Ολυμπιακος - Αρμανι Μιλανο Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (6/1)

Μιλάνο

Ολυμπιακος – Αρμανι Μιλανο Live Streaming | Olympiacos – Armani Milano Live Streaming: Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο το 2022 και φιλοδοξεί να ξεκινήσει με το «δεξί» και στο 2023. Οι «ερυθρόλευκοι», μετά την εντυπωσιακή επικράτηση  στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό μέσα στο ΟΑΚΑ (71-95), υποδέχονται την Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ στην αναμέτρηση για τη 17η αγωνιστική της Euroleague.

Στόχος των Πειραιωτών είναι να συνεχίσουν με το πόδι στο γκάζι προκειμένου να εδραιωθούν στην προνομιούχο τετράδα. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα εντυπωσίασε στη «μονομαχία» με το «τριφύλλι» και με ρεκόρ 10-6 βρίσκεται και πάλι στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας.

Ένα ακόμα θετικό στοιχείο για τους «ερυθρόλευκους», το γεγονός ότι στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό υπερκαλύφθηκε και η σημαντική απουσία του Σάσα Βεζένκοφ. Οι πρωταθλητές Ελλάδας έπαιξαν ολοκληρωτικό μπάσκετ σε άμυνα και επίθεση για 40 λεπτά και το τελικό αποτέλεσμα ήταν πέρα για πέρα δίκαιο.Euroleague Ελλάδα Live Streaming

Ικανοποιημένος ο Μπαρτζώκας, αμφίβολος ο Βεζένκοφ

Ενδεικτικά 6 παίκτες (Γουόκαπ, Κάναν, Φαλ, Σλούκας, Παπανικολάου και Μπολομπόι) ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με διψήφιο αριθμό πόντων. Ενώ τα ομαδικά στατιστικά άγγιξαν το τέλειο, με 71% στα δίποντα και συνολικά 28 ασίστ. Όπως ήταν φυσικό ο προπονητής του Ολυμπιακού έκανε λόγο για την τέλεια εμφάνιση και αποθέωσε τους παίκτες του. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

«Όταν έχεις μια καλή ομάδα δεν βασίζεσαι σε έναν παίκτη, ακόμα και όταν αυτός είναι ο Βεζένκοφ. Κάναμε ομαδική δουλειά, μοιράσαμε καλά την μπάλα, παίξαμε ο ένας για τον άλλον. Είναι μια σημαντική εκτός έδρας νίκη και σημαίνει κάτι περισσότερο με τον Παναθηναϊκό. Είναι πολύ σημαντικό να κερδίζεις εδώ στο ΟΑΚΑ, δεν είναι μια απλή νίκη.

Μείναμε στο πλάνο μας, παίξαμε ομαδικά. Ο Παναθηναϊκός έχει επιθετικό ταλέντο, όμως κυκλοφορήσαμε τη μπάλα και είχαμε τον έλεγχο του αγώνα. Βρήκαμε καλά σημεία για το σουτ, αν και το ποσοστό μας δεν ήταν υψηλό στην αρχή. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Κοιτάμε μπροστά μας περιμένει δύσκολο πρόγραμμα και ξεκινάμε με την Αρμάνι στο ΣΕΦ».

Η συμμετοχή του διεθνή φόργουορντ κόντρα στους Ιταλούς θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Ο κορυφαίος παίκτης του Ολυμπιακού και της διοργάνωσης έως τώρα, προπονείται ατομικά για να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί στον προσαγωγό. Να σημειωθεί ότι μεσοβδόμαδα, η διοίκηση του Ολυμπιακού ανακοίνωσε την επέκταση συμβολαίου του Βεζένκοφ μέχρι το καλοκαίρι του 2025, κίνηση που «δένει» τον καλύτερο παίκτη της τελευταίας διετίας.

Ολυμπιακος – Αρμανι Μιλανο Live Streaming: Βρήκε ρυθμό η Αρμάνι

Η Αρμάνι Μιλάνο δεν θυμίζει σε καμία περίπτωση την ομάδα που έτρωγε τη μια… σφαλιάρα μετά την άλλη προς ενός μήνα. Οι παίκτες του Έτορε Μεσίνα έχουν βρει τον καλό τους εαυτό και με τρεις σερί νίκες απέναντι σε Ερυθρό Αστέρα, Μονακό και Βαλένθια έφτασαν στο 6-10. Με αυτό τον τρόπο ξεκόλλησαν από τον πάτο της βαθμολογίας και αρχίζουν να φοβίζουν τους αντιπάλους ξανά.

Οι Ιταλοί την Δευτέρα, στο πρώτο παιχνίδι τους για το 2023, επικράτησαν στο μεγάλο ντέρμπι της Βίρτους Μπολόνια με 96-74. Έτσι, η ψυχολογία εκτοξεύθηκε στα ύψη, συνυπολογίζοντας ότι η εξαιρετική εμφάνιση ήρθε στην έδρα της αντιπάλου.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, ο Μπίλι Μπάρον στο πρόσφατο καρέ αγώνων χτύπησε φόρμα, φορτώνοντας τα αντίπαλα καλάθια με πόντους. Ενδεικτικά, σημείωσε στο διάστημα αυτό 21 πόντους (μ.ό.), εκτελώντας με 62,8% από την μεγάλη άρκτο (22/35 τρίποντα) και γενικά με περισσότερο 50% εντός πεδιάς! Άξιος συμπαραστάτης του Αμερικανού γκαρντ, ο Μπράντον Ντέιβις που βοηθάει σημαντικά και στις δύο πλευρές του παρκέ.

Οι αναμνήσεις των Ιταλών από τον Ολυμπιακό δεν είναι καλές τα τελευταία χρόνια, αφού ηττήθηκαν στις 4 από τις 5 πιο πρόσφατες συναντήσεις των δύο (ανεξαρτήτως έδρας). Στο Φάληρο, έφυγαν χαμογελαστοί για τελευταία φορά το 2018 (99-75), σε μία βραδιά που Τζέιμς και Νέντοβιτς διέλυσαν τα αμυντικά συστήματα των «ερυθρόλευκων». Ολυμπιακος Live Streaming

Μίλησε για όλα ο Βεζένκοφ

Ο Σάσα Βεζένκοφ μίλησε για την επέκταση της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό, έως το 2025. Ευχαρίστησε τους ανθρώπους που είναι στο πλευρό του όλα αυτά τα χρόνια και έκανε ξεχωριστή αναφορά στους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που επέκτεινα το συμβόλαιό μου με την ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τους Προέδρους, τους κυρίους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο. Τους προπονητές μου και τους ανθρώπους που με στηρίζουν και δεν είναι στα φώτα της δημοσιότητας. Αναφέρομαι στους φυσιοθεραπευτές, τους φροντιστές και όλους όσοι ‘τρέχουν’ για την ομάδα. Φυσικά ευχαριστώ όλους μου τους συμπαίκτες. Κυρίως όμως θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου που είναι πάντα δίπλα μου.

Όταν πρωτοήρθα στον Ολυμπιακό ούτε που φανταζόμουν πως θα διανύσω πέντε χρόνια και θα έχω προοπτική να μείνω πολλά παραπάνω! Είναι ένα γεγονός που με κάνει πραγματικά χαρούμενο. Είναι πολύ όμορφο που η ομάδα μου δείχνει έμπρακτα τη στήριξή της. Όλοι μαζί, με ταπεινότητα, με σκληρή δουλειά και με μεγάλη δίψα για νέες επιτυχίες. Θα συνεχίζουμε με παλεύουμε για τους στόχους μας. Θα έρθουν όμορφές μέρες, θα έρθουν και δύσκολες, όμως. Αυτό που έχει σημασία είναι να μείνουμε ενωμένοι και όπως κάνουμε τα δύο τελευταία χρόνια. Να συνεχίσουμε και να διατηρήσουμε την ομάδα στο κορυφαίο επίπεδο».

Αν περίμενε αυτή την εξέλιξη και μάλιστα τόσο πρόωρα: «Όλοι έχουμε τις σκέψεις μας, τις επιθυμίες μας, τα όνειρά μας… Σίγουρα, όμως, το γεγονός ότι με κάλεσαν τόσο νωρίς, ενώ είχα ήδη ένα συμβόλαιο που έληγε το καλοκαίρι του 2024, δείχνει έμπρακτα τη στήριξή τους στο πρόσωπό μου, δείχνει πως με νιώθουν κομμάτι του συλλόγου και παράλληλα ανταμείβουν τη δουλειά μου και τους κόπους μου. Για όλους αυτούς τους λόγους νιώθω την ανάγκη να τους ευχαριστήσω ξανά. Όλο αυτό είναι αμοιβαίο και είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσουμε μαζί».

Ολυμπιακος – Αρμανι Μιλανο Live Streaming: «Ο κόσμος είναι πάντα εδώ»

Αν όταν υπέγραφε ηχούσε στα αφτιά του και το σύνθημα-προτροπή παραμονής των «ερυθρόλευκων» φιλάθλων: «Ο κόσμος πάντα μου δείχνει εμπράκτως πως επιθυμεί την παραμονή μου στην ομάδα. Και σε ανύποπτες στιγμές και μετά από μεγάλες επιτυχίες. Για να πω την αλήθεια δεν το περίμενε κανένας αυτό που έγινε. Ακόμα και στενοί μου φίλοι το έμαθαν από την ανακοίνωση της ομάδας! Δεν θα πω πως ήταν κάτι ξαφνικό. θα πω πως ήταν κάτι που και οι δύο πλευρές το θέλαμε πολύ και απλά έγινε.

Με πρωτοβουλία των Προέδρων έγινε άμεσα και πιστεύω πως όπως εγώ, έτσι και οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού, είμαστε χαρούμενοι. Επαναλαμβάνω, ωστόσο, πως το πιο σημαντικό είναι να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά, για να παραμείνει η ομάδα ψηλά. Έρχονται δύσκολα παιχνίδια και δύσκολοι στόχοι, που πρέπει να κατακτηθούν. Όλα αυτά θα να γίνουν θα πρέπει να έχουμε συνέπεια, σοβαρότητα και ταπεινότητα. Πέρα από την πρώτη μου ομάδα που ήταν ο Άρης, σε επαγγελματικό επίπεδο είναι η πρώτη φορά που μένω κάπου τόσο πολύ.

Όπως έχω ξαναπεί η συνεργασία μου με τον Ολυμπιακό ξεκίνησε ως μια πρόκληση. Ως μια εμπειρία, ως μια νέα αφετηρία και κατέληξε να είναι εδώ η οικογένειά μου. Εδώ να είναι οι φίλοι μου, συμπαίκτες με τους οποίους έχουμε χτίσει ισχυρούς δεσμούς, αλλά και με τον κόσμο. Οπότε, είμαι πολύ χαρούμενος γιατί όλοι, οι Πρόεδροι, η ομάδα, οι φίλαθλοι, δείχνουν πως πιστεύουν σε εμένα. Και θα κάνω τα πάντα για να τους δικαιώσω. Το να μένεις σε μια ομάδα τόσα χρόνια, δείχνει πως είσαι και εσύ αφοσιωμένος σε αυτή και κάνεις τη δουλειά σου σωστά».

Ολυμπιακος – Αρμανι Μιλανο Live Streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News