Αρης - ΑΕΚ Live Streaming: Ζωντανά σήμερα (14/5)

Αρης - ΑΕΚ Live Streaming

Αρης – ΑΕΚ Live Streaming | Aris – AEK Live Streaming: Ο Άρης υποδέχεται την ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης», για την 9η αγωνιστική των playoffs της Super League. Αναμέτρηση που ενδέχεται να αποδειχτεί καθοριστική για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Σέντρα στο Άρης-ΑΕΚ στις 20:00.

Η ψυχολογία είναι στα ύψη για την ομάδα του Μπούργος ύστερα από τη νίκη επί του ΠΑΟΚ (0-1) στη Τούμπα με το γκολ του Καμαρά. Ο κόσμος αναμένεται να γεμίσει το γήπεδο, με τον Αργεντινό να καλείται να βρει τον τρόπο που η ομάδα θα του θα καταφέρει να σημαδέψει τα αντίπαλα δίχτυα. Καθώς στο «Βικελίδης» το πρόβλημα στο σκοράρισμα γιγαντώνεται και φαίνεται από το μόλις ένα γκολ που έχουν σημειώσει οι «κίτρινοι» στα τέσσερα ματς των playoffs.

Σε τακτικό επίπεδο οι «κίτρινοι» θα διατηρήσουν το 4-2-3-1 που ανταποκρίθηκε ικανοποιητικά σε δημιουργία και αρκετά καλά στο ανασταλτικό κομμάτι. Έτσι, δεν αποκλείεται να ξεκινήσει και πάλι ο Μπερτόγλιο, πίσω απ’τον Καμαρά που θα βρεθεί στην κορυφή.

H AEK πέρασε μετά από καιρό ένα ήρεμο απόγευμα χάρη στη νίκη απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα (3-0) στο ΟΑΚΑ. Μάλιστα, για πρώτη φορά μετά τον περασμένο Δεκέμβριο κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι. Εκτός έδρας είναι αήττητη στα playoffs (1-3-0). Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος θα χρειαστεί να ρισκάρει στη Θεσσαλονίκη, αφού είναι αναγκασμένος να παίξει μόνο για τη νίκη.

Βέβαια, για να αυξήσει τις πιθανότητες θα πρέπει να βρει τον τρόπο να διατηρήσει το «μηδέν», καθώς στα τελευταία επτά ματς μακριά απ’ το ΟΑΚΑ η «Ένωση» δέχεται σταθερά γκολ. Από εκεί και πέρα, δύο θέσεις είναι ανοιχτές για την ενδεκάδα. Αν επιλέξει τον Μάνταλο στη μεσαία γραμμή τότε ο Χατζισαφί θα αγωνιστεί στα αριστερά της άμυνας. Διαφορετικά και οι δύο Ιρανοί θα ξεκινήσουν με τον πρώτο να παίρνει θέση στα χαφ δίπλα σε Κριχόβιακ και Σιμάνσκι.Super League Live Streaming

Αρης – ΑΕΚ Live Streaming: Όσα είπε ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος

«Δε σημαίνει ότι δεν ήταν δύσκολο παιχνίδι. Μέχρι το πρώτο γκολ μάς δυσκόλεψε ο ΠΑΣ. Μετά άνοιξε το παιχνίδι. Ήμασταν σοβαροί από την αρχή μέχρι το τέλος. Πήραμε τους τρεις βαθμούς που έπρεπε να τους πάρουμε».

Για τη χρησιμοποίηση του Γκαρσία στην κορυφή της επίθεσης; «Οι επιλογές μας είναι μετρημένες στην κορυφή της επίθεσης. Δεν είναι έτοιμος ο Καρίμ. Εχουμε αυτούς τους δυο παίκτες ως λύση. Έπαιξε καλά ο Λιβάι. Είναι οι δυο παίκτες με διαφορετικά χαρακτηριστικά».

Τη συνέχεια των πλέι οφ και το ματς του Σαββάτου με τον Άρη στο Χαριλάου; «Φαινόταν ότι θα πάει ως το τέλος τα πλέι οφ. Αυτή η ήττα μας από τον Άρη στο ΟΑΚΑ έκανε περίπλοκα τα πράγματα. Το πιο κρίσιμο παιχνίδι και για τις δυο ομάδες είναι αυτό. Είναι καλά τα παιδιά. Μπράβο και στα παιδιά που μπήκαν ως αλλαγή. Το κλίμα το φτιάχνουν τα παιδιά που δεν παίζουν, όχι αυτοί που παίζουν. Θα πάμε το Σάββατο για ένα παιχνίδι που είναι το ίδιο σημαντικό και για εμάς και τον Άρη».

Αρης – ΑΕΚ Live Streaming: Μετρημένος και σίγουρος ο Τσούμπερ

«Επειδη είναι συνεχόμενα τα ματς είναι δύσκολο να μπει από το ξεκίνημα όπως θέλεις. Χρειαζόμασταν 15 λεπτά να μπούμε στο ρυθμό. Μετά το 1-0 νιώσαμε… ανακούφιση. Μετά δημιουργήσαμε και πετύχαμε περισσότερα γκολ. Στα προηγούμενα παιχνίδι το ότι δεχόμασταν γκολ ήταν η βασική μας αδυναμία. Δεχόμασταν αντεπιθέσεις. Εχουμε βελτιωθεί και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου γι’ αυτό. Οσο δεν δέχεσαι γκολ, ξέρουμε ότι με ένα γκολ μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά μπροστά».

Για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Άρη; «Κάθε παιχνίδι είναι τελικός. Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό. Και τα προηγούμενα. Και το ματς με τον Παναθηναϊκό ήταν… τελικός. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι. Θα πρέπει να είμαστε το ίδιο συμπαγείς όπως σήμερα. Βράχος στην άμυνα και να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες μπροστά. Κάθε παιχνίδι είναι τελικός».

Την παραμονή του στην ΑΕΚ και το νέο γήπεδο που θα μπει; «Πρώτα απ’ όλα είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Ειμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στην Ελλάδα, την Αθήνα και στο όμορφο κλαμπ. Από την πρώτη εβδομάδα υπήρχε συμπάθεια στο κλαμπ κι εμένα. Με την ανανέωση είμαι πολύ χαρούμενος. Θέλω να καταφέρουμε πολλά πράγματα στο μέλλον με αυτή την ομάδα στο νέο γήπεδο».

Μήνυμα Καρυπίδη στον κόσμο

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος σήμερα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά και στον προπονητή μας. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, παίξαμε έξυπνα και συνεχίζουμε. Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας με την ΑΕΚ. Δεν συμβιβάζομαι με τίποτα άλλο από ένα γεμάτο γήπεδο. Αυτό το παιχνίδι θα το πάρει ο κόσμος και περιμένω να είμαστε πάρα πολύ δυνατοί».

Αρης – ΑΕΚ Live Streaming: Λακωνικός και περιεκτικός ο Μπούργος

Το τι οδήγησε στη νίκη τον Άρη: «Είπαμε στα αποδυτήρια πως είμαστε πολύ καλή ομάδα και θα παλέψουμε».

Το ευρωπαϊκό εισιτήριο και αν η ομάδα του είναι κοντά μετά από αυτή τη νίκη: «Θα παλέψουμε μέχρι τέλους. Τώρα σχετικά με την Ευρώπη ναι πιστεύω πως είμαστε κοντά».

Τα σενάρια και η παράδοση

Το ματς είναι «τελικός» για τις δύο ομάδες, που έχουν από 56 βαθμούς. Οι γηπεδούχοι καλύπτονται με δύο αποτελέσματα γιατί υπερτερούν στην ισοβαθμία για την 4η θέση. Με νίκη «κλειδώνουν» την έξοδο στην Ευρώπη, ενώ με ισοπαλία θα θέλουν ίδιο αποτέλεσμα με την «Ένωση» στην τελευταία στροφή της λίγκας. Η ΑΕΚ με νίκη «κλειδώνει» το εισιτήριο, ενώ με «Χ» θα πρέπει να νικήσει τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ την τελευταία αγωνιστική και οι Θεσσαλονικείς να «γκελάρουν» στην έδρα του ΠΑΣ.

Η παράδοση για τον «δικέφαλο» είναι θετική στην Θεσσαλονική την πρόσφατη διετία. Πιο συγκεκριμένα, σε τέσσερις επισκέψεις στο «Κλ. Βικελίδης» στο χρονικό διάστημα αυτό μετράει τρία διπλά και μόλις μία ήττα. Αυτή του πρώτου γύρου στην κανονικη διάρκεια του πρωταθλήματος.

 

Αρης – ΑΕΚ Live Streaming | Links:

Κλικ για να δείτε το ματς

http://la8osapofash.com/publ/diafora/football/14_5_2022_20_00_aris_aek/47-1-0-26437

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News