Μονακο - Ολυμπιακος Live Streaming: Ζωντανά σήμερα (29/4)

Μονακο - Ολυμπιακος Live Streaming

Μονακο – Ολυμπιακος Live Streaming | Monaco – Olympiacos Live Streaming: Μετά τη νίκη στο Game 3, ο Ολυμπιακός κρατάει πλέον την τύχη στα χέρια του και θα προσπαθήσει να τελειώσει τη σειρά με τη Μονακό στο παιχνίδι της Παρασκευής. Τζάμπολ στο Μονακό-Ολυμπιακός στις 22:00.

Οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν μεγάλη αποφασιστικότητα στο τρίτο παιχνίδι της σειράς. Δεν είχαν άλλο περιθώριο άλλωστε, μετά την εντός έδρας συντριβή της Μ. Παρασκευής.

Προσπάθησαν να περιορίσουν το ρυθμό των Μονεγάσκων, ο οποίος μερικές φορές είναι καταιγιστικός στο «Γκαστόν Μεντεσάν», και τα καταφεραν. Η κόρνα της λήξης βρήκε το ταμπλό να γράφει 87-83 υπέρ των Πειραιωτών. Έτσι, ανέκτησαν το πλεονέκτημα έδρας και πλέον έχουν δύο ευκαιρίες για να εξασφαλίσουν το εισιτήριο για το FinalFourτου Βελιγραδίου. Η πρώτη είναι την Παρασκευή.

Η απόδοση των παικτών του Γιώργου Μπαρτζώκα στην τελευταία νίκη τους, είχε κάτι και από τα δύο πρώτα παιχνίδια της σειράς. Οι «ερυθρόλευκοι» θυμήθηκαν το καλό τους πρόσωπο από τον πρώτο αγώνα στο ΣΕΦ κι έπαιξαν -ανά διαστήματα- εξαιρετική άμυνα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να οδηγήσουν σε πολλά λάθη τους γηπεδούχους.

Παράλληλα, είχαν καλές επιλογές στην επίθεση και γι’ αυτό άρχισαν να χτίζουν μία διαφορά που έφτασε και τους 15 πόντους (56-71, στο 29’). Στη συνέχεια, όμως, κάποια ανάποδα σφυρίγματα από τους διαιτητές σε συνδυασμό με τη χαλάρωση των «ερυθρολεύκων» έφεραν τα πάνω κάτω.

Η Μονακό έτρεξε ένα επιμέρους σκορ 24-9 και πέρασε μπροστά με 80-79. Ο Ολυμπιακός, όμως, ήταν ψύχραιμος στο φινάλε, έβαλε τις βολές και πήρε το ροζ φύλλ αγώνα. Πλέον, θέλει ακόμη μία νίκη για να σφραγίσει την πρόκριση. EuroLeague Live Streaming

Μονακο – Ολυμπιακος Live Streaming: Όσα είπε ο Μπαρτζώκας

Την κούραση των παικτών και την ασφάλεια ότι ακόμα και με ήττα υπάρχει το ΣΕΦ: «Το μπάσκετ έχει αλλάξει. Οι παίκτες έχουν παίξει πάνω από 60 παιχνίδια. Εμείς απαιτούμε να είναι σε ετοιμότητα, αλλά δεν είναι εύκολο αυτό. Πολλές φορές οι ομάδες μετά από νίκες χαλαρώνουν και το πληρώνουν άμεσα. Τώρα δεν είναι ώρα να πούμε ότι πάμε στον Πειραιά για το 5ο παιχνίδι. Είναι λάθος προσέγγιση. Το παιχνίδι που πρέπει μόνο να ασχοληθούμε είναι το αυριανό».

Πού θα κριθεί το Game 4: «Κάθε παιχνίδι καθορίζεται από διαφορετικούς παράγοντες. Ο πρώτος αγώνας κρίθηκε στην σκληρή άμυνα και πήγε σε χαμηλό σκορ. Στον δεύτερο δεχθήκαμε 90 πόντους. Χθες σκόραραν και οι δύο ομάδες, υπήρχε ένταση και σκορ. Παίζει ρόλο πώς σφυρίζουν οι διαιτητές., Από αυτούς καθορίζεται ο ρυθμός. Δεν μπορώ να πω από τι θα καθοριστεί το Game 4. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε την πίεση σε όλο το γήπεδο και να σετάρουμε το παιχνίδι μας, γιατί όταν το έχουμε αυτό σκοράρουμε. Πρέπει να διαχειριστούμε τα συναισθήματά μας και να μην πάμε σε βιαστικές επιθέσεις και να πάμε στα ριμπάουντ».

Για το τι διαφοροποιήθηκε στο Game 3 και τι θα αλλάξει στο Game 4: «Είναι δύσκολο να προετοιμάσεις κάτι με μισή προπόνηση και να το κάνεις πράξη. Οι δύο ομάδες έχουν μία αγωνιστική φιλοσοφία και με αυτή παίζουν. Το να προσθέσεις 1-2 plays είναι κάτι που θα κάνουν και οι δύο ομάδες. Δεν είναι τόσο σημαντικό όμως στο τελικό αποτέλεσμα».

Μονακο – Ολυμπιακος Live Streaming: Η τακτική

Tο σχήμα με τους τρεις γκαρντ: «Επειδή στην Μονακό βάζουν πίεση στην μπάλα, θέλαμε να έχουμε πάντα 2 χειριστές,. Αυτό μας παίρνει κάποια πράγματα και μας δίνει κάποια άλλα. Οι παίκτες το καθορίζουν αυτό όμως».

Tην άμυνα της Μονακό: «Η αλήθεια είναι ότι πιέζουν σε όλο το γήπεδο και αλλάζουν παίκτες στους δημιουργούς μας και κάνουν καλή δουλειά. Εμείς χρειάζεται να είμαστε σε καλή πνευματική κατάσταση. Να μην κάνει ας πούμε κάποιος 2 βιαστικά φάουλ όπως ο ΜακΚίσικ χθες. Να ξέρουν οι παίκτες ότι πρέπει να κάνει τα απολύτως απαραίτητα,. Όποιος πάει να κάνει το κάτι παραπάνω, του βγαίνει μπούμερανγκ. Αν κάνει τα απλά, θα παίζει περισσότερο».

Για το αν τα παιχνίδια τα κρίνουν οι παίκτες ή οι προπονητές: «Πιστεύω ότι τα παιχνίδια είναι πάντα των παικτών. Οι προπονητές δίνουν κάποιες κατευθύνσεις, αλλά, ιδίως τώρα, οι παίκτες είναι αυτοί που παίζουν και αυτοί τα κρίνουν».

Μονακο – Ολυμπιακος Live Streaming: Τι είπε ο Σλούκας

Για την νίκη στο Game 3: «Μιλάμε για μία μεγάλη νίκη χθες, αλλά την έχουμε αφήσει ήδη στο παρελθόν, γιατί κάναμε και λάθη που πρέπει να διορθώσουμε»

Για το τι τον ανησυχεί για το Game 4: «Να είμαστε πιο έτοιμο πνευματικά. Δεν υπάρχει σωματική κούραση, είμαστε μία ανάσα από το Final Four. Πρέπει να κοιτάξουμε τα λάθη μας, ειδικά στο κακό μας διάστημα. Μιλάμε για έναν αγώνα μποξ, πρέπει να κάνουμε το νοκ-άουτ, γιατί η Μονακό είναι δυνατή ομάδα και επικίνδυνη, η οποία μπορεί να μας κάνει την ζημιά στο ΣΕΦ σε ένα πιθανό Game 5».

Για την προσωπική του απόδοση: «Εγώ κοιτάω ότι η ομάδα κέρδισε. Θέλω να πάμε στο Final Four. Για αυτό ήρθα. Πρέπει να είναι η ομάδα στις 4 καλύτερες της Ευρώπης. Όλοι δουλεύουν για αυτό και αύριο είναι μία ωραία μέρα για να τελειώσουμε την σειρά».

Για τον Μάικ Τζέιμς και τον Μπέικον: «Είναι πολύ καλοί παίκτες. Μου αρέσει ο ανταγωνισμός, έχω δουλέψει για αυτό και προσπαθώ να βοηθάω την ομάδα. Όλη η ομάδα ήταν επιθετική και συγκεντρωμένη. Ελέγξαμε το παιχνίδι και κερδίσαμε δίκαια μία πάρα πολύ καλή ομάδα, με ταλέντο, ποιότητα και καλό προπονητή. Υπάρχει σεβασμός για την Μονακό».

Για το πού θα κριθεί το Game 4: «Πρέπει να ξεκινήσουμε δυνατά και να μην αφήσουμε την Μονακό να πιστέψει ότι μπορεί να κερδίσει. Ξέρουμε ότι θα τα δώσουν όλα. Είμαστε μία ανάσα από το Final Four και δεν πρέπει να αφήσουμε την ευκαιρία να πάει χαμένη».

Οι διαιτητές της αναμέτρησης

Μονακο – Ολυμπιακος Live Streaming | Links:

Κλικ για να δείτε το ματς

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News