Αρης - Γκομελ Live Streaming: Ζωντανά σήμερα (21/7)

Αρης - Γκομελ Live Streaming

Αρης – Γκομελ Live Streaming | Aris – Gomel Live Streaming: Έτοιμος να ξεκινήσει με το… δεξί τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις είναι ο Άρης, που υποδέχεται τη Γκόμελ (21:00) στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στο πρώτο ματς για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Υπενθυμίζεται, πως και ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί στο ίδιο γήπεδο, αλλά χωρίς κόσμο, την ερχόμενη Τετάρτη (27/07) λόγω της τιμωρίας που επέβαλε η UEFA στις ομάδες από τη Λευκορωσία. Η ομάδα που θα περάσει θα βρει απέναντί της πιθανότατα την Μακάμπι Τελ Αβίβ του Βλάνταν Ίβιτς, που θεωρητικά έχει εύκολο έργο απέναντι στη Ζίρε από το Αζερμπαϊτζάν.

Ο Χερμάν Μπούργος στοχεύει σε δύο μέτωπα ενόψει του πρώτου παιχνιδιού. Οι «κίτρινοι» θέλουν μόνο τη νίκη ώστε να διώξουν το άγχος και να ανοίξουν τον δρόμο της πρόκρισης. Από την άλλη, ο Αργεντινός τεχνικός είναι βέβαιο πως θέλει μέσα από τα αγωνιστικά λεπτά που θα βρουν οι ποδοσφαιριστές του να αποκτήσουν μεγαλύτερη ομοιογένεια αλλά και ρυθμό ενόψει της συνέχειας.

Παρά τα πολλά νέα πρόσωπα, σε πρώτη φάση ο τεχνικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης φαίνεται έτοιμος να στηριχτεί στον περσινό κορμό. Βάσει του ρεπορτάζ μόνο μία θέση «παίζεται» στη μεσοεπιθετική γραμμή ανάμεσα στους Πάλμα και Καμάτσο. Από εκεί και πέρα «σίγουροι» μοιάζουν οι: Κουέστα – Οντουμπάγιο, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Πίρσμαν – Ντουκουρέ, Νταμπό – Μαντσίνι, Ιτούρμπε και Γκρέι.

Τέλος, ενώ άπαντες έχουν στρέψει το βάρος στα δύο πρώτα ευρωπαϊκά ματς, δεν φαίνεται να μπαίνει «φρένο» στη μεταγραφική ενίσχυση. Συγκεκριμένα, ο Άρης «φουλάρει» για την απόκτηση ενός στόπερ, που όλα δείχνουν ότι θα προέρχεται από την αγορά της Ιβηρικής, ενώ παράλληλα εντείνονται οι προσπάθειες για την απόκτηση του 24χρονου Ισπανού χαφ, Μανού Γκαρθία. Conference League Live Streaming

Αρης – Γκομελ Live Streaming: Αμφίβολος ο πρώτος σκόρερ της Γκόμελ

Από την πλευρά της, η Γκόμελ είναι έτοιμη για το πρώτο της ευρωπαϊκό παιχνίδι ύστερα από μία δεκαετία, αλλά τα προγνωστικά δεν είναι με το μέρος της. Η μέτρια εικόνα της στο πρωτάθλημα της Λευκορωσίας, όπου βρίσκεται στην 8η θέση με μόλις 22 βαθμούς ύστερα από 15 αγωνιστικές, αλλά και η βαριά εντός έδρας ήττα (0-3) από τη Μινσκ στο τελευταίο ματς την έχουν «πληγώσει».

Μέσα στα προβλήματα του Βλαντιμίρ Νεβίνσκι είναι και το γκολ, το οποίο δεν έχει έρθει στα δύο τελευταία παιχνίδια, ενώ στη Θεσσαλονίκη ταξίδεψε με πρόβλημα τραυματισμού ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, Αλεξάντρ Μάκας (14 ματς / 6 γκολ).

Στον αστερισμό του Ζερβίνιο

Ο Ζερβίνιο τόνισε σε δηλώσεις του ότι θέλει να δώσει τον καλύτερο του εαυτό με τη φανέλα των «κιτρινόμαυρων», ενώ ανέφερε ότι ο Άρης αποτελεί μια καινούρια σελίδα στην καριέρα του. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ιβοριανός.

«Θέλω να ευχαριστήσω τους φίλους του Άρη για το καλωσόρισμα. Ο Άρης είναι μια νέα σελίδα στην καριέρα μου και θα ήθελα να ευχαριστήσω τους δικούς μου ανθρώπους που με βοήθησαν, τον μάνατζερ μου αλλά και τον δικηγόρο μου μα περισσότερο τον πρόεδρο του Άρη ο οποίος έκανε μεγάλη προσπάθεια για να με φέρει στην ομάδα. Από την πρώτη στιγμή έδειξε πόσο πολύ με ήθελε και μ’ έπεισε να έρθω στον Άρη.

Ήρθα στον Άρη γιατί πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα. Έχω υψηλό κίνητρο και μεγάλη φιλοδοξία. Θέλω να συνδέσω το όνομά μου με την ιστορία του Άρη και να κάνουμε κάτι καλό. Πέρυσι ήμουν στην Τουρκία, αντιμετώπισα έναν σοβαρό τραυματισμό αλλά δεν σημαίνει τίποτε γιατί τώρα είμαι καλά. Θέλω να δικαιώσω τους φίλους του Άρη, αλλά και τον πρόεδρο ο οποίος μου ανέλυσε το project της ομάδας. Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου και θέλω να γράψω το όνομά μου στην ιστορία του Άρη κατακτώντας έναν τίτλο».

Για τους παίκτες του Άρη με τους οποίους έχει συνυπάρξει ως συμπαίκτης σε άλλη ομάδα: «Με τον Ιτούρμπε ήμασταν μαζί στη Ρόμα για έναν χρόνο περίπου, κάναμε καλά πράγματα εκεί κι ελπίζω να γίνει το ίδιο και στον Άρη. Μίλησα επίσης τόσο με τον Ντουκουρέ όσο και με τον Νταμπό με τους οποίους είμαστε φίλοι και μου έδωσαν αρκετά καλά στοιχεία».

Η διοίκηση του Άρη έκανε κάλεσμα στον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο και παράλληλα να προστατέψει την ομάδα ενόψει της πρώτης μονομαχίας με την Γκόμελ. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ:

«Η ομάδα μας ετοιμάζεται για το πρώτο φετινό της παιχνίδι στο UEFA Europa Conference League και το Κλεάνθης Βικελίδης για να φορέσει ξανά τα γιορτινά του. Μετράμε αντίστροφα για το πρώτο παιχνίδι με αντίπαλο την FK Gomel, στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού γύρου. Μετά από 68 μέρες και το αξέχαστο 3-2 επί της Α.Ε.Κ., επιστρέφουμε -σε επίσημο παιχνίδι- στο «σπίτι» μας για την πρώτη, φετινή, ευρωπαϊκή «παράσταση». Τα εισιτήρια… φεύγουν. Το Κλεάνθης Βικελίδης θα είναι κατάμεστο και είμαστε έτοιμοι να παραδώσουμε, για μια ακόμη φορά, μαθήματα οπαδικής συμπεριφοράς. Όπως μόνο εμείς ξέρουμε!»

Αρης – Γκομελ Live Streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News