Αστερας Τριπολης - Ολυμπιακος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (29/8)

Αστερας Τριπολης-Ολυμπιακος Live Streaming

Αστερας Τριπολης – Ολυμπιακος Live Streaming | Asteras Tripolis – Olympiacos Live Streaming: Το παιχνίδι που ρίχνει την αυλαία της 2ης αγωνιστικής της Super League είναι αυτό του Αστέρα Τρίπολης με τον Ολυμπιακό τη Δευτέρα (19:00), στην πόλη της Αρκαδίας.

Οι γηπεδούχοι μπαίνουν από νωρίς στα δύσκολα παιχνίδια, υποδεχόμενοι τον πρωταθλητή Ολυμπιακό.

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος είχαν ένα εντυπωσιακό σε εξέλιξη παιχνίδι. Αντιμετώπισαν εκτός έδρας τον Βόλο και απέσπασαν ισοπαλία με 3-3. Μάλιστα, το γκολ που διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, πέτυχε ο Μπαράλες στο 98’, δίνοντας το βαθμό στην ομάδα του.

Ο Αστέρας μπήκε καλύτερα στο ματς, προηγήθηκε νωρίς με 1-0, αλλά στη συνέχεια δέχθηκε τρία τέρματα. Δεν το παράτησε μείωσε αμέσως σε 3-2 και στο 98’ ο Μπαράλες έβαλε το… κερασάκι στην τούρτα! Τώρα παίζει στην έδρα του, μπροστά στους φιλάθλους του με μία από τις κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος.

Ο Ηρακλής Μεταξάς μίλησε για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό και είπε μεταξύ άλλων: «Πρέπει να βγάλουμε αυτά που πρέπει στο γήπεδο, ψυχολογικά, με πάθος και τακτικά. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και να διορθώσουμε κάποια λαθάκια που κάναμε στο προηγούμενο παιχνίδι για να πάμε καλύτερα στα επόμενα». Στο αγωνιστικό σκέλος, αμφίβολοι είναι οι Ζουκάνοβιτς και Ντομίνγκεθ.

Πήρε την πρόκριση στο Europa League, στρέφει το βλέμμα στην Super League ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός έπαιξε στα… κόκκινα με τον Απόλλωνα Λεμεσού και κατάφερε να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στη φάση των ομίλων του Europa League. Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν την πρόκριση στη διαδικασία των πέναλτι με 3-1, έπειτα από 120 λεπτά αγώνα με τους Κύπριους και πλέον έχουν μπροστά τους ακόμη ένα δύσκολο ματς (1-1 κ.δ., παρ.).

Στην πρεμιέρα επικράτησαν 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στο «Γ. Καραϊσκάκης». Το παιχνίδι δεν ήταν εύκολο, αλλά οι παίκτες του Κάρλος Κορμπεράν έφτασαν στον στόχο τους και πλέον στρέφουν το βλέμμα στις εγχώριες υποχρεώσεις. Η αποστολή στην Τρίπολη έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας, διότι τον αποψινό αντίπαλο δεν τον υποτιμάς εύκολα.

Αυτό το γνωρίζει ο Ισπανός τεχνικός των «ερυθρόλευκων». Το πλάνο του είναι να παρουσιάσει ένα Ολυμπιακό, που θα μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του αγώνα. Για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση δεν υπολογίζονται οι τραυματίες, Βρσάλικο, Αμπουμπακάρ Καμαρά και Παπασταθόπουλος. Διαθέσιμος θα είναι ο Γκάρι Ροντίγκεζ που ξεπέρασε τον τραυματισμό του.Super League Ελλάδα Live Streaming

Αστερας Τριπολης – Ολυμπιακος Live Streaming: Κλήρωση που μπορεί να του δώσει πρόκριση

Απόλυτα στα μέτρα των Πειραιωτών η κλήρωση στους ομίλους του Europa League, προσφέροντάς τους μία ιδανική ευκαιρία για να τερματίσουν στην 1η θέση και να βρεθούν απευθείας στους “16” της διοργάνωσης.  Ο Ολυμπιακός βρισκόταν στο 1ο γκρουπ δυναμικότητας και κληρώθηκε με την Καραμπάχ από το 2ο γκρουπ, την Φράιμπουργκ από το 3ο και τη Ναντ από το 4ο.

Η φάση των ομίλων ξεκινάει στις 8 Σεπτεμβρίου. Οι πρώτοι των ομίλων προκρίνονται απευθείας στους “16” του Europa League, ενώ οι 2οι θα παίξουν στον ενδιάμεσο γύρο με εκείνους που θα αποκλειστούν από το Champions League. Όσοι τερματίσουν στην 3η θέση, θα συνεχίσουν στο Conference League.

Αστερας Τριπολης – Ολυμπιακος Live Streaming: Αναλυτικά το πρόγραμμα του Ολυμπιακού:

8/9 Ναντ-Ολυμπιακός
15/9 Ολυμπιακός-Φράιμπουργκ

6/10 Ολυμπιακός-Καραμπάγκ
13/10 Καραμπάγκ-Ολυμπιακός

27/10 Φράιμπουργκ-Ολυμπιακός
3/11 Ολυμπιακός-Ναντ

Τελειώνει του Μαντί Καμαρά στην Ρόμα, στην Αθήνα για να υπογράψει ο Παναγιώτης Ρέτσος
Μέσα στη μέρα αναμένεται να ολοκληρωθεί το deal του Ολυμπιακού με τη Ρόμα για τον Μαντί Καμαρά. Ο Αφρικανός χαφ αφήνει τον Ολυμπιακό για την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο, στην οποία θα αγωνιστεί με την μορφή του δανεισμού για ένα έτος.

Ο Καμαρά θα υποβληθεί σήμερα στις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί από την Ρόμα, που θα πληρώσει περίπου 2 εκατομμύρια ευρώ στους Πειραιώτες για το φετινό «ενοίκιο». Πληροφορίες από την Ιταλία αναφέρουν ότι η οψιόν αγοράς θα τοποθετηθεί στα 8 εκατομμύρια ευρώ.Ολυμπιακος Live Streaming

Ο Παναγιώτης Ρέτσος έφτασε τα ξημερώματα της Δευτέρας (29/8) στην Αθήνα, για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Ο 24χρονος αμυντικός είναι έτοιμος να ντυθεί στα «ερυθρόλευκα». Ο νεαρός έμεινε ελεύθερος από τη Βερόνα για να ολοκληρωθεί η επιστροφή του στο Λιμάνι, πέντε χρόνια μετά την πώλησή του στη Λεβερκούζεν αντί σχεδόν 18 εκατ. ευρώ.

Ο Ρέτσος έφτασε στην Αθήνα τα ξημερώματα της Δευτέρας κι αναμένεται άμεσα να περάσει από ιατρικές κι εργομετρικές εξετάσεις. Για να βάλει στη συνέχεια την υπογραφή του σε συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας με τους Πειραιώτες. Ολυμπιακος Live Streaming

Αστερας Τριπολης – Ολυμπιακος Live Streaming: Ανανέωσε και μπαίνει ξανά στο κάδρο ο Φορτούνης

Την χαρά του για την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό εξέφρασε σε δηλώσεις που έκανε ο Κώστας Φορτούνης. Ο οποίος θα είναι παίκτης του Ολυμπιακού μέχρι το 2024. Ο 29χρονος Θεσσαλός μέσος των «ερυθρολεύκων» το συμβόλαιο του οποίου έληγε το προσεχές καλοκαίρι προχώρησε σε ανανέωση της συνεργασίας του.

Σε δηλώσεις που έκανε στην επίσημη ιστοσελίδα της πειραϊκής ΠΑΕ, ανέφερε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα με την ομάδα μου και το μόνο που θέλω είναι να δουλέψω σκληρά και να τα δώσω όλα ώστε να πετύχουμε όλους τους στόχους μας».

Έπειτα από την εξέλιξη αυτή ο Φορτούνης οδεύει ολοταχώς στο κλείσιμο μιας δεκαετίας στον Ολυμπιακό. Εκεί βρίσκεται από το καλοκαίρι του 2014, έχοντας στο παλμαρέ του 6 πρωταθλήματα και 2 Κύπελλα. Έχοντας καταγράψει στο ενεργητικό του 266 συμμετοχές με 79 γκολ και 77 ασίστ.

Πρόκριση με… πρωτιά και καλό ποδόσφαιρο ονειρεύεται ο Κάρλος Κορμπεράν

Για την κλήρωση του Europa League: «Από πριν ξέραμε ότι πρόκειται για μια κλήρωση ευρωπαϊκής διοργάνωσης, οπότε οποιοσδήποτε αντίπαλος θα ήταν αξιόλογος. Δεν στεκόμαστε στο ποιους θα αντιμετωπίσουμε αλλά αυτό που μπορούμε να ελέγξουμε, την απόδοση της δικής μας ομάδας».

Ποιος είναι ο στόχος του Ολυμπιακού στην διοργάνωση: «Φυσικά στόχος είναι πάντα να προκριθούμε στην επόμενη φάση, πέρυσι το κατάφερε, βρισκόμενοι στην δεύτερη θέση. Θα θέλαμε να το κάνουμε και φέτος, ως πρώτοι, παίζοντας και καλό ποδόσφαιρο, για να είμαστε ισχυροί».

Αν θα είναι έτοιμος να ανταποκριθεί στο υψηλό επίπεδο: «Πάντα πρέπει να είμαστε έτοιμοι, ο Ολυμπιακός είναι ένας μεγάλος σύλλογος που έχει υψηλές φιλοδοξίες, Γνωρίζοντας ότι ο χρόνος είναι λίγος, πρέπει να δουλεύουμε κάθε μέρα και να ενισχύσουμε την ομάδα στις θέσεις που θέλουμε για να είμαστε ανταγωνιστικοί όταν ξεκινήσει η διοργάνωση».

Θα είναι ο Ολυμπιακός πολύ διαφορετικός στη φάση των ομίλων: «Όχι, ο κορμός της ομάδας είναι αυτός που βλέπετε. Απλά θα προσπαθήσουμε να ενισχύσουμε την ομάδα σε κάποιες θέσεις για να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί».

Τι είπε στους παίκτες του πριν την διαδικασία των πέναλτι κόντρα στον Απόλλωνα: «Πρόκειται για μια έντονα φορτισμένη στιγμή, όλοι ήμασταν γεμάτοι αγωνία και υπερένταση. Έπρεπε να περάσω στους παίκτες μου το αίσθημα της αυτοπεποίθησης, του κουράγιου, του θάρρους. Ότι εάν ένας έχανε πέναλτι, θα το χάναμε όλοι μαζί».

Αστερας Τριπολης – Ολυμπιακος Live Streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

http://la8osapofash.com/index/live_today/0-12

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News