Ολυμπιακος - ΠΑΟΚ Live Streaming: Ζωντανά σήμερα (14/5)

Ολυμπιακος - ΠΑΟΚ Live Streaming

Ολυμπιακος – ΠΑΟΚ | Olympiacos – PAOK Live Streaming: Οι δύο πρωτοπόροι του πρωταθλήματος, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ, κοντράρονται το Σάββατο (20:00) στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ένα παιχνίδι, που δεν έχει κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον. Σέντρα στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στις 20:00.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ήδη κατακτήσει τον τίτλο, ενώ ο ΠΑΟΚ έχει ουσιαστικά το μυαλό του στον επερχόμενο τελικό του Κυπέλλου. Ωστόσο, το παιχνίδι έχει χαρακτήρα φιέστας για τους γηπεδούχους, καθώς είναι το τελευταίο εντός έδρας της χρονιάς.

Έπειτα από δύο συνεχόμενες νίκες στη Θεσσαλονίκη, αρχικά στην Τούμπα και στη συνέχεια στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ο Ολυμπιακός επέστρεψε στο «Γ. Καραϊσκάκης» για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο Πέδρο Μαρτίνς επέλεξε να επαναφέρει τους βασικούς στο αρχικό σχήμα, αλλά η επιλογή δεν τον δικαίωσε. Η εικόνα του Ολυμπιακού δεν ήταν καλή.

Δεν είχε συνοχή και ουσιαστικά δεν απείλησε καθόλου τους «πράσινους», παρά τα μεγάλα ποσοστά κατοχής που είχε. Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν από ένα γκολ στις αρχές κάθε ημιχρόνου και το μόνο που κατάφεραν οι ποδοσφαιριστές του Μαρτίνς, ήταν να μειώσουν με τον Τικίνιο στο 71’. Δίκαιο το διπλό του Παναθηναϊκού (2-1).Super League Live Streaming

Ολυμπιακος – ΠΑΟΚ Live Streaming: Τι είπε ο Πέδρο Μαρτίνς

Για το τελευταίο ματς στο «Γ. Καραϊσκάκης», κόντρα στον ΠΑΟΚ: «Θέλουμε να είναι μια γιορτή, ένα ωραίο τελείωμα στην πετυχημένη χρονιά. Ο Ολυμπιακός πήρε το πρωτάθλημα και κανείς δεν μπορεί να του το στερήσει αυτό. Θέλουμε ο κόσμος να διασκεδάσει και να απολαύσει το παιχνίδι. Θέλουμε να δείξουμε το μεγαλείο του Ολυμπιακού και ο κόσμος να περάσει καλά και να πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Το γεγονός ότι κατέκτησε το πρωτάθλημα με διαφορά από τους διώκτες του: «Δεν νομίζω πώς έχει σημασία η διαφορά. Εμείς θέλουμε ο κόσμος να πανηγυρίσει στη γιορτή, να γίνει ένα καλό παιχνίδι και ο κόσμος να περάσει καλά. Μικρή σημασία έχει η διαφορά, αυτό που έχει σημασία να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να κάνει ένα καλό τελείωμα στη χρονιά».

Η πιθανότητα να ισοφαρίσει σε νίκες τον Μπάγεβιτς, σε περίπτωση που επικρατήσει ο Ολυμπιακός του ΠΑΟΚ: «Ειλικρινά δεν δίνω σημασία στις στατιστικές και τα νούμερα αυτά. Αυτό που έχει σημασία είναι οι νίκες, η διαδικασία των παιχνιδιών και η διαχείρισή τους και οι κατακτήσεις τίτλων. Αυτό έχει σημασία και αυτό θέλουμε να πετυχαίνουμε κάθε χρόνο. Είμαι περήφανος που τα πετυχαίνω αυτά σε έναν ιστορικό και μεγάλο σύλλογο. Όμως όλα τα υπόλοιπα είναι απλά νούμερα και δεν με ενδιαφέρουν τόσο».

Τα προβλήματα ενόψει ΠΑΟΚ: «Είναι οι περιπτώσεις του Μανωλά και του Μπα, τις οποίες μέχρι το παιχνίδι θα επανεξετάσουμε. Αυτή τη στιγμή μόνο αυτές τις περιπτώσεις μπορούμε να αναφέρουμε».

Πρόσκληση της ΠΑΕ Ολυμπιακός σε μαθητές και γονείς για την φιέστα

Συγκεκριμένα η πειραϊκή ΠΑΕ απέστειλε προσκλητήριο – μέσω του Δήμου Πειραιά – σε όλα τα σχολεία του Πειραιά για να δώσουν το “παρών” στο «Γ.Καραϊσκάκης» μαθητές, συνοδευόμενοι από τους γονείς τους. 

Η πρόσκληση του συλλόγου αναφέρει:

«Αξιότιμοι Γονείς, ο Δήμος Πειραιά σε συνεργασία με την ΠΑΕ Ολυμπιακός προσφέρουν δωρεάν εισιτήρια-προσκλήσεις σε γονείς-μαθητές για τον αγώνα Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στο Στάδιο Καραϊσκάκη, Σάββατο 14-5-2022 και ώρα 20:00 για την γιορτή-φιέστα που θα ακολουθήσει με την ευκαιρία της κατάκτησης του Πρωταθλήματος Ελλάδος. Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε μέχρι το πρωί της 11-5-2022 το αργότερο, αν επιθυμείτε να λάβετε εισιτήρια».

Ολυμπιακος – ΠΑΟΚ Live Streaming: Ξεκάθαρος ο Ράζβαν Λουτσέσκου

Για τη νέα ήττα του ΠΑΟΚ αλλά και το γεγονός πως δεν βρήκε γκολ: «Είμαστε απογοητευμένοι προφανώς, όλοι μας. Σε καμία περίπτωση δεν είναι το αποτέλεσμα που θέλαμε στο σημερινό παιχνίδι. Συμπληρώσαμε μια σειρά αγώνων, στην οποία προφανώς κάτι δεν πηγαίνει καλά, μας λείπουν ποιοτικοί ποδοσφαιριστές, ενδεχομένως υπάρχει μια πίεση. Ήταν ένα παιχνίδι που θυα κρίνονταν στο λάθος. Κάναμε το λάθος δεχτήκαμε το γκολ, είχαμε δύο ευκαιρίες δεν καταφέραμε να σκοράρουμε, ο Άρης το έκανε. Μετά το γκολ ανακουφίστηκε μια «πίεση» ,παίξαμε με περισσότερη ένταση περισσότερη ελευθερία αλλά δεν καταφέραμε να το ισορροπήσουμε».

Αναφορικά με το αν αλλάζει αυτή η κατάσταση: «Πιστεύω πως ναι είναι μια κατάσταση που αλλάζει, έχουμε παίκτες που είναι εκτός είναι πολύ δύσκολο να παίζεις με τη μισή σου ομάδα σε αυτά τα παιχνίδια δεν μπορείς να προπονηθείς και να προετοιμαστείς όπως θες. Θα πρέπει να περιμένουμε να επιστρέψουν οι παίκτες μας».

Ντεφορμέ και προβληματικός ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του διανύει μία περίοδο, βαθιάς αγωνιστικής κρίσης. Απλά να αναφέρουμε ότι αγνοεί τη νίκη -σε όλες τις διοργανώσεις- από τις 20 Μαρτίου και το «διπλό» επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Σε αυτό το διάστημα έχει δώσει δέκα παιχνίδια, στα οποία έχει μόλις τρεις ισοπαλίες και επτά ήττες. Πρόκειται για το χειρότερο σερί αποτελεσμάτων επί ημερών Ράζβαν Λουτσέσκου.

Στα τρία πιο πρόσφατα ματς, που έδωσε το τελευταίο δεκαήμερο, υπέστη ισάριθμες ήττες. Αρχικά ήταν από τον Ολυμπιακό εντός έδρας, στη συνέχεια από τον ΠΑΟΚ εκτός και τελευταία από τον Άρη και πάλι εντός. Είναι εμφανές, ότι ο Λουτσέσκου προσπαθεί να κάνει μία διαχείριση του ρόστερ, ώστε να προετοιμάσει τους παίκτες εν όψει του τελικού Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό το επόμενο Σάββατο (21/05, 20:00).

Ολυμπιακος – ΠΑΟΚ Live Streaming | Links:

Δείτε τον αγώνα με ένα κλικ εδώ

http://la8osapofash.com/publ/diafora/football/14_5_2022_20_00_olympiacos_paok/47-1-0-26439

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News