Ολυμπιακος - Ζαλγκιρις Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (14/10)

Ολυμπιακος - Ζαλγκιρις Live streaming

Ολυμπιακος – Ζαλγκιρις Live Streaming | Olympiacos – Zalgiris Live StreamingO Ολυμπιακός υποδέχεται τη Ζαλγκίρις (21:00) στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής στη Euroleague με στόχο να κάνει το δύο στα δύο στη διοργάνωση. 

Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκίνησαν με άγριες διαθέσεις τις υποχρεώσεις τους στη φετινή σεζόν. Μάλιστα, με το καλημέρα αποδεικνύουν ότι έχουν υψηλές βλέψεις. Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα στην πρεμιέρα εμφάνισαν εξαιρετική ισορροπία σε άμυνα και επίθεση, φεύγοντας με το «ροζ φύλλο» αγώνα κόντρα στην Μπαρτσελόνα (70-80).

Οι Σάσα Βεζένκοφ και Γιαννούλης Λαρετζάκης ήταν κορυφαίοι της αναμέτρησης, με 19 και 12 πόντους αντίστοιχα. Παράλληλα, τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα Πίτερς, Μπολομπόι και Κέιναν απέδειξαν ότι το στάδιο προσαρμογής στη νέα τους ομάδα ανήκει στο παρελθόν. Τη μεγάλη νίκη στη Βαρκελώνη διαδέχθηκε η εύκολη επικράτηση (61-87) με τον Απόλλων στην Πάτρα στην πρεμιέρα της Basket League. Euroleague Ελλάδα Live Streaming

Επιφυλακτικός και συγκρατημένος ο Μπαρτζώκας

Για την αναμέτρηση με τη Ζαλγκίρις, ο Μπαρτζώκας ευελπιστεί ότι οι παίκτες του θα συνεχίσουν με το πόδι πατημένο στο γκάζι. Αποτελεί «αγκάθι» το γεγονός ότι το ματς θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών, για τα όσα διαδραματίστηκαν κόντρα στη Μονακό πέρσι. Αγωνιστικά, υπάρχει ανησυχία για την κατάσταση των Κώστα Παπανικολάου, Αϊζάια Κέιναν και Τζόελ Μπολομπόι. Ο πρώτος είναι σίγουρα εκτός, οι άλλοι δύο θα κριθούν τελευταία στιγμή.

«Αποτελεί μειονέκτημα για εμάς η απουσία των φιλάθλων διότι σε κάθε παιχνίδι χρειαζόμαστε τη στήριξή τους», τόνισε αρχικά ο Coach του Ολυμπιακού και στη συνέχεια στάθηκε στη Ζαλγκίρις.

«Έχει κάνει ανανέωση σε πρόσωπα, πήρε ταλαντούχους παίκτες από την Λιθουανία, αλλά και νέους ξένους. Είναι μαχητές, που δεν τα παρατούν. Βάζει μεγάλη πίεση στην μπάλα, κάνει παγίδα σε κάθε σκριν και παίζει με μεγάλη ένταση. Χρειάζεται καλό παιχνίδι από την πλευρά μας. Χρειάζεται μεγάλη συγκέντρωση γιατί η Ζαλγκίρις θα το εκμεταλλευτεί. Θα βάλει δύσκολα σε πολλές ομάδες της Euroleague. Δεν πρέπει να τους υποτιμήσουμε. Ο Παπανικολάου δεν προλαβαίνει να παίξει, για τους Κέιναν και Μπολομπόι είμαι αισιόδοξος».

Ολυμπιακος – Ζαλγκιρις Live Streaming: Αλλαγμένη, αλλά πάντα επικίνδυνη

Η Ζαλγκίρις φέτος έκανε ανανέωση στο ρόστερ της και τα ηνία της ομάδας ανέλαβε ο Κάζις Μακσβίτις, αφού ο Γιούρι Ζντόβτς είδε την πόρτα της εξόδου. Οι Λιθουανοί έχουν στο αίμα τους το μπάσκετ και είναι ικανοί να κάνουν μεγάλες ζημιές. Στην πρεμιέρα άγγιξαν την έκπληξη, αφού ηττήθηκαν από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στον πόντο με 84-83. Στο Ισραήλ κορυφαίος παίκτης των Λιθουανών ήταν το νέο μεταγραφικό απόκτημα, ο σέντερ Κεβάριους Χέις με 16 πόντους και 9 ριμπάουντ. 

Η προϊστορία της αναμέτρησης αποδεικνύει ότι οι Λιθουανοί μέσα στο ΣΕΦ δεν παραδίδουν εύκολα τα όπλα. Η Ζαλγκίρις στις τελευταίες 4 επισκέψεις της στον Πειραιά μετράει 2 νίκες (68-72, 67-68) και δύο ήττες (83-74, 83-68 πέρυσι).

Παράλληλα, η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε τους τρεις διαιτητές της αναμέτρησης. Οι Ιβάν Κάρλος Γκαρσία, Φερνάντο Ρότσα και Σεφί Σεμές είναι οι τρεις διαιτητές που θα βρεθούν στο ΣΕΦ και θα σφυρίξουν την αναμέτρηση της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα κόντρα στους «πράσινους» του Κάουνας. Ολυμπιακος Live Streaming

Χαρούμενος και προσγειωμένος ο Πίτερς

Ο Άλεκ Πίτερς μίλησε για το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του Ολυμπιακού απέναντι στη Ζαλγκίρις Κάουνας στη 2η αγωνιστική της Euroleague.

«Είναι πολύ ωραίο που επιτέλους θα έχουμε ένα εντός έδρας παιχνίδι. Ανυπομονούμε παρότι, δυστυχώς, δεν θα είναι εδώ οι φίλαθλοί μας (σ.σ. λόγω τιμωρίας). Ανυπομονούμε για τον εντός έδρας αγώνα. Θα είναι σκληρό ματς. Θα γίνει μάχη για την οποία είμαστε έτοιμοι» ανέφερε αρχικά ο φόργουορντ των «ερυθρολεύκων».

Για την απουσία του κόσμου: «Σίγουρα όταν θα έχουμε τους φιλάθλους μας στο πλευρό μας η ατμόσφαιρα θα αξίζει. Όμως, για κάποιους από εμάς τους καινούργιους παίκτες ίσως είναι καλό που θα έχουμε ένα παιχνίδι χωρίς κόσμο, ώστε να εξοικειωθούν με το γήπεδο, πριν έρθει η θορυβώδης ατμόσφαιρα. Σίγουρα θα είναι υπέροχο όταν τελικά θα έχουμε τους φιλάθλους στο πλευρό μας».

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από νίκη στη Βαρκελώνη: «Πρέπει να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά σε κάθε αγωνιστική. Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε πως η επιτυχία της προηγούμενης εβδομάδας θα μας βοηθήσει στην επόμενη. Θα πρέπει να συγκεντρωθούμε, θα πρέπει να παίξουμε σκληρά στην άμυνα και επίσης πολύ σημαντικός παράγοντας θα είναι τα ριμπάουντ».

Ολυμπιακος – Ζαλγκιρις Live Streaming: Τι είπαν οι Λιθουναοί για τα ματς

Ο Ίγκνας Μπραζντέικις σε δηλώσεις τoυ ενόψει του παιχνιδιού της 2ης αγωνιστικής της Euroleague της Ζαλγκίρις κόντρα στον Ολυμπιακό στάθηκε στα κομμάτια του ματς που πρέπει να προσέξει η ομάδα του. Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του.

«Ο Ολυμπιακός είναι καλή ομάδα. Είναι πολύ σταθεροί και παίζουν πολύ καλά στο μισό γήπεδο. Σίγουρα θα είναι ένα παιχνίδι τακτικής, οπότε πρέπει να προετοιμάσουμε τα σωστά plays και να τα εκτελέσουμε. Κοιτάζοντας πίσω στο πρώτο μας παιχνίδι, πρέπει να παραμείνουμε μαζί στα σκαμπανεβάσματα. Όταν παίζουμε καλά, όλα δείχνουν να πάνε ομαλά.

Αλλά είναι ένα παιχνίδι στο ανοικτό γήπεδο, οπότε όταν η άλλη ομάδα είναι σε τρανζίσιον, πρέπει να κρατάμε το μυαλό μας στο παιχνίδι και να είμαστε συγκεντρωμένοι. Πρέπει επίσης να περιορίσουμε τα λάθη».

Ο προπονητής της Ζαλγκίρις, Κάζις Μακσβίτις, έσταξε… μέλι για τον Ολυμπιακό, μιλώντας για την αναμέτρηση των δύο ομάδων στο ΣΕΦ. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

«Πιστεύω πως ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα που παίζει το καλύτερο μπάσκετ αυτή τη στιγμή. Την ώρα που οι άλλες ομάδες “ψάχνονται” στο ξεκίνημα της σεζόν, ο Ολυμπιακός κράτησε τον ίδιο προπονητή και τον ίδιο κορμό. Παίζουν όπως και πέρυσι, ξέρουν πώς να τρέξουν το γήπεδο και εκτελούν σωστά. Κάθε αντίπαλός τους θα πρέπει να είναι ποιοτικός, αν θέλει να τα καταφέρει απέναντί τους».

Σάσα Βεζένκοφ: «Όνειρό μου το ΝΒΑ»

Ο Σάσα Βεζένκοφ σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στη νέα σεζόν, στους Κινγκς και στο Eurobasket. Διαβάστε αναλυτικά τι είπε.

Για τη νέα σεζόν: «Ήταν ένα δύσκολο καλοκαίρι. Είμαι έτοιμος. Θα «κουμπώσουμε» καλά με τον Αλεκ Πίτερς»

Τους Κίνγκς και το ΝΒΑ: «Αποφάσισα να συνεχίσω στον Ολυμπιακό, χωρίς να κλείνω πόρτες. Είχα πρόσκληση για το Λας Βέγκας, αλλά λόγω υποχρεώσεων δεν πήγα. Ξέραμε κι εγώ και το Σακραμέντο τι θέλαμε ο ένας από τον άλλο. Δεν έχω κρύψει ότι το να πάω στο ΝΒΑ είναι μεγάλο όνειρο»

Για το αν τέθηκε ποτέ το ενδεχόμενο να παίξει στην Εθνική Ελλάδα: «Κανείς ποτέ δεν ήρθε να μου πει να παίξω για την Ελλάδα. Δεν τέθηκε ποτέ θέμα να παίξω για την Ελλάδα. Ήταν ένα Ευρωμπάσκετ πολύ όμορφο για τον κόσμο λόγω της παρουσίας των σταρ»

Ολυμπιακος – Ζαλγκιρις Live Streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News