ΠΑΟΚ – Αρης Live Streaming: Ζωντανά σήμερα (11/5)

ΠΑΟΚ – Αρης Live Streaming

Αρης – ΠΑΟΚ Live Streaming | Aris – PAOK Live Streaming: Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Άρη στην Τούμπα και η Θεσσαλονίκη θα σηκωθεί στο πόδι για το ντέρμπι στην 8η αγωνιστική των playoffs της Super League. Η σέντρα στο ΠΑΟΚ-Άρης είναι προγραμματισμένη για τις 18:30.

Βαθμολογικά οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους, όμως το γόητρο είναι κοινός στόχος κι αυτόματα εκτοξεύει το θερμόμετρο στα ύψη. Ο Δικέφαλος θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά από 9 σερί αρνητικά αποτελέσματα για να σφραγίσει τη 2η θέση της βαθμολογίας. Και παράλληλα να δείξει ότι είναι το αφεντικό της πόλης.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, μετά την ήττα την περασμένη Κυριακή από τον ΠΑΣ στα Γιάννινα, δέχεται κριτική και περιμένει από τους παίκτες του να δώσουν απαντήσεις.  Ο Άρης φέτος είναι αήττητος απέναντι στον ΠΑΟΚ με δύο νίκες (σκορ 1-0), μια ισοπαλία (0-0) και με μια νέα νίκη θα κάνει άλμα για την έξοδο στην Ευρώπη.

Οι «κίτρινοι», μετά τις δύο σερί ήττες από Παναθηναϊκό (1-0) και Ολυμπιακό (0-1), είναι ισόβαθμοι με την ΑΕΚ στην 4η θέση με 53 βαθμούς κι απέχουν δύο βαθμούς από τον τρίτο της βαθμολογίας Παναθηναϊκό.

Το ευχάριστο για τον Χερμάν Μπούργος είναι ότι επιστρέφει στην κορυφή της επίθεσης ο Καμαρά, όμως το μειονέκτημα είναι ότι οι παίκτες του έχουν βγάλει κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Ο Εντιαγέ βγήκε «νοκ άουτ» με θλάση, ενώ κι αρκετοί ποδοσφαιριστές είναι στο όριο.Super League Live Streaming

ΠΑΟΚ – Αρης Live Streaming: Σβαμπ για όλους και για όλα

Ο ΠΑΟΚ έμεινε για ένατο παιχνίδι χωρίς νίκη, γνωρίζοντας την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα με 1-0 και έχει περιέλθει σε μία εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση, όπως ανέφερε και ο Στέφαν Σβαμπ: «Είμαστε σε μια πολύ δύσκολη περίοδο, μια πολύ δύσκολη κατάσταση για την ομάδα. Εννέα παιχνίδια χωρίς νίκη είναι πάρα πολλά για τον ΠΑΟΚ, είναι σκληρό για εμάς. Θέλουμε να τελειώσουμε τη σεζόν με έναν θετικό τρόπο, ακόμη όλα εξαρτώνται από εμάς. Δεν υπάρχει χρόνος να σκεφτούμε τόσο τις λεπτομέρειες. Αυτό που πρέπει να κάνουμε, είναι να βγούμε στον αγωνιστικό χώρο να παλέψουμε και ο καθένας να δώσει ό,τι έχει. Πρέπει να βρούμε ξανά το πνεύμα νικητή που είχαμε. Έμειναν ακόμα τέσσερα παιχνίδια μπροστά μας και πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να επιστρέψουμε στις νίκες γιατί αυτός ο σύλλογος αξίζει να βρίσκεται μόνο στον δρόμο των επιτυχιών και των θετικών αποτελεσμάτων».

Για τον Αυστριακό χαφ, η σωρεία προβλημάτων και απουσιών είναι μία παράμετρος για την ανάγνωση της εικόνας, ωστόσο, δεν αποτελεί δικαιολογία: «Εντάξει, η αλήθεια είναι ότι έχουμε αρκετά προβλήματα τραυματισμών αλλά αυτό δεν μπορεί να αποτελεί δικαιολογία για την εικόνα μας. Έχουμε παίκτες με ποιότητα, υπάρχουν επιλογές για τον προπονητή παρά το γεγονός ότι τα προβλήματα είναι πολλά. Είναι δικό μας λάθος η εμφάνιση με τα Γιάννενα και ο καθένας μπορεί να δει ότι δεν καταφέραμε να φτιάξουμε φάσεις, γενικά αυτή την περίοδο δεν σκοράρουμε πολύ. Είναι απίστευτο για μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ με τέτοια ποιότητα στο ρόστερ, να μην μπορεί να σκοράρει έστω ένα γκολ ανά παιχνίδι. Αυτό πρέπει να το αλλάξουμε επειγόντως και να βελτιωθούμε στο επιθετικό κομμάτι. Είμαστε καλύτεροι από αυτό που δείχνουμε στα τελευταία παιχνίδια και πρέπει να το δείξουμε στον αγωνιστικό χώρο».

ΠΑΟΚ – Αρης Live Streaming: Σημαντική η διαχείριση

Σε ερώτηση για τη διαχείριση των δυο σερί ντέρμπι που έρχονται με Άρη και Ολυμπιακό σε λιγότερο από μια εβδομάδα, ανέφερε: «Είναι μια συνηθισμένη κατάσταση για εμάς αυτή, να παίζουμε ανά τρεις μέρες δύσκολα παιχνίδια ή ντέρμπι σημαντικά για το πρωτάθλημα και γενικά για όλες τις διοργανώσεις. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια, γνωρίζαμε ότι το πρόγραμμα στα πλέι οφ θα είναι τέτοιο, με δύσκολες αναμετρήσεις. Τώρα είναι ώρα να βγάλουμε αντίδραση στο γήπεδο και να επιστρέψουμε στις νίκες, δεν υπάρχει άλλος δρόμος».

Όσο για το αν έχει να δώσει μια υπόσχεση στον κόσμο του ΠΑΟΚ ενόψει της συνέχειας: «Το μόνο που μπορούμε να υποσχεθούμε στον κόσμο ότι είναι θα δώσουμε τα πάντα για να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα. Αυτή πρέπει να είναι η υπόσχεσή μας στους φιλάθλους της ομάδας, να παλέψουμε στο γήπεδο και γι’ αυτούς. Όλοι οι παίκτες πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να δώσουν τα πάντα για τον σύλλογο. Η εικόνα μας στα τελευταία παιχνίδια δεν αρέσει σε κανέναν, ούτε εμείς αισθανόμαστε καλά με τις εμφανίσεις μας. Πρέπει να το αλλάξουμε αυτά όσο πιο γρήγορα γίνεται, γιατί η σεζόν δεν έχει τελειώσει, έχουμε παιχνίδια μπροστά μας για το πρωτάθλημα και φυσικά υπάρχει και ο τελικός του Κυπέλλου. Όλα θα είναι αποφασιστικά παιχνίδια από εδώ και πέρα για εμάς και πρέπει να βελτιωθούμε για να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει». 

 

«Δεν είναι το τάιμινγκ για μεταγραφολογία»

Και παρά το γεγονός ότι δεν είναι το κατάλληλο timing για το τι μέλλει γενέσθαι, ωστόσο, ο ίδιος -κλείνοντας την τοποθέτησή του- έκανε ένα σχόλιο για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να επιστρέφει στην Αυστρία καθώς έχει καταγραφεί το ενδιαφέρον των Ραπίντ Βιέννης και ΛΑΣΚ Λιντς: «Δεν είναι μια εύκολη κατάσταση αυτή, όχι μόνο για μένα αλλά για αρκετούς παίκτες εντός ομάδας. Δεν αφορά μόνο εμένα αλλά υπάρχουν παίκτες που τελειώνουν τα συμβόλαια τους το καλοκαίρι και ακόμα δεν έχει παρθεί απόφαση για το τι θα γίνει ενόψει της νέας σεζόν. Αυτή η ερώτηση θα πρέπει να λάβει απάντηση από τους ανθρώπους της ομάδας και πρέπει να ενημερώσει τους παίκτες για τις αποφάσεις. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια απόφαση, αλλά θα πρέπει να ενημερωθούμε για το τι θα συμβεί μετά το τέλος των αγώνων».

 

 

ΠΑΟΚ – Αρης Live Streaming | Links:

Κλικ για να δείτε το ματς

http://la8osapofash.com/publ/diafora/football/11_5_2022_18_30_paok_aris/47-1-0-26399

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News