Ολυμπιακος - Φραιμπουργκ Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (15/9)

Ολυμπιακος - Φραιμπουργκ Live Streaming

Ολυμπιακος – Φραιμπουργκ Live Streaming |  Olympiacos – Freiburg Live Streaming: Μετά την ήττα που γνώρισε στη Γαλλία από τη Ναντ, ο Ολυμπιακός επιστρέφει στην έδρα του για την αναμέτρηση με τη Φράιμπουργκ (19:45). Στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του φετινού Europa League.

Η πρεμιέρα δεν είχε καλή εξέλιξη για την ομάδα του Κάρλος Κορμπεράν. Παρά την προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες του Ισπανού προπονητή, δεν μπόρεσαν να αποφύγουν την ήττα (2-1). Η τακτική εικόνα τους ήταν αρκετά καλή στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και θα μπορούσαν να είχαν φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας.

Βέβαια, η φετινή… πληγή του Ολυμπιακού εμφανίστηκε εκ νέου, αφού δέχθηκε και πάλι γκολ στις καθυστερήσεις. Αρχικά έγινε με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας. Ακολούθησε το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λεμεσού και την περασμένη εβδομάδα συνέβη και στη Γαλλία. Ο Ολυμπιακός δέχθηκε εκ νέου γκολ στις καθυστερήσεις και έφυγε από τη Γαλλία με σκυμμένο το κεφάλι.

Ο Κάρλος Κορμπεράν τόνισε σε δηλώσεις του: «Με απασχολεί και με ανησυχεί το να δεχόμαστε ευκαιρίες για γκολ σε οποιοδήποτε σημείο του αγώνα. Είτε πρόκειται για το πρώτο λεπτό, είτε πρόκειται για το τελευταίο λεπτό. Χτες δεχθήκαμε δύο γκολ. Ένα στο πρώτο ημίχρονο και ένα στα τελευταία λεπτά. Αυτό είναι ένα μήνυμα πως πρέπει να βελτιωθούμε και να διατηρούμε καλή οργάνωση στην άμυνα μας. Σε όλη τη διάρκεια ενός αγώνα».

Το πρόβλημα για τον αγώνα με τους Γερμανούς που έχει να αντιμετωπίσει ο Κορμπεράν είναι ο Ιμπόμ Χουάνγκ. Ο Κορεάτης μέσος αναμένεται να είναι πάλι εκτός αποστολής, καθώς έχει ενοχλήσεις στη γάμπα. Δεν προπονήθηκε καθόλου στη διάρκεια της εβδομάδας. Υπάρχει πρόβλημα και με τον Ματιέ Βαλμπουενά, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από τον αγώνα με τον Βόλο και τέθηκε νοκ άουτ.

Φορτσάτη και χωρίς προβλήματα η Φράιμπουργκ

Η Φράιμπουργκ ξεκίνησε ιδανικά τον όμιλο, με 2-1 επί της Κάραμπαγκ. Η γερμανική ομάδα είναι σε εξαιρετική κατάσταση γενικότερα. Βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας στην Bundesliga, ενώ έχει ξεκινήσει με το δεξί και στο Europa League. Ο Κρίστιαν Στράιχ έχει φτιάξει ένα σύνολο που ξέρει τι θέλει μέσα στο γήπεδο και μπορεί να το παίρνει, όπως φαίνεται και από τα αποτελέσματα στη Γερμανία με τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και μόλις μία ήττα.

Οι Γερμανοί έρχονται στην Ελλάδα χωρίς ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα. Δεδομένη είναι η απουσία του Σάλαϊ, ο οποίος στις αρχές του μήνα υπέστη κάταγμα στο ζυγωματικό και δεν υπολογίζεται. Εκτός είναι και οι μέσοι Εζεκουέμ και Σάντε, οι οποίοι είναι μακροχρόνια απόντες και δεν υπολογίζονται για τα παιχνίδια των πρώτων αγωνιστικών του Europa League.

Όσον αφορά την παράδοση, οι πρόσφατες αναμετρήσεις κόντρα σε γερμανικές ομάδες είναι μοιρασμένες για τον πρωταθλητή Ελλάδας. Από τις αρχές τις δεκαετίας το 2000, ο Ολυμπιακός έχει δώσει 8 ματς στην έδρα του. Ξεκίνησε με τέσσερις νίκες κόντρα σε Λεβερκούζεν, Βέρντερ Βρέμης, Χέρτα και Ντόρτμουντ, αλλά ακολούθησαν τέσσερις ήττες από Σάλκε, Μπάγερν (δύο φορές) και πέρυσι την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.Europa League Ελλάδα Live Streaming

Ολυμπιακος – Φραιμπουργκ Live Streaming: «Χρειάζεται συγκέντρωση»

Υψηλά επίπεδα απόδοσης θα χρειαστεί να πιάσει ο Ολυμπιακός απέναντι στη Φράιμπουργκ, όπως τόνισε ο Κάρλος Κορμπεράν στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του αγώνα της Πέμπτης για το Europa League.

«Περισσότερο από το να κοιτάζω τα προβλήματα, επιμένω στο να κοιτάξω πώς θα αντιμετωπίσουμε τη Φράιμπουργκ. Για να πάρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Το παιχνίδι της Πέμπτης είναι πολύ απαιτητικό. Χρειάζεται το υψηλότερο επίπεδο απόδοσης για να είμαστε όσο ανταγωνιστικοι και η Φράιμπουργκ. Αυτό είναι το κίνητρο για κάθε ομάδα σε αυτή τη διοργάνωση. Γιατί ξέρει ο καθένας ότι θα έχει απαιτητικούς αντιπάλους, ώστε να δείχνει την καλύτερη εκδοχή του εαυτού του.

Για την ενδεκάδα κόντρα στη Φράιμπουργκ έχω αποφασίσει. Αυτό που είναι σαφές είναι πως είτε ξεκινάμε με τρεις είτε με τέσσερις στην άμυνα, είναι δύο συστήματα που τα έχουμε δουλέψει. Και οι παίκτες έχουν προσαρμοστεί. Το κριτήριο είναι αν οι παίκτες είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν. Και το δεύτερο ο αντίπαλος, αν ταιριάζει δηλαδή.

Σε κάποια παιχνίδια έχουμε αρχίσει καλά. Όπως στη ρεβάνς με τον Απόλλωνα. Κάποιες φορές αρχίζουμε καλά, αλλά στη συνέχεια σβήνει η ένταση. Υπάρχει ένας προπονητής που λέει πως τα πρώτα… 90 λεπτά είναι σημαντικά σε κάθε αγώνα. Και συμφωνώ απόλυτα με αυτόν. Επομένως ο στόχος είναι να παίζουμε καλά. Αν μπεις καλά, θα πρέπει να συνεχίσεις να παίζεις καλά σε όλο το ματς. Αν μπεις άσχημα, θα πρέπει να το διορθώσεις το συντομότερο. Αυτός είναι ο στόχος, αυτό θέλουμε να πετύχουμε». Ολυμπιακος Live Streaming

Ντελίριο ενθουσιασμού ελέω Χάμες Ροντρίγκες

Έτοιμος να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Χάμες Ροντρίγκες ο Ολυμπιακός, με τον Κολομβιανό σταρ να βρίσκεται ήδη στην Αθήνα! H φημολογία των τελευταίων ωρών τελικά επιβεβαιώθηκε, με τους Πειραιώτες να φέρνουν στην Ελλάδα τον άλλοτε άσο της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μπάγερν Μονάχου. Ο Ολυμπιακός τα βρήκε σε όλα τόσο με την Αλ Ραγιάν όπου ανήκει ο ποδοσφαιριστής. Όσο και με τον 31χρονο σταρ και θα ντύσει τον παίκτη στα ερυθρόλευκα μέχρι το τέλος της σεζόν.

O Χάμες Ροντρίγκες έφτασε το μεσημέρι της Τετάρτης (14/9) στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του. Θα αγωνιστεί με τη μορφή δανεισμού από τον σύλλογο του Κατάρ. Ο Κολομβιανός επιθετικός έχει ένα πολύ υψηλό συμβόλαιο με την Αλ Ραγιάν, που αγγίζει τα 6 εκατ. ευρώ. Το μεγαλύτερο μέρος του φυσικά να καλύπτεται από από εκείνη, μιας και δεν υπολογιζόταν.

Ολυμπιακος – Φραιμπουργκ Live Streaming: «Θα αποδείξουμε ότι είμαστε ομάδα υψηλού επιπέδου»

Για το κακό ξεκίνημα του Ολυμπιακού και το ματς με τη Φράιμπουργκ μίλησε ο Πεπ Μπιέλ. Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε:

Για το ματς με τη Φράιμπουργκ: «Έχουν περάσει δύο εβδομάδες από την άφιξή μου. Νιώθω πλέον πολύ καλά, είμαι καλά προετοιμασμένος, το ίδιο και η ομάδα. Η αλήθεια είναι πως δεν αρχίσαμε τόσο καλά όσο η Φράιμπουργκ στον όμιλο. Όμως είμαστε ο Ολυμπιακός, είμαστε ομάδα υψηλού επιπέδου και αυτό θα αποδείξουμε αύριο. Στο ποδόσφαιρο μπορεί να αποδίδεις κάποια λεπτά και κάποια όχι. Εμείς θέλουμε να έχουμε μεγαλύτερα διαστήματα καλού ποδοσφαίρου, αυτό σκοπεύουμε να κάνουμε».

Την κατάστασή του: «Πάντα προσπαθώ να βελτιώνομαι και να δείχνω την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου».

Πως βλέπει την έλευση Μαρσέλο και Χάμες: «Είναι υπέροχο για την ομάδα και για μας να υποδέχεσαι τέτοιους παίκτες, τόσο υψηλού επιπέδου. Δεν χρειάζεται να πω πόσο σημαντικό είναι. Όμως αυτή τη στιγμή προέχει ο αγώνας με τη Φράιμπουργκ».

Ολυμπιακος – Φραιμπουργκ Live Streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News