Ολυμπιακος - Λαμια Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (30/10)

Ολυμπιακος-Λαμια Live Streaming 30-10

Ολυμπιακος – Λαμια Live Streaming | Olympiakos- Lamia Live StreamingΟ Ολυμπιακός φιλοξενεί τη Λαμία στο «Γ.Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Super League. Και φιλοδοξεί πάνω στο χορτάρι να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί.

Οι «ερυθρόλευκοι» στο συγκεκριμένο ματς θα κληθούν όχι μόνο να νικήσουν την ομάδα της Φθιώτιδας, αλλά να ξεπεράσουν και τον παράγοντα της κούρασης. Υπενθυμίζουμε ότι οι Πειραιώτες κατανάλωσαν αρκετές δυνάμεις την Πέμπτη το βράδυ στο παιχνίδι με τη Φράιμπουργκ στη Γερμανία για την 5η αγωνιστική του Europa League.

Εκεί, οι Πειραιώτες πραγματοποίησαν μία από τις καλύτερες φετινές εμφανίσεις τους, ωστόσο το 1-1 δεν ήταν αρκετό για να παραμείνουν στη μάχη της πρόκρισης. Μάλιστα, η ισοφάριση στο 93’ και ταυτόχρονα το τέρμα της Ναντ στο τελευταίο λεπτό κόντρα στην Κάραμπαγκ, ισοπέδωσαν την ψυχολογία των παικτών του Μίτσελ. Πάντως, βάσει εμφάνισης άξιζε ακόμα και το διπλό.

Ο Μίτσελ, μετά τη εκτός έδρας νίκη με 2-0 στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού, περιμένει από τους παίκτες του να δημιουργήσουν σερί νικών. Προκειμένου να καλύψουν τη διαφορά από την κορυφή της βαθμολογίας και να μπουν στο κόλπο του τίτλου. Ο Ολυμπιακός στην τελευταία του εμφάνιση στο Φάληρο απογοήτευσε το κοινό, καθώς ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ.

Ωστόσο, με τον Παναιτωλικό οι πρωταθλητές βελτίωσαν την αγωνιστική τους εικόνα και έστειλα μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι έχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης.

«Η αυτοπεποίθηση και η υπομονή που είχαμε έκρινε το ματς. Έπρεπε να έχουμε υπομονή και έπρεπε να είμαστε προσεκτικοί και να μην εμφανίσουμε εμμονή με την επίθεση. Κοπιάσαμε και τους υποχρεώσαμε να παίξουν πολύ πίσω. Δεν είναι εύκολο να νικάς μία καλά οργανωμένη ομάδα όπως ο Παναιτωλικός αλλά τα καταφέραμε. Πρέπει να συνεχίσουμε και δεν έχουμε περιθώρια για νέα βαθμολογική απώλεια στην έδρα μας», τόνισε ο Μίτσελ. Super League Ελλάδα Live Streaming

Επικίνδυνη εκτός έδρας η Λαμία

Η Λαμία θα στήσει «παγίδες» στο Φάληρο με στόχο να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα. Η ομάδα του Τζιανλούκα Φέστα παρουσιάζει μεγάλη τάση στις ισοπαλίες (1 νίκη, 5 ισοπαλίες, 3 ήττες) και σε 9 αγωνιστικές έχει 8 βαθμούς. Στο τελευταίο της χρονικά παιχνίδι έμεινε στο 0-0 με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Αυτή ήταν η 4η ισοπαλία στα πέντε φετινά εκτός έδρας ματς.

«Αγκάθι» για την ομάδα της Φθιώτιδας αποτελεί η επιθετική λειτουργία, αφού με μόλις 3 γκολ ενεργητικό σε 9 αγωνιστικές διαθέτει τη χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος. Πάντως, ο Φέστα μετά το 0-0 στην Κρήτη εμφανίστηκε ικανοποιημένος, κάτι που τόνισε και στις δηλώσεις του λίγο αργότερα στην συνδρομητική τηλεόραση. Διαβάστε αναλυτικά τι είπε.

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την εμφάνιση μας, αξίζαμε να πετύχουμε ένα γκολ τουλάχιστον. Χάσαμε τρία τετ α τετ. Πιστεύω πως ήταν ένα ευχάριστο παιχνίδι για κάποιον ουδέτερο, σε γενικές γραμμές είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση μας».

Η προϊστορία είναι σε «ερυθρόλευκο» φόντο. Συγκεκριμένα από το 2017 και σε 10 αγώνες πρωταθλήματος, ανεξαρτήτως έδρας, ο Ολυμπιακός μετράει 10 νίκες!

Ολυμπιακος – Λαμια Live Streaming: Παράπονα για την διαιτησία από τον Μίτσελ

Παράπονα από τη διαιτησία είχε ο Μίτσελ, όπως φάνηκε από τις δηλώσεις του για τον αγώνα με την Φράιμπουργκ. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε ο Ισπανός τεχνικός στην κάμερα της συνδρομητικής τηλεόρασης.

«Πραγματικά η γεύση είναι γλυκόπικρη. Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο χάσαμε μονομαχίες, δεχτήκαμε το γκολ στο τέλος. Χωρίς λόγο δεχτήκαμε τόσες κάρτες και μία κόκκινη.

Είναι πολύ δύσκολο, πήγα να συγχαρώ τον διαιτητή, γιατί είναι δύσκολο να είσαι διαιτητής. Αλλά είναι πιο δύσκολο να είσαι κακός διαιτητής. Δεν λέω πως ήταν κακός, αλλά ήταν δύσκολο.

Όπως έχω ξαναπεί, είμαι ικανοποιημένος από ό,τι συμβαίνει στην ομάδα το τελευταίο διάστημα. Φαίνεται η βελτίωση. Είμαι ικανοποιημένος. Γενικότερα Έχουμε κάνει πολλά καλά απόψε. Είμαι ευχαριστημένος από όλους. Εξαιρετικό ματς από τον Πασχαλάκη, τον Ντόι και τον Ελ Αραμπί αλλά δεν θέλω να ξεχωρίσω κάποιον».Ολυμπιακος Live Streaming

Το μήνυμα του Ισπανού μετά τον αποκλεισμό

Μετά το τέλος του αγώνα στη Γερμανία, ο Μίτσελ μπήκε στα αποδυτήρια και θέλησε να ανεβάσει ψυχολογικά τους παίκτες του. Δίνοντας παράλληλα το σύνθημα για την αντιστροφή της κατάστασης στο πρωτάθλημα.

«Είμαι περήφανος για ό,τι κάνατε σήμερα εδώ. Μην κατεβάζετε το κεφάλι. Να είσαι χαρούμενοι για τον τρόπο που παίξατε, για τον χαρακτήρα που βγάλατε στο γήπεδο. Δείξατε σήμερα τι μπορεί να κάνει ο Ολυμπιακός. Είναι μια κακή ημέρα, ένα κακό αποτέλεσμα, αλλά έχουμε μπροστά μας πολλούς στόχους, τους οποίους πρέπει να πετύχουμε.

Πάμε τώρα να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Πάμε να δείξουμε σε όλους πως αυτή μας η εμφάνιση είναι ένα μήνυμα. Μην το βάζετε κάτω, μην απογοητεύεστε. Πάμε για τους επόμενους στόχους. Πιστεύω σε εσάς. Και θα τα καταφέρουμε».

Ολυμπιακος – Λαμια Live Streaming: Αισιόδοξος ο Ρόμανιτς

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση της Λαμίας στην Κρήτη με τον ΟΦΗ δήλωσε ο Λάζαρ Ρόμανιτς. Επίσης, ο άσος της Λαμίας αναφέρθηκε και στο επερχόμενο αγώνα με τον Ολυμπιακό. Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του.

«Ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, είχαμε ευκαιρίες για να βάλουμε ένα γκολ και να πάρουμε τρεις πόντους. Βέβαια, είχε και ο ΟΦΗ το δοκάρι του Ντουρμισάι, οπότε τώρα θα μπορούσαμε να μιλάμε για διαφορετικά πράγματα. Πήραμε μεγάλο βαθμό στη μάχη για την παραμονή, έχουμε 4 παιχνίδια μπροστά μας για να πάρουμε καλύτερο αποτέλεσμα.

Πλέον, θέλουμε να ετοιμαστούμε καλά με τον Ολυμπιακό, θα προσπαθήσουμε καλύτερα. Γνωρίζουμε ότι είναι ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι. Κόντρα σε μία ομάδα που θέλει τη νίκη, παίζει μπροστά στον κόσμο της και έρχεται από σερί καλών εμφανίσεων. Εμείς θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Αιχμές από τον Ελ Αραμπί, στροφή στο πρωτάθλημα

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Γιουσέφ Ελ Αραμπί, μετά το 1-1 με τη Φράιμπουργκ στάθηκε στην εικόνα των ερυθρόλευκων, αλλά είχε παράπονα από τη διαιτησία. Διαβάστε αναλυτικά όσα ανέφερε ο Ελ Αραμπί στην κάμερα της συνδρομητικής.

«Είμαι απογοητευμένος, δικαιούμασταν τη νίκη παίξαμε πολύ καλά. Το γκολ αυτό είναι δύσκολο να το δεχτείς. Είμαστε απογοητευμένοι όμως και από τη διαιτησία. Καθώς μπορούσε να πάρει καλύτερες αποφάσεις, σε κάποιες φάσεις.

Φάνηκε η βελτίωση μας, κρατήσαμε μέχρι σχεδόν το τέλος, πρέπει να συνεχίσουμε έτσι και στο μέλλον με αυτό τον τρόπο θα πάμε μπροστά. Πλέον, το βλέμμα είναι στραμμένο στο πρωτάθλημα, όπου θέλουμε να πάρουμε τη νίκη και να συνεχίσουμε να καλύπτουμε το χαμένο έδαφος».

Ολυμπιακος – Λαμια Live Streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News