Ολυμπιακος - Μακαμπι Χαιφα Live Streaming: Ζωντανά σήμερα (27/7)

Ολυμπιακος - Μακαμπι Χαιφα Live Streaming

Ολυμπιακος – Μακαμπι Χαιφα Live Streaming | Olympiacos – Maccabi Haifa Live Streaming: Το θερμόμετρο έχει εκτοξευθεί στα ύψη εν όψει του επαναληπτικού ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Μακάμπι Χάιφα για τον β’ προκριματικό γύρο του Champions League. Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται την Τετάρτη (22:00) στο «Γ. Καραϊσκάκης» την πρωταθλήτρια Ισραήλ και στόχος τους είναι η νίκη για να πάρουν το εισιτήριο για τον 3ο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης.

Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα απαγορεύεται για τον Ολυμπιακό, αφού οι Πειραιώτες έχουν θέσει ως βασικό στόχο στην εκκίνηση της σεζόν την επιστροφή τους στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Ένας πιθανός αποκλεισμός θα φέρει «γκρίνια» με το καλημέρα και ο Πέδρο Μαρτίνς θα αμφισβητηθεί έντονα.

Στο… πρώτο ημίχρονο στη Χάιφα, οι «ερυθρόλευκοι» πραγματοποιήσαν ιδανική εκκίνηση και άνοιξαν το σκορ με γκολ του Ζινκερνάγκελ. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Πειραιωτών μαζί με τον Τικίνιο Σοάρες ήταν εκ των κορυφαίων πάνω στο χορτάρι. Ωστόσο, μόνο αυτό δεν έφτασε. Η Μακάμπι δεν παράτησε το παιχνίδι, αντίθετα μετά την ανάπαυλα ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της και κατάφερε να ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις με καταπληκτικό γκολ του Χαζίζα. Champions League Live Streaming

Ολυμπιακος – Μακαμπι Χαιφα Live Streaming: Σαφές μήνυμα Μαρτίνς

Ο Πέδρο Μαρτίνς, μετά το 1-1, παραδέχθηκε ότι περιμένει καλύτερο παιχνίδι από τους παίκτες του μέσα στο Φάληρο προκειμένου να πάρουν την πρόκριση.

Για τη Μακάμπι και το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα: «Πάντα έλεγα, πίστευα και δήλωνα πως η Μακάμπιι είναι ένας καλός αντίπαλος. Οργανωμένος και με ποιότητα. Μας πίεσε ο αντίπαλος. Παίξαμε σε συνθήκες υψηλής υγρασίας, που μας κόστισε. Με αυτήν την έννοια το 1-1 δεν είναι τόσο κακό. Είναι ένα αποτέλεσμα που αφήνει όλα ανοιχτά στην έδρα μας, σε ένα ματς το οποίο θα γίνει με καιρικές συνθήκες που έχουμε συνηθίσει και με τον κόσμο στο πλευρό μας. Διαφορετικό ματς με όλες τις προϋποθέσεις με το μέρος μας».

Τι πρέπει να βελτιώσει ο Ολυμπιακός: «Θέλουμε να κρατήσουμε αγωνιστικό πνεύμα και συνοχή. Πρέπει να βελτιώσουμε την πίεση στον αντίπαλο. Την πίεση που δεν ασκήσαμε σήμερα. Ο Ολυμπιακός δεν συνηθίζει να παίζει έτσι. Να αφήνει τόσο πολύ χώρο στον αντίπαλο. Είναι κάτι που δεν το κάναμε καλά και πρέπει να το βελτιώσουμε».

Σπάει την «παράδοση» στο καμίνι του Φαλήρου

Στη Μακάμπι Χάιφα διψούν για διάκριση στο Champions League και ονειρεύονται την 3η συμμετοχή τους στους ομίλους της διοργάνωσης και πρώτη μετά το 2010. Ο προπονητής Μπάρακ Μπακχάρ θέλησε να μεταφέρει το άγχος στον Ολυμπιακό και τόνισε ότι «παραμένουμε αουτσάιντερ, όμως θα διεκδικήσουν με αξιώσει τις πιθανότητες για νίκη μέσα στον Πειραιά παλέψο

Οι Πειραιώτες έχουν από τη σεζόν 2002/03 ανοιχτούς λογαριασμούς με τη Μακάμπι αφού στη φάση των ομίλων ηττήθηκαν 3-0 στο Ισραήλ και στον Πειραιά έμειναν στο 3-3.  Επίσης, συνολικά ι «ερυθρόλευκοι» κόντρα σε συλλόγους από τη «χωρά του λαού» μετράνε μόνο αποκλεισμούς (3) και σε 6 παιχνίδια 1 νίκη, 2 ισοπαλίες και 3 ήττες.

Με γοργούς ρυθμούς φεύγουν τα εισιτήρια για τη ρεβάνς του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι Χάιφα στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο των προκριματικών του Champions League, με πάνω από 20 χιλιάδες φίλους των «ερυθρόλευκων» να έχουν κλείσει ήδη τη θέση τους. Υπενθυμίζεται ότι δεν διατίθενται μεμονωμένα εισιτήρια για το πέταλο της Θύρας 7. Και αυτό διότι στις Θύρες 3-7 ισχύουν μόνο εισιτήρια διαρκείας σύμφωνα με τις οδηγίες που έχει εκδόσει η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.

Ολυμπιακος – Μακαμπι Χαιφα Live Streaming: «Μεγάλη ομάδα ο Ολυμπιακός»

Παράλληλα αποκάλυψε και τον άνθρωπο, με τον οποίο μίλησε για το μέλλον του και συγκεκριμένα για τους πρωταθλητές Ελλάδας: «Σε κάθε μεταγραφική περίοδο, ο φίλος που μιλάω περισσότερο είναι ο Κιμ Μιν-Τζάε. Είχα παρακολουθήσει ένα παιχνίδι του (με τη Φενέρμπαχτσε) που ήταν πολύ δύσκολο. Τον ρώτησα μετά τον αγώνα και μου είπε ότι πρόκειται για πολύ δυνατή ομάδα. Η οποία έχει αρκετά γνωστά ονόματα του ποδοσφαίρου και θα μπορέσω να αναδείξω τις δυνατότητές μου.

Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλος σύλλογος και τον γνωρίζω από την εποχή που έπαιζα στη Ρωσία. Είναι μία αναγνωρισμένη ομάδα. Ο γενικός διευθυντής μου είπε: “Δεν σε φέρνω για να παίξεις στο ελληνικό πρωτάθλημα, σε παίρνω για την Ευρώπη”. Σκέφτηκα ότι θα έχω μία ευκαιρία να παίξω στο Champions League. Ακόμα και αν δεν τα καταφέρουμε, μου δίνεται η δυνατότητα να παίξω στο Europa League. Ο Ολυμπιακός παίζει την Τετάρτη τη ρεβάνς στην Ευρώπη και θα πάω να τον παρακολουθήσω. Ανυπομονώ!».

Ο ρόλος του Πάουλο Μπέντο, κλεισμένος και ο Λάιτνερ

Έτοιμος να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό δήλωσε ο Χουάνγκ Ιν –Μπέομ, κατά την αναχώρηση του από την Νότια Κορέα με προορισμό την Ελλάδα. Προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στους «ερυθρόλευκους». Σημαντικό ρόλο σε αυτή έπαιξε και το σχόλιο του Πάουλο Μπέντο.

Ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του ο Κορεάτης αναφέρθηκε και στον ρόλο που έπαιξε η συζήτηση που είχε ο ίδιος με τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, Πάουλο Μπέντο. Ο Πορτογάλος προπονεί την Σεούλ και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει μαζί του: «Δεν ήξερα τι να κάνω, αλλά ο προπονητής μου έδωσε συγκεκριμένες συμβουλές με βάση τη δική του εμπειρία. Για παράδειγμα, το καλύτερο μέρος που θα μπορούσα να ζήσω στην Αθήνα. Τώρα είναι στο χέρι μου να τα πάω καλά. Από την άλλη, αν δεν τα καταφέρω, δεν σημαίνει κάτι. Θέλω να δείξω πόσο έχω εξελιχθεί ως ποδοσφαιριστής».

Θέμα χρόνου όπως όλα δείχνουν είναι και η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ντορόν Λάιντνερ στον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με ΜΜΕ του Ισραήλ, ο Ισραηλινός αριστερός αμυντικός αποχώρησε από την προετοιμασία της Χάποελ Τελ Αβίβ στη Σερβία. Μάλιστα, φέρεται ήδη να βρίσκεται στην Αθήνα.  Όπως αναφέρουν οι Ισραηλινοί, ο 20χρονος άσος θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στην συνέχεια θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους «ερυθρόλευκους». Με τις απολαβές του να ανέρχονται στις 150-160.000 ευρώ ετησίως.

Ολυμπιακος – Μακαμπι Χαιφα Live Streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News