Αρης - Ολυμπιακος Live Streaming: Ζωντανά σήμερα (8/5)

Αρης – Ολυμπιακος Live Streaming

Αρης – Ολυμπιακος Live Streaming | Aris – Olympiacos Live Streaming: Το παιχνίδι στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ανάμεσα στον Άρη και στον Ολυμπιακό (21:00) είναι προφανές ότι πλέον έχει μονόπλευρο ενδιαφέρον. Σέντρα στο Άρης-Ολυμπιακός στις 21:00.

Κι αυτό αφορά τους γηπεδούχους, καθώς οι φιλοξενούμενοι κατέκτησαν και μαθηματικά το πρωτάθλημα με τη νίκη, στο εξ αναβολής παιχνίδι στην Τούμπα. Ο Άρης έπεσε από την τρίτη θέση, στην οποία βρισκόταν το τελευταίο διάστημα, μετά την ήττα του από τον Παναθηναϊκό στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Οι «κίτρινοι» δεν κατάφεραν να πάρουν κάποιο βαθμό και υποχώρησαν στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Πάντως, παραμένουν μόνο έναν πίσω από τους «πράσινους», ενώ προπορεύονται μόλις ένα της ΑΕΚ. Γίνεται λοιπόν αντιληπτό ότι η κατάσταση για τις δύο θέσεις (3η και 4η) είναι ακόμη ρευστή. Κι ενώ απομένουν τέσσερις αγωνιστικές μέχρι το φινάλε των φετινών play offs.

Ο Άρης δεν έχει περιθώρια να αφήσει βαθμούς. Ειδικά από τη στιγμή που μιλάμε για εντός έδρας παιχνίδι. Είναι η μοναδική ομάδα που υποχρέωσε σε ήττα τον Ολυμπιακό, στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και θέλει να πιστεύει ότι θα επαναλάβει το επίτευγμά της, για να μην… εκτροχιαστεί.

Το πρόβλημα για τον Χερμάν Μπούργος σε αυτή την προσπάθεια είναι ότι δε θα έχει στη διάθεσή του, τον Αμπουμπακάρ Καμαρά. Ο Αφρικανός επιθετικός αποβλήθηκε και δεν είναι στα πλάνα του Αργεντινού τεχνικού. Εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή των σημαντικών Σάσα και Γκάνεα, που προέρχονται από τραυματισμούς.

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του είναι πλέον πολύ πιο ήρεμος, αφού ο βασικός στόχος της χρονιάς επιτεύχθηκε. Και μάλιστα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αφού ο τίτλος ήρθε με νίκη μέσα στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ και με ανατροπή (2-1). Τα γκολ του Ολυμπιακού πέτυχαν οι Λόπεζ και Ρέαμπτσιουκ, δίνοντας το σύνθημα για την έναρξη των πανηγυρισμών.Super League Live Streaming

Αρης – Ολυμπιακος Live Streaming: Όλα όσα είπε ο Μαρτίνς

«Είμαι ευτυχισμένος που πετύχαμε τον κύριο στόχο μας που ήταν η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Οι παίκτες μας είναι πανάξιοι που το κατάφεραν αυτό και είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε αυτούς τους φανταστικούς παίκτες, στον πρόεδρό μας ο οποίος μας στηρίζει, στην διοίκηση, στο προσωπικό της ομάδας οι οποίοι είναι πολύ ικανοί και αποτελούν την βάση για αυτή την επιτυχία.

Αυτό ήταν το πιο δύσκολο από τα τρία πρωταθλήματα που έχω κατακτήσει, γιατί πρόκειται για ένα πρωτάθλημα το οποίο ξεκίνησε σχεδόν αμέσως αφού τελείωσε το προηγούμενο και είχαν πολύ λίγο χρόνο ξεκούρασης και διακοπών. Είμαστε όλοι πολύ περήφανοι που το καταφέραμε και πολύ χαρούμενοι για αυτή την ομάδα που δουλεύει με αυταπάρνηση και τα δίνει όλα για αυτό το μεγάλο σκοπό που λέγεται Ολυμπιακό και τον μεγάλο στόχο που ήταν το πρωτάθλημα. Δεν είναι κάτι εύκολο να το καταφέρνεις για τρίτη συνεχόμενη φορά.

Στο α´ ημίχρονο ήμασταν καλοί και είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού παρόλο που δεχτήκαμε το γκολ, αλλά πραγματικά στο β´ ημίχρονο δείξαμε μία τεράστια κλάση, μία ομάδα με ποιότητα, η οποία για 15-20 λεπτά είχε την απόλυτη κυριαρχία στον αγωνιστικό χώρο. Είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί μπορέσαμε να παίξουμε με προσωπικότητα, δείξαμε την ταυτότητα της ομάδας μας και ότι πραγματικά αξίζαμε τη νίκη και τον τίτλο αυτό και θέλω να συγχαρώ τους παίκτες γι’ αυτή την αντίδραση και ότι καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι».

Αρης – Ολυμπιακος Live Streaming: «Το πρωτάθλημα είναι μαραθώνιος»

Δεν θέλουμε να επαναπαυθούμε, θέλουμε να είμαστε σοβαροί, να είμαστε πιστοί στην εικόνα που θέλουμε να έχουμε γιατί παίζονται πολλά για τις υπόλοιπες θέσεις. Ο Ολυμπιακός θα είναι πιστός στην εικόνα του και θέλουμε να παίξουμε καλά παιχνίδια με ποιότητα.

Υπήρξε ένα υπέροχος και φανταστικός εορτασμός στα αποδυτήρια, όπως κάνουμε πάντα, γιορτάσαμε μεταξύ μας σαν ομάδα μέσα στα αποδυτήρια και είμαστε ευχαριστημένοι που καταφέραμε να το ξανακάνουμε».

Αρης – Ολυμπιακος Live Streaming: Ξεκάθαρος ο Δεληζήσης

Για τη χρονιά εν γένει: «Ήταν μια χρονιά με πολλά σκαμπανεβάσματα, μας αδικεί η βαθμολογική θέση που έχουμε και γενικότερα η εικόνα που είχαμε καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, αδικήσαμε τους εαυτούς μας. Ήταν μια ζέστη, μία κρύο για τον κόσμο, αλλά εκεί που η ομάδα την έπαιρνε από κάτω ξανασηκωνόταν και θεωρώ ότι πρέπει να κλείσουμε ιδανικά με την έξοδο στην Ευρώπη». 

Την έλευση του Μπούργος και τι έχει αλλάξει: «Έχει αλλάξει σίγουρα η ψυχολογία, είναι ένας προπονητής ξένος που μιλά στη γλώσσα που μιλούν και οι περισσότεροι παίκτες, πάντα μια αλλαγή βοηθάει, αλλάξαμε λίγο την τακτική. Δεν είναι ότι δεν ήμασταν καλά και με τον κ.Μάντζιο, φταίμε κι εμείς, έχουμε ευθύνη, να μην τα ρίξουμε όλα εκεί. Γιατί πάντα τη ρίχνουμε στους προπονητές, πρέπει κι εμείς να πάρουμε την ευθύνη που μας αναλογεί. Κοιτάμε την τελική ευθεία και πρέπει να τα δώσουμε όλα».

Ετοιμάζονται αλλαγές στον Ολυμπιακό

Πλέον, τα δεδομένα των «ερυθρολεύκων» για τα τέσσερα ματς που απομένουν, είναι τελείως διαφορετικά. Ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να ξεκουράσει αρκετούς από τους παίκτες που… τράβηξαν το κουπί στο μεγαλύτερο κομμάτι της σεζόν. Και προφανώς θα κάνει και αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Πρέπει λοιπόν να θεωρείται βέβαιο, ότι θα δούμε τους Φορτούνη, Κίτσο, Φατινγκά και Κουντέ να παίρνουν φανέλα βασικού.

 

Αρης – Ολυμπιακος Live Streaming | Links:

Κλικ για να δείτε το ματς

http://la8osapofash.com/publ/diafora/football/8_5_2022_21_00_aris_olympiacos/47-1-0-26384

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News