Αρης - Ολυμπιακος Live Streaming: Ζωντανά σήμερα (11/7)

Αρης – Ολυμπιακος Live Streaming

Αρης – Ολυμπιακος Live Streaming | Aris – Olympiacos Live Streaming: Ένα πολύ δυνατό φιλικό με… άρωμα Super League θα διεξαχθεί το βράδυ της Δευτέρας (21:00) στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο Άρης υποδέχεται τον Ολυμπιακό, σε ένα παιχνίδι που θα αποτελέσει σημαντικό τεστ εν όψει και των πρώτων αγωνιστικών υποχρεώσεων στην Ευρώπη, με Γκόμελ και Μακάμπι Χάιφα, αντίστοιχα.

Οι γηπεδούχοι επέστρεψαν από την Αυστρία όπου πραγματοποίησαν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους. Πριν αποχωρήσουν έδωσαν ένα φιλικό με αντίπαλο τον Άρη Λεμεσού, από τον οποίο ηττήθηκαν 1-0, με γκολ του Σικόρσκι στο δεύτερο ημίχρονο.

Οι «κίτρινοι» είχαν καλή εικόνα στο πρώτο μέρος, καλύτερη από τον αντίπαλό τους, αλλά δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα. Ο Μπούργος πραγματοποίησε πολλές αλλαγές, ειδικά στο δεύτερο μισό του αγώνα, γεγονός που επηρέασε την ομοιογένεια και την εικόνα της ομάδας του.

Αυτό θα είναι το πρώτο παιχνίδι του Άρη μπροστά στον κόσμο του και μάλιστα θα είναι και η παρθενική φορά που θα δουν όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα. Αναμένεται να λάβουν χρόνο συμμετοχής οι Μαζακού, Νταμπό, Οντουμπάγιο, ενώ θα παίξουν αρκετά περισσότερο οι Γκρέι και Ντιόπ.

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του δίνει δεύτερο συνεχόμενο φιλικό μέσα σε διάστημα 48 ωρών. Το περασμένο Σάββατο οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετώπισαν την Άλκμααρ στο «Γ. Καραϊσκάκης», την οποία και νίκησαν με 1-0. Το μοναδικό γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 45’ με σκόρερ τον Σισέ.

Αρης – Ολυμπιακος Live Streaming: «Έχουμε ακόμα δρόμο»

«Ηταν το πρώτο ματς μέσα στην έδρα μας. Θέλαμε να δείξουμε πιο έτοιμοι. Δείξαμε καλύτερο πρόσωπο και θέλουμε να βελτιωθούμε ακομη περισσότερο ενόψει των ματς με την Μακάμπι. Σίγουρα ηταν βελτιωμένη η εικόνα. Τα φιλικά είναι για να δοκιμάζεις πράγματα. Το σημαντικό είναι να βελτιώνεσαι. Εμείς σήμερα δείξαμε καλύτερο πρόσωπο. Θα είμαστε πιο έτοιμοι. Δεν ξερω πως θα είμαστε 20 του μηνός. Σίγουρα καλυτέρα. Δύσκολα να εισαι 100% ετοιμος τόσο νωρίς για ένα τόσο σημαντικό ματς. Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι ώστε να μπορέσουμε να νικήσουμε».

Βελτιωμένος ο Ολυμπιακός, με δοκιμές στην Θεσσαλονίκη

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς έδειξε αρκετά καλά στοιχεία. Ήταν βελτιωμένη σε σχέση με την εικόνα της στα φιλικά της Αυστρίας και άφησε υποσχέσεις εν όψει της συνέχειας. Βέβαια αυτό που μονοπωλεί το ενδιαφέρον του Πορτογάλου τεχνικού είναι το πρώτο παιχνίδι με τη Μακάμπι Χάιφα την επόμενη Τετάρτη.

Αυτό άλλωστε φάνηκε και από στις δηλώσεις που έκανε: «Τα φιλικά τα παίζεις για να δοκιμάσεις πράγματα. Όσο πλησιάζει η ημερομηνία για τα ματς με την Μακάμπι Χάιφα τα πράγματα γίνονται περισσότερο ξεκάθαρα. Κρατάω πως ήταν ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, είδαμε αυτά που θέλαμε. Αγωνιστικά θα είμαστε έτοιμοι στα ματς με τη Μακάμπι».

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Μαρτίνς άφησε εκτός αποστολής από το φιλικό με τον Άρη τους Ελ Αραμπί, Βρσάλικο, Μαντί, Αγκιμπού, Ζινκερνάγκελ, Παπασταθόπουλος, Μασούρας Κανέ, Βατσλίκ, Ρέαμπτσιουκ και Σισέ. Στην Τουρκία παραχωρήθηκε δανεικός ο Χένρικ Ονιεκούρου. Πιο συγκεκριμένα ο Νιγηριανός εξτρέμ υπέγραψε για τον επόμενο χρόνο με την Ντεμίρσπορ και το «ενοίκιο» αγγίζει το 1 εκατομμύριο ευρώ! Επιπλέον το deal προβλέπει οψιόν υποχρεωτικής αγοράς του παίκτη εφόσον η τουρκική ομάδα εξασφαλίσει την έξοδό της στην Ευρώπη. 

Αρης – Ολυμπιακος Live Streaming: Ικανοποίηση στο τεχνικό τιμ του Άρη

Ο άμεσος συνεργάτης του Χερμάν Μπούργος, Απόστολος Τερζής, έκανε ένα μίνι απολογισμό μετά την ολοκλήρωση του βασικού σταδίου της προετοιμασίας. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

«Για το τελευταίο φιλικό παιχνίδι που αγωνίστηκε η βασική ενδεκάδα, παίξαμε καλά, δεν κινδυνεύσαμε στη ροή του αγώνα. Κάναμε 4-5 καλές ευκαιρίες, θα μπορούσαμε να σκοράρουμε. Ήταν ένα διαφορετικό παιχνίδι, έως και αντιαθλητικό, αλλά για τη γενική μας εικόνα δουλέψαμε καλά στην Αυστρία. Μας βοήθησαν τα φιλικά και οι προπονήσεις. Έχουμε άλλα δύο φιλικά για να ετοιμάσουμε καλύτερα την ομάδα για το ευρωπαϊκό παιχνίδι».

Για την έλευση στην Αυστρία των Γκρέι και Ντιόπ: «Είναι δύο πολύ καλοί παίκτες, έχουν μπει στο κλίμα, είναι έμπειροι ειδικά ο Γκλέι, αλλά και ο Ντιόπ, που είναι ορεξάτος, θα καταλάβουν το σκεπτικό του προπονητή. Περιμένουμε κι άλλα παιδιά που είναι στη Θεσσαλονίκη και θα ενσωματωθούν αύριο».

Ποιο είναι το ποσοστό ετοιμότητας της ομάδας: «Δεν μπορούμε να μιλήσουμε με ποσοστό, αλλά είμαστε αρκετά καλά σε σχέση με το πως ήμασταν όταν ήρθαμε στην Αυστρία, κάθε μέρα η ομάδα δείχνει βελτίωση».

Ανοιχτό το ενδεχομένο παραμονής Ματίγια, προπονήθηκε ο Καμάτσο

Αρης – Ολυμπιακος Live Streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News