Βολος - Αρης Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (2/10)

Βολος - Αρης Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (2/10)

Βολος – Αρης Live Streaming | Volos – Aris Live Streaming: Το Nations League ολοκληρώθηκε και πλέον η προσοχή όλων στρέφεται στις υποχρεώσεις της Super League. Ο Άρης θα έχει δύσκολη αποστολή στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής, καθώς δοκιμάζεται στο Βόλο από την ομώνυμη ομάδα (19:30).

Το κλίμα στις τάξεις των «κιτρίνων» είναι αρκετά καλό. Πριν από τη διακοπή, η ομάδα είχε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και ανταποκρίθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην πρόκληση. Παρά το γεγονός ότι οι «ερυθρόλευκοι» ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος και μάλιστα προηγήθηκαν στο σκορ, ο Άρης έβγαλε αντίδραση στην επανάληψη.

Ο Πάρντιου ανακάτεψε την τράπουλα και οι αλλαγές του βοήθησαν τα μέγιστα. Μέσα σε τρία λεπτά, ο Άρης γύρισε το ματς και πετυχαίνοντας δύο γκολ, κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-1. Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη για τους Θεσσαλονικείς και συνολικά τρίτη σε πέντε αγωνιστικές.

Έτσι ανέβηκαν στην 3η θέση της βαθμολογίας με δέκα βαθμούς και πλέον έχουν βλέψεις για ακόμη ψηλότερα. Η προϊστορία με τον Βόλο είναι μικρή αλλά καλή για τον Άρη, που έχει δύο νίκες σε τρία ματς. Μάλιστα οι νίκες ήταν συνεχόμενες, πέρσι και πρόπερσι.  SuperLeague Ελλάδα Live Streaming

Μπορεί και χωρίς Φαν Βιρτ ο Βόλος

Ο Βόλος από την πλευρά του έχει παρουσιάσει εξαιρετικά δείγματα έως τώρα. Έχει συγκεντρώσει οκτώ βαθμούς σε πέντε αγωνιστικές και μάλιστα οι μισοί από αυτούς είναι κόντρα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Για την ακρίβεια έχει νικήσει εκτός έδρας την ΑΕΚ και πάλι εκτός έδρας πήρε ισοπαλία από τον Ολυμπιακό.

Την περασμένη αγωνιστική ο Βόλος έπαιζε στην έδρα του. Αντίπαλος ήταν ο Ιωνικός τον οποίο νίκησε άνετα με 2-0. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα. Πέτυχαν από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο και εξασφάλισαν άνετα τους τρεις βαθμούς.

Το καλό για τον Κώστα Μπράτσο είναι ότι βλέπει τον Ογκνιέν Οζέγκοβιτς, τον αντικαταστάτη του Φαν Βιρτ, να έχει προσαρμοστεί πλήρως στη νέα του ομάδα. Ήδη σε δύο αγωνιστικές έχει πετύχει ισάριθμα γκολ και έχει βοηθήσει τον Βόλο να πάρει πολύτιμους βαθμούς.

Βολος – Αρης Live Streaming: «Θέλω πάντα να κερδίζω»

Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, ο Άλαν Πάρντιου άνοιξε τα χαρτιά του για τον Άρη που θα «χτίσει» αλλά και τη φιλοσοφία που διατηρεί ως προπονητής, δείχνοντας παράλληλα την πίστη του στις προσωπικές σχέσεις και όχι όπως τόνισε, στα συμβόλαια. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

«Θα διαχειριστώ την ομάδα όπως γνωρίζω. Σίγουρα διαχειρίζομαι την ομάδα μέσα στο γήπεδο και στο προπονητήριο. Δεν έχω ασχοληθεί ακόμη με στοιχεία όπως η αγορά, η πώληση ή ο δανεισμός παικτών. Είχα ένα μικρό διάστημα στην ομάδα, συζητήσαμε να έρθουν κάποιοι παίκτες, δεν τα καταφέραμε με το πρόεδρο. Η επαφή μου με τα μεταγραφικά έχει σταματήσει, διότι προφανώς ολοκληρώθηκε η μεταγραφική περίοδος, αλλά σε λίγο καιρό θα ανοίξει ξανά το «παράθυρο».

Όταν δηλαδή θα έχουμε φέρει την ομάδα σε μία συγκεκριμένη κατεύθυνση κοντά στα δικά μου θέλω. Τότε ίσως να έχω λίγο περισσότερο χρόνο να αρχίσω να κοιτάω για μεταγραφές. Σίγουρα οι μεταγραφές θα γίνουν μετά από συζήτηση μεταξύ του προέδρου, των διευθυντών, τον επικεφαλής του σκάουτινγκ κι εμένα. Αλλά αυτό είναι φυσιολογικό για μένα. Έτσι λειτουργούμε στην Αγγλία».Αρης Live Streaming

«Εξαιρετική δουλειά από το τμήμα σκάουτινγκ»

«Η δουλειά που έχει γίνει στην ομάδα από το τμήμα σκάουτινγκ, πριν έρθω εγώ είναι εξαιρετική. Οπότε δεν πρόκειται ποτέ να πω ότι ξέρω καλύτερα από αυτούς. Γνωρίζουν την αγορά καλύτερα από μένα, αλλά σίγουρα θα πω την άποψή μου. Ας πούμε ότι θέλουμε αριστερό μπακ. Η διαδικασία που θα ακολουθηθεί είναι η εξής: θα μου δώσουν κάποια ονόματα.

Θα τους δω. Θα προσθέσω και δικά μου ονόματα και στη συνέχεια θα πάρουμε την απόφαση ανάλογα και με τα διαθέσιμα χρήματα. Δεν ξέρω αν στην Ελλάδα δουλεύουν αλλιώς, αλλά για μένα αυτό είναι το φυσιολογικό. Επίσης υπάρχει και το άλλο. Μπορεί η ομάδα να θέλει έναν παίκτη και να μου πει ότι τον θεωρεί επένδυση και πως θα τον αποκτήσει κι ότι πιστεύει ότι με την προπόνηση θα γίνει παίκτης πρώτης ομάδας.

Για παράδειγμα όταν ήμουν στη Νιουκάστλ το κλαμπ πήρε δύο νεαρούς παίκτες από την Νότιγχαμ και τους δώσαμε κατευθείαν δανεικούς. Γενικά δεν έχω πρόβλημα, γιατί πιθανόν να μην είμαι σε μια ομάδα για πολύ μεγάλο διάστημα. Αυτά τα δύο παιδιά έμειναν χρόνια στη Νιουκάστλ κι ο ένας έγινε αρχηγός της ομάδας. Τον υπογράψαμε, αλλά δεν ήταν δική μου επιλογή. Αλλά δεν είχα πρόβλημα γιατί ήταν μία επένδυση του κλαμπ».

Για τους λόγους που επέλεξε την Ελλάδα

«Η ομάδα δεν θα γίνει ποτέ… ομάδα του Πάρντιου. Είναι ήδη ομάδα. Είναι η ομάδα του Άρη. Θα δημιουργήσω ένα σύνολο ανάλογα με αυτό που έχω εδώ πέρα. Δεν μπορώ να τους πω ξαφνικά ότι θα παίξουμε με πέντε στην άμυνα, τρεις στο κέντρο και δύο επιθετικούς. Νομίζω ότι η ομάδα, με τον σχηματισμό που έχει τώρα, το 4-3-3, δουλεύει πολύ καλά.

Οι παίκτες που έχουμε είναι για να παίζουν αυτό το σύστημα. Σίγουρα βέβαια θα προσπαθήσω να αλλάξω μερικά πράγματα σχετικά με το πως προσεγγίζουμε το παιχνίδι. Έχουμε προσθέσει κάποια στοιχεία στην πίεση και στο πως λειτουργούμε στην άμυνα και σιγά-σιγά θα προχωρήσουμε.

«Το πιο σημαντικό για μένα ήταν ότι διαπίστωσα πως ο Άρης είναι μια καλή ομάδα. Ήθελα να έχω μια ευκαιρία να γίνω προπονητής σε ευρωπαϊκό σύλλογο (σ.σ. εκτός Αγγλίας εννοεί) κι αυτό ήταν ένα δέλεαρ.

Ένας σημαντικός λόγος ακόμη ήταν και το ότι η ομάδα διεκδικεί εισιτήριο στο Conference League, στο Europa League κι ελπίζω ακόμα και στο Champions League. Επίσης, οι απαντήσεις που πήρα σε ερωτήσεις που έκανα στο πρόεδρο. Διαπίστωσα ότι είναι πεινασμένος, νέος, θέλει να πετύχει πράγματα και μου άρεσε αυτό. Αυτή η φιλοσοφία». 

Βολος – Αρης Live Streaming: Επιστολή προς τους φιλάθλους

Με νέα ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Άρης εφιστά την προσοχή στους φιλάθλους της για να μην ταξιδέψουν στο Βόλο, για τον αγώνα της Κυριακής, καθώς η θεσσαλική ομάδα αποφάσισε να μη διαθέσει εισιτήρια στους φιλοξενούμενους. Διαβάστε αναλυτικά τι αναφέρει.

«Η ΠΑΕ Άρης κατανοεί την επιθυμία των φιλάθλων μας να παραβρεθούν την Κυριακή στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για να παρακολουθήσουν τον αγώνα Βόλος ΝΠΣ-Άρης. Ωστόσο, η ΠΑΕ Άρης θέλει να υπενθυμίσει ότι μετά την απόρριψη του αιτήματος να της χορηγηθούν εισιτήρια, καλούμε εκ νέου τους φιλάθλους μας να μην ταξιδεύσουν την Κυριακή στο Βόλο.

Δεν θα ανοίξει θύρα φιλοξενουμένων, ούτε θα υπάρχει εκδοτήριο, ενώ τα αστυνομικά μέτρα στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου θα είναι αυστηρά και δεν θα επιτραπεί σε κανέναν η πρόσβαση χωρίς εισιτήριο.Από την άλλη, επειδή τις τελευταίες ώρες διακινούνται στο διαδίκτυο ψευδείς όσο και ύποπτες πληροφορίες, θα θέλαμε να επιστήσουμε την προσοχή των φιλάθλων μας: Να μην ταξιδεύσουν ούτε οργανωμένα ούτε μεμονωμένα στο Βόλο για να μην δημιουργηθούν -χωρίς τη δική μας ευθύνη, αλλά και χωρίς τη δική τους ευθύνη- απρόοπτες καταστάσεις, που θα θέσουν σε κίνδυνο την ομάδα μας.

Οφείλουμε όλοι μας να συμμορφωθούμε με την απόφαση που πάρθηκε στη σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του συγκεκριμένου αγώνα».

Βολος – Αρης Live Streaming | Links:

http://la8osapofash.com/publ/diafora/football/2_10_2022_19_30_volos_aris/47-1-0-27197

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr