ΑΕΚ – Αστερας Τριπολης Live Streaming | AEK - Asteras

ΑΕΚ – Αστερας Τριπολης Live Streaming

ΑΕΚ – Αστερας Τριπολης Live Streaming: Το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ μεταξύ της ΑΕΚ και του Αστέρα Τρίπολης (19:00) ρίχνει την αυλαία της κανονικής περιόδου.

AEK – Asteras Live Streaming

Και έρχεται σε μία πολύ κακή συγκυρία και για τις δύο ομάδες. Η Ένωση θα πρέπει να βρει τρόπο να επιστρέψει άμεσα στις νίκες, ώστε να σώσει με κάποιο τρόπο τη χρονιά. Οι Αρκάδες ψάχνουν ένα θετικό αποτέλεσμα στο Ολυμπιακό Στάδιο, καθώς κινδυνεύουν να χάσουν την είσοδο στην εξάδα.

Η ΑΕΚ διανύει μία πολύ άσχημη περίοδο, η οποία επιβεβαιώθηκε και από την εντός έδρας ισοπαλία στο εξ αναβολής ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (1-1). Οι «κιτρινόμαυροι» στο πρώτο παιχνίδι μετά την αποχώρηση του Αργύρη Γιαννίκη δεν έδειξαν τίποτα διαφορετικό. Προηγήθηκαν με την κεφαλιά του Λιβάι Γκαρσία στο 28’ και μπορεί ο ΠΑΟΚ να έπαιζε με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Τσινγκάρα στο 19’, ωστόσο δεν κατάφεραν κρατήσουν το αποτέλεσμα.

Δέχθηκαν την ισοφάριση στο 36’, από ένα φάουλ του Κούρτιτς -φέρει τεράστια ευθύνη ο Τσιντώντας, αλλά και το τείχος που άνοιξε- και το 1-1 δεν άλλαξε ποτέ. Η ΑΕΚ έκανε ευκαιρίες να πετύχει και δεύτερο τέρμα, αλλά δεν είχε ποτέ την ψυχραιμία να ολοκληρώσει με επιτυχία καμία από αυτές. Είναι προφανές ότι υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στην ψυχολογία της ομάδας και ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος θα πρέπει να δουλέψει σε αυτό τον τομέα, εν όψει και των playoffs. Super League Live Streaming

ΑΕΚ – Αστερας Τριπολης Live Streaming

Όπως και η ΑΕΚ, έτσι και ο Αστέρας Τρίπολης βρίσκεται επίσης σε πολύ άσχημο… φεγγάρι. Το διάστημα από 4 Ιανουαρίου μέχρι 2 Φεβρουαρίου έκανε πέντε νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια κι ανέβηκε μέχρι και την 4η θέση της βαθμολογίας. Ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, αφού στα επόμενα πέντε ματς είχε τέσσερις ήττες και μόλις μία νίκη. Τελευταία ήταν από τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» με 5-1 για την εξ αναβολής αναμέτρηση της 17ης αγωνιστικής.

Αν και άντεξε για ένα ημίχρονο, στο δεύτερο μισό του αγώνα, κατέρρευσε. Δέχθηκε τρία γκολ μέσα σε διάστημα πέντε λεπτών (από το 52’ έως το 57’) και δεν μπόρεσε να επανέλθει. Νωρίτερα, την προηγούμενη αγωνιστική έχασε από τον Άρη εντός έδρας. Τώρα βρίσκεται στην έκτη θέση, αλλά χρειάζεται οπωσδήποτε βαθμούς, αν θέλει να την κρατήσει.live streaming σουπερ λιγκα

 

ΑΕΚ – Αστερας Τριπολης Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΑΕΚ – Αστερας Τριπολης

ΑΕΚ – Αστερας Τριπολης Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

http://la8osapofash.com/publ/diafora/football/6_3_2022_19_00_aek_asteras_tripolis/47-1-0-25715

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News