Γκενκ - ΑΕΚ Live Streaming: Ζωντανά σήμερα (16/7)

Γκενκ - ΑΕΚ Live Streaming

Γκενκ – ΑΕΚ Live Streaming | Genk – AEK Live Streaming: Το πρώτο της τεστ για τη νέα χρονιά θα πραγματοποιήσει η ΑΕΚ στο Βέλγιο σε δυνατό φιλικό απέναντι στη Γκενκ.

Το «χτίσιμο» της νέας ΑΕΚ, που θα μπει στο καινούργιο της γήπεδο, έχει ξεκινήσει ο Ματίας Αλμέιδα. Ο Αργεντινός τεχνικός της ομάδας βρίσκεται μαζί με τους παίκτες του στην Ολλανδία και συγκεκριμένα στο Άλκμααρ από την περασμένη Τρίτη για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Το απόγευμα του Σαββάτου (17:00) η «Ένωση» θα πραγματοποιήσει και το πρώτο της φιλικό απέναντι στην Γκενκ. Το ματς θα διεξαχθεί στη «Cegeka Arena», στην έδρα των Βέλγων, λίγα χιλιόμετρα δίπλα απ’ το προπονητικό κέντρο της ομάδας.

Αυτό θα είναι το πέμπτο επίσημο τεστ για την ομάδα του Βόουτερ Βράνκεν, που είναι σε ένα πολύ πιο προχωρημένο στάδιο σε επίπεδο προετοιμασίας καθώς ξεκινάει τις επίσημες υποχρεώσεις της στις 24 Ιουλίου με εκτός έδρας ντέρμπι απέναντι στην Κλαμπ Μπριζ για το πρωτάθλημα. Στις προηγούμενες δοκιμασίες της η Γκενκ «έγραψε» τρεις νίκες με αυτή απέναντι στην Ουτρέχτη (1-2) να ξεχωρίζει, ενώ ηττήθηκε μόνο από την Φόλενταμ (3-2).

Γκενκ – ΑΕΚ Live Streaming: Αρκετά ερωτηματικά στο ρόστερ

Για την ΑΕΚ υπάρχουν ακόμη πολλά ερωτηματικά στο ρόστερ, που κάνουν αρκετά πιο δύσκολη την εκτίμηση των πλάνων του Αλμέιδα ενόψει του πρώτου τεστ. Ουσιαστικά, οι «κιτρινόμαυροι» έχουν κλείσει με την ενίσχυση στον άξονα ύστερα από τις προσθήκες των Γκατσίνοβιτς, Γιόνσον αλλά και του Πινέδα, ο οποίος ενσωματώθηκε στην αποστολή αλλά δεν θα προλάβει το πρώτο τεστ.

Από εκεί και πέρα όλο το βάρος πέφτει στην ενίσχυση της άμυνας με την απόκτηση δύο στόπερ να αποτελεί επιτακτική ανάγκη για τον Αργεντινό τεχνικό που αυτή τη στιγμή στη διάθεσή του έχει μόνο τους Τζαβέλλα, Λάτσι, Μήτογλου και τον νεαρό Κορνέζο, οι οποίοι άλλωστε δεν προορίζονται για βασικοί.

Φυσικά, θα πρέπει επίσης να θεωρείται δεδομένη η απόκτηση ενός εξτρέμ, ενός φορ, που θα συναγωνιστεί με τον Αραούχο για τη θέση της κορυφής, αλλά ενδεχομένως κι ενός έξτρα χαφ ανάλογα με τις εξελίξεις που θα προκύψουν σχετικά με το θέμα του Γαλανόπουλου.

Αρκετά ερωτηματικά ενόψει Γκενκ, τι γίνεται με Άμραμπατ

Ενώ προβλήματα αντμετωπίζουν και οι Χρήστος Αλμπάνης και Εχσάν Χατζισαφί. Ο πρώτος αποχώρησε με ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο, ενώ ο δεύτερος με πρόβλημα στον προσαγωγό.  Αντίθετα ευχάριστα είναι τα νέα για τους Στάνκοβιτς και Αραούχο. Αμφότεροι έκαναν το τελικό τεστ για να μπουν κανονικά και η εικόνα είναι ΟΚ. Έτσι αναμένεται αύριο να προπονηθούν κανονικά.

Γκενκ – ΑΕΚ Live Streaming: Παλεύει για Πλάνιτς, εμπόδιο η Μακάμπι

«Έχει συμβόλαιο και υποτίθεται ότι θα μείνει, δεν ξέρω κάτι άλλο», είπε χαρακτηριστικά ο προπονητής της αντιπάλου του Ολυμπιακού στον β’ προκριματικό του Champions League. Δουλέψαμε σκληρά για να τον φέρουμε στην ομάδα, θέλω πολύ να μείνει, είναι πολύ σημαντικός εδώ», ανέφερε ακόμη ο Μπαάρ για τον Σέρβο αμυντικό και καταλήγοντας επισήμανε: «Για μένα ο Πλάνιτς θα μείνει».

Θυμίζουμε ότι είχε προηγηθεί η «αποκάλυψη βόμβα» από τους Σέρβους για τον αμυντικό της Μακάμπι Χάιφα, Μπόγκνταν Πλάνιτς που απασχολεί έντονα την ΑΕΚ. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Telegraf, η ΑΕΚ έκανε πρόταση 1,3 εκατ. ευρώ στη Μακάμπι Χάιφα για τον Σέρβο αμυντικό και περιμένει απάντηση, την ώρα που προσφέρει καλύτερες απολαβές στον παίκτη εν συγκρίσει με τους Ισραηλινούς.

Μάλιστα, στο ίδιο δημοσίευμα τονίζεται πως αν η ομάδα του Ισραήλ και προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ απαντήσει αρνητικά, τότε πιθανότατα η Ένωση να προχωρήσει στο επόμενο βήμα για να πάρει τον παίκτη. Να προχωρήσει, δηλαδή, σε ενεργοποίηση της ρήτρας αποχώρησης του Πλάνιτς από τη Μακάμπι που ανέρχεται στο 1,8 εκατ. ευρώ.

Το ρεπορτάζ της Telegraf καταλήγει, σημειώνοντας πως «Ο Πλάνιτς είχε ήδη συνομιλία με τους ιθύνοντες της Μακάμπι και μετά από δύο χρόνια στη Χάιφα έχει δείξει ενδιαφέρον να δοκιμάσει ενδεχομένως το ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά σίγουρα θα ακούσει τους σημερινούς εργοδότες του και την τελική προσφορά επέκτασης. Τις επόμενες μέρες αναμένεται να προκύψουν εξελίξεις γιατί και οι τρεις πλευρές (Μακάμπι, Πλάνιτς, ΑΕΚ) βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε αδιέξοδο, κάτι που σίγουρα δεν είναι υπέρ κανενός».

Συνεχίζει με βασικό χορηγό την LG

Η ΠΑΕ ΑΕΚ με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε την επέκταση της χορηγικής της συνεργασίας με την LG Electronics.

Γκενκ – ΑΕΚ Live Streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News