Ολυμπιακος - Ναντ Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (03/11)

Ολυμπιακος - Ναντ Live Streaming

Ολυμπιακος – Ναντ Live Streaming | Olympiacos – Nantes Live Streaming: Ο Ολυμπιακός κλείνει τις φετινές του υποχρεώσεις στο Europa League με τον εντός έδρας αγώνα κόντρα στη Ναντ (19:45). Ο οποίος δυστυχώς για τους Πειραιώτες, δεν έχει κανένα βαθμολογικό αντίκρισμα.

Η ομάδα του Μίτσελ δεν τα κατάφερε, παρά τη σημαντική βελτίωση στην εικόνα της το τελευταίο διάστημα. Κάπως έτσι θα τερματίσει στην τελευταία θέση του ομίλου, κάτι που είναι γνωστό από την περασμένη εβδομάδα. Αυτό οφείλεται ουσιαστικά στα αποτελέσματα της προηγούμενης αγωνιστικής.

Ο Ολυμπιακός ήθελε ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα με τη Ναντ, για να ελπίζει σε πρόκριση στο Europa Conference League. Μάλιστα, κρατούσε την τύχη στα χέρια του μέχρι τις καθυστερήσεις στην Γερμανία, όταν δύο γκολ σε διάστημα ελάχιστων δευτερόλεπτων άλλαξαν τα πάντα. Αφενός δέχθηκε αυτός την ισοφάριση από τη Φράιμπουργκ στο 93’ (1-1). Αφετέρου η Ναντ νίκησε 2-1 την Καραμπάγκ με γκολ στο 95’, σφραγίζοντας τη μοίρα της ομάδας του Μίτσελ.

Πλέον, το παιχνίδι με τους Γάλλους στο «Γ. Καραϊσκάκης» είναι θέμα γοήτρου για τους «ερυθρόλευκους». Θέλουν να κλείσουν τη σεζόν με μία νίκη στην έδρα τους, την οποία ψάχνουν από τον περασμένο Ιούλιο. Πάντως, η αλήθεια είναι ότι ο Ισπανός προπονητής του Ολυμπιακού έχει θέσει προτεραιότητες αυτή την εβδομάδα, αφού ακολουθεί το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή (19:30).Europa League Ελλάδα Live Streaming

Τα αγωνιστικά νέα του Ολυμπιακού

Ο Μίτσελ προσανατολίζεται να ξεκουράσει αρκετούς παίκτες, που θα παίξουν την Κυριακή στη Λεωφόρο. Αναμένεται να επιλέξει δύο σχεδόν διαφορετικές ενδεκάδες. Δεδομένη είναι η απουσία των Μπα, Γκάρι Ροντρίγκες και Βαλμπουενά. Ο πρώτος είναι τιμωρημένος, οι άλλοι δύο τραυματίες. Εκτός είναι και ο χειρουργημένος Βατσλίκ.

Οι Σισέ και Βρσάλικο μπήκαν στις προπονήσεις τις τελευταίες ημέρες. Βέβαια, είναι αμφίβολο αν θα πάρουν χρόνο συμμετοχής, μιας και έχουν αποχή. Οι Εμβιλά, Ρέτσος και Αμπουμπακάρ προέρχονται από ίωση, ενώ σχετικά συμπτώματα παρουσιάζει και ο Μασούρας.

Τέλος θυμίζουμε ότι Χάμες Ροντρίγκες, Μπακαμπού, Σαμασέκου, Αγκιμπού Καμαρά και Φορτούνης δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη. Τα παραπάνω σημαίνουν ότι στο παιχνίδι με τη Ναντ θα δούμε παίκτες με περιορισμένο -έως και μηδενικό- χρόνο συμμετοχής. Όπως, για παράδειγμα, ο Μπόουλερ, που βρίσκεται στην ευρωπαϊκή λίστα, αλλά δεν έχει χρησιμοποιηθεί καθόλου.

Ολυμπιακος – Ναντ Live Streaming: Δεν σκέφτεται το Europa League η Ναντ

Η Ναντ από την πλευρά της έχει ήδη εξασφαλίσει την 3η θέση και τη συνέχεια στο Conference League. Αλλά έχει και κάποιες ελπίδες για τη δεύτερη θέση. Το σενάριο δεν είναι καθόλου εύκολο. Θα πρέπει να νικήσει τον Ολυμπιακό στο Φάληρο και παράλληλα η Καραμπάγκ να μη νικήσει την αδιάφορη Φράιμπουργκ στο Αζερμπαϊτζάν.

Ο Αντουάν Κομπουαρέ δεν έχει σημαντικά προβλήματα να λύσει. Δεδομένη είναι η απουσία του μέσου Τραορέ, ενώ οι υπόλοιποι είναι διαθέσιμοι. Πάντως ο ίδιος έλεγε σε ΜΜΕ της πατρίδας του, ότι πλέον η προσοχή είναι στραμμένη στο πρωτάθλημα, ώστε να βελτιωθεί η κάκιστη βαθμολογική θέση της ομάδας. Είναι βέβαιο ότι θα κάνει αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα.Ολυμπιακος Live Streaming

Ουκρανός ρέφερε στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Εκλεκτός της UEFA για το ματς της Πέμπτης (4/11) ο πολύπειρος Σέρχι Μπόικο, ο οποίος ανήκει στην πρώτη κατηγορία. Βοηθοί του 45χρονου Ουκρανού διαιτητή θα είναι οι συμπατριώτες του Βαλεντίν Κούτσεφ, Βολοντίμιρ Βολοντίν, 4ος ο Ανατόλι Αμπντουλά και στο VAR οι Πολωνοί Πιότρ Λασίκ, Πάβελ Πσκιτ.

Να σημειωθεί ότι ο Μπόικο δεν έχει σφυρίξει καθόλου εγχώρια παιχνίδια τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Και ως εκ τούτου αυτό θα είναι μόλις το πέμπτο ματς της σεζόν που θα διευθύνει.

Στο παρελθόν βρέθηκε σε ακόμα τρεις αγώνες ελληνικών συλλόγων. Συγκεκριμένα διηύθυνε τις αναμετρήσεις Ριέκα-ΠΑΟΚ 0-2, Παναθηναϊκός-Σταντάρ Λιέγης 0-3 και ΠΑΟΚ-Ζίμπρου 4-0.

Ολυμπιακος – Ναντ Live Streaming: Πάει Ισπανία στη διακοπή

Μίνι προετοιμασία στην Ιβηρική θα κάνει σύμφωνα με δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου ο Ολυμπιακός. Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ, ο Μίτσελ όντας σε ανοικτή γραμμή με τη διοίκηση, έχει συμφωνήσει η ομάδα να μεταβεί για τουλάχιστον δύο εβδομάδες στην Ισπανία.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, ο Μίτσελ και οι συνεργάτες του αναζητούν αντιπάλους για να δώσει η ομάδα φιλικά. Λέγεται πως αυτά τα φιλικά, δεν θα είναι με ομάδες της σειράς, αλλά ομάδες που είναι υψηλά στη βαθμολογία της Πριμέρα Ντιβισιόν ή συνεχίζουν στην Ευρώπη. Ταυτόχρονα, επισημαίνεται πως ο Ολυμπιακός σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να μην επιτρέψει στον Χάμες Ροντρίγκες να ενσωματωθεί στην αποστολή της Εθνικής Κολομβίας για το φιλικό της 19ης Νοεμβρίου.

Μάλιστα, όπως τονίζεται στο δημοσίευμα, οι «ερυθρόλευκοι», όπως και όλοι οι σύλλογοι, δεν είναι υποχρεωμένοι να δανείσουν τους παίκτες τους και μετά το τελευταίο περιστατικό του Χάμες κατά την επιστροφή του στην Ελλάδα, το οποίο ήρθε με ένα «μικρό πρόβλημα», θα μπορούσε να αποτελέσει κίνητρο για τον Κολομβιανό να μείνει στην ομάδα του.

«Μεγάλη η διαφορά με Παναθηναϊκό, αλλά…»

Την άποψη ότι η χρονιά έχει ακόμη πολύ δρόμο και ο Ολυμπιακός θα έχει τον χρόνο και την ευκαιρία να μειώσει τη μεγάλη τωρινή διαφορά του από τον Παναθηναϊκό, εξέφρασε ο Μίτσελ. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Ισπανός τεχνικός.

Όλος ο κόσμος σκέφτεται το ματς με τον Παναθηναϊκό. Συμφωνείτε ότι αυτό το ματς θα είναι το μισό πρωτάθλημα: «Η αλήθεια είναι ότι η βαθμολογική διαφορά είναι μεγάλη. Θα παίξουμε με τον Παναθηναϊκό τέσσερις φορές και θα έχουμε την ευκαιρία να μειώσουμε τους βαθμούς. Γι’ αυτό και θέλουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Μπορεί η διαφορά να είναι μεγάλη στη βαθμολογία, αλλά δεν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά των δύο ομάδων. Δεν σημαίνει ότι δεν σεβόμαστε τον αντίπαλο και ότι δεν αναγνωρίζουμε όσα έχει πετύχει, αλλά και εκείνος ξέρει ότι εμείς έχουμε βελτιωθεί».

Θα θέλαμε να μας σχολιάσετε το γεγονός ότι πολλοί πιστεύουν πως ο Παναθηναϊκός έχει πάρει το πρωτάθλημα: «Δεν έχει τελειώσει η χρονιά. Δεν θα πάω διακοπές από τώρα. Επιμένω χωρίς να υποτιμήσω τον αντίπαλο και ότι έχει πετύχει μέχρι τώρα. Έχουμε αντιμετωπίσει ομάδες όπως η Φράιμπουργκ και η Καραμπάγκ και τα έχουμε πάει καλά. Πραγματικά έχουμε μειώσει τη διαφορά όσον αφορά στην αγωνιστική εικόνα. Φαίνεται στα παιχνίδια μας ότι έχουμε διαφορετική διάθεση».

Πολλοί σας χαρακτηρίζουν ως διαχειριστή και όχι προπονητή: «Αυτό είναι κριτική ή εγκώμιο; Ξέρω πολύ καλά τι σημαίνει να είσαι προπονητής, ξέρω τι σημαίνει η λέξη διαχειριστής αλλά δεν ξέρω τι σημαίνει η λέξη διαχειριστής ποδοσφαίρου. Οτιδήποτε λέγεται για μένα είναι δεκτό. Κάθε προπονητής πρέπει να είναι διαχειριστής γιατί έχει να διαχειριστεί παίκτες και πρέπει να μοιράσει το χρόνο. Με έχουν κριτικάρει πολλές φορές, αλλά διαχειριστή δεν με έχουν πει ξανά. Σίγουρα δεν είναι με την έννοια της διοίκησης γιατί το γραφείο μου είναι στον αγωνιστικό χώρο».

Ολυμπιακος – Ναντ Live Streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News