Βιλερμπαν - Ολυμπιακος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (15/12)

Βιλερμπαν - Ολυμπιακος Live Streaming

Βιλερμπαν – Ολυμπιακος Live Streaming | Villerbaune – Olympiacos Live Streaming: Ασταμάτητος μοιάζει τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Ολυμπιακός στην Euroleague! Στο «Αστρομπάλ» απέναντι στη Βιλερμπάν (15/12, 22:00), αναζητεί το 2/2 στην τρίτη φετινή «διαβολοβδομάδα» της διοργάνωσης, για να διατηρήσει την επαφή του με την κορυφή της βαθμολογίας.

Την Τρίτη οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα πρόσφεραν μια μπασκετική παράσταση κόντρα στη Φενέρμπαχτσε και έφτασαν στο 9-4. Οι «ερυθρόλευκοι» κυριάρχησαν και στις δύο πλευρές του παρκέ, διαλύοντας με 94-67 την τουρκική ομάδα. Ο συνήθης ύποπτος Σάσα Βεζένκοφ έκανε θραύση με 21 πόντους, ενώ με διψήφιο αριθμό πόντων ολοκλήρωσαν το παιχνίδι οι Πίτερς (12 π.), Φαλ (11 π.) και Λαρεντζάκης (12 π.).

Οι «ερυθρόλευκοι» στα δύο τελευταία παιχνίδι με Βίρτους Μπολόνια και Φενέρμπαχτσε έσπασαν τα… κοντέρ στην επίθεση. Συγκεκριμένα, πέτυχαν 117 και 94 πόντους αντίστοιχα. Παράλληλα, εκτός ΣΕΦ μετρούν σε 6 παιχνίδια 4 νίκες και 2 ήττες γεγονός που τους έχει κάνει πρωταγωνιστές (2ο καλύτερο ρεκόρ στη διοργάνωσης).Euroleague Ελλάδα Live Streaming

Ικανοποιημένος ο Μπαρτζώκας από τις εμφανίσεις

Όπως ήταν φυσικό ο Coach του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας ήταν περιχαρής για την εμφάνιση των παικτών του. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε μετά την αναμέτρηση.

«Ήταν ένα φανταστικό παιχνίδι για εμάς, σε μία καταπληκτική ατμόσφαιρα. Η εμφάνισή μας στο πρώτο μέρος ήταν μοναδική. Μοιράσαμε 19 ασίστ και σκοράραμε 58 πόντους, ενώ και η άμυνά μας ήταν πολύ καλή. Ο πρώτος στόχος μας ήταν να αποφύγουμε την αποτελεσματικότητα της ομάδας με το καλύτερο ποσοστό στη ρακέτα.

Νομίζω ότι σκόραραν λίγο στη ρακέτα. Πρέπει φυσικά να έχουμε στο μυαλό μας ότι ήρθε χωρίς τρεις παίκτες της, όμως έτσι είναι η EuroLeague. Οι τραυματισμοί είναι κομμάτι του παιχνιδιού. Στο β’ μέρος κάναμε πολλά λάθη και σε ένα ματς 30 πόντων τα 19 λάθη είναι πολλά. Δεν θα παραπονεθώ, ήταν μια καλή νίκη. Ήταν δύο αγώνες με τη Βίρτους και με τη Φενέρμπαχτσε, αλλά και η αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό και ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ, ήταν μια δύσκολη σειρά αγώνων.

Δεν μπορώ να παραπονεθώ για κάτι. Είχαμε ένα δύσκολο πρόγραμμα και τα πήγαμε πολύ καλά. Σκεφτόμαστε την αναμέτρηση με τη Βιλερμπάν, που είναι σε καλή κατάσταση. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι γι’ αυτούς. Η αποψινή νίκη είναι σημαντική, όμως πρέπει και να ανοίξει το ροτέισον για το κομμάτι της ενέργειας».

Βιλερμπαν – Ολυμπιακος Live Streaming: Η κόκκινη παράδοση και η φόρμα των Γάλλων

Όσον αφορά την ιστορία των μεταξύ τους αγώνων στο «Αστρομπάλ», είναι υπέρ του Ολυμπιακού. Συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι» στις δυο τελευταίες επισκέψεις τους έχουν πανηγυρίσει ισάριθμες νίκες (94-80 πέρσι και 101-93 στην παράταση πρόπερσι), ενώ ηττήθηκαν τη σεζόν 2019-20 με 82-63. 

Η Βιλερμπάν με 5-8 ρεκόρ βρίσκεται στην 13η θέση της βαθμολογίας και ψάχνει τον τρόπο να πλησιάσει την οκτάδα. Την Τρίτη, ο Νάντο Ντε Κολό με 32 πόντους την οδήγησε σε νίκη «θρίλερ» κόντρα στην Παρτιζάν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς (91-87). Υπενθυμίζουμε ότι είχε προηγηθεί και το «ροζ φύλλο» αγώνα (74-75) στην έδρα της Μπαρτσελόνα. Σ’ ένα επικό ματς που η Βιλερμπάν δεν το παράτησε ποτέ.

Πλην του έμπειρου Ντε Κολό σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται και ο Τζόναθαν Μάθιους που έχει ανεβάσει κατακόρυφα τα ποσοστά του. Ο Αμερικανός φόργουορντ έχει ανεβάσει κατακόρυφα τα ποσοστά του, συνεισφέροντας 11 πόντους και σημαντική ενέργεια στην άμυνα στα δύο πιο πρόσφατα παιχνίδια. Οι Γάλλοι αναγνωρίζουν ότι η αποστολή τους δεν είναι εύκολη, όμως έχουν τεράστιο κίνητρο για την 3η νίκη σε 7 ματς μπροστά στο κοινό τους. Ολυμπιακος Live Streaming

Λαρεντζάκης: «Μπορεί πολλά αυτή η ομάδα»

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης σε δηλώσεις του πριν από την αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στη Βιλερμπάν (15/12, 22:00) για την 14η αγωνιστική της Euroleague στάθηκε στην ετοιμότητα των «ερυθρόλευκων». Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του.

«Βρισκόμαστε σε πολύ καλή κατάσταση, αλλά η Ευρωλίγκα είναι έτσι που είναι πολλά τα ματς και δεν μπορείς να χαλαρώσεις σε κανένα σημείο της χρονιάς. Θεωρώ, όμως, πως είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα με την Βιλερμπάν και πάμε στην Γαλλία για τη νίκη.

Είδαμε κάποια πράγματα στο βίντεο σήμερα για την αντίπαλό μας. Εμείς έχουμε δείξει και στο παρελθόν πως είμαστε το ίδιο ανταγωνιστικοί και εκτός έδρας, όσο και εντός έδρας. Η Βιλερμπάν σίγουρα θα βάλει μεγαλύτερη ένταση, πίεση και ενέργεια λόγω και του κόσμου της, οπότε θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι».

Για το αν οι καλές εμφανίσεις δημιουργούν μεγάλες προσδοκίες: «Ο Ολυμπιακός ανέκαθεν είχε υψηλούς στόχους. Από κει και πέρα εμείς κοιτάμε να κάνουμε τη δουλειά μας και να δίνουμε πάντα το 100%. Θεωρώ πως και φέτος η ομάδα μπορεί να κάνει πολύ καλά πράγματα. Και με λίγο τύχη, γιατί και αυτή παίζει ρόλο, πιστεύω πως στο τέλος θα είμαστε όλοι ικανοποιημένοι».

Βιλερμπαν – Ολυμπιακος Live Streaming: Το σχόλιο του Μπαρτζώκα για το ματς

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας σε δηλώσεις του πριν από το παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στη Βιλερμπάν (15/12, 22:00) στάθηκε στο καλό μομέντουμ των Γάλλων και στις δυσκολίες της αναμέτρησης. Διαβάστε αναλυτικά τα λεγόμενά του.

«Η Βιλερμπάν είναι καλύτερη εντός έδρας. Είναι ένα δύσκολο γήπεδο. Η αντίπαλός μας αμύνεται πολύ καλά στην μπάλα, παίζει καλή άμυνα. Τώρα τελευταία παρουσίασαν και κάποιες νέες τακτικές στην άμυνα. Είναι σε καλό μομέντουμ, γιατί έχουν κερδίσει τα δύο τελευταία παιχνίδια στην Ευρωλίγκα, δείχνουν πως σιγά σιγά έχουν βρει την ταυτότητα και την χημεία τους. Περιμένουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, όπως είναι όλα».

Για το πως διαχειρίζεται τις εξαιρετικές εμφανίσεις της ομάδας του την τελευταία εβδομάδα: «Πάντα ακολουθώ την ίδια τακτική όσον αφορά στην προετοιμασία του αγώνα, χωρίς φανφάρες και ενθουσιασμό. Δεν υποτιμούμε κανέναν αντίπαλο. Είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να κάνουμε τη δουλεία μας. Νομίζω πως δεν έχει τόσο σχέση με εμένα και τους συνεργάτες μου, όσο με τους παίκτες. Οι παίκτες πρέπει να είναι και είναι επαγγελματίες. Και όταν λέω επαγγελματίες δεν εννοώ μόνο στις απολαβές, αλλά και στη νοοτροπία τους. Στον τρόπο που προετοιμάζει ο κάθε ένας τον εαυτό του. Είμαστε συμπαγής ομάδα και αυτό μας βοηθά να κάνουμε καλές εμφανίσεις και νίκες».

Χωρίς Μπλακ και στο «Αστρομπάλ»

Xωρίς τον Ταρίκ Μπλακ θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής της Euroleague κόντρα στην Βιλερμπάν (15/12, 22:00). Ο Αμερικανός άσος ταλαιπωρείται από ίωση και δεν θα είναι στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα για την αναμέτρηση απέναντι στη γαλλική ομάδα. Υπενθυμίζουμε πως ο Μπλακ δεν αγωνίστηκε ούτε κόντρα στη Φενέρμπαχτσε την Τρίτη (13/12).

Βιλερμπαν – Ολυμπιακος Live Streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News