπολης Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (8/1)

Αρης - Αστερας Τριπολης Live Streaming

Αρης – Αστερας Τριπολης Live Streaming | Aris – Asteras Tripolis Live Streaming: Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η αναμέτρηση στο «Κλεάνθης Βικελίδης», όπου ο Άρης θα υποδεχθεί τον Αστέρα Τρίπολης (08/01, 19:00).

Το παιχνίδι είναι πολύ κρίσιμο για βαθμολογικούς λόγους, αφού και οι δύο ομάδες έχουν μεγάλη ανάγκη για να αναρριχηθούν στη βαθμολογία. Συνάμα είναι ιδιαίτερο εξαιτίας ενός προσώπου. Του Άκη Μάντζιου. Ο νέος προπονητής του Αστέρα έχει συνδέσει το όνομά του τόσο ως ποδοσφαιριστής όσο και ως προπονητής με τον Άρη. Απόψε θα πρέπει να επιστρέψει ως αντίπαλος στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και να διαχειριστεί τα συναισθήματά του.

Οι «κίτρινοι» είδαν το αήττητο σερί των έξι αγώνων, με τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες, να λαμβάνει τέλος στην Τούμπα, την περασμένη Τετάρτη. Η εμφάνιση της ομάδας του Άλαν Πάρντιου δεν ήταν καλή ή τουλάχιστον δεν ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις του αγώνα. Έτσι, η ήττα από τον ΠΑΟΚ ήρθε ως αναμενόμενο αποτέλεσμα.

Ο Άρης «πέταξε» το πρώτο ημίχρονο, όπου βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-0 (αν και θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο το σκορ). Στο δεύτερο μισό ανέβασε την απόδοσή του, αλλά δεν κατάφερε να γίνει απειλητικός. Πλέον, η νίκη είναι μονόδρομος, ούτως ώστε να μείνει κοντά στην πρώτη πεντάδα της Super League. Στα αγωνιστικά νέα, εκτός παραμένει ο Ενκουλού, ενώ την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Πάλμα.Super League Ελλάδα Live Streaming

Βελτιωμένος με Μάντζιο ο Αστέρας

Στον αντίπαλο στρατόπεδο, μετά τη βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό (5-0 στο Φάληρο), ο Αστέρας Τρίπολης εμφανίστηκε κατά πολύ βελτιωμένος. Στην έδρα του κόντρα στη Λαμία, την οποία και νίκησε με 3-0. Οι Αρκάδες ήταν καταιγιστικοί και μάλιστα πέτυχαν τα τρία γκολ τους στο πρώτο ημίχρονο σε διάστημα 13 λεπτών! Από το 18’ έως το 31’, γεμίζοντας την στατιστική τους και χάνοντας αρκετές ευκαιρίες για περισσότερα γκολ..

Σε αυτό το ματς έκανε ντεμπούτο στον πάγκο ο Άκης Μάντζιος και είδε την ομάδα του να είναι σαφέστατα βελτιωμένη σε σχέση με τα προηγούμενα ματς. Όπως για παράδειγμα αυτό με τον Βόλο (0-0), όπου είχε την κατοχή, αλλά ούτε ουσιαστικές ευκαιρίες έκανε, ούτε κατάφερε να βρει δίχτυα.

Στο αγωνιστικό σκέλος είναι δεδομένη η απουσία των Βαλιέντε και Γκαρθία που είναι τραυματίες. Αμφίβολοι δίνονται είναι οι Κανελλόπουλος και Καπίγια.

Αρης – Αστερας Τριπολης Live Streaming: Επιστρέφει ο Καμαρά στο Χαριλάου

Το δρομολόγιο Χαριλάου-Πειραιάς και το αντίστροφο συνεχίζεται γι’ ακόμα μία φορά, με τον Αμπουμπακάρ Καμαρά, έξι μήνες μετά την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό να επιστρέφει στον Άρη ως δανεικός αυτή τη φορά.

Στους όρους του συμβολαίου υπάρχει υποχρεωτική οψιόν αγοράς ύψους 2,5 εκ. ευρώ. Την συγκεκριμένη είδηση, μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Κώστας Νικολακόπουλος και επιβεβαιώνεται από όλες τις πλευρές.

Ο Πάρντιου, άλλωστε, τις τελευταίες ημέρες είχε… πιέσει και ο ίδιος για να κινηθεί ο Άρης για την επιστροφή του Καμαρά στους «κίτρινους», κάτι που τελικά έγινε με τους Κίτρινους με την μεταγραφή αυτή να καλύπτουν το κενό που άφησε στην επίθεση ο Ζερβίνιο.

Με τη φανέλα των ερυθρολεύκων, ο ποδοσφαιριστής από τη Μαυριτανία αγωνίστηκε μόλις έξι φορές, χωρίς να έχει καταφέρει να σκοράρει.Αρης Live Streaming

«Γκάζια» στους παίκτες από Καρυπίδη

Ο ισχυρός άνδρας των Κιτρίνων βρέθηκε στο Ρύσιο μία ημέρα μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και έριξε “γκάζια” στους παίκτες. Αλλά έκανε λόγο και για αδικία από τον διαιτητή, αναφορικά με το γκολ που πέτυχε ο Ίνγκασον.

«Όπως το είδε όλος ο κόσμος, δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος από την χθεσινή εμφάνιση. Δεν είχατε πάθος και μαχητικότητα, περίμενα πολύ καλύτερη εμφάνιση. Ναι μεν ο διαιτητής δεν ήταν καλός, μας αδίκησε, ειδικά στο γκολ υπάρχει φάουλ και δεν έπρεπε να μετρήσει, αλλά πρέπει να μάθουμε να κερδίζουμε και τους διαιτητές. Έχουμε αποδείξει ότι όταν παίζουμε σύμφωνα με τις πραγματικές μας δυνατότητες μπορούμε να κερδίζουμε και τους διαιτητές»!

Στη συνέχεια ο διοικητικός ηγέτης του Άρη έστειλε μήνυμα για τη συνέχεια ότι δεν πρέπει να επαναληφθεί τέτοια εμφάνιση: «Δεν μας ικανοποιούν μόνο οι νίκες με Παναιτωλικό ή Λαμία. Μια μεγάλη ομάδα δείχνει το μέταλλο της με τις νίκες στα ντέρμπι. Αυτές δείχνουν τον χαρακτήρα της μεγάλης ομάδας, οπότε δεν είναι δυνατόν να ξαναδούμε μια τέτοια εμφάνιση».

Και κλείνοντας ξεκαθάρισε πως: «Περιμένω αντίδραση άμεσα από το ματς της Κυριακής, μην επαναπαύεστε στα μεγάλα σας συμβόλαια».

Αρης – Αστερας Τριπολης Live Streaming: Τι είπε ο Πάρντιου μετά το ντέρμπι

Ο Άλαν Πάρντιου στάθηκε στο χρονικό σημείο που ο ΠΑΟΚ βρήκε το γκολ/. Υποστήριξε πως κατά την άποψή του υπάρχει επιθετικό φάουλ, ενώ στάθηκε και στην απουσία του Πάλμα. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

Για το τι δεν πήγε καλά για τον Άρη: «Κάναμε ένα καλό ξεκίνημα στο παιχνίδι, αλλά ο ΠΑΟΚ πήρε τον έλεγχο στη συνέχεια, είχε καλή κυκλοφορία και δεχτήκαμε ένα γκολ σε ένα κακό σημείο του αγώνα. Βγήκαμε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο, παίξαμε καλύτερα, όμως στο γκολ του ΠΑΟΚ πιστεύω πως υπάρχει αμυντικό φάουλ στον αμυντικό μας.

Ο ΠΑΟΚ αμύνθηκε καλά και δεν κάναμε πολλές ευκαιρίες. Έχουμε θέμα με το γκολ στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια, έχουμε σκοράρει μόλις ένα γκολ. Είναι ένα θέμα για εμάς αυτό που πρέπει να λύσουμε. Είχαμε το πνεύμα που θέλω σαν ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο, πρέπει να συνεχίσουμε και πάμε παρακάτω. Για εμάς ο τραυματισμός του Πάλμα ήταν μεγάλο πρόβλημα, ελπίζω να τον έχουμε μαζί την Κυριακή στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης».

Στο ξεκίνημα της αρχικής του τοποθέτησης, είπε: «Το αποτέλεσμα είναι στενάχωρο μετά από ένα καλό σερί, πληρώσαμε το κακό τελευταίο 20λεπτό στο πρώτο μέρος. Το πέναλτι δεν ήταν πέναλτι. Στο δεύτερο είχαμε την υπεροχή, τον έλεγχο αλλά δεν δημιουργήσαμε τις ευκαιρίες που θέλαμε. Έτσι είναι στενάχωρο το σημερινό αποτέλεσμα».

Παράπονα από τον Άγγλο για τα εύκολα λάθη

Για τα λάθη που έγιναν στην μεσαία γραμμή: «Δεν περίμενα τόσα λάθη, ειδικά από τον Ματέο που είναι ο καλύτερος παίκτης μας. Δεχθήκαμε πίεση σε μεμονωμένους παίκτες και αυτό μας δυσκόλεψε, μας έβγαλε από την ισορροπία μας. Αλλά πληρώσαμε το κακό 20λεπτό, αυτό είναι στην γενική εικόνα του αγώνα».

Το πρόβλημα στο σκοράρισμα: «Η απώλεια του Πάλμα ήταν πρόβλημα γιατί είναι ο επιθετικός μας, ελπίζω σύντομα να είναι κοντά μας. Αλλά στο γήπεδο δεν βρεθήκαμε καθόλου κοντά στο επίπεδο που ήθελα, που έπρεπε για τον αγώνα».

Την πρώτη του… γεύση από ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: «Είμαι μαθημένος από μεγάλα ντέρμπι, δεν ήταν κάτι άγνωστο για μένα. Αλλά δεν είδα κάτι διαφορετικό σε σχέση με αυτό που έχω δει παλιά. Αυτό που μένει είναι πως είμαι απογοητευμένος από την εμφάνιση της ομάδας».

Αρης – Αστερας Τριπολης Live Streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News