ΠΑΟΚ - Μαρσειγ Live Streaming: Ζωντανά σήμερα (14/4)

ΠΑΟΚ - Μαρσειγ Live Streaming

ΠΑΟΚ – Μαρσειγ Live Streaming | PAOK – Marseille Live Streaming: Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τη Μαρσέιγ στην Τούμπα (22:00), στον επαναληπτικό προημιτελικό του Europa Conference League. ΠΑΟΚ – Μαρσέιγ με την σέντρα προγραμματισμένη στις 22:00.

Η ήττα στη Μασσαλία  μπορεί να διατηρεί τον «δικέφαλο του Βορρά» σε θέση αουτσάιντερ (2-1), όμως η εικόνα του στο δεύτερο ημίχρονο φανέρωσε αρκετά από τα τρωτά σημεία των Γάλλων. Οι τελευταίοι σίγουρα περίμεναν πως θα είχαν πιο εύκολο έργο, κάτι που δεν αποδείχτηκε στο χορτάρι.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει ρίξει όλο το βάρος στην ψυχολογική προετοιμασία των παικτών του και την τακτική. Το Σαββατοκύριακο έπεσαν οι τόνοι, καθώς η ομάδα δεν είχε υποχρεώσεις ύστερα από την αναβολή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Έτσι, οι «ασπρόμαυροι» είχαν την ευκαιρία να γεμίσουν τις μπαταρίες τους, ούτως ώστε να τα δώσουν όλα στον επαναληπτικό στην κατάμεστη Τούμπα.

Στο γήπεδό του, ο ΠΑΟΚ είναι αήττητος στα τελευταία 14 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, μετρώντας 11 νίκες (11-3-0). Παράλληλα, ο Ρουμάνος τεχνικός δούλεψε πολύ στο ανασταλτικό κομμάτι. Η ομάδα του στις πιο πρόσφατες αναμετρήσεις κόντρα σε Μαρσέιγ και Παναθηναϊκό δέχτηκε με ευκολία γκολ. Μάλιστα, και στις τέσσερις περιπτώσεις υπήρξε αδράνεια.Europa Conference League Live Streaming

ΠΑΟΚ – Μαρσειγ Live Streaming: Τι είπε ο Τσόλακ

Για το πώς έζησε το παιχνίδι στο «Βελοντρόμ»: «Στο πρώτο ημίχρονο ο αντίπαλος κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, αλλά νομίζω ότι εμείς το επιτρέψαμε αυτό λόγω της δικής μας κακής εικόνας. Στο δεύτερο μέρος κρατήσαμε περισσότερο την μπάλα, ήμασταν καλύτεροι από την Μαρσέιγ, ελέγξαμε τον ρυθμό του αγώνα και δημιουργήσαμε και τις φάσεις. Πετύχαμε ένα γρήγορο γκολ που άλλαξε τις ισορροπίες του αγώνα και αυτό τα γκολ μας βοήθησε και στην ανάκτηση της ψυχολογίας. 

Σίγουρα δεν αρέσει σε κανέναν να χάνει, αλλά θεωρώ ότι το 2-1 είναι ένα καλό σκορ ενόψει της ρεβάνς στην Τούμπα. Όλοι γνωρίζουν τι μπορεί να γίνει στην έδρα μας. Θα πάρουμε τεράστια ώθηση από τους φιλάθλους μας και θα δώσουμε ο καθένας ότι έχει για να πάρουμε την πρόκριση στον ημιτελικό». 

Για το αν ο ΠΑΟΚ έχασε από την Μαρσέιγ αλλά είναι σαν να… κέρδισε σε ψυχολογικό τομέα: «Όχι δεν είναι σαν να κερδίσαμε. Η ήττα είναι πάντα μια ήττα. Ψυχολογικά πάντα είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι, γιατί ο προπονητής μας προετοιμάζει πάντα στο υψηλότερο επίπεδο σε όλους τους τομείς. Γνωρίζουμε καλά τι σημαίνει αυτό το αποτέλεσμα για εμάς. Είναι κάτι ανάλογο όπως το αποτέλεσμα μετά το πρώτο ματς με την Μίντιλαντ και τώρα όλα εξαρτώνται από εμάς. Έχουμε κάποιες μέρες να προετοιμαστούμε για έναν πολύ σημαντικό αγώνα, για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε στην Τούμπα».

Για τα όσα έγιναν με τους οπαδούς στην Μασσαλία και αν είναι ένας εξτρά λόγος για παραπάνω προσπάθεια για την πρόκριση: «Οι οπαδοί πάντα δίνουν τα πάντα για εμάς και εμείς πάντα τα δίνουμε όλα για αυτούς. Μαζί με τον κόσμο μας στην Τούμπα μπορούμε να ζήσουμε μια μεγάλη βραδιά. Πάντα μας δίνουν εξτρά ώθηση για να προσπαθήσουμε περισσότερο. Θέλουμε πάρα πολύ να πάρουμε την ιστορική αυτή πρόκριση στα ημιτελικά γιατί έχουμε τις δυνατότητες για να το πετύχουμε».

ΠΑΟΚ – Μαρσειγ Live Streaming: Τι είπε ο Σαμπάολι

«Είναι εξαιρετικά σημαντική αυτή η νίκη για εμάς σε ότι αφορά την εξέλιξη του πρωταθλήματος και επειδή είχαμε τον αγώνα της Πέμπτης με τον ΠΑΟΚ. Όλες οι ομάδες μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα και εμείς έπρεπε να πάρουμε την νίκη. Προσπαθούμε να ανακτήσουμε την σωματική και πνευματική κατάσταση των παικτών για να είμαστε όσοι καλύτεροι γίνεται στον αγώνα της Πέμπτης. 

Πρέπει να σκεφτούμε πρώτα το παιχνίδι της Πέμπτης στην Θεσσαλονίκη που είναι σημαντικό. Μετά θα υπάρξει ένα άλλο σημαντικό παιχνίδι την Κυριακή με την Παρί Σεν Ζερμέν και μετά ένα άλλο Τετάρτη μετά. Θα υπάρξει αναγκαστικά rotation λόγω των συνεχόμενων αγώνων. Είναι μια πρόκληση που είμαι προπονητής αυτής της ομάδας και με έναν τέτοιο πρόγραμμα με σερί με δύσκολα παιχνίδια. 

Ο Καμαρά έπαιξε κεντρικός αμυντικός αφού ο Τσαλέτα-Τσαρ ένιωσε λίγο άσχημα. Για μένα είναι εξαιρετικός στόπερ, αλλά μπορεί να παίξει εξαιρετικά και ως μέσος. Έχει βελτιωθεί πολύ. Είναι πολύ καλός στο μαρκάρισμα και μας δίνει επιλογές για να ανεβάσουμε την ομάδα ακόμα πιο ψηλά. 

Δεν είναι έκπληξη για μένα ο Χαρίτ, τον περιμέναμε σε αυτό το επίπεδο. Όταν ξεκινούσε μαζί μας την σεζόν, μερικές φορές έβαζε τον εαυτό του σε περίπλοκες καταστάσεις με την μπάλα. Εξελίχτηκε όμως και έγινε ζωτικός παίκτης για την ομάδα, καταφέρνει να μας δίνει πράγματα και σε καταστάσεις στο ένας εναντίον ενός».

Φορμαρισμένη η Μαρσέιγ, χωρίς κόσμο στην Τούμπα

Από τη μεριά της, η Μαρσέιγ πέτυχε την έβδομη σερί νίκη της σε όλες τις διοργανώσεις την Κυριακή, επικρατώντας σβηστά 2-0 κόντρα στη Μονπελιέ. Ο Χόρχε Σαμπάολι έμεινε ικανοποιημένος από τους τρεις βαθμούς, που διατήρησαν την ομάδα του στη 2η θέση. Ο έμπειρος τεχνικός άνοιξε αρκετά το ροτέισον, αφού στο μυαλό του εκτός από τον επαναληπτικό στη Θεσσαλονίκη είναι και το εκτός έδρας ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Οι Γάλλοι με τη νίκη στο «Βελοντρόμ» συνέχισαν με το απόλυτο που τρέχουν στη διοργάνωση (5/5 νίκες), ωστόσο, σε ακόμη ένα παιχνίδι δεν κατάφεραν να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους. Είναι χαρακτηριστικό πως στις 4 από τις 5 νίκες στο Conference η Μασσαλοί έχουν δεχτεί γκολ (12-4). 

Το τίμημα των όσων έγιναν στη Μασσαλία θα πληρώσουν ακριβά οι οπαδοί της Μαρσέιγ στη ρεβάνς των προημιτελικών του Europa Conference Leagie καθώς η γαλλική ομάδα θα ταξιδεύσει χωρίς κόσμο στη Θεσσαλονίκη!

Είναι το κλίμα που απορρέει από το σύνολο των μίντια της Γαλλίας, θεωρώντας βέβαιο πως δεν θα βρεθούν οι Μασσαλοί στη Θεσσαλονίκη δεδομένης και της δικής τους επιθυμίας να ακυρώσουν το ταξίδι και μάλιστα δύο μόλις ημέρες μετά το πρώτο παιχνίδι αλλά και της γενικότερης κατάστασης που έχει δημιουργηθεί…

 

ΠΑΟΚ – Μαρσειγ Live Streaming | Links:

Κλικ για να δείτε το ματς

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News