Παναιτωλικος - Ολυμπιακος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (22/10)

Παναιτωλικος-Ολυμπιακος Live Streaming 22-10

Παναιτωλικος – Ολυμπιακος Live Streaming | Panaitolikos – Olympiakos Live Streaming: Δύσκολη αποστολή για τον Ολυμπιακό, που αντιμετωπίζει στο Αγρίνιο τον Παναιτωλικό (19:30), για την 9η αγωνιστική της Super League.

Ο Παναιτωλικός επιστρέφει στο πρωτάθλημα ύστερα από τον σοκαριστικό αποκλεισμό στην 5η φάση του Κυπέλλου. Αυτός ήρθε στα πέναλτι στην έδρα της Καλαμάτας. Ο Γιάννης Αναστασίου ξέρει πως η ομάδα του δεν έχει χρόνο να κοιτάξει πίσω της και επικεντρώνεται εκ νέου στο βασικό στόχο της σεζόν. Που είναι η διεκδίκηση μιας θέσης στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας.

Οι 11 βαθμοί και η 7η θέση ύστερα από οκτώ αγωνιστικές τη διατηρούν δυναμικά στο κόλπο. Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα η πίεση έχει αυξηθεί, αφού έχει μείνει εδώ και δύο ματς χωρίς νίκη (0-1-1), ενώ στην έδρα της μετράει δύο σερί ήττες.

Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στο Αγρίνιο έτοιμος για ακόμη ένα restart στη σεζόν. Η ήττα από τον ΠΑΟΚ την προηγούμενη αγωνιστική στο «Γ.Καραϊσκάκης» κράτησε την ομάδα του Μίτσελ στο -10 από την κορυφή της βαθμολογίας και τον Παναθηναϊκό.  Μάλιστα, η εμφάνισή της εξόργισε τον κόσμο, που γιούχαρε έντονα στο φινάλε του αγώνα. SuperLeague Ελλάδα Live Streaming

Δίχως περιθώρια ο Ολυμπιακός, επιστρέφουν Μπιέλ και Άβιλα

Τα περιθώρια έχουν στενέψει ασφυκτικά για τους «ερυθρόλευκους», που δεν μπορούν να σκεφτούν άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη. Σύμμαχός τους θα είναι η παράδοση που «έχτισαν» από πέρσι με τις δύο σερί επικρατήσεις. Βέβαια, θα πρέπει να προσέξουν το ανασταλτικό κομμάτι, καθώς ο Παναιτωλικός έχει σκοράρει και στα τέσσερα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια. Και γενικότερα φέτος στην κόντρα επίθεση είναι επικίνδυνος.

Ο Ισπανός τεχνικός των Πειραιωτών καταστρώνει το τελικό του πλάνο για την ενδεκάδα με τον Άβιλα να δείχνει έτοιμος και να επιστρέφει αντί του Βρουσάι. Από εκεί και πέρα όλα δείχνουν πως θα επιστρέψει στην αποστολή και ο Μπιελ. Αντίστροφα μετράει και ο Φορτούνης, ο οποίος «ενεργοποιήθηκε» από τον Μίτσελ.

«Τα αποτελέσματα δεν ήταν αυτά που περιμέναμε αλλά έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Έχουμε καλή ομάδα, είμαστε στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας και πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να επιστρέψουμε εκεί που ανήκουμε. Πιστεύω σε αυτή την ομάδα», ήταν τα λόγια του Γκάρι Ροντρίγκες, ο οποίος αναμένεται και πάλι να βρίσκεται στις βασικές επιλογές του προπονητή του.

Παναιτωλικος – Ολυμπιακος Live Streaming: Στο πλευρό των παικτών ο Μίτσελ

O προπονητής του Ολυμπιακού, Μίτσελ, στάθηκε στο πλευρό των ποδοσφαιριστών του στις δηλώσεις ενόψει της μάχης του Αγρινίου. Διαβάστε αναλυτικά όσα ανέφερε στην συνδρομητική τηλεόραση.

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ: «Πραγματικά δε μπορώ να δεχτώ το αποτέλεσμα στο τελευταίο παιχνίδι γιατί πιστεύω πως δεν το αξίζαμε βάσει του τρόπου που παίξαμε. Ωστόσο ξέρω πως τώρα όλα αυτά ακούγονται ως δικαιολογίες για αυτό δεν θα το συνεχίσω. Ξέρω πως έχω έρθει σε μια δύσκολη στιγμή, σε μία δύσκολη κατάσταση και προσπαθώ να παραμείνω ήρεμος για να μπορέσω να βρω τις λύσεις. Θα συνεχίσω να ψάχνω τις λύσεις και στο ματς που ακολουθεί και θα συνεχίσω να προσπαθώ να τις βρίσκω».

Το αν υπάρχει ψυχολογικό πρόβλημα: «Σε καμία περίπτωση δεν θα συμφωνήσω με τίποτα που λέγεται εναντίον των ποδοσφαιριστών μου. Θα τους δικαιολογώ και θα τους υπερασπίζομαι πάντα γιατί πρέπει όλοι να καταλάβουμε πως ότι και να συμβαίνει όλοι βρισκόμαστε εδώ με τις καλύτερες προθέσεις και σκοπό να βοηθήσουμε τον Ολυμπιακό. Αυτό αφορά και τους παίκτες και τον προπονητή».

«Χρειάζεται προσοχή το ματς με τον Παναιτωλικό»

Για τον Παναιτωλικό: «Πρόκειται για μια ομάδα πολύ καλά οργανωμένη. Δεν έχουν πολύ καλά αποτελέσματα, όμως το παιχνίδι τους είναι οργανωμένο και σοβαρό και για αυτό θα πρέπει να είμαστε πολύ υπομονετικοί και προσεκτικοί. Τέτοια παιχνίδια έχει πάρα πολλά το ελληνικό πρωτάθλημα και σε τέτοια ματς σαν αυτό που ακολουθεί χρειάζεται να είμαστε πάρα πολύ συγκεντρωμένοι. Πρέπει να παίξουμε καλά, πρέπει να επιστρέψουμε στην τακτική μας και να ακολουθήσουμε το σχέδιο που έχουμε.

Θα χρειαστεί να είμαστε συγκεντρωμένοι, να κάνουμε καλά τη δουλειά μας και να επιστρέψουμε στις νίκες. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, συγκεντρωμένοι, ψάχνοντας τις λύσεις. Όλοι γνωρίζουμε πως βρισκόμαστε σε μια κακή κατάσταση, όμως αν συνεχίσουμε να δίνουμε σημασία στο τι λέγεται για μας από έξω τότε θα τρελαθούμε. Θα πρέπει να συγκεντρωθούμε μόνο στη δουλειά μας. Επίσης ξέρω τι συμβαίνει έξω από την ομάδα. Ο καλύτερος είναι πάντα αυτός δεν παίζει και αυτό είναι κάτι που συμβαίνει από πολύ παλιά στο ποδόσφαιρο».Ολυμπιακος Live Streaming

Παναιτωλικος – Ολυμπιακος Live Streaming: Όσα είπε ο Ροντρίγκες

Από την πλευρά των παικτών του Ολυμπιακού μίλησε ο Γκάρι Ροντρίγκες. Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε ο αθλητής του Ολυμπιακού.

Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Είχαμε μία «δύσκολη» ήττα, αλλά το καλό στο ποδόσφαιρο είναι πως κάθε δύο μέρες έχεις παιχνίδι. Ασφαλώς θα προσπαθήσουμε να επιστρέψουμε στις νίκες και να έχουμε καλύτερη απόδοση, να παίξουμε καλύτερα και να είμαστε ενωμένοι ως ομάδα».

Πώς θα επιστρέψει ο Ολυμπιακός στις επιτυχίες: «Τα αποτελέσματα δεν ήταν αυτά που περιμέναμε αλλά έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Έχουμε καλή ομάδα. Είμαστε στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας και πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να επιστρέψουμε εκεί που ανήκουμε. Πιστεύω σε αυτή την ομάδα. Στο προηγούμενο παιχνίδι παίξαμε καλά, αλλά το αποτέλεσμα ήταν κακό.

Όμως, όπως είπα και πριν πιστεύω σε αυτή την ομάδα, έχει πολύ ποιότητα. Δεν πρόκειται για σπριντ αλλά για μαραθώνιο. Πιστεύω σε αυτή την ομάδα, πιστεύω σε αυτόν τον σύλλογο. Και ασφαλώς τώρα πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα για να γυρίσουμε στη θέση που πρέπει να είμαστε. Πρώτα από όλα πρέπει να κοιτάξουμε τους εαυτούς μας, κάθε άτομο στον σύλλογο, και να γίνουμε ξανά καλή ομάδα, να δείξουμε τον Ολυμπιακό που όλοι θέλουμε, κυριαρχικό. Μετά από αυτά πιστεύω πως θα είμαστε μια χαρά»

Για το ματς με τον Παναιτωλικό: «Σεβόμαστε κάθε αντίπαλο, αλλά αυτή τη στιγμή δεν έχουμε τον χρόνο να σκεφτούμε πολύ αυτούς. Σίγουρα είναι ο επόμενος μας αντίπαλος. Αλλά πρέπει να επικεντρωθούμε σε μας και να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Είναι καλή ομάδα, αλλά εμείς πρέπει να έχουμε καλή απόδοση και να πάρουμε τους τρεις πόντους. Αυτό είναι όλο».

Κοντά σε ανανέωση ο Γιαν Εμβιλά

Στην κατάθεση πρότασης για νέο συμβόλαιο στον Γιαν Εμβιλά αναμένεται να προχωρήσει ο Ολυμπιακός. Ο Γάλλος μέσος είναι ένας από τους πλέον κομβικούς ποδοσφαιριστές των Ερυθρολεύκων, ακόμα και στη φετινή κάκιστη εκκίνηση που πραγματοποιούν σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Το συμβόλαιο του Εμβιλά λήγει στο τέλος της σεζόν. Και οι Πειραιώτες προτίθενται τον επόμενο μήνα να του καταθέσουν πρόταση ανανέωσης της συνεργασίας τους. Εξάλλου κι ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής φέρεται να είναι θετικός στην προοπτική της παραμονής του στο Λιμάνι. Ο 32χρονος μέσος μετράει συνολικά 114 συμμετοχές, με 8 γκολ και 4 ασίστ στα 2,5 χρόνια που αγωνίζεται στον Ολυμπιακό.

Παναιτωλικος – Ολυμπιακος Live Streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News