Ολυμπιακος - Βολος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (11/9)

Ολυμπιακος - Βολος Live Streaming (11/9)

Ολυμπιακος – Βολος Live Streaming |  Olympiacos – Volos Live Streaming: Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στις υποχρεώσεις του στη Super League θέλοντας αποκλειστικά τη νίκη απέναντι στον Βόλο την Κυριακή (18:30) στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Το «στραβό» ξεκίνημα στην πρεμιέρα του στους ομίλους του Europa League θέλει να αφήσει πίσω ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» ηττήθηκαν με γκολ στις καθυστερήσεις στην έδρα της Ναντ (2-1) και επιστρέφουν στις εντός συνόρων υποχρεώσεις τους, με μοναδικό στόχο να χτίσουν σερί νικών.

Την προηγούμενη αγωνιστική είχαν επικρατήσει και πάλι εντός έδρας 3-1 απέναντι στον Ιωνικό. Έτσι, φτασαν τους 7 βαθμούς και βρίσκονται στη 2η θέση μαζί με τον ΠΑΟΚ. Και θέλουν να εκμεταλλευτούν και ενδεχόμενη απώλεια του πρωτοπόρου Παναθηναϊκού (9β. που αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στη Λεωφόρο (21:30).

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, υπάρχουν πολλά ερωτηματικά για τις επιλογές του Κάρλος Κορμπεράν σε επίπεδο προσώπων. Το σίγουρο είναι πως ο τεχνικός του Ολυμπιακού θα επιστρέψει σε διάταξη με τέσσερις αμυντικούς (4-2-3-1). Αφήνοντας το 3-4-3 που χρησιμοποίησε στο «Μποζουάρ».

Παράλληλα, συνεχίζεται το σαφάρι για την απόκτηση ενός παίκτη για τη θέση «6» με τους Τιεμουέ Μπακαγιόκο της Μίλαν και Ντάνι Γκαρσία της Αθλέτικ Μπιλμπάο να είναι οι βασικοί υποψήφιοι. Από εκεί και πέρα, τρέχει και η «εκκαθάριση» του ρόστερ, με τους Αχμέντ Χασάν και Λάζαρ Ραντζέλοβιτς να αποχωρούν για Αλάνιασπορ και Ουράλ, με τον Αγκιμπού Καμαρά να φαίνεται πως θα είναι ο επόμενος που θα αποχωρήσει.

Άλλαξε προπονητή και ανέβηκε ο Βόλος

Όσον αφορά τον Βόλο επιστρέφει στις δύσκολες αποστολές που μάλλον του ταιριάζουν καλύτερα φέτος. Την προηγούμενη αγωνιστική οι Θεσσαλοί ηττήθηκαν εντός έδρας (0-1) από τον ΟΦΗ και ουσιαστικά είδαν το μεγάλο διπλό επί της ΑΕΚ (0-1) να πέφτει στο… κενό.

Στο κομμάτι των μεταγραφών τις προηγούμενες μέρες κλείδωσε η συμφωνία με την «Ένωση» για την παραχώρηση του περσινού πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος (17 γκολ/34 συμμετοχές), Τομ Φαν Βεέρτ. Η ομάδα της Μαγνησίας έδειξε εξαιρετικά αντανακλαστικά, καθώς άμεσα ανακοίνωσε τον αντικαταστάτη του 32χρονου Ολλανδού στην επίθεση.

Το κενό θα καλυφθεί από τον 28χρονο Σέρβο φορ, Όγκνιεν Οζέγκοβιτς, που αγωνιζόταν στη Μανίσασπορ. Τέλος, οι άνθρωποι της ομάδας παραμένουν σε εγρήγορση και για την υπόθεση του Πάολο Φερνάντες, ο οποίος βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με ομάδες της Ρωσίας ενώ την περίπτωσή του εξακολουθεί να παρακολουθεί – έστω και διακριτικά – ο ΠΑΟΚ.Super League Ελλάδα Live Streaming

Ολυμπιακος – Βολος Live Streaming: «Υπήρχε φάουλ στο γκολ»

Έντοντες διαμαρτυρίες υπήρξαν από τον Κάρλος Κορμπεράν μετά το τέλος του ματς. Διαβάστε αναλυτικά όσα ανέφερε ο προπονητής του Ολυμπιακού στην κάμερα του συνδρομητικού:

«Στο πρώτο μέρος δυσκολευτήκαμε πάρα πολύ να έχουμε καλή εικόνα. Από το δεύτερο κάναμε πράγματα για να παλέψουμε για την ισοπαλία όχι όμως για τη νίκη. Το δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία, αλλά μας δυσκόλεψαν οι αλλαγές τους.

Τα τελευταία λεπτά όμως δυσκολευτήκαμε στο αριστερό άκρο. Στο τελευταίο λεπτό δέχθηκε ένα φάουλ ο Αμπουμπακάρ Καμαρά (σ.σ. εννοεί πριν το 2-1 της Ναντ) και είχαμε πρόβλημα στο να αμυνθούμε…

Το 3-4-3 ήταν το καλύτερο σύστημα για εμάς σήμερα. Η ομάδα μας δυσκολεύτηκε στην οργάνωση και στη δημιουργία, βασιστήκαμε περισσότερο σήμερα στις προσωπικές ενέργειες. Αυτό σημαίνει πως χάσαμε ένα παιχνίδι για να περάσουμε από τον όμιλο αλλά θα κάνουμε τα πάντα για να προκριθούμε». Ολυμπιακος Live Streaming

Μπιέλ: «Μας δυσκόλεψε πολύ η Ναντ, δεχθήκαμε μεγάλη πίεση»

Ο Πεπ Μπιέλ μετά την ήττα από τη Ναντ στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League (2-1) στάθηκε στην πίεση που δέχθηκαν οι ερυθρόλευκοι.
Διαβάστε αναλυτικά όσα ανέφερε ο Ισπανός μεσοεπιθετικός στην κάμερα της συνδρομητικής τηλεόρασης.

«Στα τελευταία λεπτά μείναμε πίσω τους δώσαμε χώρο και το εκμεταλλεύτηκαν, αυτό κάνουν πάντα και αυτό φταίει για την ήττα μας. Είναι δύσκολο όταν χάνεις στα τελευταία λεπτά. Δυσκολευόμαστε όταν έρχεται η ήττα στα τελευταία λεπτά είναι κάτι που δεν είναι ωραίο, αν και δεχθήκαμε πολύ πίεση σε όλο το παιχνίδι. Μας υποχρέωσε ο αντίπαλος να παίξουμε έτσι, εμείς είχαμε άλλο πλάνο. Μας δυσκόλεψε αρκετά η Ναντ με τις απουσίες που είχαμε».

Ολυμπιακος – Βολος Live Streaming: Συνεχίζονται οι αλλαγές στο ρόστερ

Την απόκτηση του Αχμέντ Χασάν από τον Ολυμπιακό ανακοίνωσε επίσημα η Αλάνιασπορ, το απόγευμα της Πέμπτης. Ο Αιγύπτιος φορ ήταν η τέταρτη επιλογή στους φορ φέτος. Και μοιραία έμεινε εκτός πλάνων του Κάρλος Κορμπεράν. Έτσι, θα επιστρέψει στο τουρκικό πρωτάθλημα για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του. Μετά από 97 συμμετοχές με 38 γκολ και 7 ασίστ στο Λιμάνι.

Ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς αν και πήρε αρκετό χρόνο συμμετοχής απ’ τον Κάρλος Κορμπεράν δεν θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό. Η Ουράλ τον έκανε δικό της. Το μεταγραφικό παράθυρο ολοκληρώθηκε σήμερα στη Ρωσία. Έγινε μεγάλη προσπάθεια των ανθρώπων της Ουράλ για να κάνουν δικό τους τον 25χρονο Σέρβο.

Ο Κορμπεράν χρησιμοποίησε τον Ραντζέλοβιτς σε αρκετά ματς τη φετινή σεζόν (7 ματς, 1 γκολ, 1 ασίστ). Ωστόσο είχε ξεκαθαριστεί απ’ τη διοίκηση του Ολυμπιακού, πως σε περίπτωση πρότασης, θα σκέφτονταν σοβαρά την παραχώρηση του Σέρβου, όπως κι έγινε.

Ο Ντάνι Γκαρσία φαίνεται πως είναι ο εκλεκτός του Ολυμπιακού για την ενίσχυση στα χαφ. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Livesport, o Ισπανός χαφ είναι ο εκλεκτός του Ολυμπιακού για την ενίσχυση στο κέντρο. Ο 32χρονος μέσος, που αγωνίζεται στο «6» και στο «8». Δεν υπολογίζεται από τον Ερνέστο Βαλβέρδε και οι Πειραιώτες βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις για την επίτευξη του deal.

Κλείνει διευθύνοντα σύμβουλο από το εξωτερικό

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, με αφορμή τη συζήτηση στην ΕΠΟ για εκτελεστικό διευθυντή άνοιξε τον σχετικό φάκελο. Τόνισε ότι «εμείς ψάχνουμε για διευθύνοντα σύμβολο στον Ολυμπιακό αλλά από την Ελλάδα δεν μας καλύπτει κάποιος. Για αυτό και ψάχνουμε στο εξωτερικό». Η συγκεκριμένη θέση της ΠΑΕ Ολυμπιακός έχει μείνει κενή από τότε που διακόπηκε η συνεργασία με τη Λίνα Σουλούκου. Και όπως έκανε γνωστό ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών:

«Εμείς κοιτάζουμε στο εξωτερικό για έναν άνθρωπο που να είναι γνώστης του ποδοσφαίρου και να καλύπτει τα κριτήρια μας. Το ίδιο πρέπει να γίνει και στην ΕΠΟ. Να γίνει ένας διαγωνισμός για τον εκτελεστικό διευθυντή με βάση τα κριτήρια που θα θέσει. Να δείτε 10 ανθρώπους, να τους περάσετε από συνεντεύξεις. Και ανάλογα με το ποιος καλύπτει τα κριτήρια να παρθεί και η απόφαση».

Ολυμπιακος – Βολος Live Streaming | Links:

shorturl.at/bioQZ

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News