Αλκμααρ - ΠΑΟΚ Live Streaming: Ζωντανά σήμερα (6/7)

Αλκμααρ - ΠΑΟΚ Live Streaming

Αλκμααρ – ΠΑΟΚ Live Streaming | AZ Alkmaar – PAOK Live Streaming: Σε φουλ ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία. Οι Θεσσαλονικείς διανύουν το βασικό στάδιο εν όψει των νέων αγωνιστικών υποχρεώσεων και προσπαθούν να ετοιμαστούν όσο το δυνατόν καλύτερα για τα παιχνίδια με τη Λέφσκι Σόφιας. Το πρώτο είναι την Πέμπτη 21 Ιουλίου στη Βουλγαρία.

Εν όψει λοιπόν εκείνης της αναμέτρησης, ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει κλείσει μερικά δυνατά φιλικά, όπως το προσεχές με την Άλκμααρ (06/07, 20:00). Πρόκειται ίσως για την πιο δύσκολη αναμέτρηση του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία. Εδώ να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έχει δώσει δύο φιλικά. Το πρώτο με την Γκόου Αχέντ Ίγκλς όπου επικράτησε με 4-0 και το δεύτερο με την Χρόνινγκεν, στο οποίο ηττήθηκε 2-1.

Αναφερόμενος στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ο Ρουμάνος τεχνικός τόνισε στις δηλώσεις του: «Δεν θεωρώ ότι υπήρχε διαφορά στην απόδοση μεταξύ των δύο ημιχρόνων. Γενικά η απόδοση ήτανε καλή. Υπήρξαν κάποια ατομικά λάθη που μπορούν να συμβούν ειδικά σ’ αυτό το στάδιο της προετοιμασίας. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες και στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο.

Πρέπει να μιλήσω με τους ποδοσφαιριστές για να καταλάβουν κι εκείνοι ποτέ μέσα στο παιχνίδι πρέπει να πάρουν κάποιο ρίσκο και πότε όχι ώστε να βελτιώσουν τα λάθη που κάνουνε μέσα στο παιχνίδι. Συνολικά μιλώντας είμαι ικανοποιημένος που η ομάδα πίεσε ψηλά και από τη διάθεση και τη θέληση που είχε».Super League Live Streaming

Αλκμααρ – ΠΑΟΚ Live Streaming: Ολιβέιρα και Ρικάρντο ερωτηματικά

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα. Ωστόσο δεν είναι ξεκάθαρο αν θα χρησιμοποιήσει τον Νέλσον Ολιβέιρα, ο οποίος είχε ενοχλήσεις στην τελευταία προπόνηση, αλλά και τον Ρικάρντο που έκανε ατομικό. Αυτοί οι δύο είναι τα μοναδικά ερωτηματικά και ίσως να προφυλαχθούν από τον Ρουμάνο τεχνικό προληπτικά.

Αυτό είναι το προτελευταίο φιλικό του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία και αξίζει να ειπωθεί ότι έπειτα από αίτημα της ολλανδικής αστυνομίας θα είναι κεκλεισμένων θυρών. Θα ακολουθήσει ακόμη ένα το Σάββατο με την Στάνταρ Λιέγης και στη συνέχεια οι Θεσσαλονικείς θα επιστρέψουν στη βάση τους. Πριν από τον αγώνα με τη Λέφσκι θα δώσουν ακόμη ένα με τον Παναιτωλικό στη Νέα Μεσημβρία στις 15 Ιουλίου.

Αγνοείται η τύχη του Λέο Ζαμπά, προχωράει του Μπίσεσβαρ

Είναι σαφές πως βρίσκεται αδικαιολογήτως απών ενώ δεν έχει έρθει ούτε σε επικοινωνία με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, παραμένοντας… άφαντος στην πατρίδα του. Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το 2023, ωστόσο, είναι σαφές πως υπάρχει ξεκάθαρη διάθεση παραχώρησής του, μετρώντας ένα ακόμη πειθαρχικό παράπτωμα.

Προ ημερών, ΠΑΟΚ και Μπίσεσβαρ συμφώνησαν για ανανέωση της συνεργασίας τους για έναν ακόμη χρόνο, ωστόσο, απομένουν εκκρεμότητες που δεν έχουν διευθετηθεί ακόμη… Όλα δείχνουν πως ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις, μόλις ανακοινωθεί και επίσημα, στην Θεσσαλονίκη.

Ο Σουριναμέζος είχε ούτως ή άλλως περαιτέρω άδεια λόγω των υποχρεώσεων του στην Εθνική ομάδα της χώρας του, ενώ σε συνδυασμό με την ταλαιπωρία που υπέστη, αναμενόταν να ενσωματωθεί τελευταίος στην προετοιμασία. Εν τέλει όλα δείχνουν πως θα συμβεί απευθείας στην Ελλάδα δεδομένου πως ο ΠΑΟΚ βρίσκεται ήδη στην δεύτερη εβδομάδα προετοιμασίας του και ετοιμάζεται για το τρίτο φιλικό προετοιμασίας…

Αλκμααρ – ΠΑΟΚ Live Streaming: Συνεργασία με ισπανική πλατφόρμα scouting

Ο Ζοζέ Μπότο , Αθλητικός Διευθυντής του ΠΑΟΚ, μίλησε στο paokfc.gr γι’ αυτή τη νέα συνεργασία, δηλώνοντας αναλυτικά τα εξής: «Είναι ένα σημαντικό εργαλείο για τον ΠΑΟΚ της νέας εποχής που έχουμε αρχίσει να διαμορφώνουμε. Μαζί με την Driblab θα καταφέρουμε να έχουμε μία πλήρη εικόνα από πιθανούς μεταγραφικούς στόχους και ταλέντα σε όλο τον κόσμο. Είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτή τη νέα συνεργασία μας και καλωσορίζουμε την Driblab στην οικογένεια μας».

Από την πλευρά της Driblab, o Διευθύνων Σύμβουλος, Salvador Carmona, αναφέρθηκε στα παρακάτω: «Εξαιρετικά νέα. Είναι υπέροχο να χαίρεις της εμπιστοσύνης ενός ιστορικού συλλόγου όπως ο ΠΑΟΚ, μίας από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα, που είναι εξαιρετικά ανταγωνιστική τα τελευταία χρόνια. Με την συνεργασία μας η Driblab εισέρχεται σε ένα ακόμα σημαντικό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, αποδεικνύοντας πως τα προϊόντα μας προσελκύουν το ενδιαφέρον σημαντικών συλλόγων και καλύπτουν τις ανάγκες τους» .

Αλκμααρ – ΠΑΟΚ Live Streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News