Λεβαδειακος - Αρης Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (16/12)

Λεβαδειακος - Αρης Live Streaming

Λεβαδειακος – Αρης Live Streaming | Levadiakos – Aris Live Streaming: O Άρης μπαίνει στη μάχη του Κυπέλλου Ελλάδας ξεκινώντας την προσπάθειά του από την έδρα του Λεβαδειακού (Παρασκευή, 16.00). Στο πρώτο ματς των δύο ομάδων για τη φάση των «16». Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση την ομάδα που θα προκριθεί από το Ολυμπιακός – Ατρόμητος.

Οι «κίτρινοι» είναι αναγκασμένοι να κάνουν βήμα πρόκρισης στη Βοιωτία, καθώς μέσω του Κυπέλλου βλέπουν διέξοδο για να «φτιάξουν» τη φετινή χρονιά. Που ξεκίνησε άκρως προβληματικά σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Ο Άλαν Πάρντιου στο διάστημα της διακοπής λόγω του Μουντιάλ έριξε όλο το βάρος στο «δέσιμο» της ομάδας, αφού για πρώτη φορά είχε την ευκαιρία για να δουλέψει για τόσο μεγάλο διάστημα με τους ποδοσφαιριστές του.

Μέχρι και την τελευταία στιγμή, ο Άγγλος τεχνικός της ομάδας κράτησε «κλειστά χαρτιά» αναφορικά με την ενδεκάδα. Πάντως είναι δεδομένο πως θα δούμε τις πρώτες του σκέψεις για τον δεύτερο γύρο. Και έναν πιο ξεκάθαρο «κορμό» ύστερα από τις διαδοχικές μέρες δουλειές που προηγήθηκαν.

Ερωτηματικό αποτελεί ο Πίτερ Ετέμπο, λόγω των ενοχλήσεων που τον ταλαιπωρούν στο γαστροκνήμιο. Αν δεν τα καταφέρει ο Νιγηριανός, τη θέση του στο αρχικό σχήμα θα πάρει ο Μάνου Γκαρθία στον άξονα.Super League Ελλάδα Live Streaming

Κεφάλαιο μεταγραφές

Παράλληλα, οι άνθρωποι των «κίτρινων» τρέχουν για να ολοκληρώσουν και την πρώτη τους μεταγραφή με φόντο το νέο έτος. Αυτή όλα δείχνουν πως θα είναι ο Βλαντιμίρ Νταρίντα, που έμεινε ελεύθερος από την Χέρτα Βερολίνου. Ο Τσέχος μέσος έχει έρθει σε συμφωνία με την ομάδα της Θεσσαλονίκης και αναμένεται να ταξιδέψει άμεσα στην πόλη για να υπογράψει συμβόλαιο έως το 2025.

Από εκεί και πέρα στο κομμάτι των αποχωρήσεων τα τελευταία 24ωρα βρέθηκε «χρυσή τομή» και αποχώρησε ο Σέιχ Ντιόπ. Eξελίξεις αναμένονται και με τις υποθέσεις των Ντάνιελ Μαντσίνι και Ιζέτ Χαΐροβιτς.

Στον Λεβαδειακό η επιστροφή στην αγωνιστική δράση θα είναι ένα γερό τεστ για την ετοιμότητα της ομάδας. Που σαφώς ενδιαφέρεται περισσότερο για το πρωτάθλημα όπου βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού. Ωστόσο, ο Βέλιτς και οι παίκτες του δεν πρόκειται να αδιαφορήσουν.

Το αντίθετο, αφού με τη διακοπή είχαν την ευκαιρία να «καθαρίσουν» το μυαλό τους και θέλουν να ξεκινήσουν με θετικό αποτέλεσμα για να τονωθούν ψυχολογικά. Ο τεχνικός των Βοιωτών δεν μπορεί να υπολογίζει τον Μπελμόντ, ενώ δύσκολα θα προλάβουν οι Χάμοντ, Σακό και Βινίσιους.Αρης Live Streaming

Λεβαδειακος – Αρης Live Streaming: Στη Novibet το Κύπελλο Ελλάδας

Την έναρξη της συνεργασίας της με τη Novibet ανακοίνωσε η ΕΠΟ, με τη γνωστή στοιχηματική εταιρεία να είναι ο αποκλεισικός χορηγός του Κυπέλλου Ελλάδας για τη φετινή σεζόν. Μετά το δυναμικό της “μπάσιμο” για να γίνει ο κεντρικός χορηγός της Super League, η Novibet έδωσε τα χέρια και με την ΕΠΟ και θα είναι για τη φετινή περίοδο ο αποκλειστικός χορηγός του Κυπέλλου Ελλάδας. Το deal των δύο πλευρών μάλιστα αφορά -και- στην ονοματοδοσία της διοργάνωσης. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση.

«H Novibet και η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (Ε.Π.Ο.) ανακοινώνουν τη συνεργασία τους, με την οποία η Novibet γίνεται ο αποκλειστικός χορηγός του Κυπέλλου Ελλάδας, από σήμερα μέχρι και την ολοκλήρωσή του για τη σεζόν 2022 – 2023. Η διοργάνωση πλέον θα ονομάζεται «Κύπελλο Ελλάδας Novibet».

Οι δύο πλευρές αποσκοπούν με αυτήν τους τη συνεργασία στο να προσφέρουν μια ακόμη πιο αναβαθμισμένη ποδοσφαιρική εμπειρία στο φιλοθεάμον αθλητικό κοινό της χώρας. Συν-διαμορφώνοντας ένα περιβάλλον το οποίο θα αποτελεί πραγματική γιορτή του αθλήματος. Ο “θεσμός των εκπλήξεων”, όπως συνηθίζεται να αποκαλείται, μέσα από αυτή τη χορηγική συνεργασία γυρίζει σελίδα. Και είναι έτοιμος με την υποστήριξη της Novibet να προσφέρει ακόμη μεγαλύτερες συγκινήσεις. Ε.Π.Ο και Novibet υπόσχονται να δουλέψουν απρόσκοπτα για τη διαμόρφωση μιας ολοκληρωμένης ποδοσφαιρικής εμπειρίας. Όπου πρωταγωνιστές θα είναι το ίδιο το άθλημα, και οι λάτρεις αυτού».

Τι είπαν οι πρωταγωνιστές του μεγάλου deal

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Γιώργος Αθανασόπουλος, CEO της Novibet: «Η Novibet προχωράει σε μία στρατηγική δέσμευση επενδύοντας με σημαντική εστίαση στη Χορηγία ενός ιστορικού αθλητικού θεσμού. Η σύγκλιση των αξιών αλλά και του οράματος της Novibet και της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας για το Κύπελλο Ελλάδας ήταν τα κριτήρια για τη σύναψη μίας πολλά υποσχόμενης συνεργασίας. Mε απτά οφέλη κυρίως για τους φίλους του ελληνικού ποδοσφαίρου και αθλητισμού γενικότερα.

Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που για τη σεζόν 2022-2023. H Novibet θα είναι αποκλειστικός Χορηγός του Κυπέλλου Ελλάδας και μαζί, θα προσφέρουμε στους φιλάθλους μοναδικές ποδοσφαιρικές εμπειρίες. Αυτή η Χορηγική ενέργεια, αποτελεί μέρος των πολύ-επίπεδων πρωτοβουλιών της Novibet για τη στήριξη του αθλητισμού στην Ελλάδα».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΕΠΟ Παναγιώτης Μπαλτάκος ανέφερε: «Είμαστε χαρούμενοι για αυτή τη συνεργασία. Η οποία θα δώσει ώθηση στο θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας. Με τη σύναψη της συμφωνίας η ΕΠΟ αποκτά ένα ακόμη δυνατό συμπαίκτη στην προσπάθεια που κάνουμε για την ολοένα μεγαλύτερη αναβάθμιση του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα. Και των διοργανώσεων της Ομοσπονδίας, εν προκειμένω του Κυπέλλου Ελλάδας.

Με χαροποιεί ιδιαίτερα η οπτική. Με την οποία η Novibet βλέπει τη συνεργασία μας και είμαστε έτοιμοι να εργαστούμε από κοινού για την υποστήριξη μιας διοργάνωσης υψηλού επιπέδου. Όπως αρμόζει στην ιστορία της, μέσω της οποίας διοργάνωσης οι διαγωνιζόμενες ομάδες θα προσφέρουν υψηλού επιπέδου θέαμα στους φιλάθλους. Ούτως ώστε να καταστεί αυτή ανταγωνιστική συγκριτικά με διοργανώσεις προηγμένων ποδοσφαιρικά χωρών».

Λεβαδειακος – Αρης Live Streaming: Χωρίς κόσμο ο Θεσσαλονικείς

Ο Άρης άλλαξε την απόφασή του και, τελικά, δε θέλει να πάρει εισιτήρια για το παιχνίδι κυπέλλου κόντρα στον Λεβαδειακό. Πιο συγκεκριμένα, παρά το γεγονός πως ο Λεβαδειακός παραχώρησε τη Θύρα 4 στους Θεσσαλονικείς και ήταν διατεθειμένος να παραχωρήσει 1000 εισιτήρια στου «κιτρινόμαυρους», εν τέλει ο Άρης αποφάσισε πως δε θέλει να πάρει επισήμως εισιτήρια και αρνήθηκε. Αλλάζοντας τη διαφαινόμενη απόφασή του. 

Αγωνιστικά, με απουσίες θα ταξιδέψει στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας η αποστολή του Άρη. Σε αυτή δεν συμπεριλήφθηκαν οι τραυματίες Ετέμπο και Ενκουλού. Ο Γκαρθία που ταλαιπωρείται από ίωση, καθώς και οι Ζερβίνιο, Μαντσίνι, Χαΐροβιτς, Χατζηιωάννου και Καρακασίδης. 

Αναλυτικά η αποστολή: Cuesta, Σιαμπάνης, Fabiano Leismann, Brabec, Iturbe, Mateo Garcia, Doukoure, Gray, M’Bakata, Rodriguez, Camacho, Dabo, Luis Palma, Peersman, Mazikou, Odubajo, Μαρμαρίδης, Σγούρος, Τανούλης, Παναγίδης.

Λεβαδειακος – Αρης Live Streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News