Ιωνικος - Ολυμπιακος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (3/1)

Ιωνικος - Ολυμπιακος Live Streaming

Ιωνικος – Ολυμπιακος Live Streaming | Ionikos – Olympiakos Live Streaming: Να φέρει εις πέρας την αποστολή στην έδρα του Ιωνικού (Τρίτη, 21.30) για την 16η αγωνιστική της Super League και να μπει με το… δεξί στο 2023 θέλει ο Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να μπουν στο νέο έτος, όπως έκλεισαν το προηγούμενο. Το 5-0 κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης την περασμένη εβδομάδα στο Φάληρο αποτελεί την πιο εμφατική νίκη τους τη φετινή σεζόν. Εκτός από την ψυχολογία, ο Μίτσελ είδε το σύνολό του να ρολάρει μεσοεπιθετικά και παράλληλα με τους τρεις βαθμούς να διατηρείται ζωντανό στη μάχη της διεκδίκησης της πρώτης δυάδας.

Οι επόμενες αγωνιστικές είναι κρίσιμες για τον Ολυμπιακό, που μετά τον Ιωνικό συνεχίζει εκτός έδρας, καθώς αντιμετωπίζει τον Βόλο στο «Πανθεσσαλικό» και στη συνέχεια υποδέχεται τον Άρη. Εκτός από το αγωνιστικό, ενδιαφέρον υπάρχει και στο κομμάτι των μεταγραφών. Ήδη στη Νεάπολη αναμένεται να μπει στην αρχική ενδεκάδα ο 30χρονος δεξιός μπακ Ροντινέι.

Από εκεί και πέρα, αναμένεται να ακολουθήσει η απόκτηση ενός αριστερού μπακ, με τον Τόνι Λάτο της Βαλένθια να παραμένει ο πρώτος στόχος της ομάδας του Πειραιά. Επίσης εξετάζεται και η περίπτωση του ελεύθερου Σουάζο, σε ενδεχόμενο αρνητικής απάντησης του 25χρονου Ισπανού.

Στο τακτικό κομμάτι, ο Μίτσελ είναι στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα απουσιών. Με εξαίρεση την αλλαγή στο δεξί άκρο της άμυνας, δεν αποκλείεται να χρησιμοποιήσει την ίδια ενδεκάδα με το παιχνίδι απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης. Ο Ισπανός είναι πολύ ευχαριστημένος από τη συνύπαρξη των Χάμες, Φορτούνη και Μπιέλ πίσω από τον Ελ Αραμπί. Όλοι τους αναμένεται να κρατήσουν τη φανέλα βασικού.Super League Ελλάδα Live Streaming

Βαρύ το κλίμα στον Ιωνικό

Στην αντίπερα όχθη, το κλίμα στον Ιωνικό είναι βαρύ. Η ήττα στο ντέρμπι της «ουράς» απέναντι στον Λεβαδειακό (1-0) την προηγούμενη αγωνιστική, άφησε την ομάδα μόνη της στην τελευταία θέση. Οι μόλις 8 βαθμοί ύστερα από 15 ματς, δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια αισιοδοξίας.

Ο Δημήτρης Σπανός εξακολουθεί να ψάχνει τον τρόπο με τον οποίο θα αντιδράσει η ομάδα του, η οποία μετά το παιχνίδι κόντρα στους «ερυθρόλευκους» μπαίνει σε μία σειρά «τελικών παραμονής». Συγκεκριμένα, αντιμετωπίζει τους Ατρόμητο και Βόλο, την περιμένει ματς με την ΑΕΚ και κλείνει τον Ιανουάριο με κρίσιμο παιχνίδι στη Λαμία.

Ιωνικος – Ολυμπιακος Live Streaming: Μεταγραφικές εξελίξεις

Ο Ολυμπιακός περιμένει προτάσεις για τον Παπέ Σισέ και τον Αγκιμπού Καμαρά, οι οποίοι δεν υπολογίζονται από τον Μίτσελ. Ο έμπειρος στόπερ και ο νεαρός μεσοεπιθετικός φαίνεται πως δεν βρίσκονται στα βασικά πλάνα του Ισπανού. Μάλιστα, τις τελευταίες μέρες κυριαρχούν σενάρια που τους φέρνουν εκτός Ολυμπιακού.

Όπως σημειώνεται στα «ερυθρόλευκα» ρεπορτάζ, οι Πειραιώτες περιμένουν άμεσα προτάσεις και για τους δύο και όλα δείχνουν ότι σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις. Θυμίζουμε ότι για τον Σισέ ενδιαφέρεται η Σεντ Ετιέν και η Τορίνο. Ο Αγκιμπού βρίσκεται στα… ραντάρ της Σταντάρ Λιέγης.

Στην Ιταλία συνεχίζονται τα δημοσιεύματα για τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ. Εδώ και μέρες υπάρχουν δημοσίευματα που κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Μπολόνια για τον Μολδαβό αμυντικό. Όπως αναφέρει η εφημερίδα Gazzetta dello Sport, η Μπολόνια συζητά το ενδεχόμενο απόκτησης του Ρέαμπτσιουκ ως δανεικού από τον Ολυμπιακό και με οψιόν αγοράς του το προσεχές καλοκαίρι.

«Η ελληνική ομάδα κοστολογεί τον παίκτη όχι λιγότερο από 4 εκατ. ευρώ» αναφέρετα. Σημειώνεται επίσης ότι αρχική επιλογή της Μπολόνια ήταν ο Τζος Ντόιγκ από την Ελλάς Βερόνα, αλλά στράφηκαν στον Μολδαβό λόγω της δυσκολίας απόκτησης του Σκωτσέζου.Ολυμπιακος Live Streaming

Με 11.000 κόσμο στον Βόλο οι «ερυθρόλευκοι»

Στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας, που ολοκληρώθηκε ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής (8/1, 16:00) συμφωνήθηκε ανάμεσα στον Βόλο, την αστυνομία και τον Ολυμπιακό να πάρει τουλάχιστον 11.000 εισιτήρια. Ανοιχτό παραμένει να μεγαλώσει ο αριθμός αν χρειαστεί!

Το επόμενο διάστημα θα υπάρξει και ανακοίνωση από την πλευρά των «ερυθρολεύκων» για τους διάθεσής τους, όπου θα αναφέρονται τα πάντα λεπτομερώς. Έτσι, μετά από τους 16.000 φίλους του Παναθηναϊκού και τους περίπου 8.000 οπαδούς της ΑΕΚ που βρέθηκαν στον Βόλο, πριν από λίγο καιρό, οι Πειραιώτες ετοιμάζουν τη δική τους «απόβαση». Με μοναδικό σκοπό να στηρίξουν την ομάδα του Μίτσελ.

Ιωνικος – Ολυμπιακος Live Streaming: Το μήνυμα Μαρινάκη για το 2023

Ευχές για υγεία και περισσότερα χαμόγελα σε όλους τους Έλληνες έστειλε με ανάρτησή του, ενόψει του 2023, ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Δεν παρέλειψε φυσικά να ευχηθεί και επιτυχίες στον Ολυμπιακό. Διαβάστε αναλυτικά, το μήνυμα του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ.

«Εύχομαι σε όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού και σε όλους τους Έλληνες, μια δημιουργική χρονιά με υγεία και περισσότερα χαμόγελα. Με πίστη και δουλειά μπορούμε να κάνουμε θαύματα. Και να προσφέρουμε και τη στήριξή μας σε όσους συνανθρώπους μας την έχουν ανάγκη.

Στον Θρύλο μας εύχομαι να κάνει αυτό για το οποίο γεννήθηκε. Να κατακτά νίκες, τίτλους, κορυφές. Οι αθλητές μας σε όλα τα σπορ να τιμούν με όλες τις δυνάμεις και τις αρετές τους την ερυθρόλευκη.

Να θυμάστε όλοι ότι είμαστε νικητές από την πρώτη μας ανάσα. Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα»!

Όσα είπε ο Μίτσελ για τις μεταγραφές

Μετά το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, ο Μίτσελ μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για την πιθανότητα ενίσχυσης. Ξεκαθαρίζοντας ότι ο Ολυμπιακός χρειάζεται μεταγραφές ενόψει Γενάρη για να αντέξει στον ανταγωνισμό. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε ο Ισπανός.

Την απόκτηση ενός εξτρέμ και το εάν παραμένει προτεραιότητα: «Είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο. Είμαστε πολύ απαιτητικοί από τους παίκτες αυτούς. Είμαστε οι ίδιοι που ισοφαρίστηκαμε σε 2-2 με τον ΠΑΣ από έλλειψη καλής στάσης. Χρειαζόμαστε πολλά απόγευματα για την κανονικότητά μας. Αυτό που γνωρίζω εγώ είναι πως ο Ολυμπιακός θα πρέπει να έχει πάντα ανταγωνισμό στο ρόστερ. Όλες οι αλλαγές σήμερα πήγαν καλά. Αυτό είναι προειδοποίηση για όλους. Υπάρχουν πολλοί που θέλουν διαφορετική την 11άδα».

Το ότι στα άσχημα ευθύνεται ο προπονητής και στα καλά οι παίκτες: «Αυτή είναι η αλήθεια. Είναι πιο παλιό αυτό το ρητό από μένα. Ο προπονητής είναι πάντα υπεύθυνος για ότι κακό γίνεται και τις κακές αποφάσεις. Δεν μπορώ να πω τίποτε άλλο όταν ο Χάμες, ο Μπιέλ και ο Μασούρας είχαν αυτά τα τελειώματα. Δεν ψάχνω πουθενά αλλού την ευθύνη. Να κοιτάς το που φταις εσύ. Να κοιτάς στον καθρέφτη. Την προηγούμενη εβδομάδα εγώ ήμουν υπεύθυνος. Τώρα είναι οι παίκτες. Νιώθω να δικαιώνομαι όταν πηγαίνουν καλά τα πράγματα».

Τα μεταγραφικά και την ανάγκη ενίσχυσης: «Δεν αλλάζει τίποτα. Το πλάνο συνεχίζει όπως είναι. Χρειαζόμαστε κανονικότητα. Βρισκόμαστε σε ιδιαίτερη θέση στο Πρωτάθλημα. Πάντα μιλάμε με τον πρόεδρο, τον αθλητικό διευθυντή και με τον Αβραάμ. Η ομάδα χρειάζεται περισσότερη ενίσχυση για τον ανταγωνισμό».

Ιωνικος – Ολυμπιακος Live Streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News