Ολυμπιακος - ΑΕΚ Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (13/11)

Ολυμπιακος - ΑΕΚ Live Streaming

Ολυμπιακος – ΑΕΚ Live Streaming | Olympiacos – ΑΕΚ Live Streaming: Το μεγάλο ματς ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ (Κυριακή, 19:30) ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής της Super League.

Η κρισιμότητα του παιχνιδιού είναι τεράστια και για τις δύο ομάδες. Καθώς θέλουν να διατηρηθούν σε τροχιά τίτλου ενόψει και της διακοπής του Μουντιάλ που ακολουθεί. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο -10 από την 1η θέση και τον Παναθηναϊκό, ενώ η ΑΕΚ είναι στο -6.

Οι δύο ομάδες φρόντισαν να πετύχουν τους στόχους τους την περασμένη Τετάρτη στην 12η αγωνιστική. Οι «ερυθρόλευκοι» με το τέρμα του Ανδρούτσου (40’) πέρασαν (1-0) από την έδρα του Λεβαδειακού. Έδειξαν σε καλή κατάσταση μετά το «σοκ» από το γκολ που δέχτηκαν με πέναλτι στη λήξη του ντέρμπι στην έδρα του Παναθηναϊκού (1-1).

Παράλληλα ο Μίτσελ κατάφερε να δώσει «ανάσες» σε παίκτες που είχαν πιεστεί αρκετά το τελευταίο διάστημα. Απόψε, ο Ισπανός καταστρώνει τα πλάνα του για το ντέρμπι, όπου όπως φαίνεται δεν ετοιμάζει κάποια έκπληξη στην ενδεκάδα. Το μοναδικό ερωτηματικό στο 4-3-2-1 του τεχνικού των «ερυθρόλευκων» έχει να κάνει με το ποιος εκ των Ελ Αραμπί ή Μπακαμπού θα αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης.

Στα υπόλοιπα αγωνιστικά, στη διάθεση του προπονητή του έθεσε εαυτόν ο Γκάρι Ροντρίγκες. Ο ποιοτικός εξτρέμ συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα της τελευταίας προπόνησης του Ολυμπιακού. Από εκεί και πέρα, ο Κώστας Φορτούνης ανεβάζει διαρκώς ρυθμούς και δεν αποκλείεται να πάρει ακόμα περισσότερο χρόνο συμμετοχής.Super League Ελλάδα Live Streaming

Συνταγή που κερδίζει δεν αλλάζει

Από την πλευρά τους, οι «κιτρινόμαυροι» επέστρεψαν επίσης στις νίκες ύστερα από την ισοπαλία στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης (1-1). Περνώντας ένα «σβηστό» βράδυ στη Νέα Φιλαδέλφεια, επικράτησαν 3-0 του ΟΦΗ με τα τέρματα των Γκαρσία (6΄), Γκατσίνοβιτς (11’) και Μάνταλου (60’) να «σφραγίζουν» τους τρεις βαθμούς.

Και ο Ματίας Αλμέιδα φρόντισε να «φρεσκάρει» την ομάδα του ενόψει του παιχνιδιού στο Φάληρο. Όπου υπάρχουν κάποια ερωτηματικά για το πώς θα παραταχθεί η ομάδα του. Αρχικά, το βάρος πέφτει στην κατάσταση του Ντομαγκόι Βίντα, που ταλαιπωρήθηκε με θλάση.

Αν δεν τα καταφέρει, στη θέση του Κροάτη θα διατηρηθεί ο Μήτογλου ως παρτενέρ του Μουκουντί στο κέντρο της άμυνας. Από εκεί και πέρα, αγωνία υπάρχει και με τον Νταμιάν Σιμάνσκι που έμεινε πίσω λόγω ίωσης. Στην περίπτωση που δεν καταφέρει να βρίσκεται στο 100% της ετοιμότητάς του, ο Γιόνσον θα κρατήσει τον ρόλο του κλασικού «6αριού» στο αρχικό σχήμα. ΑΕΚ Live Streaming

Ολυμπιακος – ΑΕΚ Live Streaming: Βαριά καμπάνα στους εισβολείς

Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς στον Κώστα Καραπαπά για τα αίσχη στη Λεωφόρο στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό όργανο της Σούπερ Λιγκ τον τιμώρησε με έξι μήνες απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο. Σχεδόν δηλαδή μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος. Να σημειωθεί ότι οι τρεις από τους έξι μήνες είναι για υβριστική συμπεριφορά προς τους διαιτητές.

Στον Γιάννη Βρέντζο επιβλήθηκε ποινή 3.5 μηνών απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο, ενώ ο Δημήτρης Αγραφιώτης απαλλάχθηκε. Ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με πρόστιμο 20.000 ευρώ για τη συμπεριφορά των παραγόντων του.

Οι ποινές αφορούν τα επεισόδια στον αγωνιστικό χώρο και την είσοδο στα αποδυτήρια των διαιτητών. Εκκρεμεί η πειθαρχική δίωξη σε Μαρινάκη και Βρέντζο για τις δηλώσεις που έκαναν μετά το παιχνίδι, που θα εκδικαστεί στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ. Ολυμπιακος Live Streaming

Στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ θα προσφύγει ο Ολυμπιακός για τις «καμπάνες» που επέβαλε το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Σούπερ Λιγκ.

Χάμες: «Θα νικήσουμε την Κυριακή»

Αισιόδοξος εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Χάμες Ροντρίγκες ενόψει της μεγάλης μάχης με την ΑΕΚ. Διαβάστε αναλυτικά όσα ανέφερε ο Κολομβιανός.

Που αποδίδει την βελτίωση της ομάδας του Ολυμπιακού: Πραγματικά βελτιωνόμαστε πολύ. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι παίζουμε πολύ, περισσότερα παιχνίδια και έχουμε γνωριστεί καλύτερα μεταξύ μας. Είναι απολύτως λογικό. Νομίζω πως βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι με νίκες γιατί αυτό είναι που όλοι θέλουμε.

Για το βραβείο του παίκτη του μήνα για τον Οκτώβρη στη Superleague: Ναι, είμαι πολύ ευτυχισμένος. Οφείλεται στην ομαδική δουλειά. Ευχαριστώ πάρα πολύ τους συμπαίκτες μου που κάθε μέρα με βοηθάνε να γίνομαι όλο και καλύτερος. Είναι πολύ σημαντικό για μας να συνεχίσουμε έτσι, με ομαδική δουλειά για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε.

Οτι δείχνει πως απολαμβάνει τα μεγάλα παιχνίδια: Έτσι είναι. Νομίζω πως φαίνεται πως παίζω με μεγάλη χαρά. Μου αρέσουν αυτά τα ματς. Απολαμβάνω τα δύσκολα και τα μεγάλα παιχνίδια. Είναι πολύ σημαντικό το επόμενο ματς για μας και ελπίζουμε να παίξουμε καλά και να κερδίσουμε.

Για το ματς με την ΑΕΚ: Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για μας. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Να παίξουμε δυνατά, δυναμικά, με πολύ ένταση στο παιχνίδι μας και να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα δημιουργήσουμε. Είμαι σίγουρος, χωρίς καμία αμφιβολία, πως αν κάνουμε σωστά τη δουλειά μας θα νικήσουμε την Κυριακή.

Ολυμπιακος – ΑΕΚ Live Streaming: «Πάμε στο Φάληρο για τη νίκη»

Σύνθημα νίκης μέσα στο Καραϊσκάκη έδωσε ο Σέρβος μέσος της ΑΕΚ, Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς. Διαβάστε αναλυτικά τι είπε στην κάμερα της συνδρομητικής τηλεόρασης.

Σχόλιο για το ντέρμπι: «Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, και γι’ αυτούς φυσικά. Θα πάμε εκεί και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε, να κάνουμε το παιχνίδι μας. Όμως, ξέρουμε ότι θα είναι πολύ δύσκολο. Παίζουν όλο και καλύτερα από παιχνίδι σε παιχνίδι. Οπότε, θα είναι πολύ δύσκολο, μπροστά στους οπαδούς τους. Όμως εμείς θα πάμε εκεί για να κάνουμε το παιχνίδι μας και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε».

Για την παράδοση στο σκοράρισμα που δημιουργεί στην OPAP ARENA: «Αγαπώ αυτό το στάδιο, τι να πω… Ελπίζω να παίζουμε περισσότερα παιχνίδια σε αυτό το στάδιο, οπότε να μπορώ να σκοράρω περισσότερα γκολ».

Την φόρμα της ομάδας: «Είμαι πολύ χαρούμενος που κερδίσαμε αυτό το παιχνίδι (σ.σ. ΟΦΗ). Ήταν πολύ σημαντικό μετά την απώλεια δύο βαθμών στην Τρίπολη. Πραγματικά θέλαμε να κερδίσουμε το τελευταίο μας εντός έδρας ματς. Το πετύχαμε και επίσης δεν δεχθήκαμε γκολ, κάτι που ήταν σημαντικό, και πετύχαμε τρία, οπότε ήταν μια καλή βραδιά. Επιτυχής».

Μίτσελ: «Θα δείξουμε ξανά πόσο δυνατοί είμαστε»

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Μίτσελ, μίλησε για το ντέρμπι της Κυριακής κόντρα στην ΑΕΚ τονίζοντας πως η ομάδα του θα δείξει τη δύναμή της. Διαβάστε αναλυτικά όσα ανέφερε ο Ισπανός προπονητής.

Για τη βελτίωση που δείχνει η ομάδα του Ολυμπιακού και το πόσο κοντά είναι σε αυτό που θέλει: «Δεν θέλουμε να το λέμε συνέχεια γιατί ακόμα είμαστε πολύ μακριά από αυτό που σκεφτόμαστε, Όμως σίγουρα βρισκόμαστε σε καλό δρόμο. Κάθε φορά φαινόμαστε όλο και πιο υπεύθυνοι και νομίζω πως πραγματικά είμαστε καλά».

Αν μοιάζει το ματς με την ΑΕΚ με αυτό κόντρα στον Παναθηναϊκό: «Το στυλ του Παναθηναϊκού είναι τελείως διαφορετικό από αυτό της ΑΕΚ. Εμείς όπως κάνουμε πάντα θα ψάξουμε να βρούμε τις αδυναμίες του αντιπάλου μας για να τις εκμεταλλευτούμε. Πέρα από την στρατηγική, τις ενδεκάδες και τις επιλογές των προπονητών γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά τι σημαίνει αυτό το παιχνίδι για μας».

Για την ΑΕΚ: «Η ΑΕΚ είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, πολύ καλά οργανωμένη. Είναι μια ομάδα με πολύ καλές μονάδες. Αλλά και πολύ δουλεμένη σε ομαδικό επίπεδο. Έχουν ανταποκριθεί καλά απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους. Όμως και εμείς θα είμαστε ένας δυνατός αντίπαλος και θα το δείξουμε».

Τι πρέπει να έχει ο Ολυμπιακός την Κυριακή: «Πρέπει να είμαστε τακτικά και τεχνικά πάρα πολύ σωστοί. Να διαχειριστούμε το παιχνίδι όπως πρέπει. Όπως κάναμε κόντρα στον Παναθηναϊκό. Να είμαστε πολύ δυνατοί πνευματικά και να παίξουμε με εξυπνάδα. Νομίζω πως όλα θα πάνε καλά, αν δε συμβεί κάποιο απρόοπτο όπως στο παρελθόν».

Ολυμπιακος – ΑΕΚ Live Streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News