ΠΑΣ Γιαννινα - Ολυμπιακος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (21/12)

ΠΑΣ Γιαννινα - Ολυμπιακος Live Streaming

ΠΑΣ Γιαννινα – Ολυμπιακος Live Streaming | PAS Giannina – Olympiacos Live Streaming: Ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της 14ης αγωνιστικής, διεξάγεται στα Ιωάννινα και συγκεκριμένα στους «Ζωσιμάδες». Εκεί, ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον Ολυμπιακό (21/12, 20:00).

Η αναμέτρηση είναι καθοριστική και για τις δύο ομάδες, με δεδομένο ότι έχουν μείνει πίσω στους αρχικούς στόχους που είχαν θέσει. Οι γηπεδούχοι ήθελαν σίγουρα μία καλύτερη κατάταξη από την 12η που κατέχουν, ενώ οι φιλοξενούμενοι επιθυμούσαν να είναι πιο κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας από το -12!

Ο ΠΑΣ Γιάννινα θα προσπαθήσει να καλύψει το χαμένο έδαφος βασιζόμενος και στην έδρα του. Στην οποία δεν έχει την καλύτερη δυνατή συγκομιδή μέχρι στιγμής. Ενδεικτικά, στο τελευταίο παιχνίδι που έγινε στους «Ζωσιμάδες» υπέστη βαριά ήττα από τον Άρη με 4-0.

Οι Ηπειρώτες θέλουν να παρουσιάσουν πολύ καλύτερο πρόσωπο κόντρα στον πρωταθλητή Ολυμπιακό, αλλά έχουν παράλληλα και αρκετά προβλήματα. Ο Θανάσης Στάικος δεν θα έχει στη διάθεσή του, τους τρεις νεοαποκτηθέντες, Τσιντώτα, Νίνη και Τσίνο, οι οποίοι θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής από την 1η Ιανουαρίου 2023. Επιπλέον δεν υπολογίζονται και οι τραυματίες Κιάκος, Μπιλμπάο, Αλέξανδρος Λώλης, Κόντε και Λέο.Euroleague Ελλάδα Live Streaming

Βελτιωμένος μετά την διακοπή

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του, φαίνεται ότι έχει γυρίσει αρκετά βελτιωμένος από τη μίνι χειμερινή προετοιμασία που πραγματοποίησε στην Ισπανία. Στον πρώτο επίσημο αγώνα που έδωσαν οι «ερυθρόλευκοι», μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, πήραν μία εύκολη με 4-1 εντός έδρας επί του Ατρομήτου, για το Novibet Κύπελλο Ελλάδας.

Η εικόνα της ομάδας του Μίτσελ ήταν άκρως πειστική. Μάλιστα, σε αυτό συνέβαλε και το γεγονός ότι είχε σημαντικές βοήθειες από μερικά πρόσωπα, που δεν είχαν προσφέρει στον πρώτο γύρο. Μεταξύ αυτών είναι σίγουρα ο μεταμορφωμένος Μαρσέλο. Ο Βραζιλιάνος αγωνίστηκε για πρώτη φορά ως βασικός και πέτυχε δύο γκολ. Αλλά και ο Κώστας Φορτούνης, που έβγαλε ενέργεια και ποιότητα στο χορτάρι.

Για το παιχνίδι στα Γιάννινα υπάρχουν προβλήματα, τα οποία όμως είναι γνωστά εδώ και καιρό. Ουσιαστικά οι απόντες δεν επηρεάζουν τα πλάνα του Μίτσελ. Δεδομένη είναι η απουσία των Βαλμπουενά, Μπα, Μπουχαλάκη και Βατσλίκ που είναι τραυματίες. Αξίζει δε να σημειωθεί ότι ο Ισπανός προσανατολίζεται να χρησιμοποιήσει στο αρχικό σχήμα τους Χάμες, Φορτούνη και Μπιέλ πίσω από τον μοναδικό προωθημένο, Ελ Αραμπί!

ΠΑΣ Γιαννινα – Ολυμπιακος Live Streaming: Τι είπε ο Μίτσελ μετά τον Ατρόμητο

Πολύ ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Ολυμπιακού στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στον Ατρόμητο ήταν ο Μίτσελ. Ο Ισπανός τεχνικός να αναφέρει στις δηλώσεις του πως πρέπει να αποφασίσουν ποια ομάδα θέλουν να είναι. Του πρώτου ή του δεύτερου ημιχρόνου. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε ο Ισπανός προπονητής.

Για τα δύο διαφορετικά πρόσωπα: «Μας πείσμωσε η εικόνα του πρώτου ημιχρόνου και θα πρέπει να αναρωτηθεί κάποιος τι συνέβη και άλλαξε η εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο. Γιατί ζητάω τα ίδια πράγματα και στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο. Η θέληση και το πάθος ήταν διαφορετικά μεταξύ των δύο ημιχρόνων».

Τι είπε στους παίκτες στην ανάπαυλα: «Ότι πρέπει να παίζουμε ομαδικά. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να παίζουμε ατομικά. Έτσι σήμερα δώσαμε ένα καλό παράδειγμα για το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσει».

Για τον Μαρσέλο: «Αυτό που θέλουμε είναι όλους τους παίκτες να τα δίνουν όλα. Σε κάθε λεπτό του αγώνα να είναι όλοι συγκεντρωμένοι. Αυτό έκανε ο Μαρσέλο και αυτό είναι που χρειαζόμαστε. Πρέπει να συμφωνήσουμε όλοι ότι ο Μαρσέλο, ο Φορτούνης και ο Χάμες είναι πιο βελτιωμένοι γιατί προπονήθηκαν με συνέχεια και με κανονικότητα».

Το γεγονός ότι σκόραρε τέσσερις φορές για πρώτη φορά φέτος: «Είναι αυτό που είπα από την πρώτη στιγμή. Εμείς πρέπει να αποφασίσουμε ποια ομάδα θέλουμε να είμαστε. Η ομάδα του πρώτου ημιχρόνου που έπαιξε δίχως ιδιαίτερη θέληση ή του δευτέρου ημιχρόνου που παρουσίασε όλες τις αρετές της».Ολυμπιακος Live Streaming

Ανακοίνωση κατά πάντων από την ΠΑΕ

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Ολυμπιακός για τα όσα συνέβησαν στην Καλλιθέα και το #mexritelous των Ερυθρόλευκων. Κάνοντας λόγο για «γάγγραινα που γεμίζει το σώμα του ελληνικού ποδοσφαίρου» και καλώντας τους επίσημους φορείς να σταθούν στο πλάι του «για να πάμε το ποδόσφαιρο στην επόμενη μέρα». Διαβάστε την ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

«Ως εδώ και μη παρέκει. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και οι φίλαθλοί του δεν θα ανεχθούν ούτε μια ημέρα πλέον τα όργανα του παραποδοσφαίρου να ξεφτιλίζουν ό,τι έχει απομείνει.

Το ζήτημα δεν είναι η «με το έτσι θέλω» αλλοίωση αποτελέσματος στην Καλλιθέα και μάλιστα σε παιχνίδι με τηλεοπτική κάλυψη, που δείχνει και το θράσος τους. Σε κάθε αγωνιστική της Super League 2 γελοιοποιείται το ποδόσφαιρο από τους στοιχηματζήδες. Τους παραβατικούς και τα πιόνια τους και πνίγονται ακόμα και οι ελάχιστες ομάδες που προσπαθούν να παράγουν ποδόσφαιρο».

ΠΑΣ Γιαννινα – Ολυμπιακος Live Streaming: Το ίδιο θα συμβεί σε όλους

«Το πρόβλημα, λοιπόν, δεν είναι οι αμέτρητες αλλοιώσεις σε παιχνίδια της ομάδας μας και πάντα εναντίον μας, αλλά και σε παιχνίδια άλλων ομάδων. Με τους διαιτητές που ορίζουν και ελέγχουν οι διεφθαρμένοι Μάνταλος και Μπένετ. Για τα έργα και τις ημέρες τους στην ΚΕΔ/ΕΠΟ θα ενημερωθούν οι υπερεθνικές Ομοσπονδίες FIFA/UEFA και από εμάς, με εικόνα από το θλιβερό Πρωτάθλημα της SL2.

Το ζήτημα είναι ότι η γάγγραινα γεμίζει το σώμα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Και κάθε Κυριακή απίθανοι τύποι δίνουν εξετάσεις για να γίνουν αρεστοί στο βρόμικο κύκλωμα που διοικεί δυστυχώς το ελληνικό ποδόσφαιρο και την ΕΠΟ του Μπαλτάκου.

Όλοι πλέον καλούνται να πάρουν θέση. Με πρώτη την Πολιτεία και τον Υπουργό κ. Αυγενάκη. Θα αφήσουν το ποδόσφαιρο να πνιγεί στο βούρκο που το έριξαν ή επιτέλους θα το πάνε στην επόμενη ημέρα; Τους ενδιαφέρουν περισσότερο οι πραγματικές ομάδες και οι σοβαροί επενδυτές ή τους ενδιαφέρουν περισσότερο οι παραβατικοί και το παρασκήνιο;

Ας αποφασίσουν όλοι χωρίς εξαίρεση. Ή θα είναι με το ποδόσφαιρο ή με το βάλτο. Είτε θα είναι δίπλα μας να πάμε παρακάτω και να έχει ελπίδα το άθλημα. Είτε θα συντριβούν μαζί με το παραποδόσφαιρο.

ΥΓ.: Φυσικά και οι άνθρωποι της Καλλιθέας και άλλων ομάδων, γνωρίζουν καλά ότι και σε αυτούς τα ίδια θα συμβούν στο μέλλον.».

Φευγάτος το καλοκαίρι ο Σισέ

Όλα ανοικτά για το μέλλον του Παπ Αμπού Σισέ στον Ολυμπιακό. Όπως πρποκύπτει από τις δηλώσεις του ατζέντη του, Φεντερίκο Παστορέλο στην Ιταλία. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

«Έχει παίξει στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής όπου το κατέκτησε και η Σενεγάλη. Είναι ένας αμυντικός που θα τον έβλεπα στην Ιταλία. Είχαμε αρκετές καταστάσεις. Ακόμη και μια συγκεκριμένη πρόταση από την Τορίνο την οποία ο Ολυμπιακός αρνήθηκε πέρυσι. Ωστόσο, έχει παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο, έχει συνεισφέρει και ξέρω πως, αν δεν γίνει κάτι τον Ιανουάριο, το οποίο περιμένω, σίγουρα θα φύγει το καλοκαίρι.

Γιατί τα αιτήματα του συλλόγου θα έχουν πέσει καθώς το συμβόλαιό του λήγει. Είναι πολύ καλός παίκτης για να μην έχει ευκαιρία σε ένα κορυφαίο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, όπως η Ιταλία, η Ισπανία και η Αγγλία»

ΠΑΣ Γιαννινα – Ολυμπιακος Live Streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News