ΑΕΚ - Ολυμπιακος Live Streaming: Ζωντανά σήμερα (17/5)

ΑΕΚ - Ολυμπιακος Live Streaming

ΑΕΚ – Ολυμπιακος Live Streaming | AEK – Olympiacos Live Streaming: Η τελευταία αγωνιστική των playoffs της Super League βρίσκει την ΑΕΚ να επιστρέψει στην έδρα της για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Σέντρα στο τελευταίο φετινό ΑΕΚ-Ολυμπιακός στις 20:00.

Πρόκειται για ένα βαθμολογικά αδιάφορο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Ο Ολυμπιακός θα τερματίσει στην πρώτη θέση και η ΑΕΚ στην πέμπτη. Η φετινή διαδικασία των αγώνων στα playoffs αποδείχθηκε εφιαλτική για την Ένωση.

Η ΑΕΚ παρουσιάστηκε κατώτερη των προσδοκιών με συνέπεια, να τερματίσει στην 5η θέση. Και να χάσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο για το επόμενο Europa Conference League. Στη λήξη της κανονικής διάρκειας ήταν στην 3η θέση, αλλά υποχώρησε δύο θέσεις έναντι Παναθηναϊκού και Άρη.

Το τελευταίο παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη με τον Άρη είναι ίσως χαρακτηριστικός της κατάστασης που διανύει ο σύλλογος. Οι «κιτρινόμαυροι» βρέθηκαν μπροστά στο σκορ στο δεύτερο ημίχρονο με δύο γκολ του Λιβάι Γκαρσία (0-2 στο 58’). Ωστόσο δεν άντεξαν. Ο Άρης εξαπέλυσε μαζική αντεπίθεση. Μείωσε με τον Πάλμα στο 78’, ισοφάρισε με τον Μαντσίνι στο 86’ και πήρε τη νίκη με τον Ματέο Γκαρσία στο 93’. Super League Live Streaming

ΑΕΚ – Ολυμπιακος Live Streaming: Ανέλαβε την ευθύνη ο Αραούχο

«Γεια σας αγαπητοί οπαδοί της ΑΕΚ. Ήθελα να ζητήσω ξανά συγγνώμη που δεν σταθήκαμε στο ύψος της κατάστασης όλη τη χρονιά, ξέρω ότι θα είστε πολύ θυμωμένοι αν δεν ήσασταν τότε δεν θα ήσασταν οπαδοί της ομάδας, και δεν φταίνε μόνο ένας ή δύο παίκτες για την κατάσταση, φταίνε όλοι και εγώ πρώτος. Ήρθε η ώρα να σηκωθούμε, να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε και του χρόνου θα προσπαθήσουμε ξανά μαζί σας, ευχαριστώ πολύ σε όλους εσάς που μας στηρίζετε κάθε στιγμή και δεν μας εγκαταλείπετε ποτέ. Χίλια συγγνώμη για αυτή την κατάσταση…

Ευχαριστώ τον κόσμο και τους οπαδούς του Άρη για το βραβείο που μου έδωσαν για το γκολ για τον Άλκη, για το καλωσόρισμα και για την αγάπη που μου έδειξαν όλο αυτό το διάστημα και στο χθεσινό παιχνίδι, τον σεβασμό μου απέναντί ??μου, ελπίζω αυτά τα πράγματα να μας ενώσουν τους Έλληνες ποδοσφαιρόφιλους και ας είμαστε απλώς αντίπαλοι κατά τη διάρκεια του αγώνα. Μια μεγάλη αγκαλιά», έγραψε χαρακτηριστικά ο Αργεντίνος σταρ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Με αλλαγές και το βλέμμα στην επόμενη μέρα ο Ολυμπιακος

Ο Ολυμπιακός είχε κι αυτός από την πλευρά του ένα αδιάφορο παιχνίδι, αλλά αρκετά σημαντικό για άλλους λόγους. Η εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ δε θα άλλαζε κάτι στη βαθμολογία. Αυτό που είχε σημασία για τους «ερυθρόλευκους» ήταν ότι μετά το τελικό 1-1 με τους Θεσσαλονικείς, πραγματοποιήθηκε η επίσημη φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε μετά το τέλος για την επόμενη μέρα, προαναγγέλλοντας παράλληλα αλλαγές. Το παιχνίδι με την ΑΕΚ έχει καθαρά διαδικαστικό χαρακτήρα για τους Πειραιώτες και ο Πορτογάλος προπονητής, αναμένεται και πάλι να κάνει αρκετές αλλαγές.

ΑΕΚ – Ολυμπιακος Live Streaming: Το μήνυμα Ανδρούτσου και Μασούρα

«Είναι πάρα πολύ ωραίο συναίσθημα. Γιατί είναι οι κόποι όλης της χρονιάς, σου βγαίνουν όλα τα συναισθήματα. Όλη η φόρτιση που έχεις όλη τη χρονιά σου βγαίνει εδώ πέρα. Και ουσιαστικά είναι μια ανταμοιβή και είναι μαγικό. Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα. Κάθε χρονιά είναι δύσκολο γιατί όλες οι ομάδες είναι δυνατές, αλλά είναι ο κύριος στόχος μας κάθε χρόνο. Και θα αγωνιζόμαστε και θα προετοιμαζόμαστε πάντα γι’ αυτό. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που και φέτος το πετύχαμε», δήλωσε ο Θανάσης Ανδρούτσος έπειτα από την φιέστα.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Μασούρας τόνισε: «Οι στιγμές τα λένε. Δεν το είχα φανταστεί να είναι τόσο όμορφο. Το πρωτάθλημα σου δίνει περισσότερη δύναμη για να πετύχεις ατομικούς και προσωπικούς στόχους. Όλα τα παιδιά είναι μεγάλες προσωπικότητες και τράβηξαν την ομάδα μπροστά για τον τίτλο».

ΑΕΚ – Ολυμπιακος Live Streaming: Ικανοποιημένος ο Πέδρο Μαρτίνς

«Σήμερα βγάλαμε μία τρομερή απάντηση, μία αντίδραση από το τελευταίο παιχνίδι. Δεν σκεφτόμαστε μόνο το παρόν, χτίζουμε και το μέλλον, υπάρχουν παιδιά που θέλουν να πάρουν αγωνιστικά λεπτά. Υπήρχαν παίκτες που είχαν παίξει παιχνίδι πριν από 3 ημέρες. Ο κόσμος μας είχε λείψει πάρα πολύ. Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι που είναι ξανά μαζί μας».

Επίσκεψη οπαδών σε Σπάτα και Μαρούσι, ζήτησαν «κεφάλια»

Χειροπιαστές εξελίξεις στην ΑΕΚ και όχι μόνο θεωρία απαίτησαν οι οπαδοί που βρέθηκαν στα γραφεία της ΠΑΕ. Φίλοι της «Ένωσης» από τις τάξεις των οργανωμένων βρέθηκαν στο Μαρούσι, ώστε να εκφράσουν την οργή τους για την κατάσταση στην ομάδα. Πέρα όμως από τη διαμαρτυρία, θέλησαν να συνομιλήσουν και απευθείας με τα στελέχη του συλλόγου.

Έτσι, οι Παναγιώτης Κονέ-Γιάννης Παπαδημητρίου κατέβηκαν να συζητήσουν μαζί τους και τους άκουσαν να ζητούν αδιαπραγμάτευτα την αποχώρηση όλων των στελεχών. Χαρακτηριστικά τους τόνισαν να υποβάλλουν τις παραιτήσεις τους μέχρι το βράδυ της Δευτέρας, ζητώντας μάλιστα να επιμείνουν σε αυτές, ακόμα και σε περίπτωση που δεν τις δεχθεί ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

 

ΑΕΚ – Ολυμπιακος Live Streaming | Links:

Κλικ για να δείτε το ματς

http://la8osapofash.com/publ/diafora/football/17_5_2022_20_00_aek_olympiacos/47-1-0-26473

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News