ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιαννινα Live Streaming | PAOK – PAS Giannina

ΠΑΟΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Live Streaming

ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιαννινα Live Streaming: Εξαιρετικό είναι το κλίμα στις τάξεις του ΠΑΟΚ εν όψει του κυριακάτικου αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα (21:30).

PAOK – PAS Giannina Live Streaming

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» προέρχεται από τη νίκη με 1-0 επί της Γάνδης στη φάση των «16» του Europa Conference League. Τώρα όμως επιστρέφει στις εγχώριες διοργανώσεις, όπου θα πρέπει να δείξει την ίδια σοβαρότητα και κόντρα σε μία αξιόμαχη ομάδα όπως ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Μετά το φινάλε της κανονικής περιόδου και την ήττα του Ολυμπιακού στο «Κλεάνθης Βικελίδης», η διαφορά του ΠΑΟΚ από την κορυφή μειώθηκε στους 12 βαθμούς. Κατ’ επέκταση οι Θεσσαλονικείς διατηρούν εν μέρει ζωντανές τις ελπίδες για τον τίτλο. Η ψυχολογία στο σύλλογο είναι στο ζενίθ, μετά τις συνεχόμενες νίκες, εντός κι εκτός συνόρων!

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου βλέπει ότι οι παίκτες του έχουν βρει ρυθμό από τα συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα. Πριν από τη Γάνδη, ο ΠΑΟΚ αγωνίστηκε στη Λαμία στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου. Εκεί πήρε μία εύκολη νίκη με 2-0, χάρη σε γκολ των Ζαμπά και Μιχαηλίδη. Εξάλλου, ο Ρουμάνος τεχνικός είχε την ευκαιρία να ξεκουράσει και κάποιους από τους βασικούς παίκτες του. Αυτό σκοπεύει να κάνει και κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα την Κυριακή.Superleague Live Streaming

ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιαννινα Live Streaming

Το rotation είναι απαραίτητο, με δεδομένο ότι ακολουθεί και ο επαναληπτικός στο Βέλγιο. Δεδομένη είναι η απουσία του Ελ Καντουρί, ο οποίος έχει συμπληρώσει κάρτες κι έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, η εβδομάδα είχε πολύ ευχάριστα νέα για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Η ισοπαλία στο Βόλο (0-0) άφησε την ομάδα στην 7η θέση και εκτός των playoffs. Ωστόσο, η έφεση που είχε καταθέσει έγινε αποδεκτή κι έτσι οι Ηπειρώτες πήραν πίσω τους πέντε βαθμούς. Ανέβηκαν λοιπόν στους 40 βαθμούς κι άφησαν εκτός της διαδικασίας τον ΟΦΗ.

Το αποτέλεσμα της έφεσης πανηγυρίστηκε έξαλλα από τους ανθρώπους της ομάδας, που πλέον ρίχνουν την προσοχή τους στα playoffs. Εκτός πλάνων είναι ο τιμωρημένος Σάλιακας και φυσικά ο Κόντε, που έχει ανεβάσει ρυθμό, αλλά θέλει ακόμη χρόνο. Live Streaming

ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιαννινα Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιαννινα

ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιαννινα Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

http://la8osapofash.com/publ/diafora/football/13_3_2022_21_30_paok_pas_giannina/47-1-0-25815

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News