ΑΕΚ - ΠΑΣ Γιαννινα Live Streaming: Ζωντανά σήμερα (4/9)

ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιαννινα Live Streaming (4/9)

ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιαννινα Live Streaming | AEK – PAS Giannina Live Streaming: Να επιστρέψει στις νίκες θέλει η ΑΕΚ, που υποδέχεται στη Ριζούπολη τον ΠΑΣ Γιάννινα (21:30) στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Super League.

H εντός έδρας ήττα από τον Βόλο (0-1) χτύπησε… καμπανάκι στον Ματίας Αλμέιδα για πράγματα που χρειάζονται άμεση βελτίωση. Ο Αργεντινός τεχνικός δεν προτίθεται να αλλάξει το 3-5-2, ωστόσο, είναι βέβαιο πως θα βάλει κάποιες «πινελιές» προκειμένου να δώσει στην ομάδα του την ένταση και τη δημιουργία που της έλειψαν στο προηγούμενο ματς.

Έτσι, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η παρουσία του Λιβάι Γκαρσία δίπλα στον Αραούχο, ενώ τη θέση του Άμραμπατ ως δεξί μπακ-χαφ διεκδικεί ο Γκατσίνοβιτς. Πιθανότητες για ντεμπούτο έχει ο Μουκουντί παίρνοντας τη θέση του Χατζισαφί ως αριστερό στόπερ.  Super League Ελλάδα Live Streaming

ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιαννινα Live Streaming: Συνεχίζεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός

Από εκεί και πέρα, η εβδομάδα κύλησε με το βάρος να πέφτει σταθερά στις μεταγραφές. Εκτός από τον Νίκλας Ελίασον, που όλα δείχνουν πως θα βρεθεί στον πάγκο κόντρα στον ΠΑΣ, η «Ένωση» κινείται για την άμεση απόκτηση ενός σέντερ φορ. Από την εγχώρια αγορά σταθερά στη λίστα βρίσκεται ο Τομ Φαν Βεέρτ του Βόλου, ωστόσο, οι «κιτρινόμαυροι» ψάχνουν στο εξωτερικό για κάτι καλύτερο.

Τέλος, παρελθόν αποτελούν οι Μπακάκης και Ανσαριφάρντ, που δεν υπολογίζονταν. Μάλιστα, αμφότεροι έλυσαν από κοινού την συνεργασία με τον σύλλογο. Οι Αλμπάνης και Λάτσι, που δεν έβρισκαν χρόνο στο ρόστερ, παραχωρήθηκαν με τη μορφή δανεισμού στο εξωτερικό.ΑΕΚ Live Streaming

Η απόκτηση επιθετικού αποτελεί τη δεδομένη στιγμή τη βασική προτεραιότητα για την Ένωση, ωστόσο όπως φαίνεται δεν είναι η μοναδική θέση στην οποία ψάχνεται για την ενίσχυσή της.

Σύμφωνα με τη “Sportday” ο Ματίας Αλμέιδα έχει ζητήσει και ποδοσφαιριστή με δημιουργικές ικανότητες για τη θέση του επιτελικού χαφ, καθώς δεν βλέπει ως σήμερα από τον Μάνταλο αυτά που περιμένει κι επιθυμεί. Ο Πάολο Φερνάντες είναι ένας παίκτης που αρέσει στην ΑΕΚ, όπως επίσης και ο Τομ Φαν Φέερτ, για τον οποίο υπάρχουν ενεργές συζητήσεις, παρότι ο Αχιλλέας Μπέος δεν είναι εύκολος διαπραγματευτής.

Επιστροφή στα δύσκολα για τον ΠΑΣ Γιαννινα

Στην ομάδα των Ιωαννίνων επιστρέφουν και πάλι στα δύσκολα. Μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό (2-0), ο ΠΑΣ ήρθε ισόπαλος 1-1 με τη Λαμία στο πρώτο του εντός έδρας παιχνίδι. Το κλίμα στην ομάδα είναι βαρύ λόγω της ατυχίας με τον Πέδρο Κόντε. Ο Ισπανός θα υποβληθεί σε νέα επέμβαση λόγω ρήξης χιαστών. Για αυτό το λόγο στον «Άγιαξ της Ηπείρου» εκτός από την απόκτηση ενός αμυντικού, βγήκαν στην αγορά και για την απόκτηση φορ. Καθώς πάνω στον Ισπανό ο Θανάσης Στάικος στήριζε το επιθετικό πλάνο της ομάδας.

Σε ότι έχει να κάνει με το αγωνιστικό κομμάτι, ο τεχνικός του ΠΑΣ θα διατηρήσει το 4-3-3. Με τους Ροσέρο και Παμλίδη να εναλλάσσονται στην κορυφή της επίθεσης. Από εκεί και πέρα, ο Γιάννης Κιάκος θα διατηρηθεί στα δεξιά της άμυνας, αφού ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Ενώ το ίδιο ισχύει και για τον χαφ, Μπιλμπάο, αλλά και τον γκολκίπερ Πριόρ, που εν τέλει θα βρίσκονται στη διάθεση του προπονητή τους.

ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιαννινα Live Streaming: «Ο Μελισσανίδης μας παραδίδει το μεγαλύτερο δώρο ζωής»

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε πως τα εγκαίνια στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena» θα διεξαχθούν στις 30 Σεπτεμβρίου και ο Τάσος Τσατάλης με ανάρτηση στα social media αναφέρθηκε στην πολύτιμη συμβολή του Δημήτρη Μελισσανίδη στην ολοκλήρωση του έργου. Το μήνυμα του υπεύθυνου Γραφείου Τύπου της ΠΑΕ ΑΕΚ αναφέρει:

«Σχεδόν εννιά χρόνια πριν… Αυτό βρήκε ο Δημήτρης Μελισσανίδης κι αυτό υποσχέθηκε τότε, τον Νοέμβριο του 2013. Στις 30 Σεπτεμβρίου, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ πρώτα Ο Θεός, θα ζήσουμε την ΟΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ του μεγαλύτερου συλλόγου της χώρας όπως τον γνωρίσαμε και τον αγαπήσαμε από μικρά παιδιά, να γίνεται πραγματικότητα.

Η ΑΕΚ είναι γεννημένη για να πετυχαίνει το απίθανο. Αρκεί να υπάρχει στο τιμόνι της αποφασιστικότητα, ικανότητα, αγάπη και πάθος γι΄ αυτήν. Οι ηγέτες και οι δημιουργοί δε μιλούν με λόγια, αλλά με πράξεις. Πάλεψε με σημεία και τέρατα, αλλά μας παραδίδει το μεγαλύτερο δώρο ζωής!»

Η ΑΕΚ τιμά ξανά τις ρίζες της!

Εκατό χρόνια μετά τη Μικρασιατική Καταστροφή, το Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού και η ΑΕΚ αποδίδουν τον ελάχιστο οφειλόμενο φόρο τιμής στα θύματα της γενοκτονίας, αλλά και σε όσους επιβίωσαν και έζησαν τα τραγικά γεγονότα της Μικρασιατικής Καταστροφής, του Ξεριζωμού και της εγκατάστασης στην Ελλάδα, το 1922. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

«100 χρόνια μετά τη Μικρασιατική Καταστροφή, το Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού και η ΑΕΚ αποδίδουν τον ελάχιστο οφειλόμενο φόρο τιμής στα θύματα της γενοκτονίας, αλλά και σε όσους επιβίωσαν και έζησαν τα τραγικά γεγονότα της Μικρασιατικής Καταστροφής, του Ξεριζωμού και της εγκατάστασης στην Ελλάδα, το 1922.

Στο πλαίσιο αυτό διοργανώνεται η Έκθεση ζωγραφικής του Αλέξανδρου Βακιρτζή με θέμα τον Ξεριζωμό και την Προσφυγιά του 1922. Σαράντα πίνακες που μας θυμίζουν τον πόνο της προσφυγιάς. Από τις 03 έως τις 10 Σεπτεμβρίου 2022 (10:00 – 19:00) στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μετρό, του Σταθμού Συντάγματος.

Η έκθεση τελεί υπό την Αιγίδα της Βουλής των Ελλήνων»

ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιαννινα Live Streaming: Μίλησε για όλους ο Πινέδα

Νέα συνέντευξη στην πατρίδα του παραχώρησε ο Μεξικανός σταρ της ΑΕΚ, Ορμπελίν Πινέδα. Ο άσος της Ένωσης αναφέρθηκε στη μεταγραφή του στους «κιτρινόμαυρους». Όπως ήταν λογικό ρωτήθηκε για τη νέα του συνεργασία με τον Αλμέιδα Διαβάστε αναλυτικα όσα είπε.

«Η περσινή σεζόν δεν πήγε καλά για την ομάδα. Τώρα γνωρίζομαι με τους συμπαίκτες μου στην ΑΕΚ και τους οπαδούς της ομάδας. Είναι συναρπαστικό. Επιπρόσθετα έχω τον Ματίας προπονητή που μου εξήγησε όλα αυτά και τι καλύτερο από το να έχω χρόνο συμμετοχής εδώ ώστε να… βάλω δύσκολα στον Τάτα για την τελική λίστα. Πέρασα τρία χρόνια με τον Ματίας. Ξέρει τα πάντα για μένα και γνωρίζω τη δουλειά του και τι ζητά στο γήπεδο.

Αυτό θα με βοηθήσει να προσαρμοστώ και προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Από τη στιγμή που τον είδα την πρώτη μέρα αγκαλιαστήκαμε. Τον εκτιμώ πάρα πολύ. Είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος εντός και εκτός γηπέδου και βλέποντας τον να χαμογελάει σου δίνει πολλά. Ο Ματίας έχει τον μεταφραστή του για να επικοινωνεί με τους παίκτες. Kαι από τη στιγμή που αρχίζει να μιλάει, καταλαβαίνω τι θέλει και αυτό με βοηθάει να κάνω αυτό που ζητάει μέσα στο γήπεδο»

ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιαννινα Live Streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

http://la8osapofash.com/publ/diafora/football/4_9_2022_21_30_aek_pas_giannina/47-1-0-26979

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News