Ολυμπιακος - Μονακο Live Streaming: Ζωντανά σήμερα (20/4)

Ολυμπιακος - Μονακο Live Streaming

Ολυμπιακος – Μονακο Live Streaming | Olympiacos – Monaco Live Streaming: Ο Ολυμπιακός μπαίνει στη μάχη των playoffs και αντιμετωπίζει τη Μονακό (21:00) με στόχο φυσικά την πρόκριση στο Final Four του Βελιγραδίου. Ολυμπιακός-Μονακό με το τζάμπολ στις 21:00.

Η ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου βρήκε τον Ολυμπιακό στη δεύτερη θέση. Εκεί βέβαια δεν έφτασε τυχαία. Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα έκαναν ένα πολύ καλό δεύτερο γύρο. Πήραν σημαντικά αποτελέσματα τόσο εντός όσο κι εκτός έδρας και σε συνδυασμό με την αποβολή των ρωσικών ομάδων, τερμάτισαν ψηλά στη βαθμολογία.

Η Μονακό είναι πρωτάρα στη διοργάνωση, αλλά διαθέτει πολύ καλό υλικό. Με πρωταγωνιστή τον Μάικ Τζέιμς, αλλά και ένα αθλητικό σύνολο, έχει βάλει δύσκολα σε αρκετές ομάδες της διοργάνωσης. Αυτό φάνηκε στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Gaston Medecin».

Εκει, οι «ερυθρόλευκοι» δεν είχαν απάντηση στην πίεση των γηπεδούχων και ηττήθηκαν 92-72. Ωστόσο το κλειδί στις αναμετρήσεις με τη Μονακό θα είναι η άμυνα. Αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο Γιώργος Μπαρτζώκας και εκεί θα στηρίξει όλη του την προσπάθεια για πρόκριση του Ολυμπιακού στο Final Four.

Άλλωστε και το πρώτο παιχνίδι στο ΣΕΦ, τον περασμένο Νοέμβριο, το έδωσαν με τη Μονακό. Οι Πειραιώτες έπαιξαν εξαιρετικοί άμυνα «κλειδώνοντας» τον Μάικ Τζέιμς και τα υπόλοιπα ατού των Μονεγάσκων. Επίσης κατέβασαν πολλά περισσότερα ριμπάουντ, ελέγχοντας το ρυθμό και ανανεώνοντας αρκετές επιθέσεις. Έτσι έφτασαν άνετα στη νίκη με 86-65.

Τώρα ο Ολυμπιακός έχει να δώσει δύο παιχνίδια στην έδρα του με τη Μονακό. Στόχος του είναι φυσικά να το εκμεταλλευτεί στο έπακρο. Το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας αναμένεται να είναι κατάμεστο από τους φιλάθλους των «ερυθρολεύκων», ενώ ο Έλληνας τεχνικός δεν έχει απουσίες. Όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεσή του. EuroLeague Live Streaming

Ολυμπιακος – Μονακο Live Streaming: Τι είπε ο Μπαρτζώκας

Τι περιμένει στην σειρά: «Πρέπει να παλέψουμε, όπως κάνουμε όλη τη χρονιά. Να δώσουμε μάχη σε όλες τις φάσεις που διεκδικείται η μπάλα, στα ριμπάουντ, στην ένταση του παιχνιδιού. Έχουμε να κάνουμε με μια ομάδα που είναι πρώτη σε κατοχές στο transition σε όλη την Ευρωλίγκα. Μια ομάδα που είναι πολύ καλή στην iso επίθεση, στο ένας εναντίον εντός. Πρέπει να αμυνθούμε καλά, να ελέγχουμε τον ρυθμό του παιχνιδιού και φυσικά να αναγνωρίσουμε όλοι όσοι θα βρίσκονται αύριο εδώ την δυσκολία του παιχνιδιού.

Είναι δύσκολος αγώνας και δεν έχουν καμία βάσει αυτά που ακούγονται περί φαβορί και ακλόνητου φαβορί. Τα παιχνίδια των πλέι οφ είναι πάντα ιδιαίτερα, έχουν να κάνουν και με την πίεση που έχει η κάθε ομάδα. Εμείς σίγουρα έχουμε μεγαλύτερη πίεση από την Μονακό. Άλλωστε το είπαν και στις δηλώσεις τους αυτό… Οπότε έτσι έχουν τα πράγματα, όμως, είναι κάτι που μας αρέσει. Θέλαμε πολύ να φτάσουμε εδώ, έχουμε πλεονέκτημα έδρας και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε…».

Για το sold out και για το αν οι φίλαθλοι είναι «όπλο» για τον Ολυμπιακό: «Εκατό τοις εκατό! Νιώθουμε πολύ χαρούμενοι για το sold out. Όλοι μαζί καταφέραμε να φτάσουμε εδώ και να δημιουργήσουμε αυτή τη μεγάλη δυναμική για την ομάδα μας και όλοι μαζί θα κοιτάξουμε να κερδίσουμε τα παιχνίδια που πρέπει».

Ολυμπιακος – Μονακο Live Streaming: Μίλησε για όλους ο Γουόκαπ

Για το ελληνικό πρωτάθλημα: «Είναι σπουδαίο συναίσθημα αλλά η δουλειά δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, θα συνεχίσει μέχρι το τέλος. Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι το πλεονέκτημα έδρας και ο στόχος μας είναι να μείνουμε εκεί».

Για τους στόχους: «Όταν ξεκινήσαμε τη σεζόν θέσαμε ως στόχο το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και την είσοδο στο Final Four της Euroleague. Κατακτώντας τα θα είναι μια πετυχημένη χρονιά, αλλά κάθε ομάδα χτίζεται και κοιτάει το Triple Crown».

Για τη Μονακό: «Θα παίξει ρόλο η δύναμη, είναι κάτι που δεν κάναμε μέσα στην έδρα της Μονακό. Ετσι είναι τα πλέι οφ. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι σωματικά και πνευματικά».

Για τον Σπανούλη: «Το ότι λείπει δεν σημαίνει ότι δεν επηρεάζει την ομάδα με τόσους συμπαίκτες να έχουν αγωνιστεί μαζί του. Η προσωπικότητά του έχει αφήσει έντονα το σημάδι της εδώ».

Για τους συμπαίκτες του: «Συνθέτουμε ένα σπουδαίο δίδυμο με τον Σλούκα. Έχουμε 12 παίκτες που μπορούν να επηρεάσουν το παιχνίδι. Το βάθος μας είναι το καλύτερό μας στοιχείο.  Απολαμβάνω να παίζω άμυνα, μου αρέσει να είμαι σκληρός με τους αντιπάλους. Θέλω να κερδίσουμε το πρώτο παιχνίδι με τη Μονακό».

Επικίνδυνη η Μονακό, το διαιτητικό τρίο

Η Μονακό είναι μία ομάδα που χρειάζεται πολλή μεγάλη προσοχή. Στα πέντε τελευταία της εκτός έδρας παιχνίδια μέτρησε τέσσερις νίκες και μόλις μία ήττα από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα. Μάλιστα επικράτησε και της Αρμάνι Μιλάνο μέσα στην Ιταλία με 72-63, σε ένα παιχνίδι που έκρινε σε μεγάλο βαθμό τη συμμετοχή της στην τελική οκτάδα.

Ολυμπιακος – Μονακο Live Streaming | Links:

Κλικ για να δείτε το ματς

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News