Ολυμπιακος - Μονακο Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (27/10)

Ολυμπιακος - Μονακο Live Streaming (27/10)

Ολυμπιακος – Μονακο Live Streaming | Olympiacos – Monaco Live Streaming: Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί στο κατάμεστο ΣΕΦ τη Μονακό στην 5η αγωνιστική της Euroleague (19:45). Με στόχο να συνεχίσει την αήττητη πορεία του στη διοργάνωση.

Οι δύο ομάδες έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς από πέρσι. Συγκρούστηκαν στα playoffs και οι «ερυθρόλευκοι» με 3-2 νίκες πήραν το εισιτήριο για το Final 4. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα στην εκκίνηση της σεζόν πάει με τα φρένα σπασμένα και δείχνει πάνω στο παρκέ ανίκητη. Συνολικά σε Ελλάδα και Ευρώπη μετράει 9 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια!

Στην πρώτη διαβολοβδομάδα της Euroleague, πανηγύρισε δύο φορές μέσα στην Ισπανία. Αρχικά επικράτησε (87-89) της Ρεάλ μέσα στη Μαδρίτη. Στη συνέχεια σταμάτησε τα επιθετικά όπλα της Μπασκόνια και πήρε το «ροζ φύλλο» (92-97). Και στις δύο αναμετρήσεις ο Σάσα Βεζένκοφ ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης, ενώ σε απόδοση τον ακολούθησε ο Κώστας Σλούκας.

Η εξαιρετική κατάσταση των Πειραιωτών επιβεβαιώθηκε και τη Δευτέρα με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη. Εκεί ο Ολυμπιακός νίκησε 83-66 και παρέμεινε αήττητος στην Basket League. Κέρδος για τον Γιώργο Μπαρτζώκα αποτέλεσε η εξαιρετική εμφάνιση του Κέιναν (14 π.), ενώ ο Βεζένκοφ έμοιαζε εκ νέου ασταμάτητος και κυριάρχησε και στις δύο ρακέτες. Euroleague Ελλάδα Live Streaming

Ικανοποιημένος ο Γιώργος Μπαρτζώκας

Ο Μπαρτζώκας στάθηκε στο βαρύ πρόγραμμα της ομάδας του. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε ο Έλληνας τεχνικός.

«Είχαμε ένα βαρύ πρόγραμμα και δύσκολο που περιλάμβανε δύσκολα ταξίδια και παιχνίδια Ισπανία και όταν κλείνει αυτό το πρόγραμμα πάντα το κίνητρο πέφτει. Ωστόσο, ο Άρης είναι μια ομάδα η οποία δεν σ’ αφήνει να αντιμετωπίσεις χαλαρά ένα παιχνίδι γιατί παίζει με μεγάλη ένταση, πάει με δύναμη στα ριμπάουντ και είδατε ότι σήμερα στο πρώτο ημίχρονο είχε 13 επιθετικά. Γενικά απέναντι στον Άρη οφείλεις να είσαι σοβαρός και νομίζω ότι με τις 30-32 ασίστ που είχαμε στο παιχνίδι ήμασταν σοβαροί για 35 λεπτά.

Στη συνέχεια σταματήσαμε να παίζουμε και κακώς το κάναμε. Μην ξεχνάμε όμως ότι είναι μια σημαντική νίκη σ’ ένα γήπεδο στο οποίο έχασε ο Παναθηναϊκός», τόνισε αρχικά ο Coach του Ολυμπιακού και στη συνέχεια στάθηκε στην εξαιρετική εμφάνιση του Κέιναν, λέγοντας: «Ο Κάαναν είναι καλός σουτέρ, έχει καλές και κακές στιγμές αλλά είναι σίγουρο ότι θα προσαρμοστεί στα δεδομένα της ομάδας.

Αυτή έχει καλό ρυθμό από πέρυσι και δεν είναι εύκολο για τον κάθε νέο παίκτη να μπει σ’ αυτόν τον ανταγωνισμό και στο επίπεδο που είναι η ομάδα. Δεν είναι εύκολο να μπει στο ροτέισον. Θα έχει τα πάνω και τα κάτω του αλλά κι εμείς θα έχουμε αυτό που πάντα μας χαρακτηρίζει. Υπομονή. Μέσα από τα παιχνίδια και τις προπονήσεις θα έρθει στο επίπεδο που αξίζει να είναι».

Για το ματς με τη Μονακό και στο αήττητο σερί:  «Το ζητούμενο είναι το κίνητρο των παικτών. Οι αντίπαλοί μας έχουν μεγάλο κίνητρο για να μας κερδίσουν. Για παράδειγμα εμείς σήμερα παίξαμε έχοντας κάνει μισή προπόνηση. Δεν κοιτάμε μακριά στον χρόνο. Δεν κοιτώ πώς θα είμαστε τον Μάη γιατί δεν μας δίνει αυτό το δικαίωμα η καθημερινότητά μας. Μας περιμένει ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι απέναντι στη Μονακό».

Ολυμπιακος – Μονακο Live Streaming: Σε υψηλό ρυθμό οι Μονεγάσκοι

Η Μονακό φέτος επένδυσε αρκετά χρήματα και βασική της φιλοδοξία είναι να φτάσει στο Final 4. Οι Μονεγάσκοι την περασμένη βδομάδα «απάντησαν» με νίκη (80-83) επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ μετά την πρώτη τους ήττα στη διοργάνωση από τη Μακάμπι στο Τελ Αβίβ. Ο Μάικ Τζέιμς ήταν «φαρμακερός» όταν η μπάλα έκαιγε και με 27 πόντους πλήγωσε τους «πράσινους».

Ο Σάσα Ομπράντοβιτς, πλην του Τζέιμς, διαθέτει εξαιρετικά όπλα στην περιφέρεια. Στηρίζεται επίσης στους Τζόρνταν Λόιντ και Έλι Οκόμπο, που εκτελούν με σταθερά μεγάλα ποσοστά. Παράλληλα, πρωταγωνιστικό ρόλο έχει και ο Αλπα Ντιαλό που στο παρελθόν αγωνίστηκε στο Λαύριο, ενώ κάτω από τη ρακέτα οι Μοτεγιούνας και Χολ αποτελούν φόβητρο.

Μάλιστα, ο τεχνικός των Γάλλων, έπλεξε το εγκώμιο του Αμερικανού γκαρντ μετά το τελευταίο ματς. Διαβάστε τι είπε.

«Κάθε παιχνίδι στην Euroleague είναι δύσκολο, σε κάθε αγώνα πρέπει να προσπαθείς ​​μέχρι και το τελευταίο λεπτό για να φτάσεις σε μια πολύτιμη νίκη. Ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι, ελέγξαμε τον ρυθμό, είχαμε διψήφιο πλεονέκτημα.

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε με τη βοήθεια των οπαδών να επιστρέψει στο ματς, είχαμε σκαμπανεβάσματα, είχαμε νευρικότητα, αλλά όταν ήταν το πιο σημαντικό κομμάτι παίξαμε καλά στην άμυνα και ο Μάικ Τζέιμς βρήκε λύσεις στην επίθεση, ας προχωρήσουμε». Ολυμπιακος Live Streaming

Sold out το ματς, προσγειωμένος ο Λαρετζάκης

Ολοταχώς για sold out κατευθύνεται το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Μονακό. Όπως ενημέρωσαν οι «ερυθρόλευκοι» πλέον έχουν μείνει διαθέσιμα μόλις 1.450 εισιτήρια, με τα υπόλοιπα να έχουν κάνει ήδη… φτερά. Οι Πειραιώτες μετρούν μέχρι τώρα το απόλυτο στη φετινή Euroleague, έχοντας 4 νίκες και κόντρα στη Μονακό επιθυμούν να κάνουν το 5/5.

Τώρα, για την πορεία της ομάδας μίλησε ο Γιαννούλης Λαρετζάκης. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε ο Έλληνας γκαρντ.

«Παίζουμε πολύ καλό μπασκετ, έχουμε βρει ρόλους και χημεία. Μεγάλο ρόλο παίζει ότι είμαστε από πέρσι πολλά παιδιά μαζί και κάθε μέρα θέλουμε να γινόμαστε καλύτεροι και βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Είμαστε πολύ καλά μεταξύ μας. Κάθε παιχνίδι το αντιμετωπίζουμε με σοβαρότητα και μεγάλη ενέργεια. Ξεκινήσαμε καλά, είναι μια βάση, είμαστε χαρούμενοι αλλά ως εκεί. Ξέραμε ότι ο Άρης θα παλέψει για κάθε μπάλα, ειδικά σε αυτή την έδρα, με όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα. Φέραμε το ματς στα μέτρα μας, διατηρήσαμε τη διαφορά και πήραμε τη νίκη»

Ολυμπιακος – Μονακο Live Streaming: «Υπάρχει αναβάθμιση»

Το ρόστερ: «Εχουμε αναβαθμιστεί στους ψηλούς, έχουμε καταλάβει τη φιλοσοφία του κόουτς και ακολουθούμε το πλάνο του. Η σοβαρή δουλειά μας καθημερινά έχει φέρει αυτό το αποτέλεσμα και έχουμε πάρει ψυχολογία».

Για τον ίδιο: «Νιώθω αρκετά ώριμος πλέον, νιώθω καλά, άνετα και ήρεμος. Μακάρι να συνεχίσω και εγώ έτσι. Στόχος είναι να κερδίζει ο Ολυμπιακός. Συνεχίζουμε και κοιτάμε μπροστά».

Τις νίκες στην Ισπανία: «Είναι πολύ σημαντικές νίκες. Δε θα περάσουν πολλές ομάδες από αυτές τις έδρες. Δεν πρέπει να εφησυχάζουμε, όλα τα παιχνίδια και στην έδρα μας είναι δύσκολα και πρέπει να την κρατήσουμε».

Να σημειωθεί ότι ο Έλληνας σούτινγκ γκαρντ μπήκε στη σεζόν με… φόρα από τις πολύ καλές εμφανίσεις του στην Εθνική Ομάδα. Και είναι σε θέση να προσφέρει πολύτιμες λύσεις στον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Όπως ανέφερε ο Ντονάτας Ουρμπόνας, ο Λαρεντζάκης είναι ο πρώτος σκόρερ σε ολόκληρη την Euroleague στην 4η περίοδο των αγώνων. Βάζοντας κατά μέσο όρο 8,3 πόντους. Επιπλέον, αξίζει να σημειώσουμε πως στη 2η θέση βρίσκεται ο εξίσου κομβικός Κώστας Σλούκας με 7,8π. κατά μέσο όρο.

Οι δύο Έλληνες γκαρντ του Ολυμπιακού, που «κλείνουν» τα παιχνίδια με επιτυχία, βρίσκονται πάνω από τους Ουέιντ Μπόλντγουιν (5,8π.), Μάρκους Χάουαρντ (6π.) και Μάικ Τζέιμς (6,5π.) στη σχετική λίστα.

Ολυμπιακος – Μονακο Live Streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News