Ολυμπιακος - ΠΑΟΚ Live Streaming: Ζωντανά σήμερα (27/4)

Ολυμπιακος - ΠΑΟΚ Live Streaming

Ολυμπιακος – ΠΑΟΚ Live Streaming | Olympiacos – PAOK Live Streaming: Η ρεβάνς του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ, κεντρίζει το ενδιαφέρον στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Το πρώτο παιχνίδι στην Τούμπα έληξε χωρίς γκολ (0-0) και η πρόκριση στον τελικό θα κριθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης». Σέντρα στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στις 20:00.

Τον τελευταίο 1,5 μήνα, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν νικήσει μόνο τον Αρη, στην 1η αγωνιστική των playoffs της Super league (13 Μαρτίου). Συγκεκριμένα, η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς τρέχει ένα σερί τεσσάρων αγώνων δίχως νίκη (τρεις ισοπαλίες, μία ήττα), αποτελέσματα που έχουν προκαλέσει προβληματισμό και έχουν φέρει τη σχετική πίεση στο λιμάνι.

Αλλά και ο ΠΑΟΚ δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Πριν το 0-0 της Τούμπας, ο «Δικέφαλος του Βορρά» σημείωσε τέσσερις συνεχόμενες ήττες, από Παναθηναϊκό (2-1) και Αρη (1-0) στη Super league. Και δύο από τη Μαρσέιγ, που του στέρησαν το όνειρο της συμμετοχής στα ημιτελικά του Europa Conference League.

Το θετικό για τον Πέδρο Μαρτίνς είναι ότι διαθέτει, πλέον, περισσότερες επιλογές για τον καταρτισμό της ενδεκάδας. Στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού έχουν τεθεί οι Φορτούνης, Βαλμπουενά και Αγκιμπού Καμαρά. Παίκτες δηλαδή που μπορούν να κάνουν τη διαφορά ανά πάσα στιγμή στο μεσοεπιθετικό κομμάτι.

Αντίθετα, ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στον αρχηγό Αντρέ Βιεϊρίνια και τους Ελ Καντουρί, Λέο Ζαμπά, Μιχαηλίδη. Με τον Ρουμάνο προπονητή να κρατά κλειστά τα χαρτιά του σχετικά με την ενδεκάδα που πρόκειται να παρατάξει.

Με δεδομένο ότι ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, σε αντίθεση με ό,τι συμβαίνει στα ευρωπαϊκά Κύπελλα, ο ΠΑΟΚ ενδέχεται να αποκτήσει προβάδισμα στην υπόθεση πρόκριση, στην περίπτωση που καταφέρει να βρει δίχτυα.Super League Live Streaming

Ολυμπιακος – ΠΑΟΚ Live Streaming: Όσα είπε ο Ελ Καντουρί

«Kάναμε καλά πράγματα τη φετινή σεζόν και έχουμε μπροστά μας μια μεγάλη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο κύπελλο. Ο στόχος κάθε μεγάλης ομάδας, όπως ο ΠΑΟΚ, παραμένει πάντα η κατάκτηση τίτλων.

Έχουμε πολλές πιθανότητες να κερδίσουμε και να προκριθούμε σε βάρος του πρωτοπόρου του πρωταθλήματος, έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνης στους παίκτες, στον προπονητή μας και στους οπαδούς μας που παραμένουν φανταστικοί στον τρόπο που μας συμπαραστέκονται, κάτι που μας δίνει αυτοπεποίθηση να προχωρήσουμε και να θέλουμε να τους κάνουμε χαρούμενους. 

Για μένα, δυστυχώς, νομίζω ότι η σεζόν τελείωσε με τον τραυματισμό που είχα πριν αντιμετωπίσουμε τη Μαρσέιγ, αλλά είμαι εδώ για να στηρίξω τους συμπαίκτες μου και να τους στηρίξω με ό,τι έχω και δεν έχω.

Ειλικρινά, είμαι πολύ στενοχωρημένος, έζησα μια πολύ δύσκολη περίοδο με τους τραυματισμούς που έβγαλα, η σεζόν ήταν αρνητική για μένα, λόγω των αλλεπάλληλων μυϊκών τραυματισμών και του κορωνοϊού που πέρασα. Υπόσχομαι στους οπαδούς της ομάδας ότι την επόμενη σεζόν θα είμαι καλύτερος».

Ολυμπιακος – ΠΑΟΚ Live Streaming: Στην Cosmote TV από του χρόνου

Μετά από πολλά χρόνια παραμονής στη NOVA οι ερυθρόλευκοι αλλάζουν κανάλι. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να οριστικοποιηθεί και τυπικά καθώς σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει το dead line για τις υπογραφές είναι στις 3/5. 

Η πρόταση της Cosmote, που το περασμένο καλοκαίρι απέκτησε για δύο χρόνια τα τηλεοπτικά δικαιώματα των οκτώ εκ των 14 ομάδων της Super League 1, είναι αστρονομική για τα ελληνικά δεδομένα και κατά πολύ μεγαλύτερη από αυτήν της ΝΟVA που πλέον μετά τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ, χάνει ένα πολύ μεγάλο μέγεθος όπως είναι αυτό του Ολυμπιακού. 

Σύμφωνα με πληροφορίες το ποσό του deal άλλοι το προσδιορίζουν στα 15 εκατομμύρια ετησίως κι άλλοι στα 18 (!) και ο λόγος της απόκλισης είναι ότι η συμφωνία περιλαμβάνει και κάτι επιπλέον: 

Τη μετάδοση από την Cosmote των αγώνων του Τσάμπιονς Λιγκ, που μεταδίδει τις Τετάρτες το Mega, το οποίο ανήκει στον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Άρα ουσιαστικά παραχωρείται μαζί με τους εντός έδρας αγώνες πρωταθλήματος του Ολυμπιακού και αποκλειστικό δικαίωμα των αγώνων του Ch.League που μέχρι σήμερα την τελευταία διετία μετέδιδε το Mega. 

Ολυμπιακος – ΠΑΟΚ Live Streaming: Σίγουρος ο Πέδρο Μαρτίνς

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα δήλωσε μετά το πρώτο παιχνίδι ο Πορτογάλος προπονητής στην κάμερα της συνδρομητικής τηλεόρασης: «Σήμερα είδαμε θετικά πράγματα και αντίδραση από τους παίκτες, σήμερα μας έλειψε η τελική πάσα αλλά δείξαμε καλά πράγματα στο γήπεδο και ανησυχήσαμε τον ΠΑΟΚ εν όψει και του επαναληπτικού.

Η πρόθεσή μας ήταν να κερδίσουμε, αφού όμως δε τα καταφέραμε το ότι ελέγξαμε τα συναισθήματά μας και παίξαμε καλά βγάζοντας αντίδραση, είναι κάτι που μας άρεσε. Τώρα η πρόκριση θα κριθεί εντός έδρας με εμάς να έχουμε στόχο όπως πάντα τον τελικό».

Η παράδοση των ντέρμπι

Εκτός από το Κύπελλο, οι δύο ομάδες έχουν ήδη αναμετρηθεί άλλες δύο φορές στο πρωτάθλημα: Ολυμπιακός–ΠΑΟΚ 2-1, ΠΑΟΚ–Ολυμπιακός 1-1. Μάλιστα, θα ξαναπαίξουν την άλλη εβδομάδα (4 Μαΐου) στο Φάληρο, σε εξ αναβολής αναμέτρηση για τα playoffs της Super League. Με γηπεδούχο τον Ολυμπιακό, εξάλλου, δεν έχει σημειωθεί ισοπαλία στα πέντε τελευταία μεταξύ τους (τρεις νίκες για τους «ερυθρόλευκους», δύο για τον «Δικέφαλο»).

 

Ολυμπιακος – ΠΑΟΚ Live Streaming | Links:

Κλικ για να δείτε το ματς

http://la8osapofash.com/publ/diafora/football/27_4_2022_20_00_olympiacos_paok/47-1-0-26258

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News