Μακαμπι Τελ Αβιβ - Ολυμπιακος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (22/11)

Μακαμπι Τελ Αβιβ - Ολυμπιακος Live Streaming

Μακαμπι Τελ Αβιβ – Ολυμπιακος Live Streaming | Maccabi Tel Aviv – Olympiacos Live Streaming: Ματς πρόκληση για τον Ολυμπιακό στο Τελ Αβίβ, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Euroleague! Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν την Μακάμπι (21:05) στην εκκίνηση της νέας «διαβολοβδομάδας», με στόχο να αποδείξουν ότι δικαίως φέτος πρωταγωνιστούν στην διοργάνωση.

Οι Ισραηλινοί με 4-4 βρίσκονται στη 10η θέση της βαθμολογίας, όμως μπροστά στο κοινό τους μεταμορφώνονται προς το καλύτερο. Το γεγονός ότι σε 5 παιχνίδια στην έδρα τους μετρούν 4 νίκες και μόλις μια ήττα, αποδεικνύει του λόγου το αληθές. Το σύνολο του Όντετ Κάτας την περασμένη βδομάδα ηττήθηκε στο Βελιγράδι από την Παρτιζάν 96-88 στις λεπτομέρειες. Απόψε θέλει να απαντήσει με νίκη προκειμένου να διατηρήσει την επαφή της με την οκτάδα.

Ο προπονητής Όντεντ Κάτας έχει στη διάθεσή του δύο γκαρντ που ουσιαστικά από τα χέρια τους εξαρτάται όλο το παιχνίδι της Μακάμπι.  Ο λόγους για τον πρωταθλητή Ευρώπης με την Ισπανία, Λορέντζο Μπράουν και τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, Γουέιντ Μπόλντγουιν. Αμφότεροι θα αναλάβουν εκ νέου δράση. Να σημειωθεί ότι ο τελευταίος στο παιχνίδι με την Παρτιζάν πάλεψε για τη μεγάλη ανατροπή και ολοκλήρωσε το ματς με 23 πόντους, 4 ριμπάουντ και 7 ασίστ.

Ο Κάτας αναγνωρίζει τις δυσκολίες της αναμέτρησης που τον περιμένουν κόντρα στον Ολυμπιακό και παραμονή του ματς στάθηκε σε αυτές. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

«Ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός ανήκει στις κορυφαίες ομάδες και παίζει καταπληκτικά και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Εμείς πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε με την Παρτιζάν. Και μπροστά στο κοινό μας να επιβάλουμε το ρυθμό μας». Euroleague Ελλάδα Live Streaming

Σαρώνει εκτός έδρας ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός με 6-2 βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας και την περασμένη βδομάδα στο Μόναχο απέδειξε ότι είναι ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης. Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα ξεκίνησαν εντυπωσιακά το παιχνίδι κόντρα στην Μπάγερν. Και αντέδρασαν εξαιρετικά μετά από ένα «μπλακ άουτ» στη 2η περίοδο. Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Σάσα Βεζένκοφ.

O Βούλγαρος πάουερ φόργουορντ με 20 πόντους και 13 ριμπάουντ αναδείχθηκε και πάλι MVP της αγωνιστικής. Υψηλά στάνταρ απόδοσης έπιασαν επίσης οι Κώστας Σλούκας (14 πόντους) και Μουστάφα Φαλ (16 π.). Την ίδια ώρα που ο Τόμας Γουόκαπ ήταν ο παίκτης… κλειδί στην άμυνα με 6 κλεψίματα και τρομερές άμυνες στους Αμερικανούς των Βαυαρών!

Τη νίκη με 82-71 επί της Μπάγερν διαδέχθηκε η επικράτηση (99-64) επί του Κολοσσού Ρόδου για την 6η αγωνιστική της Basket League. Ο Μπαρτζώκας με τη λήξη της αναμέτρησης στάθηκε στο παιχνίδι στο Τελ Αβίβ, παρά την πολύ καλή εμφάνιση που πραγματοποίησε το σύνολό του. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε ο Έλληνας τεχνικός.

«Αν κοιτάς τα σερί, τα καλά και τα άσχημα είναι λανθασμένη προσέγγιση. Έχουμε απαιτητικό παιχνίδι με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ μπροστά μας, σε δύσκολη έδρα και πρέπει να προετοιμαστούμε».

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Ολυμπιακός στη φετινή Euroleague μετράει μόνο νίκες στα εκτός έδρας παιχνίδι του (4/4). Ανάμεσα στα διπλά, βρίσκονται αυτά σε Βαρκελώνη, Μαδρίτη και Μπασκόνια! Το παρελθόν ανάμεσα σε Μακάμπι και Ολυμπιακό προϊδεάζει για ένα ακόμα μεγάλο παιχνίδι.

Πέρσι στο Τελ Αβίβ, οι «ερυθρόλευκοι» ηττήθηκαν 84-69, ενώ προ διετίας επικράτησαν 87-89 στην παράταση. Τις σεζόν 18/19 και 19/20 οι αναμετρήσεις στο Τελ Αβίβ κρίθηκαν στο πόντο (65-64 και 71-70) υπέρ της Μακάμπι.

Μακαμπι Τελ Αβιβ – Ολυμπιακος Live Streaming: Τι είπαν οι παίκτες της Μακάμπι

Ο Ρομάν Σόρκιν μίλησε για την νοοτροπία νικητή που θα «κουβαλήσει» μαζί της η Μακάμπι στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε ο παίκτης των Ισραηλινών.

«Είμαστε μια νέα ομάδα και βελτιωνόμαστε κάθε μέρα. Ψάχνουμε το “επιπλέον βήμα” για να συνεχίσουμε και να βρεθούμε στην κορυφή. Προσεγγίζουμε κάθε παιχνίδι με νοοτροπία νικητή. Για να τα καταφέρουμε και θα πάμε σε αυτό το ματς με στόχο να κερδίσουμε».

Ο Τζον ΝτιΜπαρτολομέο σε δηλώσεις του πριν την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, στάθηκε στις προσδοκίες που έχει φέτος η ομάδα. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε ο παίκτης των Ισραηλινών.

«Ο Ολυμπιακός είναι πολύ δυνατή ομάδα. Αλλά είμαστε η Μακάμπι και έχουμε προσδοκίες όταν παίζουμε εντός έδρας μπροστά στον κόσμο μας. Αυτή είναι η Euroleague. Αυτή είναι η πρόκληση και την περιμένουμε».Ολυμπιακος Live Streaming

Μπαρτζώκας: «Χρειάζεται υπομονή το παιχνίδι»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε πως ο Ολυμπιακός θα πρέπει να εκτελέσει με υπομονή στην επίθεση. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

«Τα δύο “κόμπο” γκαρντ που παίζουν στην ίδια θέση. Ο Μπράουν και ο Μπόλντγουϊν, παίρνουν μεγάλο μέρος των αποφάσεων στο παιχνίδι και στο σκορ. Και είναι καθοριστικό να παίξουμε καλή άμυνα πάνω τους. Προφανώς αναλύσαμε λίγο τον τρόπο. Στην ουσία η άμυνα τους είναι μαν του μαν με αλλαγές. Έχουμε ένα πλάνο για το παιχνίδι κι ελπίζουμε να πάει καλά.

Πρέπει να προστατεύσουμε καλά την μπάλα. Πιέζουν πολύ ακόμα και τις εισαγωγικές πάσες για αυτό συχνά κλέβουν κι όταν ανοίξουν το παιχνίδι στο “τρανζίσιον”, πάνε στο επιθετικό ριμπάουντ. Παίζουν συχνά με αθλητικά πεντάρια τον Πόιθρες και τον Νίμπο. Πρέπει να εκτελέσουμε καλά και με υπομονή. Να προσπαθήσουμε να παίξουμε το ρυθμό, να πάρουμε σωστές αποφάσεις και φυσικά να επιβάλλουμε το παιχνίδι μας. Αν το κάνουμε τότε έχουμε σοβαρή τύχη να κερδίσουμε».

Μακαμπι Τελ Αβιβ – Ολυμπιακος Live Streaming: Σίγουρος ο Γουόκαπ για το 5ο διπλό

Ο Τόμας Ουόκαπ υπογράμμισε πως ο Ολυμπιακός θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένος αμυντικά απέναντι στην Μακάμπι. Δείτε τι είπε ο Αμερικανός γκαρντ κατά την αναχώρηση της ομάδας για το Ισραήλ.

Το ματς με την Μακάμπι: «Ξέρουμε πως η ατμόσφαιρα θα είναι καταπληκτική. Είναι πολύ ταλαντούχα και αθλητική ομάδα, για αυτό και θεωρώ πως εμείς θα πρέπει να “πιάσουμε” τον ρυθμό. Αν το κάνουμε όλα θα πάνε καλά. Γιατί αν τους αφήσεις να παίξουν ελεύθερα, ειδικά μέσα στην έδρα τους, το έργο σου γίνεται αυτομάτως πιο δύσκολο».

Αν περιμένει περισσότερη δουλειά στην άμυνα: «Δεν είμαι μόνο εγώ, όλοι μας θα πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα. Σε κάθε παιχνίδι της Ευρωλίγκας ισχύει αυτό. Δεν υπάρχουν παιχνίδια που μπορείς να πεις “δεν χρειάζεται να είμαστε τόσο καλοί απόψε”. Σε κάθε ματς πρέπει να είσαι έτοιμος να παίξεις καλή άμυνα».

Τα «κλειδιά» της νίκης: «Να ελέγξουμε τον ρυθμό και να είμαστε συγκεντρωμένοι στο αγωνιστικό μας πλάνο. Να μην υπερβάλουμε. Να εκτελέσουμε τις εντολές του κόουτς, να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και να μην τους επιτρέψουμε να βρουν ρυθμό».

Μακαμπι Τελ Αβιβ – Ολυμπιακος Live Streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News