Σαλτσμπουργκ - Ολυμπιακος Live Streaming: Ζωντανά σήμερα (2/7)

Σαλτσμπουργκ - Ολυμπιακος Live Streaming

Σαλτσμπουργκ – Ολυμπιακος Live Streaming | Salzburg – Olympiacos Live Streaming:

Με το μυαλό στη Μακάμπι Χάιφα και τα προκριματικά του δεύτερου γύρου του Champions League, ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του στην Αυστρία. Οι «ερυθρόλευκοι» προσπαθούν να είναι όσο το δυνατόν καλύτερα προετοιμασμένοι εν όψει των δύο αγώνων με τους Ισραηλινούς.

Υπό αυτό το πρίσμα συνεχίζονται και τα φιλικά στην Αυστρία, όπου διεξάγεται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Επόμενος αντίπαλος και ο πιο δυνατός μέχρι στιγμής είναι η αυστριακή Σάλτσμπουργκ το Σάββατο (02/07, 16:30). Μάλιστα πρέπει να τονιστεί ότι αν και αρχικά ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος να γίνει στο «Waldstadion» του Μίτερσιλ, εν τέλει θα διεξαχθεί στο «USK Anif – Maximarkt Sportpark». Αυτό συνεπάγεται λιγότερη ταλαιπωρία για τον Πέδρο Μαρτίνς και τους ποδοσφαιριστές, αφού η απόσταση μειώνεται κατά το ήμισυ!

Η Σάλτσμπουργκ κατέκτησε πέρυσι το πρωτάθλημα στην Αυστρία και μάλιστα οι επίσημες υποχρεώσεις της αρχίζουν πολύ νωρίτερα. Άρα είναι και πιο έτοιμη ομάδα. Για την ακρίβεια στις 15 Ιουλίου έχει αγώνα Κυπέλλου και μία εβδομάδα μετά δηλαδή στις 22 του μήνα είναι η πρεμιέρα της αυστριακής μπουντενσλίγκα και μάλιστα με ντέρμπι απέναντι στην Αούστρια Βιέννης! Super League Live Streaming

Σαλτσμπουργκ – Ολυμπιακος Live Streaming: Σε ανοιχτή γραμμή με την Παρί FC για τον Λαλά

Το γαλλικό κλαμπ που «κρύβεται» πίσω από τις συζητήσεις με τον Ολυμπιακό είναι η Παρί FC.

Πρόκειται για τον σύλλογο στον οποίο «μπουσούλησε» ποδοσφαιρικά ο Λαλά και το 2011 ανέβηκε στην πρώτη ομάδα αγωνιζόμενος συνολικά σε 35 ματς κι ενώ ένα χρόνο αργότερα μετακόμισε στην Βαλενσιέν. Η Παρί FC θέλει να προσθέσει στο ρόστερ της τον «παλιόφιλο» Λαλά, ωστόσο και παρά την καλή πορεία των συζητήσεων με τον Ολυμπιακό, επί του παρόντος δεν υφίσταται ακόμα τελειωμένη συμφωνία.

Σαλτσμπουργκ – Ολυμπιακος Live Streaming: Το σημαντικότερο τεστ

Σενάριο για Λόου που έπαιζε στη Φόρεστ

Ο Λόου έχει υπάρξει διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Αγγλίας και την προηγούμενη περίοδο είχε 20 εμφανίσεις με τη Φόρεστ και ένα γκολ. Άρχισε την καριέρα του από την Ντέρμπι Κάουντι και ακολούθως πήγε στην Σριούσμπερι και στην Αμπερντίν.

Σαλτσμπουργκ – Ολυμπιακος Live Streaming: Πάλι αλλαγή ο Κούτρης, γκολ ο Τικίνιο

Νέο πρόβλημα με τον Λεονάρντο Κούτρη προέκυψε στον Ολυμπιακό, αυτήν τη φορά λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου στο φιλικό με την Αρμίνια Μπίλεφελντ. Ο αριστερός μπακ του Ολυμπιακού αισθάνθηκε ενοχλήσεις και αμέσως βγήκε εκτός αγωνιστικού χώρου, ενώ ήταν δεδομένο πως δεν θα ρίσκαρε κανείς στον Ολυμπιακό, ειδικά από την στιγμή που είχε ένα θεματάκι και προ ημερών, σε προηγούμενο φιλικό της ομάδας.

Ο Κούτρης αντικαταστάθηκε στο 38’ και τη θέση του πήρε ο Μπαγκαλιάνης, ο οποίος πέρασε στο δεξί άκρο της άμυνας και αριστερά πήγε ο Ανδρούτσος. Στα θετικά του τελευταίου χρονικά φιλικού με την Αρμίνια Μπίλεφελντ, είναι το γκολ που σημείωσε ο Τικίνιο Σοάρες. Ο Βραζιλιάνος με καρφωτή κεφαλιά σημείωσε το πρώτο φετινό τέρμα, την ώρα που ο Βαλμπουενά μοίρασε ακόμα μία ασίστ.

Σαλτσμπουργκ – Ολυμπιακος Live Streaming | Links:

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News