Ατρομητος - Αρης Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (5/11)

Ατρομητος - Αρης Live Streaming

Ατρομητος – Αρης Γιαννινα Live Streaming | Atromitos – Aris Live Streaming: Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται το παιχνίδι στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου το Σάββατο (19:00), όπου ο Ατρόμητος θα υποδεχθεί τον Άρη.

Οι δύο ομάδες έχουν υψηλές βλέψεις για φέτος, έστω κι αν οι στόχοι τους διαφέρουν. Ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχουν καταφέρει να ανταποκριθούν στις προσδοκίες, που οι ίδιες έχουν θέσει. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν αρκετά καλά και φάνηκε ότι η ανανέωση που έκανε ο Κρις Κόουλμαν το καλοκαίρι θα αρχίσει να αποδίδει καρπούς.

Βέβαια, η συνέχεια δεν ήταν αντίστοιχη. Στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές του πρωταθλήματος ο Ατρόμητος έχει μόλις μία νίκη, ενώ έχει και την πρόκριση στο Κύπελλο επί του Αστέρα Τρίπολης εκτός έδρας. Ο Κόουλμαν περιμένει ένα μεγάλο αποτέλεσμα σε ένα σημαντικό παιχνίδι όπως είναι αυτό με τον Άρη.

Το οποίο θα λειτουργήσει ευεργετικά και στη ψυχολογία των αποδυτηρίων. Το θετικό για τον Ουαλό τεχνικό είναι ότι εκτός του Μουνίθ, δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα και οι υπόλοιποι θα είναι κανονικά στη διάθεσή του.SuperLeague Ελλάδα Live Streaming

Παράπονα για την άμυνα ο Κόουλμαν

Ο Κρις Κόουλμαν με δηλώσεις του στην κάμερα της συνδρομητικής τηλεόρασης, στάθηκε στην ανασταλτική λειτουργία της ομάδας του. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

«Είχαμε πάρα πολλά προβλήματα αμυντικά. Δεν είχαμε την απαραίτητη συνοχή κι αυτό μας κόστισε πάρα πολύ. Δηλαδή είχαμε πάρα πολλά προβλήματα στην άμυνα. Είχαμε μια ανεξήγητη νευρικότητα, ειδικά στο αμυντικό σκέλος το οποίο επηρέασε και τον ρυθμό μας συνολικά. Ερχόμασταν δεύτεροι στις μπάλες. Όσον αφορά τις αντεπιθέσεις που δεχόμασταν κι αυτές οι αντεπιθέσεις ήταν που έφεραν το αρνητικό αποτέλεσμα.

Έχασαν και το πέναλτι. Θα μπορούσαν να είχαν σκοράρει εκεί, έβαλαν το δεύτερο γκολ. Σε κάθε επίθεσή τους είχαμε μια ανεξήγητη νευρικότητα κι αυτό μας κόστισε. Θεωρώ ότι έχουμε χάσει στα δύο τελευταία παιχνίδια, όπως και στο ματς με τον Βόλο, τη συνοχή μας και το να είμαστε συμπαγείς στην άμυνα. Κι αυτό είναι το οποίο μας κοστίζει και σ’ αυτό θα πρέπει να δουλέψουμε για να βελτιωθούμε».Αρης Live Streaming

Ατρομητος – Αρης Live Streaming: Και πάλι σε κρίση ο Άρης

Ο Άρης είναι σε δύσκολη θέση μετά τα τελευταία αποτελέσματα. Μόλις μία νίκη και μία ισοπαλία έχουν οι «κίτρινοι» στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια πρωταθλήματος. Ο συνολικός απολογισμός των 14 βαθμών σε δέκα αγωνιστικές δεν μπορεί να κριθεί ως ικανοποιητικός και ήδη υπάρχουν οι πρώτες γκρίνιες. Στην αρχή της σεζόν έγινε λόγος για πορεία πρωταθλητισμού, ο οποίος πάντως δε συνάδει με τα αποτελέσματα.

Η διοίκηση έχει φέρει τους παίκτες προ των ευθυνών τους και περιμένει να δει στην πράξη ότι αλλάζει το κλίμα. Στο τελευταίο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, οι Θεσσαλονικείς είχαν μία άτυπη υπεροχή, η οποία όμως δεν αποτυπώθηκε στο γήπεδο. Ο Άρης έκανε κάποιες ευκαιρίες, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να ισοφαρίσει το γκολ του ΟΦΗ και να πάρει την ισοπαλία.

Στο γεγονός ότι ο Άρης δεν εκμεταλλεύεται τις ευκαιρίες για γκολ στάθηκε σε δηλώσεις του ο Άλαν Πάρντιου. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

«Πάντα δεχόμαστε ένα γκολ πρώτοι ενώ στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πολλές ευκαιρίες να προηγηθούμε, παίξαμε καλά σε όλο το παιχνίδι μέχρι την τελική προσπάθεια όπου αντιμετωπίσαμε προβλήματα. Ιδιαίτερα αυτή του Καμάτσο, τις περισσότερες φορές θα το βάζαμε αυτό το γκολ, δεν μπορώ να το εξηγήσω. Από την άλλη και ο ΟΦΗ έκανε πολύ καλή εμφάνιση και πάλεψε για να φύγει με βαθμό από εδώ. Με τέτοια κατοχή θα πρέπει να βρίσκουμε περισσότερες φορές τον δρόμο προς τα δίχτυα».

Τα τελευταία αγωνιστικά νέα του Αρη

Για τον αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, ο Άλαν Πάρντιου θα κάνει κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Η πιο πιθανή είναι στο αριστερό άκρο της άμυνας, όπου θα επιστρέψει ο Μαζικού αντί του Πίρσμαν. Επίσης, την τριάδα πίσω από τον Γκρέι θα απαρτίζουν οι Μάνου Γκαρθία, Ματέο Γκαρσία και Μαντσίνι.

Σίγουρα εκτός είναι ο Ντουκουρέ, που διανύει το τελικό στάδιο της αποθεραπείας του. Τελευταία στιγμή ανακοινώθηκε η μείωση της ποινής του Ζερβίνιο, κάτι που σημαίνει ότι είναι διαθέσιμος για σήμερα.

Ατρομητος – Αρης Live Streaming: «Μας λείπει ο έλεγχος στα τελειώματα»

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της συνδρομητικής τηλεόρασης, ο Φαμπιάνο για την εικόνα της ομάδας.

Όπως ανέφερε αρχικά: «Πιστεύω πως αξίζαμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα, είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού καθ’ όλη τη διάρκεια και δημιουργήσαμε περισσότερες ευκαιρίες. Αυτό που μας λείπει είναι όμως η συγκέντρωση και ο έλεγχος του εαυτού μας κυρίως στο τελείωμα των φάσεων. Η ευθύνη είναι συνολική, όλης της ομάδας. Όλοι προσπαθήσαμε αλλά τελικά δεν ήρθε το αποτέλεσμα».

Για το ανασταλτικό κομμάτι της ομάδας: «Σίγουρα είναι ένας τομέας που πρέπει να βελτιωθούμε, γιατί βλέπουμε πως ο αντίπαλος με 1-2 ευκαιρίες μας βάζει γκολ. Θα πρέπει να καταλάβουμε πως όλες οι ομάδες βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο, θα πρέπει να βελτιωθούμε ώστε να μη δεχόμαστε γκολ, στον αμυντικό τομέα».

Τι δεν γίνεται καλά εν συγκρίσει με πέρσι: «Είναι θέμα λεπτομερειών. Το παιχνίδι διαρκεί 90 λεπτά και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Πρέπει να βελτιωθούμε στα στημένα, εκεί δεχόμαστε γκολ».

Για τη ψυχολογική επίπτωση που έχει στην ομάδα το αποτέλεσμα: «Είναι η δουλειά μας, ξέρουμε κάθε μέρα τι πρέπει να αποφύγουμε. Ξέρουμε μπροστά σε τι κοινό παίζουμε. Ξέρουμε πως υπάρχει πίεση όταν δεν κερδίζουμε. Αυτό που πρέπει να προσέξουμε, είναι να μη χάσουμε την αυτοπεποίθηση και την πίστη στον εαυτό μας, αλλά και στον προπονητή. Είναι κάτι παιχνίδια, όπως αυτό με τον Ιωνικό που δεν παίξαμε όπως σήμερα, αλλά κερδίσαμε».

Όμορφο γκολ χωρίς αντίκρισμα

Για το εκπληκτικό γκολ που πέτυχε αλλά και τους χαμένους βαθμούς απέναντι στον ΟΦΗ μίλησε ο επιθετικός του Άρη, Αντρέ Γκρέι. Διαβάστε αναλυτικά το σχόλιο του.

«Ήταν θέμα… ενστίκτου. Η μπάλα πήγε ψηλά και θεώρησα ότι αφού είμαι με πλάτη έπρεπε να κάνω αυτή τη κίνηση. Ίσως είναι από τα καλύτερα γκολ που έχω πετύχει, η ουσία όμως ήταν να πάρουμε τη νίκη η οποία δεν ήρθε. Δεν ήμασταν αρκετά καλοί στο σημερινό ματς αναφορικά με το σκοράρισμα, δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες γύρω από την περιοχή του ΟΦΗ, δεν τις μετατρέψαμε σε γκολ. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία.

Πρέπει να λύσουμε και το θέμα του να βρισκόμαστε πίσω στο σκορ πρώτοι, δεχόμαστε εύκολα τέρματα. Δεν είναι θέμα ατομικής ποιότητας, λάθους ενός παίκτη ή πρόβλημα της άμυνας, πρέπει να το λύσουμε όλοι μαζί. Είναι στενάχωρο να φεύγει ο κόσμος λυπημένος από το γήπεδο, πρέπει να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών των οπαδών και να βελτιωθούμε».

Ατρομητος – Αρης Live Streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News